.





Så nu har vi fixat och beställt en fotoalmanacka som mamma önskat sig i julklapp hoppas hon blir nöjd :)
Den skulle komma inom några dagar och jag längtar efter att få se reslutatet :)

Imorron borde min nya telefon komma jag hoppas då det iaf.. En Sony ericsson c902 :)

.





Sådär nu har jag stekt plättar så J har något att äta när han kommer från träningen.. Låg och sov när han for så han fick sig inge mat innan.. Nog för att han hade ju kunnat ta sig nå själv men den pojken är dålig på att äta när han måste göra det själv så det brukar oftast bli att han tar nå smörgås lr bulla  ;) Hihi


Nu ska jag taraska över till Ida och se på bilderna som hon fotade på mig och syskonen och Nova i fredags :)

Julpynt




Såhär ser det ut hos oss med lite julpynt :)











Skulle gärna ha ännu mer pynt men det hinner fixas :) hihi

1a advent






Idag är det första 1a advent och på morron tändes första ljuset i våran advents ljusstake




Och sen när vi satt och åt frukost så kom J:s mormor hit och hon hade med sig en stor påse med mandariner :)
Så nu är våran fruktskål full i mandariner för vi köpte nästan 2kg igår på Ica maxi :)




Hade gärna velat gå på julskyltningen idag men vi sket i det när det vart så dåligt väder.. kändes inte så lockande att gå runt på stan i blåst och blöt snö.. Ne nog hinner man gå och titta i flnstren och affärerna i veckan ist..


Löööördag







Gud alltså så trött och slut jag är nu!! 3 dagars traskande runt i massa affärer tar ju halvt kål på en..
På morron ringde väckaren kl8 så då var det bara att stiga upp och göra sig klar och käka frulle så man orka med att åka till Happis.. Vi kom iväg typ 1 timme senare än planerat men det gjorde mig ingenting för då hann jag slå in julklapparna som jag köpte i förrgår..
Vi började med att kolla gallerian i torneå men där fyndade vi ingenting sen for vi vidare till Rusta där vi köpte en julgran och lite andra julsaker och efter det blev det såklart Ikea där vi blev i några timmar och jag kan lova att jag var jävligt trött i fötterna och Jocke var less men det var bara att härda ut för än var vi ju inte klara.. For sen på Barnens hus där vi köpte ett Laban spjälskydd och även Laban sängkläder till vaggan och en nappflska.. Vi hade fått pengar av Jockes farmor för att köpa något till bebisen och för dom pengarna köpte vi spjälskyddet.. Sen var det bara Ica maxi kvar där det blev storhandling så där blev vi oxå ett bra tag.. Men nu har vi iaf mat så vi klarar oss ett tag.. Bilen var ju då fullsmock i grejer när vi åkte hem..  :)

Väl tillbaka i Kalix for vi till Jockes mormor och morfar där det bjöds på lasagne och sedan vidare till mamma där vi fick nybakt bulla och lite annat..
När vi kom hem kunde jag självklart inte hålla mig från att packa upp allt vi köpt och börja fixa fast jag var helt färdig redan då så nu har vi fina röda bordsunderlägg och adventsljussatke på köksbordet, en röd duk och ljus på bänken, färdig pyntat granen, spjälskyddet sitter nu fast i spjälsängen och lampan i barnrummer är upphängd..
Man är ju liksom van att kunna vara igång hela dagen utan problem men nu har man en hel del extra kilon man går och bär på så mina fötter är riktigt trötta och jag ska ta och sova nu och sova ut ordentligt imorron.. Det behövs!!
Jockes sitter och spelar sitt nya Guitar hero som han köpte idag så han lär nog vara vaken ett tag till.
Tror ni jag kommer sova nå gott inatt?? Det tror jag!!


Godnatt!!

ÄNTLIGEN!!







Äntligen åkte Johan ut!!
Men nu är det skit samma vem som åker nästa gång för Kevin vinner ju hur som helst hels skiten :)

Tröttmössa









Åhh jag är så himla trött alltså!! Tror jag ska gå och lägga mig när idol utröstningen varit..
Jag har fruktansvärt ont i min stackars rygg nu när jag traskat runt i affärer både igår och idag och så blir det ju även imorron för då ska jag och J med hans föräldrar till Haparanda och Torneå och shoppa.. Nå men sen får jag ju vila iaf ..

Idol








Alltså shit my god vad pinsam tjej som satt där framme vid scenen som typ satt och hyperventilera när Johan sjöng!! Jag ville bara sjunka genom golvet.. Himla hemskt när man sitter och skäms för saker som annat folk gör.. Och folk man inte ens vet vilka dom är dessutom..

Robin var grym ikväll jag gillar honom så nu hoppas jag på att han får stanna!!









Fredag 28/11 27dagar kvar






Jaa då var det endast 27 dagar kvar till BF och än så länge har jag då sysselsatt mig om dagarna så dom har gått fort så jag får hoppas att jag har mkt att göra resten av tiden så det går fort :) Längtar så himla mkt!!

Orkade aldrig blogga igår när jag kom hem för jag var så himla trött..
Men jag hittade iaf en del julklappar så nu har jag köpt åt alla utom J men jag vet typ vad jag ska köpa åt honom det gäller bara att hitta det någonstans :) Köpte även några små saker åt mig själv men det var bara smink och ansiktskräm och så.. Sånt där som man måste ha :)
Syster och Nova kom iaf och hämtade mig i Luleå innan dom åkte till Kalix igår för jag hade ju som sagt köpt det mesta och var rätt trött i fötterna och dom andra var långt ifrån klara :) .. Man orkar inte med en hel dag med shopping längre :)

När vi kom till Kalix åt vi plättar hos mamma och sen klädde vi på oss och gick en sväng och kollade på byn, det var ju kvällsöppet.. Kallt som tusan var det!! Sen när Nova lagt sig så slingade vi håret på lillasyster och det blev fint :) När jag väl kom hem så var jag rätt så färdig.. Vi betalade räkningarna och sen vart det sängen.. Det behövdes verkligen!!

Nu ska jag följa med syster mammi och Nova till Hapiranda när dom ska shoppa.. Jag ska bara ögonshoppa för vi ska ju dit imorron :)


Heipa!

Nu drar jag








Nu är jag redo att möta dagen så håll tummarna för att jag hittar några julklappar att köpa :)


Så här såg det ut på våran parkering igår



Våran bil är den tredje från det här hållet.. typ snöigast av alla :)

Och såhär ser våran balkong ut



Mysigt med snö men man kanske skulle ta in möblerna :)




Nu drar jag!!



Till Annelie :)





Vet inte vart jag ska svara åt dig så jag skriver här :) Hihi
Jepp den här Herrljunga glöggen är alkoholfri och även den godaste jag smakat :)
Köpte den på Ica i stan.. Så kolla på Ica där så kanske du hittar den :)

Så här ser den ut

Torsdag 27/11




Då var torsdagen kommen och Emma har varit vaken i en timme nu.. Vaknade när J´s väckare ringde och kunde inte somna om.. Men lika glad är jag för det för här sitter jag med en mugg thé och hembakt franska med ost på som J´s mormor bakat, så får vi inte glömma dom tända ljusen och julmusiken som spelas :) Ser även hur mysigt som helst ut ute!!


Ser ut som att det blir att följa med till Luleå för vad jag kan se så snöar det inte :)
Så nu ska jag ta och hoppa i duschen och göra mig redo för en dag i Luleå med julshopping :)


I eftermiddag kommer även världens bästa syster och Nova till byn och stannar till imorron :) Me like!!

Onsdag 26/11







Jaa vad har jag gjort idag då?
Varit på ekorr med Sara och jag kan lova att det var inte kul att sopa av bilen för det var typ halvt blöt snö så man var rätt slut i armen efteråt..
Sen for jag till mamma och skulle ringa min löneassistent för eftersom att jag ännu inte fått mitt  arbetsgivarintyg och det är liksom bråttom men tror ni hon svara i sin förbannade telefon? Självklart inte!!Fan så less!!
Sen följde lillasyster med mig hem för hon skulle vara här när mamma jobba och så skulle vi julpynta..
När vi kom hit så var det bara gå ner i tvättstugan och börja tvätta och sen började jag med maten och efter maten pyntade vi..Det lilla pynt vi har :) Hoppas vi hittar nå pynt att köpa i Hapiranda..
Vi har även druckit glögg och hela faskan tog slut på en gång för det var någon vid namn Jocke som tyckte den var jätte god :) Så det var alltså inte bara jag som tyckte om den :) Herrljunga glögg hette den.. Rekomenderar den verkligen!! Den är inte sådär stark som glögg brukar vara..
Och nu ikväll har vi varit till Pattes nya lägenhet och sen sopat och skottat fram min bil som såg ut som en enda stor snöhög :)

Imorron blir det kanske Luleå med Ida Millan och Tony men vi får se vad det är för väder imorron för snöar det massa så har jag ingen lust att åka.. Får hoppas att det inte gör det :)

Nu ska jag studsa i säng så jag orkar upp imorron..

Natti natti

Det snöar






Det kanske blir en riktig vinter iaf.. I hope so!! Idag snöar det en hel del coh jag har ingen lust att gå ut men jag tror nästan att jag måste fara till ekorr och mysa med Sara nån timme.. Men jag är inte sådär jätte sugen på att sopa bilen och sånt bajs, well jag har ju iaf ett körkort och bil så jag slipper ju iaf gå i snöovädret..

Idag har jag iaf fått min lönespec och jag kan säga att det var en hel del sjukavdrag när jag varit tvungen att sjukskriva mig och vara hemma och vila.. Men jag får ju pengar iaf och det är huvudsaken.. Nu blir det att betala alla räkningar och sen julhandla..

Papperen från fk har även kommit så nu ska dom bara skrivas under och skickas in så jag får mina pengar.. Woho!!


Ne nu ska jag dra på mig nå kläder och fara till ekorr..

Ha en bra dag!

Hur gör man







Ida frågade mig igår om jag vill följa med till Luleå på torsdag med henne, Millan och Tony men jag har som beslutsångest över hur jag ska göra.. Måste nog invänta lönespecen som kommer imorron och se vad man får denna månad innan man planerar in något sånt.. Får jag bara pengar så det räcker så skulle jag faktiskt behöva en Lule sväng..

Hur som helst så har jag planerat in en Haparanda resa för mig och J på lördag.. Det blir storhandling på maxi och så måste man väl och kolla gallerian och Ikea när man ändå är där.. Vem vet när vi åker dit nästa gång ;) Hihi

Tisdag 25/11





Idag är det 25 November vilket innebär att det är exakt 1månad kvar till BF.. Shit vad tiden går fort :)











Dagen har spenderats på följande vis

J var ledig idag så det blev massa mys och frukost tillsammans
Hämtade lillasyster på skolan och följde med henne till frisörskolan när hon klippte sig och hon blev jätte fin i håret
Varit på info på fk
Varit med Ida och Sia på myggan och sen tittade vi runt i gallerian och sen for vi på coop och nu sitter jag här

Igår var jag och Sara förbi hos mamma och där bjöds det på glögg, hur gott som helst.. Brukar annars tycka att glögg har en stark smak men inte den här, den var verkligen jätte god så den ska jag ta och inhandla hit hem :)

Alltså jag är så sjukt sugen på att julpynta MYCKE!! jag brukar annars inte vara så himla brydd uti sånt men nu den senaste veckan har jag kommit på massa julpynt som jag vill ha.. Skulle vilja ha en sån där adventsljusstake som man brukar ha mossa i och jag hittade en idag som jag tyckte var rätt fin men då har vi bara ett problem.. Jag gillar inte såna där ljus för det känns som att det ska börja brinna så jag har alltid bara värmaljus här hemma.. Så ska man ju även ha mossa i dom där och det känns ju ännu mer riskabelt.. Ojoj hur ska jag göra?


Jobb










Alltså shit vad det ska varslas överallt!! Tur man har ett jobba där man inte kan göra det iaf för då vet man ju aldrig om man hade haft kvar jobbet..

Måndag 24/11







Gud så duktig jag tycker att jag har varit idag.. Dammtorkat och dammsugat har jag gjort så nu ska J få skrubba badkaret, tvättstället och toan så ska jag ta och göra rent väggarna där inne imorron det blir ju så himla äckligt i badrum när det blir fuktigt och så fastnar all skit överallt.. Så tänkte jag även ta och skura överallt och torka alla skåp i köket.. Sen hade jag tänkt häva fram lite julpynt ngn dag oxå.. Har sagt åt mamma att hon gärna för köpa en julstjärna åt sin älskade dotter som vi kan ha i köksfönstret och jag tror hon skulle köpa en så nu måste jag bara hitta en jag vill ha :) Så ska jag även hinna följa med lillasyster när hon ska klippa sig imorron och så ska vi på info på fk..

Har även hunnit umgås med Sara som kom hit när jag höll på att städa sen for vi på några bilaffärer och kollade och sen till ekorr..
Ska fara tillbaka dit på nå tag så det blir väl att spendera kvällen med familjen Holmgren.. I love it!!

Btw så ringde dom från fk idag och hon sa att hon skulle fixa så jag får havandeskaps pengarna i veckan så jag inte behöver vara utan pengar..  YES!!Så himla skönt!! Hoppas det går undan bara för annars brukar dom ju vara sååå sega..
Skulle liksom vara skönt att veta att man har råd och betala räkningarna och förhoppningsvis köpa lite julklappar..


Snö





Jobbade mitt sista pass igår för ett bra tag framöver.. Känns himla skönt att få vara hemma och ta det lugnt men samtidigt så känns det lite trist.. Kommer nog sakna jobbet en smula men det finns ju kvar.. Så är ju frågan vad man ska hitta påom dagarna.. Dom flesta jobbar ju..
Nå det löser sig, nog kommer jag säkert hitta på saker att sysselsätta mig med :)

Efter jobbet igår var jag hem och hämtade babyskyddet sen for jag till nyborg där J var så åt vi middag och sen testade vi sätta in stolen i bilen och det var ju inte så svårt.. Efter det tog vi ut baslådan och alla kablar från bilen.. Kan ju inte ha den när man ska få plats med vagnen :) Men förhoppningsvis så har vi en kombi när bebis kommer..

Sitter i sängen och utanför fönstret yr det snö i massor.. Alltså det skulle ju vara storm inatt och idag men inte kallar jag det här storm.. Visst det snöar och blåser en del men det ska snöa och blåsa en hel del mer för att jag ska kalla det storm.. Nåja nu kanske vi får oss lite mer snö iaf så det känns som vinter på riktigt..

Nu ska jag ta och stiga upp och dammtorka och dammsuga hade jag tänkt.. Sen får vi se vad jag orkar och hinner med.. Sara kom ju hem igår så jag måste ju hinna umgås med henne.. Är jätte sugen att fara på bilaffärerna och kolla in bilar och jag är nog ganska säker på att Sara inte har något emot det :)


LATER!!

Blöö










Jag ät hungrig och trött..
Tänk om man skulle ta och bädda ner sig i sängen så kanske gubben vill se nå oth nu när han kommer hem om han nu inte har frusit fast efter vägen i kylan.. Är ju fan -12 grader nu.. Brrr!!





.







För ovanloghetens skull så har kvällen på jobbet gått riktigt snabbt.. Brukar oftast tycka att timmarna tickar på så sakta..
Fast fredag och lördag kvällarna brukar gå ganska fort för på frdagar ser vi ju på idol och lördagar på stjärnor på is...
Imorron jobbar jag 13,30-21 så kvällen blir nog hur som helst lång imorron.. Nåja det blir nog bra :)

For till mamma när jag slutade och såg klart idol och fy fan så less jag blir när Johan Palm aldrig åker ut!!
Anna är ju liksom 100ggr bättre än honom.. Och Robin var himla bra ikväll... Nå vi får väl hoppas att Johan åker nästa vecka då men han lär väl vara kvar till final.. Suck!!

Hur som helst så skrev jag ju tidigare att jag var sugen att julpynta och nu ser man mer och mer folk som har julpynt i sina fönster men jag måste ju säga att dom där vanliga ljusstakarna som verkar ha funnits i alla tider är fruktansvärt fula!! Egentligen tycker jag inte det är speciellt fint med ngn ljusstake men dom jag har tycker jag är fina (annars skulle jag ju självklart inte ha dom).. Det är såna där kloss ljusstakar om ni vet vad det är..  Sen dom här julstjärnorna som oxå funnits länge är inte heller nå fina.. Nå tur alla har olika smak iaf :)



Såna.. Hittade ingen bild på nån sån stjärna som jag mena

Julpynt







Åhh jag blev helt plötsligt jätte sugen på att julpynta.. Har iofs inte så mkt julpynt men lite finns det alltid :)
Jocke ville att vi skulle ha en gran i år och det skulle faktiskt vara mysigt men då måste vi fara och köpa oss en isf..
Dom är ju trots allt inte nå dyra :)
Jag vill he en stor hängande julstjärna i köksfönstret!! Någon som vill skänka en för jag är fattigast??
Är jätte sugen på att dricka glögg och bara mysa på fast jag egentligen inte är så jätte förtjust i glögg men ändå..
Och nästa söndag är det julskyltning.. Tråkigt bara att det inte är som när man var liten då det var fullt med tomtar kring stan osv..
Dom seaste åren har jag inte alls haft minsta julstämningen och typ hatat julen för att det känns så tråkigt nu för tiden.. Det var mkt bättre när man var liten!! Men i år längtar jag mer än någonting annat till jul och det är ju inte så konstigt heller :) Så låt det gå fort!!


Powernap





Jag tog mig en powernap på typ 40min vilket var himla skönt!!
Hade ju tänkt dammsuga här innan jobbet men jag kom på att det är bättre att spara det till veckan så jag kan storstäda och få torkat bort allt damm osv.. Badrummet behöver även en omgång så det ska jag sysselsätta mig med nästa veckan.. Känns bättre att göra så än att börja stressa med det nu innan jobbet :) Så one hour to go, vad ska jag hitta på?

v35 och 34 dagar kvar








Idag har vi varit hos BM på kontroll och allting verkade bra :) Skönt att veta!!
Hjärtljuden låg på 143slag/min men magen hade inte vuxit nå sen sist så vi får se om den vuxit nå till nästa gång..  Annars kanske det blir ett ul..
Hon sa iaf att den inte är för liten och det känns ju bra :) Känns även bra att veta att eftersom att magen är så liten så är inte bebisen nå stor heller :) Jag har varit lite orolig sista tiden över att det ska vara en stor bebis för det verkar som att många får stora bebisar nu.. BM tyckte oxå att det föds mkt stora bebisar nu och att dom helst ser att man föder en på ca 3200g så den varken är för liten lr för stor..

När vi kom hem så hade posten kommit och det låg ett brev från fk på golvet och jag tänkte bara jaa äntligen men inte var det ju det jag väntat på utan det var papperen om föräldrapenning.. Tänk om man skulle få sitt arbetsgivar intyg nån jävla gång så man får det där färdigt!! Jag är så less att allting ska ta en sån jävla tid!! Om jag ber om att dom ska skicka hem ett så ska det väl ändå vara hos mig inom 2-3 dagar högst och inte flera jävla veckor!! Men allting är ju struligt med den där tanten!! Åhh vad less jag blir!!




Nåja nu tror jag att jag ska vila en liten stund för jag vart som trött.. Sen hade jag tänkt dammsuga om jag orkar och hinner innan jag ska jobba.. Känns skönt att veta att jag bara har 3arbetspass kvar tills jag får vara hemma och ta det lugnt :) Fast jag lär ju bli ganska rastlös så hör av er om ni inte jobbar och vill hitta på nåt!! :)



LATER!!

Torsdag 20/11






Jag måste säga att min dag har varit hur bra som helst!! Började dagen med att jobba 8-12 och under den tiden så ringde dom och sa att vi får parhuset där om vi vill :) Så f.o.m 1mars är det vårat om vi vill ha det.. Självklart får vi flytta in tidigare om vi vill och blir av med lägenheten..
Blev självklart jätte glad men samtidigt känns det lite tråkigt att flytta ut ur denna underbara lägenhet.. Nå vi har till nästa fredag på oss att fundera hur vi vill göra iaf..

Hur som helst så hade vi sen p-möte 13-16 och så kommer Jennie in och bär på en stor korg och jag frågar vad hon har med sig så säger hon "det är till dig" och gissa vad det var.. En korg fullproppad med babysaker som blöjor, nappflaska, tuttar, nalle, amningskupor, tvättlappar, olja, hud lotion, puder, blöjpåsar, nagelsax, tidningar, loka och choklad :) Tror jag fick med allt där.. Och detta var från mina arbetskamrater och brukaren och hernnes mamma :) Hur gulligt som helst :) Tack ska ni ha!! Så måste jag ju bara tillägga att jag jobbar med helt underbara människor, vi är en riktigt sammamsvetsad grupp och jag kommer självklart att sakna dom när jag ska vara hemma!!



Så här såg den ut :)

Sötunge





Lite söt min gubbe är då, han sitter här brevid och syr ;)

Kalas








Ikväll har det varit kalas med massa fika och mys hos Ida.. Himla trevligt med alla brudar!! Synd bara att inte alla kunde komma..
Vi började prata om inbakade flätor och så gjorde vicky en på mig men då kom linda sen på att hon ville lära sig hur man gör en fiskbensfläta så vi googlade och så gjorde linda en på lisa och lisa en på mig så nu har jag värsta fina flätan i mitt hår :) Synd bara att den inte hålls kvar över natten.. Jag är sämst på att göra frisyrer och kan knappt göra en vanlig fläta på mig själv så enda gångerna jag får vara såhär fin är om någon annan fixar..

Jag kom iaf på att jag har varit jätte sugen att fara på badhuset och bada lr simma och bubbla i bubbel poolen så frågade om inte dom andra ville följa med nån dag till veckan så nu har vi planerat in ett besök på badhuset :) Det blir najs!!!

Jaa






Nu har vi varit och sett på huset igen och har även gjort intresseanmälan så då får vi se hur det går..
Vore som sagt himla skönt att bo sådär.. Vi kom fram till att vi får ta lite eftersom med tapeter om vi nu får det så blir det ju inte så dyrt på en gång.. Det enda negativa är nog att det är en liten bit från stan men då får man ju bara mer motion när man ska med vagnen :)
Hon som har hand om det där var iaf borta idag och skulle komma tillbaka imorron så då skulle dom ringa och säga om det är någon annan som gjort intresseanmälan före oss.. Annars får  vi ju bara bo i denna underbara lägenhet längre tills vi hittar något annat som passar och känns rätt :)


Jag har även varit till min chef och fyllt i den ledighetsansökan f.o.m måndag så då är det ganska exakt en månad till BF..
Känns ganska bittert att veta att jag kommer vara utan pengar december månad och kanske ännu längre tills jag får från fk.. Kommer ju liksom bara få min ob och det lär nog inte vara många kronor så har jag ju varit sjukskriven den här månaden oxå.. Suck!! Så det blir svårt att köpa julklappar för min del.. Nåja det är ju inte hela världen.. Vi får leva knapert.


Nu ska jag invänta min kära sambo och hoppas på att han är hungrig när han kommer från jobbet så vi kan äta för min mage kurrar för fullt..
Idag blir det fiskpinnar och potäter :)

:)






Lyckades bli trött och somna om igen vid 7 tidern och sov till tio så nu är man lite piggare..
Jag har inte berättat att vi var och tittade på 3st parhus i förrgår som ska hyras ut..
Nå det hade iaf hunnit bli mörkt ute och det fanns inte lampor i alla rum så nu efter 12 ska vi och se på ett av dom igen..
Det som var lite tråkigt var att det var hemska tapeter i alla rum och vill man tapetsera om så får man stå för det själv..
Visst det går alltid att måla men det var bårder i alla jävla rum,. Suck!!
Hade varit himla skönt med egen liten tomt och carport osv och slippa alla dom här trapporna.. Men samtidigt vill jag vara helt säker på att jag vill ha stället innan vi bestämmer oss för jag trivs riktigt bra här i lägenheten..
Nåja vi får se hur vi gör :)

Vad är det här??






Alltså jag vaknade när Jocke for till jobbet och kunde inte somna om så nu sitter jag här i hopp om att John blund ska komma så jag får sova en stund till annars lär jag ju vara dö trött hela dagen.. Det är så mkt funderingar som snurrar i huvudet så jag har inte ro att sova just nu känns det som.. Tur jag är ledig iaf..
Kanske man skulle ta och städa då borde jag ju bli trött efteråt iaf :)

En till



jag kommer från: kalix
jag är just nu: hemma
hur gammal är du: 21
tycker du om någon just nu: javisst :)
om sex månader är jag: hemma med en söt liten bebis :)
gröna eller röda äpplen: gröna
vem ringer du när du är arg/ledsen: beror på
gillar du golf: ne
vilken tid gick du upp idag: vid 4
har du sovit i din egna säng inatt: jepp
har du strumpor på dig nu: ne
hur svarar du i telefon: hej lr hallå typ
är du ensam nu: ne Jocke sitter här brevid
vad ska du göra ikväll: snart sova
vad gör du imorgon: imorron är min lediga dag men jag vet inte ännu vad jag ska hitta på, ska iaf på kalas hos Ida
var vill du bo när du blir stor: vet ej
är det okej att gråta: men jaa
när grät du senast: oj det är länge sen
vilken årstid tycker du bäst om: sommaren
laddar du ner musik och film från Internet: jo
vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa massa massa, skänka till min familj, resa m.m
bär du glasögon eller linser: inte just nu men har glasögon
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: ne
när går du upp ur sängen på en helgmorgon: då jag känner att jag orkar
har du piercing: mjo
vill du gifta dig: vet inte
vill du ha barn: jaa får ju snart ett :)
solar du ofta: ne är blekast
är du bra på att laga mat: det tycker jag nog
gillar du att dansa: jo
är du flygrädd: näe
hur vig är du: lagomt
vad dricker du helst när du är törstig: vatten
vilken är din favoritglass: choklad
tror du på ett liv efter döden: vet ej
tycker du om sushi: har inte smakat och tänker inte göra de heller
vad äter du helst när du ser på film: mandariner
lever dina föräldrar tillsammans: ne
vad heter du i mellan namn: helena som mamma
är du morgon eller kvällsmänniska: hmm
vilken ögonfärg har du: blå
vilken hårfärg har du natuligt: typ ljusbrun
vilka hårfärger har du haft: rött, brunt, blond, brunt med slingor, lila
har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
biter du på naglarna: nej
är du beroende av något: tror jag inte
hur ofta tränar/motionerar du: så ofta jag orkar
senaste låt du hörde: minns inte
vad gör du på helgerna: olika
brukar du bädda sängen: ibland
hur många timmar sover du om nätterna: det är olika
senaste bok: emma mias dotter
har du kysst någon under den senaste veckan: jepp
vad var det senaste du sa: "du får se sen"
önskar du att du bodde någon annanstans: ibland
vem kramade du senaste: jocke
saknar du någon nu: ja
hur många lampor har du i ditt rum: här inne är det 3
vem ringde dig senast: lillasyster
gillar du att slåss: det är väl onödigt
vad är du allergisk mot: inge nå
var du glad igår: joo
vad är din favoritfärg: finns många fina
sminkar du dig: ibland

Fuck





Jag är hungrig




Och..

6 FRÅGOR OM SEX &KÄRLEK

är du singel? - Nepp
har du haft sex? - Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Kan nog hända
kärlek eller sex? - Både och
finns det någon för dig just nu? - Absolut
hur många gånger har du haft sex? - Jag brukar inte räkna

9 FRÅGOR OM DIG SJÄLV

fullständiganamn? - Emma Helena Strömbäck
när fyller du år? - 21Juli
några utsmyckningar på din kropp? - Några piercingar och nå tatueringar
vad har du på dig just nu? - Ett linne och täcke
vilken årstid är bäst? - Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Få vakna i lugn och ro och bara mysa
vad tycker du mest om hos dig själv? - Beror väl på
vad är du bra på? - svammla
vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj, Jocke och mina vänner

8 FRÅGOR OM DINA VÄNNER

vem är din allra bästa vän? - Sara
vem vet allt om dig? - Finns nog ingen som vet allt men Ida och Sara vet mkt
vem är den roligaste av dina vänner? - Många
vem är snyggast av dina vänner? - Vet ej
vem är den du helst har filmkväll med? - Jocke lr mina vänner
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Ehh?
vem röker av dina vänner? - Några
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Behöver inte träffa ngn har redan världens bästa :)

9 FRÅGOR OM DIN FAMILJ

vem står dig närmast? - Min mamma & storasyster
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nej
vem är farligast i din familj? - Skulle nog säga storasyster
vem är coolast? - Vet ej
har ni några djur? - Dammråttor
vem har du mest gemensamt med? - Min syster
vem står för underhållningen?- ?
vem sover du oftast med? - Jocke
roligaste kvällen med familjemedlem? - Ingen aning

10 FRÅGOR OM IDAG

vad har du gjort? - sovit, legat i sängen, jobbat
har du varit glad idag? - ja, det har jag väl
har du varit ledsen idag? - Nej
har du gjort något bra idag? - Jo diska och jobba
har du slagit någon idag? - Nej
vad ska du göra nu? - Snart sussa kudden
har du gjort något dåligt idag? - Slöa
vad har du ätit idag? - Chili arne till lunch och mannagrynsgröt till middag
har du duschat idag? - Inte än
är du trött nu? - Jo, lite smått

En till lista

Smeknamn: Ems, Emmsi, gumman, baby m.m
Boende: En trea med min älskling och snart även våran lilla knodd :)
Uppvuxen i: Kalix
Din kärlek: Joakim Persson
Stjärntecken: Kräfta
Motto: Hmm
Frisyr: Bara långt och ofixat typ men ska snart klippa mig :)
Ögonfärg: Blå            
Längd: 166
Skostorlek: 37
Radioprogram: Vet ej
Tv-program: Ett par stycken
Skrattar åt: Massor
Sällskapsspel: ?
Årstid: Sommar helst
Fest: Det blir inge festande nu för tiden
Mumsig mat: Olika
Äckel mat: Bruna bönor, isterband m.m
Örongodis exempel: Jocke ;)

Fritidssysselsättningar: umgås med familjen & nära & kära
Värsta ovana: Hmm vet inte
Jag skulle vilja kyssa: Jocke :)
Åker mest med buss nr: Åker inte buss
Sover helst: Tills jag vaknar
På parties dricker jag helst: Just nu typ saft men annars en god drink eller cider
När jag var liten brukade jag säga: ?
Vill bli bättre på: Massor
vilket är ditt livsmål?: ?
vad har du för puder?: Nå bajs
har du använt någon hårprodukt idag?: Jepp
hur många speglar finns i det rum du är i nu? Ingen
var är du nu? I tvrummet.
har du bråkat med någon idag?: Nej inte det.
var det allvarligt?:
saknar du någon nu?: Ja
vad köpte du senast?: Bananer och bröd
har du åkt fast för snatteri någon gång?: Ne
när var du i en affär senast?: Idag
mötte du någon du kände då?: Nej
tycker du om dina grannar?: Endel, vissa mer än andra :)
anväder du icq eller msn?: Msn
vilket färgtema går ditt rum i?: Det jag sitter i nu är beige med en brun fondvägg
hur många datorer finns i ditt hus?: I mitt hus vet jag inte men här i lägenheten har vi en
när fick du senast en present?: hmm jag vet inte riktigt
vad drack du senast?: Te
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid?: Går inte skola
har du några högklackade skor?: Jodå men använder dom inte så ofta
vilken är din favoritfärg?: Gillar alla färger typ
brukar du se tv3's sommarnattbio? Tror inte de
har du blivit hotad via telefon? Ne
av vem?:
finesse eller wella?: ?
absolut dance eller absolut music?: Vet ej
vad har du för planer till helgen?: Det är min jobb helg om jag nu ska jobba annars ta det lugnt och så blir det väl att kolla bandy
har du en hårborste i din väska?: Ne
har du stadigt sällskap?: Avisst :)
varför är alltid tak vita?: Inte är dom väl de
vill du ha barn?: Jo, och snart har vi ett :)
hur skulle din bästa vän beskriva dig med ett ord?  Hoppas på nå positivt
är det många som alltid läser din dagbok på internet? Min blogg läser väl ett par stycken
vad tycker du om sex and the city? I love it
din nästa födelsedag? 21 Juli
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Ibland
har du rakat dina ben någon gång? Ehh jaa
finska, danska eller norska? Norska
vilka språk kan du prata? Svenska, engelska
skulle du kunna ha silikonbröst? Ja
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
cigaretter då? 18
borde man få röka på pubar? Ne
när fikade du senast? Hos Ida här en kväll :)  
50 cent bra? Jo
har du kvar dina barndomsskivor? Ne
hur många hål har du i öronen? 5
brukar du bada i sjöar om somrarna? Ne

Hjälp mig!!






Alltså hur ska jag nu göra med jobbet?? Jag blir snart toki!!
Skulle behöva nån som bestämde och tog beslutet åt mig att antingen  jobba ett tag till lr att nu är det fan bara att stanna hemma och ta det lugnt..  Gaah!!

Såja






Nu har jag diskat bort diskberget vi hade på bänken så nån nytta har jag ju gjort iaf :)

Nu ska jag ta och klä mig och så så man är färdig sen när man ska och jobba..

Min älskling borde komma hem när som helst så jag får pussas ;)

.







Jag kan ju ta och berätta att jag ännu inte har stigit upp från sängen..  Har legat här precis hela dagen förutom när jag varit upp och ätit frukost och lunch och varit på toa typ.. Känner mig ganska lat men ganska skönt är det.. Men skulle som ändå behöva stiga upp och diska så jag har gjort nån nytta iaf..

Jag har typ lite o göra



ALLMÄNT..

Namn: Emma Strömbäck
Piercingar: Ja, 4stycken.. Blir nog en till på nå tag
Tatueringar: Jepp, kommer mer
Längd: 166 cm
Skostorlek: 37
Hårfärg: Just nu är jag blond men min vanliga färg är typ ljusbrun
Är du kär i någon: Ja klart, i min Jocke :)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Gärna i ett hus
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Kanske
Vilket shampoo använder du: Olika
Vilken parfym använder du: Just nu Escada lr Dkny
Vad är du rädd för: Massa saker
Gillar du att tvätta: Tänk för att det göra jag
Gillar du Berg-och-Dalbana: Har aldrig åkt



SENASTE..

Film du hyrde: Kommer inte ihåg
Film du köpte: Tror inte jag har köpt nån film
Låten du lyssnade på: Beyonce - If i were a boy
Låten du hade på hjärnan: Samma
Låten du laddade ner: Minns inte
Personen du ringde: Min älskling :)
TV program du tittade på: Boston tea party hos Ida igår
Personen du tänkte på: Min älskling



FAVORIT..

Mat: Hmm vet inte
Låt: Beyonce - If i were a boy
Sak att göra: Typ stiga upp och göra nån nytta
Sport: Får nöja mig med att kolla på bandy ett tag till
Dryck: Te
Kläder: Blir mest myskläder lr nån fin tunika och leggings kan inte ha så mkt annat just nu :)
Film: ?
Bil: Mercedes Benz än så länge



ANTAL..

Gånger du varit kär: Har inte räkna
Gånger ditt hjärta brustit: ?
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen aning
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet ej
Ärr du har på kroppen: På knä och på magen



SENASTE..


Bok du läste: Emma Mias dotter
Personen du fick mail av: Syster
Personen du fick brev av: Ellos
Personen du fick sms av: Min älskling :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Har nog aldrig hänt



ÖVRIGT..

Vad har du gjort idag: Sovit, ätit frulle suttit här
Var det kul: Nja det kan jag väl inte påstå
Hur tidigt stiger du upp: Olika men oftast vid 9 om jag inte jobbar då stiger jag upp 7
Gillar du att slåss: Men värt
Vad ska du göra ikväll: Jobba

Är du seriös: Jepp
Vad är du allergisk mot: Inget vad jag vet
Var har du ont: I ryggen & revbenet
Använder du hårspray: Jo ibland
Kan du stå på händer: Inte just nu iaf :)
Favorit serie: Oth

Salt eller socker: Beror på
Gillar du ketchup: Beror på
Är du glad nu: Jepp
Var du glad igår: Jepp
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Joo
Vad dansar du till: Allt
Stockholm är: Najs
Göteborg är: Säkert fint
Kan du sjunga: Jo men om det låter bra var en annan femma
Mer värt än guld: Lycka
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti såklart
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
Ska bli skoj: Att få hålla och snossa på våran lilla bebis :)
Ska inte bli skoj: Vet inte
Sparar till: Det är mkt
Väntar på: Bebisen våran :)
Pålägg som gäller: Olika
Dagens dryck: Vatten än så länge

Typiskt






Jag hade tänkt ta mig en promenad ner på byn men var inte lika sugen längre då jag såg vad det är för väder så jag får hitta på något annat ist..

GRATTIS!!







IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA IDA ÅR!!





Snodde bilden från hennes pixbox :) Hope you don´t mind!!

Visst är hon söööt :)

Åhh jag blir galen!





Jag har ännu inte kunnat bestämma hur jag ska göra på jobb fronten.. Jag funderar på om jag ska jobba helgen här iaf så man får sig lite mer pengar men jag vet inte ännu.. Åhh hur ska jag göra?? Jag måste ju liksom ringa min chef och meddela hur jag ska göra.. Jag blir toki!!

Hur som helst så jobbar jag kväll ikväll och Ida R ska komma och jobba med mig så det blir kul :)
Har ju inte jobbat med henne sen hon gick på semester..





Nu frulle!!

Hur ska jag göra?






Min dag började bra, började jobba kl 8 och sen efter typ 1 timme så blev jag alldelens varm och svimmfärdig och mådde inte alls bra.. Vet inte riktigt vad det var som hände men några kullerbyttor i magen var det nog inte den här gången för jag kände inge i magen iaf.. Kanske blodtryck eller blodsocker fall?? Hur som helst så fick dom ta ut ngn anna för att jobba för mig för jag kände att jag behövde fara hem och vila.. Så jag har sovit en stund här tidigare och nu känns det bättre.. Är bara så himla obehagligt när det blir sådär.. Så hatar jag att ringa och sjukanmäla mig lr liknande.. Så känns det ganska pissigt med en karens dag nu oxå.. Blää!! Imorron har jag en kväll och hoppas att jag kan jobba då!!

Har iaf pratat med fk idag angående havandeskapspenningen och dom sa att jag bestämmer själv om jag ska vara hemma eller jobba ett tag till.. Som jag skrivit tidigare så har jag ju sökt havandeskap f.o.m 20 den här månaden så det är ju på torsdag.. Så nu har jag tills imorron på mig att fundera och bestämma om jag ska jobba längre lr inte.. Mitt ärende ligger ännu under förhandling men man kan ändå vara hemma och få retro sen och skulle det nu vara så att man har sån otur att man får avslag vilket jag inte borde få så kan man alltid ta från föräldradagarna.. Fast dom vill man ju inte slösa med så vi får se hur jag gör..  Tillika så känns det som att jag skulle kunna jobba ett tag till men samtidigt så känner jag oxå ibland att jag behöver vila och ta det lugnt.. Nåja vi får se imorron hur jag gör :)

Söööööndag






På morron tog jag mig en sovmorron och sov till kl 11 då jocke vakande.. Fattar inte hur jag kunnat sova så länge..? Nåja det var skönt iaf :)
Sen låg vi i sängen ett tag innan vi steg upp och gjorde oss klara för att fara till mammi där storasyster, thomas och nova var.. När vi kommer in så skriker nova "hej emme!" tror hon blev glad av att se mig :) hihi

Sen har vi varit i Nyborg resten av dagen och även ätit middag där..
Nu sitter jag här och har tråkigt och är trött och det verkar vara nån mer som är trött för Jocke ligger här brevid och sover så sött ;)
Har iaf varit en lugn och skön dag!!

nu ska jag invänta oth :)

Mys kväll





Ikväll har jag varit hos Ida och sett på tv och svammla på med henne och Sara..
Hade även en sån himla tur så jag fick mig lite massage, en inbakad fläta och målat naglarna :) Myys!!
Jag skulle verkligen behöva gå på massage för jag har så fruktansvärt ont i mina stackars axlar och även ryggen.. Har inte varit på massage på typ ett halv år så det börjar vara dax men jag väntar nog tills bebisen har kommit för det går ju inte så bra att ligga på bänken med magen.. Nog för att man kan ligga på sida lr sitta men jag tycker inte det är lika skönt.. Så är det ju inte så länge kvar och har jag klarat mig såhär länge så står jag nog ut ett tag till :)


Sen har Tesse varit här ett tag och vi såg en film som gick på tv.. Hon åkte hem för en stund sen och just innan hon for så frågade Sandra om jag inte villle följa med på hotellet.. Det hade som varit kul men jag orkar verkligen inte ikväll.. Har jätte ont i huvudet och så är jag svin trött så jag ska krypa ner i sängen och slå på en film att somna till..

Varför??





Varför ska man vara så fruktansvärt dålig på att prata med folk om det är någonting man stör sig på eller funderar över,
om man är ledsen över något eller tycker någonting är fel osv..
Jag måste erkänna att jag är himla dålig på sånt..
Jag har försökt så många ggr och lova mig själv att nästa gång det är någonting så är det bara att prata med personen i fråga..
Men vad gör jag? Joo går runt och grunnar på det och låter alla fula och dumma tankar gnaga i mig.. Jag blir snart knäpp på mig själv..
Jag måste lära mig att ta itu med allt sånt ist för att gå runt och grunna för mig själv tills jag håller på att gå sönder inuti för att det far runt så mkt olika tankar i huvudet på mig..

Såna här ggr saknar jag att ha Sara vid min sida som jag ibland inte ens behöver öppna munnen åt för att hon ska förstå vad jag tänker på och hur jag tänker.. Konstigt nog så vet hon ibland vad jag tänker på innan jag själv ens har kommit på det.. Jag kan börja prata om att jag gått och grunnat på något hur länge som helst osv så kan hon svara "men alltså det har jag fattat för länge sen" och man liksom bara ehh jaha?? Det kallas riktig vänskap när man känner varandra så bra.. Jag saknar dig gumman!! Kom hem till mig!!

.










Idag har lillasyster varit här och Ida har fotat oss :) Efter att vi fotat klart kom mammi och hämtade oss så for vi på myggan och åt gott.. Sen var det bara hem och klä på sig för att fara på bandy men jag gav upp i halvlek för det var så jävla kallt så gick det ju inte så jätte bra heller så jag for till mamma och drack varm choklad.. Yummie!!



Nu sitter jag och lyssnar på musik och har nu hört Beyonce - If i were a boy om och om igen och jag måste ju bara säga att den låten är så fruktansvärt bra!! För att inte tala om hur bra hon sjunger.. I love it!!

Så vad sker ikväll?? Blir nog att gå över till Ida och vara med henne och Sara och bara ta det lugnt.. Skönt!!


Måste bara lägga upp några bilder på Nova från hennes 2års dag :)

 
  

Visst är hon söt lillgumman :)

?




















Jag blir som fundersam

Bebis saker :)





Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på skötbordet, bilstolen m.m som Hanna bett mig om för länge sen men jag är ju segast i världen :)
Här är dom iaf :)




Skötbordet.. Plasten är kvar på skötbädden än men såhär ser det ut iaf :)



Vaggan.. Visst är den söt :)



Spjälsängen.. Har inte hittat nå spjälskydd ännu som jag vill ha :)



Bilstolen

Blött jävla äckel väder!!





Åhh vad less man blir när det är sånt här skit väder!! Det var ju så himla mysigt igår när man steg upp och tittade ut genom fönstret så var det helt vitt på marken.. Trots att det var jävlgt kallt igår så kändes det bra.. Det var ju liksom vinter.. Men som alla vet, även jag så ska ju den första snön försvinna och det lär den ju göra när det regnar som det gör.. Tråkigt men sant..

Idag är det ju serie premiär i bandy och jag undrar om det alls blir ngn match för mitt där det är kanske isen regnat bort..
Nåja det återstår att se.. imorron ska iaf nsk ha sin första match om det nu är ngn is..

En blond Emma :)





På morron har jag och Jennie varit till frisörskolan och färga håret så nu har man inte nån jävla utväxt längre och även lite ljusare hår :)
Känns mkt bra :)


Vad tycks??

Give me money!!




Skulle ngn kunna vara så snäll och skänka mig massa pengar så jag kan köpa allt som jag vill ha!!
 Nu är det inte massa onödiga saker utan det är saker som är viktiga och behövs!!

Dagen





Jaa vad har jag gjort idag då förutom att jobba??
Åt middag när jga kom hem sen satt jag vid datorn ett tag och sen kom Therese och hälsa på och nu istter jag här igen så jag har inte gjort sådär jätte mkt så det finns som inge att berätta..

Just nu är jag fruktansvärt trött och ska snart gå och lägga mig.. Är ledig till på måndag nu men imorron bllr de upp tidigt för jag och Jennie ska och färga oss kring huve kl 9 imorron bitti :) Det behövs verkligen för jag har värsta utväxten och det är inte snyggt!! Så ska jag även fixa mig nå slingor så det blir nog bra :)

Gårdagen




Jobbade dag igår och när jag hade lunch så passade jag på att baka en ny sockerkaka.. Eftersom att jag har en sambo som hellre äter fika än riktig mat så var den jag bakade här om dagen liksom slut..
När jag slutade så var det iaf hem och kirra mat och sen skynda till Mia för att kopiera garantin på min telefon som jag ska skicka in på lagning typ efter den har varit trasig i ett halvår.. När jag kom hem så kom Jockes föräldrar hit med vaggan och en tripptrappstol, vaggan var bäddad med ett lite täcke och en liten kudde med mumin sängkläder :) Så sött!! Sen for Jockes pappa och hämtade Jockes mormor som kom hit med spjälsängen som sedan byggdes ihop och bäddades med små sängkläder :) Jag vet att det är lite tidigt att bädda redan men jag kunde inte hålla mig :) Så nu står båda sängarna inne i barnrummet och bara väntar på att en liten bibes ska börja sova i dom :)

Små söta barn :)






Idag har jag varit till Storön och hälsa på Anna-Maria och barnen vilket jag har skulla göra hur länge som helst men har som inte kommit mig dit förrän idag.. Ellen har blivit jätte stor och Simon var så himla liten och söt :) Jag tyckte han såg så liten ut fast han egentligen är stor :)
Tänk nu är det inte alls länge kvar tills vi oxå har våran lilla bebis här hos oss :)

När jag åkte hem därifrån var det bara snabbt hem och lämna bilnycklarna till jocke och sen blev jag upphämtad för att fara på kalas hos världens sötatse Nova som fyller hela 2år idag :) Hon har ju blivit värsta stora tjejen!! Och snart ska hon bli storasyster oxå fast när man frågar henne om mamma har en bebis i magen säger hon "ne emme bebbe" :) Hon är ju bara för söt!! Men det är klart det syns ju inte så mkt på Thererse än så Nova förstår väl inte att det är en bebis där inne :)


Sara den bästa!!






Läste Saras nogg och blev helt tårögd.. Saknar dig oxå massor gumman!! Skulle jag få välja så skulle du flytta hem till mig igen fast helst av allt så hade du aldrig flyttat ifrån mig!! Men jag är glad för din skull ska du veta.. Att du vågade ta det stora steget att flytta ifrån allt helt själv och att du trots motgångar har klarat av allting så bra.. Fast det kan ju bero på att du har världens bästa familj oxå som alltid ställer upp :) Tycker det är så himla kul att du ska få åka iväg till Åre och spendera vintern där, tror det kommer bli en riktigt upplevlse och något du aldrig glömmer!! Hade varit kul att få prova på något sånt men jag ångrar abslout inte dom valen jag har gjort för det har ju fört med sig någonting helt fantastiskt!!  Du vet nog att jag hade velat ha dig här hos mig fast jag har sagt att du inte ska få träffa min bebis men det får du ju skylle dig själv för ;) Hihi
Även fast det inte verkar som det nu så hoppas jag innerligt att du hinner komma hem innan du åker iväg så vi hinner kramas ordentligt för vem vet när vi får göra det nästa gång.. Love you baby!!





Saknar dig i massor!!

Äntligen






Jag hann inte mer än vakna så plingade det på dörren och där står han som vi väntat på i över en vecka.. Han som ska byta våran kran i köket.. Jag säger bara ÄNTLIGEN!! Jag har varit så förbannat irriterad på att måsta lyssna på en droppandes kran hur länge som helst!! Vi fick dessutom en helt ny och fin kran :) Den förra var nog inte från det här århundradet..  Så nu är jag nöjd, mkt nöjd!! :)





Så vad ska man göra idag då??
Jag är lite fundersam på om man ska fara och  låna Nikita igen och ta sig en promenad men just nu känner jag att jag inte orkar så vi får se efter jag ätit frulle..
Ska iaf ta mig en dusch och göra mig lite fin idag när vi ska på kalas :)
Så om jag hinner ska jag och hälsa på A-M och Ellen och lille Simon en sväng innan det bär av till smedsbyn :) Så lite planer för dagen har jag ju iaf :)




LATER!!

Jobb, bandy & promenad






Så nu har jag iaf gjort lite nytta idag.. Har jobbat till 21 sen fort hem och klä mig och sen fara på bandyn som började redan 20.. Efter bandyn vart det en kvällspromenad med Ida och Lill-Ida och även Nikita.. Himla skönt med en promenad det mkåste göras oftare!!
Nu ligger jag i soffan och ska ta och äta nån macka sen krypa ner i sängen.. 

?






Vart tog all min ork vägen??
Den var som bortblåst när jag vakna på morron..
Får hoppas den kommer tillbaka innan jag ska och jobba..
Så ska jag ju kanske på bandy när jag slutar om jag orkar

Step up 2




Nu har jag sett Step up 2 och den var riktigt bra.. Tror nästan den var bättre än 1an :)


Blööö






Usch jag känner mig helt omotiverad till allt idag.. Har ingen större lust att göra nå alls så jag ska nog ligga här i sängen och kolla film bara..
Skulle helst vilja se oth men eftersom att min kära karl oxå ser det med mig så blir det så jobbigt om han ska måsta se ikapp sen så det blir nån film ist.. Börjar inte jobba förrän 16.45 så jag har ju en stund på mig... Men imorron är jag ledig vilket ska bli riktigt skönt!! Nova fyller dessutom 2år imorron så då ska vi dit på kalas :) Hon blir ju stora tjejen nu mosters lilla charmtroll :)

Btw så ringde Jockes mamma igår och sa att vaggan är klar och att hans mormor och morfar har köpt oss en spjälsäng :) Det hade dom ju verkligen inte behövt göra men himla snällt var det :)
Shit så jag längtar tills bebben kommer, ska bli så spännande och få se om det är en tös eller en gosse!! För att inte tala om hur mysigt det ska bli med en liten krabat att snossa på och allt annat som hör till :)


Nu film

Right now nanana






Sitter med lurarna i öronen och lyssnar på musik och just nu är det Akon - Right now jag tycker det låten är himla bra :)

Idag har jag hunnit med mkt för att vara jag :)
Steg upp 9.30 för då kunde jag verkligen inte sova längre så jag hoppade i duschen och sen bakade jag en sockerkaka och medans den var i ugnen diskade jag undan sen när kakan var klar så gjorde jag kycklingklubbor i ugn och ris och sås till som vi har ätit till lunch .. Medan jag höll på med maten så rensade jag ut kläder ut kartongen med bebiskläder som jag fått av syster och satte i tvättkorgen.. Och nu är det bara en halvtimme kvar tills jag börjar jobba..
Jobbar till 21 ikväll och då ska Tesse komma hit och fika :)
Nu ska jag göra mig redo för jobbet..


Next






OFF TO WORK!!


SO LONG SUCKERS

Delad tur






Idag jobbar jag delad tur så när jag kom hem kl 12 så kokade jag spagetti och värmde upp skinsåsen som jag gjorde igår och gott var det :) Det är riktigt länge sen jag ätit sån mat så det satt fint.. Efter att jag ätit så laddade jag ner lite musik och sen gick jag och la mig så jag har sovit typ 2timmar, hur skönt som helst.. Nu sitter jag bara här och fördriver tid och måste väl ta och värma mig mat igen innan jag ska tillbaka till jobbet.. Jobbar med Sandra ikväll då det blir nice :)

Saw V




Har laddat ner massa låtar nu och håller även på att ladda ner Saw V som jag hoppas att Jocke vill se med mig ikväll :)


  
Hans budskap är rättfärdigt. Hans kärlek är evig. Hans gåva är livet.
Med alla döda och ruttnande i sina gravar är det upp till utredaren
Hoffman att ta över Jigsaws mordlystna traditioner.
När Hoffman inser att hans identitet kan komma att avslöjas måste han
ta till all sin kunskap och skicklighet som polis för att spåra upp allt och alla som kan avslöja honom.
Leken med döden får en ny skepnad och gränserna tänjs ut ytterligare.

Idol





Jag måste bara säga att jag tyckte alla sjöng bra idag och att det var rätt person som fick lämna idol..
Jag har inte gillat honom alls så jag har velat att han ska åka hem länge!!
Nu tycker jag Johan ska åka nästa gång för han gillar jag inte heller sen får det gå som det går bara kevin kommer till final men det gör han nog.. Skulle inte förvåna mig om han vinner hela skiten!! Han sjunger ju bra varje gång vilket tema det än är..
Fast jag tycker jätte bra om anna oxå så jag hoppas hon tar sig till final oxå :)

Ne nu sängen så jag orkar upp till jobbet imorron..
Stackars Jocke som ska upp typ 5.30 för 6.30 åker dom iväg mot Uleåborg för att spela match.. Hoppas de går bra för dom :)

Nå godnatt med er!!



Dagens middag






Det blidde stekt lax och potatis till middag och det bestämde jag alldelens själv :)
Så nu slipper jag fundera på vad jag ska äta imorron..
Det är lite jobbigt det här med att man måste äta hela tiden, förr kunde jag klara mig flera dagar utan att äta mer än typ en gång om dagen men så funkar det ju inte att göra nu.. Måste ju äta så bebben mår bra :)

Nå nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet..
Jag förväntar mig en icket dammig lägenhet när jag kommer hem ;)

Men vad inte är det fredag??




Alltså jag blir toki!! Jag är ju helt jäkla vimsig i skallen!! Jag har liksom torsdag idag så allting blir ju helt fel när jag tänker.. Fråga bara Ida :) Haha!! Tur att jag ändå innerst inne vet att det fredag och att jag ska och jobba 16.45 så jag inte missar det :)

När jag åt min lyx lunch idag bestående av en kopp thé, en mjukmacka och några knäckebröd mackor med skinka på så märkte jag att skinkan går ut idag och det var massor kvar.. What to do? Så kom jag på den brillianta idén att jag skulle göra skinksås så jag skar upp allt i små bitar och kirrade det.. Tänkte att då har jag ju lunchen lr middagen lr vad jag nu vill ha det som till imorron.. Hade liksom tänkt göra lax och potatis till middag idag men jag vart som sugen på skinksåsen så jag får se vad Jocke helst vill ha :) Kanske lika att äta lax ändå för jag har ingen lust att laga mat åt mig själv imorron när han är borta och spelar match.. Fy fan vilka bekymmer jag har alltså :) Haha!!

Nu ska jag sluta grunna och dammsuga ist :)


Heipa!

What to do






Jag kunde verkligen inte hålla mig igår kväll så jag strök gardinerna jag köpte på Ikea till barnrummet och hängde upp dom :) Så plockade jag bort lite andra saker därifrån och sen dammsög jag.. Gud så duktig jag kände mig :) Men jag skulle vilja ha dom andra möblerna som vi tänkt ha där inne så man får det klart som man vill ha det.. Ska köpa en expedit hylla på Ikea med 16 fack och även en fåtölj att ha där inne.. Så ska vi ha en spjälsäng från Jockes mormor och morfar men när vi var där här om dan och dom tog ner den från vinden så hittade dom inte skruvarna så dom skulle fixa skruvar och så :) Himla snällt!!

 Jag skulle iaf behöva dammsuga resten av lägenheten för det är dammtussar lire överallt och fullt med sand i hallen.. Jag gillar inte när det är fullt med sand i hallen som fastnar under sockarna och sen far i skorna när man tar på sig dom.. Skulle även behöva ta in ute möblerna från balkongen men det får Jocke fixa med ;) Så måste vi köpa blomjord och sätta om blommorna i dom nya krukorna men det blir då inte idag..
Nåja nu ska jag försöka göra nån nytta..


LATER!!

v33 48dagar kvar





Besöket hos BM gick väldigt bra idag.. Blodtrycket var bra för en gångskull och pulsen hade gått ner vilket känns skönt..
Magen hade vuxit  2cm sen sist så nu är den 33cm, hjärtljuden låg på 146slag/min men stackars mamma Emma har gått upp 2kg till.. Nåja det är ju inte hela världen det går ju att träna bort sen :) Man får ju räkna med att man lägger på sig ett antal kilo under en graviditet..

Så pratade vi lite om havandeskapspenningen för när jag skickade in det förra veckan så sa dom att det tar 7 veckor innan man får veta om man får det lr inte.. Så det kändes lite surt med tanka på att idag är det 7 veckor kvar så då hinner ju bebisen typ komma.. Men BM sa att det inte alls brukar ta så länge och frågade om jag tror att jag kommer få det och det borde jag få för alla andra som fått barn som jobbar på samma ställe har fått det så då vore det ju konstigt om inte jag får de.. Hon tyckte jag ska ringa försäkringskassan nästa vecka och höra med dom om jag kan vara hemma från det datumet jag har sökt för man brukar få retroaktivt sen då.. Nåja vi får hoppas på det bästa annars jobbar jag så länge jag orkar och sjukskriver mig sen.. Det löser sig nog..


Snart






Tänkte skriva ett inlägg men ser att klockan hunnit bli så mkt och jag ska vara på lab på en halvtimme och hos BM på 45min så jag måste nog göra mig klar och gå dit :) Återkommer senare

Min nya mössa




Bilolycka






När vi åkte mot Haparanda idag så passerade vi en bilolycka just efter Sangis.. Det var en bil som hade kört av vägen och voltat och låg uppe på en slänt.. Det såg ut som att taket var helt mos och jag sa åt mamam att dom kan ju aldrig ha överlevt för dom måste ha brutit nacken lr nå sånt..  Bilen såg helt kall ut, det var liksom ett sånt där frostlager på den typ så det såg ut som att den skulle ha legat där länge.. Hur som helst så stod det 2 eller 3 bilar där som hade stannat men vi körde förbi så fick jag jätte dåligt samvete sen för att vi inte stannat men det var ju redan folk där och vi hade nog ändå inte kunnat göra nånting och jag hade inte klarat av att se om det nu skulle ha varit en dödsolycka.. Men sen såg jag i backspegeln att det kom blåljus så det var ju tur..

Sen när ringde jag till Jocke och bad han gå och läsa på nsd vad det stod om olyckan så stod det att han som hade kört bilen hade tagit sig ut på egen hand och klarat sig utan skador så det var ju skönt!!

Usch så obehagligt det är när det är så mkt olyckar hela tiden!!

Promenad med en söt vän





Jag och Ida gick mot näsbyn på våran promenad så gick vi även förbi ip och kollade en sväng på Jockes träning så nu har jag varit och sett när dom träna oxå.. Jocke har frågat flera ggr om jag inte ska komma och se på deras träning men jag har tyckt att jag har bättre saker för mig varje gång men nu har jag iaf varit en sväng :) Jag är ju trots allt och ser på deras matcher när jag inte jobbar :)

Det var iaf riktigt skönt med en promenad och det behövdes efter dagen lunch på max :)  Och jag kände att jag orkade hålla högre tempo än tidigare.. Det kanske beror på att jag känner mig lite piggare den här veckan än vad jag har gjort tidigare, det var nog nyttigt för mig att vara hemma från jobbet och vila upp mig förra veckan..

När jag kom hem var jag iaf lite hungrig så jag åt två knäckebrös mackor med makrill på och tog mig en kopp te sen när jag sätter mig i soffan och ska slå på tvn så hittar jag inte tv kontrollen, jag letar överallt men kan absolut inte hitta den så det var bara att gå fram till tvn och trycka igång den.. Så nu sitter jag här utan tv kontroll så jag får se på samma kanal hela tiden för jag orkar inte gå upp och byta.. Hoppas bara den kommer fram snart!!!

Rajalla





Idag har vi varit till nya köpcentret på gränsen.. Jag hade faktiskt trott att det skulle vara större än det var när man hört hur stort alla tyckt att det är men nog var det nog stort ändå.. Vi var inte ens in på alla affärer.. Jag hittade en julkalpp åt lillasyster och en åt jocke men jag måste köpa nå mer åt dom båda.. :) Så köpte jag en mössa på gina åt mig själv..
Tyckte det var störande att dom inte tog emot kr på alla ställen och att dom som gjorde det betalade tillbaka i euro, dom borde ju ha fixat sånt innan dom öppna för det lär ju vara en hel del svenskar där och handla.. Nog för att jag betalade med kort men mamma hade massa sedlar som hon tänkt handla för men fick dra kortet ist..

Sen var vi även in en sväng på ikea för jag skulle köpa gardiner till barnrummet och köpte även en nattlampa och en handuk.. Tycker det är så himla bekvämt med såna där nattlampor som dom har på ikea för då blir man inte helt bländad som om man skulle tända en vanlig lampa när man vaknar i mörkret :)




Ne nu måste jag gå och byta kläder för jag ska på en prommis med Ida :)


LATER!!

Torsdag




Slog nyss upp mina blå.. Idag är jag ledig så jag tyckte att jag förtjänade en sovmorron :) Vaknade först vid 8 nån gång men kände att jag behövde sova lite till.. Riktigt skönt!
Ska käka frulle och sen hoppa i duschen för sen bär det av till Rajalla! :)
Jag har lurat mamma att följa med hon är oxå ledig idag så vi ska och se om vi hittar nå julklappar :)

Imorron ska jag till BM på kontroll och jag längtar! Är ju så himla spännade varje gång och få veta hur mktt magen har växt och få lyssna på hjärtljuden *myyys* och imorron går jag även in i vecka 33 :) Bara 7veckor kvar då :)

Nå nu ska jag gå och äta så jag är klar till vi ska åka :)

LATER!!

Jag tror det börjar vara tight i magen nu









Shit my god vad ont jag har fått ha i mitt högra revben nu typ hela dagen men ikväll har det tryckt som fan och gjort ganska så ont men det är ju inte så konstigt när magen växer och revbenen måste utvidgas..

Btw så sa min brukare idag att jag börjat få en flick mage nu.. Det betyder alltså att jag börjar bli riktigt tjock!! Men jag tror ändå att det är en gosse hur magen än ser ut:)

Jag börjar faktiskt känna mig ganska stor nu fast jag tycker jag har ganska liten mage om jag ska vara ärlig..
Nu börjar min vindjacka vara riktigt tight när man har stängt den och jag har ingen lust att gå med vinterjacka när det är så varmt som det har varit idag för då svettas man ju ihjäl..
Nå men snart är det väl så kallt så man måste ha vinterjacka så jag får hoppas att jag ryms i vindjackan så länge..
Nåja det är ju inget problem än så länge men det kan gå fort så går den inte att stänga..
Så börjar det även vara rätt jobbigt att böja sig ner för att ta på sig skorna när man har en kula som är i vägen så man knappt kan andas då man böjer sig fram.. Men en sak ska jag säga er, jag kan ännu sova på mage och det är ju inte fy skam eftersom att jag alltid brukar sova på mage annars..

Jag kände bara för att klaga lite men jag tycker ändå det är jätte mysigt att vara gravid!!
Det är så mysigt när man kan se och känna när pyret rör på sig :)






Nu är det ju trots allt bara 7veckor och 3dagar kvar till bf :) Snälla låt det gå fort!!

The first time






Så här har min dag sett ut

Jobb 8-17
Middag hos Jockes mormor och morfar
Varit till mamma en sväng
Handla
Och nu istter jag här och ska se dh sen oth sen sussa kudden

Mkt händelserik dag lr så inte

Back on track





Ikväll har jag jobbat mitt första pass efter att ha varit hemma en vecka och vila upp mig.. Hoppas verkligen det har gjort nytta fast jag känner mig lika trött fortfarande.. Som vanligt så fick jag värk i mitt ben som alltid annars.. Det här med att sitta så mkt är verkligen inte bra..
Nå imorron ska vi iaf iväg med brukaren så du får man ju röra på sig lite..
Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen så jag orkar upp imorron och jobba hela dagen..


Godnatt

Jävla droppande!!





Jag blir fan tokig på kranen i köket som står och droppar hela tiden!!
Måste ringa kalixbo så dom kommer och fixar..

Söndag





Min söndag har varit hur sön som helst!! Har inte gjort ett skit på hela dagen bara varit hemma och tagit det lugnt eller just ja jag har varit på  coop och handla med mamma en sväng men annars har jag bara varit hemma :) Så himla skönt att inte göra nå!!
Nu ligger jag i soffan och väntar på att klockan ska bli halv fem då Jocke slutar så vi kan fara till mamma och äta middag.. Lasagne står på menyn och det ska bli såå gott!!


Nu ska jag fortsätta göra ingenting :)

...



PERSONLIGHET

Blyg: Ibland
Smart: Hehe nja
Långsam: Det beror på
Stressad: Ganska ofta
Tålmodig: Nja det beror på
Djup: Hmm väldigt sällan
Öppen: Kanske för mycket
Ärlig: Mjo
Positiv: Försöker
Ansvarsfull: Joo men kan vara rätt slarvig oxå
 
VÄNSKAP


Svikit en kompis: Säkert
Förlorat en bästa vän: Nja det tror jag inte
Sovit med en tjejkompis: Absolut
Pussat en av samma kön: Joodå
Slagit en kompis: Bara på skämt :)
En kompis som vet allt: Hmm?
Berättat hemligheter: Då är det ju ingen hemlighet
  
KÄRLEK

Blivit sårad: Jaa
Haft/Har stadigt förhållande: Jepp :)
Krossat någons hjärta: Säkert
Gett någon ditt hjärta: Jodå
Varit otrogen: Men näe!
Sagt att jag älskar någon och menat det: Givetvis
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Tror jag knappast

FAVORITER

Låt just nu: Right now
Pryl: Telefonen, datorn
Film: Flera
Bok: Vet ej
Lärare i skolan: Går inte skola
Plats: Sängen :)
Frukt: Mandariner dom är såå goda!
 
ÖVRIGT

Sytt: Joo i skolan
Opererat mig: Mjo
Cyklat omkull: Jepp de har jag
Sjungit i duschen: Johodå
Hoppat bungyjump: Nej men jag skulle vilja
Fobi för något: Blod, äckliga kryp m.m
Sett någon dö: Ne
Varit på begravning: För många gånger
Sagt att jag hatar någon: Det har nog hänt
 
LIVET

Svart eller vitt: Både och
Rött eller blått: Rött
Skriva eller tala: Beror på
Vatten eller coca cola: Vatten
Mobil eller mp3: Mobil.
Snygg eller charmig: Haha
Lösgodis eller choklad: Choklad
Frukt eller grönsak: Frukt
Film eller serie: Serie
Festa eller softa: Beror på
Sommar eller vinter: Sommar!
Fredag eller lördag: Lördag
Levande ljus eller lampa: Både och
Övervikt eller undernärd: Något där emellan
Kärlek eller vänskap: Både och

Jag är världens tråkigaste att se film med







Igår när jag kom hem började jag fixa med middagen så det skulle vara klart när Jocke kom hem från jobbet.. Han hade tagit fram kotletter från frysen på fredagkväll så dom hade hunnit tina.. Jag började seka dom och lät sen sen koka så de inte skulle bli så segt.. Kittade med potatishalvor i ugnen och rev morötter.. En riktigt god middag måste jag säga att det blev :) Det vart även över lite så det blir min lunch idag :)
Det är inte ofta man hinner lr orkar laga nå speciellt avancerat på veckorna när man jobbar och så men nu slog vi på stort :)

Nåja hur som helst så laddade jag ner Arkiv X - I want to belive som vi skulle se igår men vi hann nog bara börja se den så sov jag.. Jag måste vara världens tråkigaste att se film med ;) Jocke såg iaf hela filmen så jag tror jag ska bädda ner mig och sen den på en stund :)



Ni har väl inte missat hur fint det snöar ute :)

Graven







Var som sagt barnvakt åt Nova igår så inatt har jag sovit i Smedsbyn..
Vi vaknade tio över 7 på morron när Nova började gnälla i sitt rum...
Sen har vi bara myst på hela morronen och när Nova gick och sova lunch så for jag och syster till Boden en sväng på dollar..
Där köpte jag en lykta till mormor och morfars grav och några andra små saker sen när vi kom tillbaka till Smedsbyn åt jag en macka och en mandarin och sen blev det Kalix..
Jag och mamma for och tände i lyktan på graven och där lös det redan i den mindre lyktan och några andra ljus..
Och nu ikväll när jag och Jocke var och postade nå brev så åkte vi förbi graven men var tvungna att satnna och gå runt och titta där.. Det är så himla mysigt när det lyser överallt där :)

Ska fara och tända nya ljus där imorron så det fortsätter lysa sådär fint hos mormor och morfar iaf :)
Farmor och farfar ska nog oxå få sig lite ljus men jag har ingen lykta dit..
Nåja det löser sig nog!


RSS 2.0