Löööööördag






Då var man hemma en scäng för att trycka nå mat och sen ska Ida köra mig till Nyborg där mina pojkar är så jag får hämta nyckeln till förrådet som är i skötväskan.. Jag har liksom mina skor som jag ska ha ikväll i förrådet..
Sen blir det hem och göra sig klar för att sedan gå till Millan och Tony där vi ska börja kvällen..
Får se hur sent det blir, jag kanske tar en tidig kväll och far hem till mina pojkar mitt där det är :)



Har ju varit och sett på Matilda och Emils bröllop tidigare idag, mitt första bröllop dessutom och gud så fint det var och dom var så fina för att inte tala om hur vacker Matilda var :)



Nåja nu är maten klar...



Godkväll folket!!







Pja vad ska man skriva för ointressant nu då??
Sitter i soffan och gör inge nå för tillfället, mina killar är i Alwins rum och byter blöja och tar på pyjamasen så kanske gossen somnar på nå tag..
Vi har en skål med chips och även en med godis, visst är vi nyttiga ;) Hade väl iaf tänkt mysa i soffan och kanske se nån bra film lr så ikväll men nu börjar jag känna mig lite trött så vi får väl se hur länge man orkar hålla uppe ögonen..


Idag har jag och Alwin varit med mommo och prova en ny bil som hon ska låna hem på måndag och jag hoppas verkligen att hon köper den för hon behöver verkligen en bil med automat!! Så var den ju faktiskt riktigt fin och och himla sköna säten så den lär jag ju ska låna :)



Imorron ska jag och se när Matilda som jobbar med oss gifter sig :) har aldrig varit på ett bröllop så det ska bli kul!!
Sen på kvällen ser det ut som att det blir utgång om jag inte hinner ändra mig ännu en gång :)







Nu ska jag mysa med mina pojkar :)

Mjöö







Dagen idag har varit fullspäckad typ..

*Vaknade kring 8 och gav gossen mat
*Vek lite tvätt och gossen låg i gymmet
*Satt i soffan och mös lite tills det var dax för lunch åt gossen
*Therese kom hit och vi gick ner på stan där vi var på banken, i gallerian, på hudverket, coop sen bvc för att sedan gå tillbaka till coop för att jag inte hann det jag skulle göra där innan bvc sen gick vi till mamma där det bjöds på potatisgratäng, fläskfilé och god sallad och blev där någon timme
*Gich hem till oss
*Sett tv och gör det än

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen blir det sängen..

 Godnatt



En solig torsdag






Även idag skiner solen men det är tyvärr inte lika varmt som igår men hoppas på att det blir varmare senare..
Hade tänkt ta oss en promenad när gossen ätit lunch så får han sova i vagnen..
I eftermiddag, närmare bestämt 15.30 ska vi på bvc så då får vi se om vad hon säger om gossens mage, om vi ska prova med något mer lr hur vi ska göra.. Den nya ersättningen verkar ändå hjälpa lite för han verkade inte ha fullt lika ont igår som tidigare.. Man kanske måste ge det några dagar och se hur det verkar?? Jag kan då säga att det luktar faan och smakar ännu värre!! Nåja Alwin äter det då och det är ju huvudsaken..





Vad gör ni i det fina vädret??




Till Anonym?





Vet inte vem du är och finns ingen länk heller så jag kan svara så jag gör det här..
Vi har DrBrowns kolik flaskor som ska ta bort luften men kanske borde prova sån där flaska iaf??


En lista

När fick du reda på att du var gravid?
När jag var i vecka 4

Blev det en chock?
Nja lite kanske, vi hade som misstänkt det när jag inte fick min mens

Hur gammal var du?

20

Hade du mycket halsbränna?
Nej ingen alls

Spydde du mycket?

Inte en enda gång

Hade du mycket foglossning?

Nej

Ditt sf-mått som störst?

37

Har du fått bristningar?
Klarade mig utan ända tills sista veckorna

Trodde du att det var en pojke eller flicka?
Jag var hel säker på att det var en pojke ända tills mot slutet då jag började tvivla lite

Vad hoppades du på?
Spelade ingen roll, ett frisk och välmående barn

Gick du över tiden?
Mhmm 18 dagar

Födde du för tidigt?
Nepp

Hur var förlossningen?
Över all förväntan!! Det tog 6,5 timmar från allra första värken, hade inte ens förvärkar

Blev du sydd?
Jo

Dragen med sugklocka?
Nej

Hur många var inne i förlossningsrummet?

Jag, Jocke, Barnmorskan, En barnmorske studerande och sköterskan

Hade du någon nära med dig?

Jepp min älskling

Vilket bb födde du på?

Sunderbyn

Hur stor var bebisen?
3810g & 52cm

Vad fick den heta?

Alwin

Var allting värt det?
Absolut det var värt varenda sekund!!

Fet-tisdag





Eftersom att vi inte åt någon semla igår så kör vi fet-tisdag på centrumvägen idag ist :)
Har tagit fram semlor från frysen så dom hinner tina tills det är dax och äta dom, då behöver vi bara fylla dom med marsán (mandelmassa smakar skit) och häva på lite grädde :)




Men då är ju frågan, vad fan ska vi äta till middag?? Inte bruna bönor och fläsk iaf!!


Ansiktsbehandling och utgång??





Jaa det är jag och Ida väldigt sugna på men vi vet inte riktigt hur det blir ännu vi är som i valet och kvalet :)
Men ansiktsbehandlingen måste vi väl nästan ta iaf , lr vad tycker du Ida?? :)







Strålande sol!!






Idag är det ju hur fint väder som helst ute och vi har inte kommit oss ut för gossen har haft lite små ont i magen så han ligger och sover nu..
Men när Jocke slutar ska vi ta vagnen och promenera ner till Ica och hämta lite paket :)
Gud så härligt det skulle vara ute i skärgården nu alltså, tänk att sitta ute i solen och dricka varm choklad och äta mackor, okey grilla korv då oxå fast jag inte är någon fantast av det :) Hoppas solen och värmen är här för att stanna!! :)



Gossen i soffan hos moster :)








Träning






Ringde bm på morron och bokade tid för efterkontroll och fick då även klarteckan för att jag kan börja träna :) Yes!!
Passar perfekt nu när Jocke inte har träning ilka ofta längre så han kan vara med Alwin.. Så nu behöver jag bara ringa sjukgymnasten och få en tid så han kan bryta till min rygg så jag slipper ha ont sen kör jag igång :)



Nakenfis


Se så söt han är min lilla kille :)
Han kräktes på sin pyjamas på morron och pappa har inte riktigt koll på vart han hittar olika kläder i Alwins byrå så han bäddade ner honom i en filt ist men han sover då lika gott för de :)








Nu ligger han och gnyr så jag tror det börjar vara dax för mat :)



Snålt med nattsömn





Sitter här och är rätt så trött för inatt har det inte blivit mkt sömn alls :( Alwin har som inte velat sova och när han väl har somnat så har han bara sovit korta stunder.. La honom på mitt bröst där han sov från typ 1-3 så det var ju skönt men annars har man fått kämpa med att försöka söva honom utan resultat.. Är nog för att han sov en del igår kväll då han somnade i min famn till och från men kunde ju inte annat än låta honom sova då han hade så ont i magen.. Hellre att han somnar en stund och slipper ha ont än att han får ha ont och grina massa då gör det faktiskt ingenting om man själv får lite sömn även om det är tungt.. Jocke la honom på mage brevid mig innan han for till jobbet och då somnade han efter en stund och sover än så jag fick mig 2timmars sömn nu på morron iaf..


Jag ringde bvc igår och hon tyckte vi skulle prova ersättning från apoteket som heter Profylac och se om det blir bättre i magen av det så vi får hoppas att det blir bättre annars är det bara fortsätta prova andra metoder.. Den var iaf svin dyr 250spänn för en burk på 400g!!
Men kosta vad det kosta vill bara gossen slipper ha ont!!









Igår var ju iaf Ida barnvakt åt Alwin medans jag var och fixade till mitt hår som inte glev som det skulle förra veckan sen när jag kom hem så tog vi en promenad ner på stan och gick på apoteket och sen på myggan och åt lunch.. Efter det gick vi hem och Ida hämtade Ida(hunden) och jag hämtade lite kläder åt Alwin så gick vi med dom på en promenad och sen till Jockes jobb då han sluta för att fortsätta hem till mamma där vi åt middag.. Så det blev att vara ute en del igår för det var ju så himla skönt väder!!
Tror nog vi ska ta oss en promenad idag oxå när Alwin vaknat och ätit så somnar han förhoppningsvis i vagnen en stund :)



Ne om man skulle ta och äta nå frukost



Magknip





Stackars lillgossen har haft magknip nu ikväll och fått vara så ledsen..
Han har haft så nu varje kväll sen i torsdags så jag är rätt säker på att han har kvällskolik..
Det börjar typ vid samma tid varje kväll och så spänner han sig jätte mkt när han gråter så får man hålla honom så det blir tryck mot magen så det lättar men sen skriker han till ibland då det kniper i magen.. Stackars lillhjärtat!!
Han får minifom droppar innan varje måltid och det hjälper till en viss del men inte nog mkt för att han ska slippa ha ont.. Har läst på internet nu ikväll om kolik så vi får prova lite olika knep nu för att se om något hjälper så ska jag självklart höra med bvc oxå..
Vi lät honom bada och då var det som att det blev bättre men man kan ju inte låta honom ligga där hur länge som helst heller..



Nu ska jag häva mig i säng så jag orkar upp och färga håret imorron igen.. Ida ska vara med Alwin under tiden :)


Natti

Jag blir fan galen!!






Våra grannar kan reta gallfeber på mig alltså, dom måste ha nån pojk typ i tonåren för det springer massa små pojkar där hela tiden och dom röker i trappuppgången så det stinker i våran hall och just nu så spelar dom musik så det bara dånar här inne.. Undra hur det ska gå när Alwin börjar sova i sitt rum för det är vägg i vägg med deras lägenhet och även det rummet där dom spelar musik på högsta volym..
Dessutom så lyssnar dom typ på hårdrock och det är musik som jag verkligen inte klarar av!!
Gus vad jag är bitter just nu alltså!!
Blä!!





Hemma i snöiga Kalix






Då var vi hemma igen, fast vi har varit hemma sen 12 typ.. Gossen somnade i bilen som vanligt så när vi kom hem så la jag honom i våran säng och så la jag mig oxå och vilade en stund.. Blev dock inte så lång stund men det var skönt iaf :)
Shit alltså vad det snöar idag!! Tänkte igår att det säkert skulle vara bättre väder idag men icket.. Massa jävla snörök och sånt efter vägen men tar man det bara lugnt så går det ju ändå bra.. Lite jobbigt bara.. Jag höll först inte på att ta mig ut till vägen från systers gård när det drivit igen men Audin skottade sig fram så det gick till slut :)


Alwin har nyss fått mat och han vart lite pömsig efteråt så han ligger här brevid och powernapar lite till och från :) Så ligger han och flinar i sömnen, han riktigt drar på smilebanden så mkt det går ;) Mitt lilla söthjärta!!




Kvar i byn







Då var det söndag och det var egentligen tänkt att vi skulle åka hem men vi stannar till imorron för Jocke kommer ju ändå inte hem förrän tidigt imorron bitti och jag sover så jäkla dåligt när jag sover själv i den stora sängen..
Pratade med honom tidigare idag och då var han allt annat än glad för dom hade förlorat även idag så nu är dom ute ur serien och han verkade inte alls nå sugen att fortsätta spela men jag tror nog han ändrar sig när han inte är så arg längre :)



Ähh orkar inte bloggaq nu ska gå och se tv med dom andra :)

I byn







Sitter här i Smedbyn hos min syster som just nu sitter och ger gossen mat :)
Nova ska snart oxå äta lunch så ska vi sen gå ut och leka i snön och åka pulka och bobb i backen dom har här utanför :)
Ska bli skönt att vara ute en stund nu när det är varmare..

Gossen har varit så himla duktig och sovit i spjälsängen hela natten från 22.30-7-30 självklart har han ätit vid 4 oxå och sen somnat om på stört.. Förra gången var det ju omöjligt att få honom att sova i den för den kändes väl för stor men denna gång var han så duktig så :)
Tror att han snart ska få börja sova i sin spjälsäng hemma oxå för han har börjat böka så mkt när han sover så ibland hör man hur det dunkar i vaggan och det är ju lite onödigt om han skulle slå sig när det inte är något skydd för sånt i den..

Igår i Luleå köpte jag 2par strumpbyxor med nå figurer på, 2par sockar, en mössa och ännu mer kräklappar åt gossen :)
Åt mig själv köpte jag en hello kitty pyjamas och en bh så köpte jag en skit söt klänning med body och strumpbyxor åt Annelie och Markus lilla flicka som jag sen svängde förbi och lämnade åt dom på bb :) Hann som inte se henne riktigt men det lilla jag såg så var hon då så himla liten och söt :) Hon såg ut att ha så jätte litet huvud men det kanske var för att Alwin hade ganska stort huvud när han föddes :)

Nu ska jag gå och leka med barnen här och sen pälsa på oss och gå ut :)

Hejs!

Grattis!!





Inatt när jag vaknade för att ge Alwin mat så tog jag tag i telefonen direkt för att se om det kommit något mess om någon bebis och visst hade det gjort de :)
20.43 igår fick Annelie och Markus en liten flicka på 3370g och 51cm :)
Jag vart så rörd och glad för deras skull så jag blev alldelens tårögd och sen hade jag jätte svårt att somna om för att jag var så glad så började jag tänka på när Alwin föddes :)
Man kan inte ens föreställa sig vilken underbar känsla det är att få se sitt barn för första gången, när det lillaknytet ligger där på ens bröst, vilken glädje man känner då om man inte upplevt det!!

Ett stort grattis till dom lyckliga föräldrarna!!




Alwin som nyfödd





Bebis?





Jag glömde ju berätta att Annelie åkt in på Sunderbyn idag på kontroll för hon hade då haft värkar sen 11tiden igår och än har vi inte hört någonting så jag hoppas det kommit en bebis, om inte så hoppas jag den kommer snart så hon slipper gå med värkar för det är ju inte direkt det skönaste!! :) Så jag håller tummarna för er nu!! :)



Dagen







Idag har vi då äntligen varit ute en sväng och det var faktiskt riktigt skönt ute måste jag säga, bara man inte slarvar med kläder så man slipper frysa..

Så vad har vi annars pysslat med idag?
*Varit på Coop
*Hälsat på Vickan som bjöd på fika
*Ätit middag hos Ida och Henrik (laxlåda)
*Farit till Vickan igen där det skulle bakas semlor
*Kommit hem och gjort Alwin nattklar och nu ligger han i sin vagga så hoppas han sover snart :)

Ska bara läsa lite bloggar och sen ska jag packa våran väska till imorron inanna jag ska susssa kudden..
Får passa på att mysa ordentligt inatt för sen får jag ju sova själv hela helgen, tur jag har gossen i samma rum iaf :)

Fika







Jag messade Ida och vickan för att höra om dom var sugen att fara på myggan en sväng men Vickan hade inte riktigt tid utan skrev att det finns fika hemma hos henne så nu när Alwin har ätit klart ska vi pälsa på oss och ta vagnen till Vickan, hon bor ju bara en bit bort efter garan så det blir en lagom bit i kylan :) Ida kommer oxå med :)  



Hejs!

Strumpbyxor på pojkar?






Fy vad jag är less att sitta inne nu alltså!!
Är ganska sugen på att trotsa kylan idag men samtidigt inte för gossen får ju så svårt att andas då det är såhär kallt..
Kanske man skulle sätta i värmaren i bilen och fara och ta sig en fika lr nån god sallad bara för att komma ut en sväng..?
Nån som är sugen??

Idag måste jag iaf packa väskan inför helgen så det är gjort så vi kommer iväg så fort som möjligt imorron..
Ska till Luleå först en sväng för jag måste köpa mig nån ny bh när mina gamla blivit för små.. Kanske man kan ha dom igen när all mjölk försvunnit??
Måste även köpa strumpbyxor åt gossen så han slipper frysa.. Jocke tycker inte att pojkar ska ha sånt med hallå han är ju en bebis och dessutom så är det ju så himla enkelt med byxor och strumpor i ett ;) Vet inte ens om det finns långkalsonger till såhär små barn??



Nu ska jag roa min söta lilla pojk en stund :)

Mr muscle







Nu känner jag mig lite duktig för nu har jag torkat bort allt äckel flott som fastnar ovanför spisen och i kryddhyllorna, så har jag diskat undan och torkat spisen+ugnen och alla bänkar så nu är det bara alla skåp kvar som ska torkas både in och utvändigt men får ta det lite eftersom när man har tid :)

Gjorde även ett ryck och rensade i min socklåda men jag tyckte inte det minskade något fast jag slängde en del så jag får nog ta och slänga lite till för jag har ju massor med nya sockar som jag aldrig har använt.. Fattar inte varför jag köper på mig sånt när jag redan har överflöd..
Intressant att veta va? :) Haha!!

Insåg oxå att det är dax att rensa och städa i klädkammaren för snart tar man sig inte in där och att hitta någonting är väl snart omöjligt!!




Ne nu ska jag sluta svammla och mysa med mina killar ist ;)


Seg lr vad





Elin påpekade att det börjar vara dax att ändra headern och det hade jag inte ens tänkt på :)
Men det ska väl fixas, ska bara leta reda på någon som kan pimpa bloggen åt mig och även nå fina bilder att sätta :)




Till salu?








Jag funderar lite på om jag kanske skulle ta och sälja min balklänning jag har ju som ändå ingen nytta av den längre..



klicka här så får ni se hur den ser ut :)



Pluttiga sängkläder







Jag gav Alwin mat vid ett tiden och sen somnade han på stört men det tog inte mer än 15 minuter så gallskrek han och när jag kom in till sovrummet så hade han kräkts stackarn.. Men som tur var så hade det mesta farit på kräklappen och bara pytte på kudden så jag tog honom till soffan så somnade han om och sen böt jag sängkläder i hans säng..
Gud så pluttiga sängkläderna hans är alltså speciellt när det är i vaggan :)

Kylan verkar inte vilja ge med sig så vi blir väl inne resten av dagen..
Har iaf dammsugit här det var så himla dammigt och man ser ju allt sånt när solen lyser in..
Så ser man ju även hur skitiga fönstren är men det är ingenting man kan ta tag i nu utan det får helt enkelt vänta tills våren tur solen inte lyser på andra sidan huset där vägen är för där är fönstrena riktigt äckliga!!







Jag beställde ju en alla hjärtansdag present åt Jocke som jag  väntat på nu i flera dagar och idag kom det äntligen ett brev om att jag kan hämta ut det på fredag men jag ska ändå fara och kolla om det kommit senare när Jocke kommit hem från jobbet :)
Tråkigt om det inte hinner komma innan fredag för då åker ju jag och gossen till Smedsbyn för att spendera helgen där när Jocke ska iväg på bandy resa.. Vi passar på att hälsa på syster/moster och kusin när pappa är borta :)



Denna jäkla kyla









Men förbannat att det aldrig kan sluta vara så kyligt ute!!
-22 är det idag och vem fan vill gå ut då?? Inte då jag iaf!!
Jag har just förlängt min föräldraledighet för jag hade bara sökt till 15mars men nu har jag sökt april ut sen får vi se om jag kanske börjar jobba 1-2 dagar i veckan bara för att få göra nån nytta och så får ju Jocke mer tid med gossen :)
Känns som att dom är med varandra alldelens för lite som det är nu när han jobbar på dagarna och tränar på kvällarna men som tur är så är ju snart säsongen över och då blir det ju inte fullt lika mkt träningar men ändå..
Nåja vi får ju se hur det blir :)
I sommar ska han då ta ut pappadagar så då hade jag tänkt söka semester och kanske även jobba lite, vi får se hur vi gör..

Gossen sitter här brevid mig och håller på att somna till och från men jag tror nog han vill äta snart så då får han mysa ner sig under täcket sen :)

Gaaaah






Jag är riktigt jävla rastlös vill jag lova!!
Alwin har sovit sen nio nu så man kanske skulle börja fundera på att gå och lägga sig om man inte ska vara död när han vaknar och är hungrig men det har jag inte ro med än för jag är fan hungrig och så har jag bett Jocke köpa glass, bananer och chokladsås när han kommer hem vilket borde vara snart så jag väntar nog en stund :) Hoppas bara han har köpt det då oxå!
Jag vet att man inte ska äta den här tiden och framför allt inte glass men va fan jag skiter i det nu!!




.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2

Vilken svordom använder du mest?
Satan tror jag nog

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
6.45 Jocke har använt den sist

Hur många resväskor äger du?
En

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Eh näe

Var köper du dina matvaror ifrån?
Copp forum lr Ica maxi

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Både och

Vilken var den senaste filmen du såg?
Bruce den alsmäktige men hann inte se så mkt innan jag däckade

Har några av dina vänner barn?
Javisst då

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Jag vet faktiskt inte

Har någon någonsin kallat dig lat?
Förmodligen

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Nån egengjord

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Det beror väl på

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Det har säkert hänt

När var senast någon stötte på dig?
Ingen aning?

Vad åt du till middag?
Kebabtallrik

Använder du huvtröjor?
Jodå

Kan du vissla?
"visslar"

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Tror jag inte

Vem var den sista som ringde dig?
Pappa

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Vet ej

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Förmodligen

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0923

Tittade du på tecknat när du var liten?
Jepp

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Inte speciellt stort

Hur många syskon har du?
3

Är du blyg inför det motsatta könet?
Ne

Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen

När flög du senast?
I september

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4

Läser du för skojs skull?
Aaa

Pratar du några andra språk?
Svengelska

Diskar du din egen disk?
Joo

Har du gråtit offentligt?
Det har jag

Har du en stationär dator eller en laptop?
Både och men den stationära ska snöras

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Boåde och

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Oftast

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jaaah

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Varför? Jag kan väl lika gäran bjuda

Kan du kasta macka?
Har då kunat

Har du någonsin varit på Jamaica?
Ne men skulle inte vara helt fel att fara dit

Vad har du med dig in på bion?
En vän

Vem var din favoritlärare?
Maggan

Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Ne

Vad har du för väder?
Mörkt och jävligt kyligt

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Jaa fast det behövs inte för jag har ju mitt hjärta :)

Har du en blogg?
Har du?

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Typ barkunskap

Gillar du att flyga i flygplan?
Ne det är för jävla tråkigt

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Vara lika dum som jag

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Men ne

När sov du senast på golvet?
Oj det var länge sen

Vilken är din favoritdrink?
Hmm?

Gillar du din boendesituation?
Jodå fast skulle hellre ha ett eget hus

Vilken är din mammas hemstad?
Gammelgården vilket är en by

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
6 kanske? Helst mer

Äter du frukost dagligen?
Försöker iaf

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Inte direkt :)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Mhmm

Vilken är din favoritfrukt?
Just nu vet jag inte

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nja

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ganska fast jag är nog inte så duktig själv ändå

Tror du på liv på andra planeter?
Nja

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Jocke kanske

Vad var det senaste du åt?
En macka

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Skulle ha kommit på Emma dagen men var 2 dagar tidig

Gillar du senap?
Ne fy fan!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det löser sig

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jodå

Sover du på sida, mage eller rygg?
Mage helst

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Vet ej

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Mjo men inte vem som helst

Skulle du säga att du är trendig?
Nej

Äger du en digitalkamera?
Mjo

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Säga nej förmodligen

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
?

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Hatar såna filmer

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Det beror väl på.. Är väl inte bäst på sånt själv

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Minns inte

Tycker du att du är attraktiv?
Ehh ne man är ju inte direkt snyggast så här efter man fött barn

Vad är du allergisk mot?
Inge nå

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Men näe

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Vet ej

Gudmor Ida





Som många redan vet så har jag bestämt att jag vill ha min kära vän Ida som gudmor åt Alwin.
Hon blev jätte glad när jag fårgade om hon ville bli det så det känns ju kul :)
Vi har känt varandra sen dagistiden och bodde i stort sett grannar när vi var små så vi umgicks en hel del..
Sen var det en period när vi inte umgicks sådär jätte mkt men för ca 1,5 år sen började vi umgås mer igen och sen blev vi ju dessutom grannar igen :)
Vi har umgåtts en hel del sen jag och Jocke flyttade hit och Ida har varit med från första dagen då vi fick reda på att vi vänta barn..
Alwin är ännu bara 5 veckor och hon har redan hunnit hjälpa till en hel del även fast man inte bett om det så kommer hon över och är med Alwin så jag tex kan duscha och sånt :) Hon byter blöja helt självmant ;) Och matar och gosar med honom :)
Jag tror, eller rättare sagt jag VET att hon kommer bli en super gudmor år våran gosse :)









Jag har snott bilderna från Idas blogg för jag hade inga bilder på dom tillsammans :)
Hoppas det inte gjorde nå??
Det är Millan som har fotat :)

Russin







Jag har hittat ett nytt godis, nämligen russin..
Om jag blir sugen på nå gott så går jag i skafferiet och tar mig några russin så går suget över..
Hur bra är inte det? Och mkt nyttigare framför allt!! :)



Men idag har vi inte varit nyttiga!! Vi har nämligen ätit kebabtallrik till middag.. Fy fy fy!!
Det är ju verkligen inte mättande länge.. Vi åt vid halv 5 och nu har jag nyss druckit en mugg med thé och ätit en macka för jag var lite små hungrig men mest bara sugen på nånting.. Så typiskt skräpmat!!

Då var man färdig knådad för denna gång






Sådär du har man äntligen fått färgat håret och varit på helkroppsmassage, gud så skönt!!
Gjorde en kallare ton i håret den här gången så nu är det lite ask,silver aktigt typ så det inte ska bli gult som det blev förra gången men botten blev inte alls som vi tänk oss utan den blev en helt annan nyans än resten av håret så jag ska tillbaka nästa vecka och fixa till det så då får vi hoppas det blir som det ska..

Massagen var så himla skön men tiden gick alldelens för fort, jag hade kunnat ligga där en timme till.. Nåja hon sa att jag var mest spänd kring skuldrorna och axlarna vilket jag redan visste men även vaderna, WHAT? Varför blir man spänd där liksom??
Man skulle verkligen behöva gå på massage oftare så man inte alltid är så spänd och har knutar, låsningar osv..
Jag har funderingar på att börja gå hos en sjukgymnast så jag får bukt på min stackars rygg nån gång.. Har snett bäcken så det blir som att ena benet är längre än det andra och då blir jag snedbelastad vilket resulterar i låsningar och sånt tråkigt.. Jag har ju trots allt frikort så det blir ju gratis dessutom :)


Skryt






Jag måste bara skryta lite på våran kille för han är så duktig :)
Dom två senaste nätterna har han sovit så bra, på söndag somnade han 23 och vaknade inte förrän 5 för att äta och igår somnade han 22.30 och vaknade 4 och ville äta :) Så himla skönt att man hinner sova lite längre stund innan han vill ha mat!! Annars brukar han sova högst 4 timmar innan han vill äta..
Fast inatt har ju Jocke tagit honom så jag har fått sova :)


Slödag







Idag har man inte gjort någon nytta alls, bara varit hemma och tagit det lugnt, Sara har varit förbi en sväng och sen la vi oss i sängen och mös så plingade det på dörren mitt i allt och vem står sär om inte pappa Jocke :) Han jobba bara halv dag idag när han har jobbat helg och det hade jag helt glömt bort så vi har alla legat här inne och vila, så jäkla skönt!!

Nu får gossen mat av pappa och jag ska väl sätta igång med middagen på en stund sen får vi se om vi kanske går över till Ida en sväng senare :)



Vart är nu värmen?







Åhh vad segt blogg går alltså!! Är det bara för mig lr är det så för er oxå?

Jag börjar vara rätt så less på denna kyla nu så jag hoppas på varmare inom kort!!
Då blir det massa promenader och annat mys ute i friska luften..

Dagen igår var helt perfekt..
Vi var och kollade på Jockes bandy match som tyvärr slutade med förlust och sedan hem och fixa goo mat, lr Jocke fixade och jag gjorde efterätten :) Det blev potatisgratäng och fläskfilé som Jocke hade gjort en god marinad till och så hade vi kall bea till det och sen till efterrätt blev det chokladpudding, mumma!
Gossen somnade redan vid nio tiden igår så vi la oss på soffan och såg nån film som var på tv.. Riktigt mysigt var det så skulle Jocke pilla mig i håret men tror inte han hann göra det så länge förrän jag däckade.. Det var riktigt länge sen jag somnade på soffan.. Guud så trött jag var alltså!!

På morron ville Alwin inte sova länge så vi har varit vaken mer eller mindre sen 5 på morron.. Han har som bara sovit små stunder så inte har man hunnit ta sig nån powernap inte.. Nåja det var nog för att han sov så mkt igår under dagen och så som han inte var trött nå mer... Hoppas då på att han sover bra och länge inatt för jag är riktigt trött!!
Jocke har jobbat och när han slutade for vi till Nyborg och åt palt.. Det är alltid lika gott!!
Efter det for jag och Alwin och fikade hos Lisa med tjejerna och det tyckte gossen om för han har skrattat och varit glad mest hela tiden :)

Nä nu ska jag sluta skriva massa onödiga saker och gå och tvätta bort sminket så man kan gå och lägga sig innan man somnar sittandes



Godnatt!!

Dop






Vi har funderat på det här med dop och har bestämt oss för att vänta ett tag med det så det blir kanske kring pingst lr så..
Vi har även kommit fram till att vi ska ha gudföräldrar till Alwin och Jocke har redan valt vem han vill ha som gudfar och det blir Jimmy som Jocke spelar bandy och även är god vän med..
Jag där emot har som varit lite i valet och kvalet om vem jag vill ha men jag tror jag har bestämt mig nu så nu återstår bara att fråga om hon alls vills ställa upp som de.. Hoppas hoppas!! :) 
Ni får höra sen vem det blir :)

Det blir inte så stor tillställning utan det blir med dom närmaste alltså familjen och så..
Hade gärna velat bjuda mina vänner oxå men det blir ganska stor kostnad då så det känns som trist..
Man är ju inte allt för rik som mamma ledig :/




Nu ska ni få höra






Jag fick det jag hade önskat mig i hjärte present av min älskling :)
En helkroppsmassage på hudverket, hur najs är inte det!! :)
Och det behövs ju verkligen!!
Efter att inte ha varit på massage sen i sommar och dessutom kånkat runt på en liten Alwin i magen och sen bära runt på honom flera timmar om dagen tär på min stackars rygg som jag ändå brukar ha ont i vare sig jag har belastat den lr inte så är det välbehövligt!! :)
Tack hjärtat!! <3 LOVE

Så nu har jag bokat in massage på tisdag kl15 så det blir en dag för mig själv där jag kommer pysslas om i några timmar för kl 11.30 ska jag ju och färga håret och sen massage i en timme :) Åhh så jag ska njuta!! :)
Dessutom så är Jocke ledig på tisdag så då behöver inte Alwin vara hos mamma..



Nu vaknar min bebis så ska gå och ta upp honom :)

Alla hjärtans dag







Idag är det alla hjärtans dag så det är väl meningen att man ska mysa på med sina nära och kära..
Våran dag kommer bestå av bandy och sedan hem och laga en god middag och mysa på med mina pojkar :)
Morronen började med massa mys i sängen och gossen var så glad och pratade massa.. :)
Det är inte ofta Jocke får se honom så glad för han oftast som gladast på morronen och då brukar ju Jocke vara på jobbet men inte idag..
Så fick Jocke en ask med alladin hjärtan tills han får sin riktiga present som jag beställt men som inte har hunnit komma än.. Åhh så jag längtar tills den kommer så han får se vad det är!! Jag är ganska säker på att han kommer gilla den :)
Jag har inte fått min present än så undra vad det är ;)



Nu ska jag gå och dra på mig nå kläder och fixa lite här :)

Hoppas ni får en bra dag!!

Puss & Kram till alla mina vänner ;)


Hur har eran fredag varit?





Då var fredag nden 13e slut och den har passerat utan några bekymmer..
Hur har dagen varit för er?


Har ju då varit och bowlat med Millan, Vickan & Lisa nu ikväll och kul var det jag hade kunnat vara där flera timmar och spela så det måste vi göra om snart!! :)
Tyckte ändå inte att jag var allt för dålig med tanke på att jag inte bowlat sen jag gick på manhem så man får väl fara oftare så kanske man blir lite duktig iaf..
Det var ju då en hel del annat folk där och alla drack öl lr något med alkohol i utom vi som körde med coca cola, lr jag och Lisa iaf dom andra drack ingenting alls :)
Lisa har sagt nu ikväll att när jag ska köra min premiär så bjuder hon på barrunda hela kvällen plus att hon lova att dansa med mig hela kvällen oxå, hur bra låter inte det då :)
Men det får vänta ännu ett tag även fast jag inte ammar.. Gossen är ju trots allt bara 1månad än och jag känner inte för att fara ut och festa på en gång utan kan gott vara hemma och mysa med honom ist :)




Lillhjärtat :)

Fredagen den 13






Idag är det fredag den 13 den omtalade otursdagen men inte vet jag om det för så mkt otur med sig för jag har då inte råkat ut för nå än så länge iaf..

Ikväll blir det bowling med brudarna hur som helst :)

Ha en bra kväll!!

Heipa



Tror jag ska besöka sängen nu









Då sitter man här igen, Ida har farit hem, Alwin sover och Jocke har kommit hem från träningen :)
Var kul att träffa Ida idag, det var ju ett tag sen..
Känner mig rätt trött så jag ska väl ta en snabb dusch och sen studsa i sängen så man inte är allt för död när man ska upp och ge gossen mat..

Måste bara berätta en hemsk sak..
Nar jag hade solat idag så fick jag ett sms av min storasyster som skrev att
Nova lider av någonting som heter nattskräck vilket man inte riktigt vet varför barnen får men det kan bero på om någon av föräldrarna haft mkt mardrömmar som liten och det kan även ha med intryck att göra.
Dom är inte vakna när det händer och kommer inte ihåg något på morgnen.
Dom bara skriker, gråter, sparakar, slår och kastar och man får inte väcka eller ta i dom utan man ska bara sitta där och viska så de förstår att man är nära.
Det ger med sig med tiden men kan hålla på tills dom är 10
Det är inte heller varje natt det blir så.

Fatta vad hemskt när ens barn vaknar och skriker helt förtvivlat och man inte får försöka lugna eller trösta!!
Nova gjorde så två nätter under förra helgen när vi var där men då visste vi ju inte vad det var..
Hon skrek som om hon var livrädd för något eller hade jätte ont typ..
Stackars lilla gumman!!






En stund för mig själv







Nu ikväll for jag iväg och lämnade pojkarna hemma i hopp om att få mig lite färg på kroppen men man får ju börja lite försiktigt för det är ju ett bra tag sen man solade och inte har man direkt nån lust att se ut som en kräfta.. Så jag får fara en sväng igen här nån dag och så fortsätta så så kanske man får sig nån bränna till slut så man inte behöver gå runt som ett vandrande lik..
Det var andra gången jag for ut utan Alwin och det känns liksom som att man glömt nånting för det blir som så tomt när man är van att ha med honom alltid..
På tisdag ska jag lämna bort honom en lite längre stund för jag ska och färga håret så man slipper gå runt med utväxt och gult hår så då ska han vara med mormor :) Men det är ju bara över gatan från frisörskolan där jag ska färga så han är ju inte så långt borta då..

Jocke har nyss farit på träning och Ida R kommer hot när som helst så jag skriver mer sen :)




Bvc





Vi har varit till bvc i kylan men det var ändå inte så farligt kallt när man klätt sig ordentligt..
Och gossen frös då inte heller för han var varm och go när jag tog upp honom..
Han börjar vara en stor kille nu, han vägde 4770g, var 57cm lång och huvudet var 39cm så det går undan :)

Nu har Alwin nyss somnat så jag ska göra mig nå mannagrynsgröt till lunch och sen tänkte jag oxå vila en stund för jag vart som trött och det finns ju ändå inge att göra idag annat än att vara inne så då kan jag lika gärna oxå sova :)


Vad gör ni idag?

1 månad






Idag är det 1 månad sen vårat lilla hjärta fick se världen för första gången
Tänk att tiden går fort det känns ju som om det var igår!!
Vi njuter av varje sekund med lillkillen och han är så himla fin vårt underverk!!
Det är ju helt ofattbart att vi har fått en sån fin gåva!!
Det känns som att man ska vakna upp ur min dröm snart men det här är ju ingen dröm fast man inte hunnit smälta det än och det kommer nog ta ett tag inann man gör det :)



Våran älskade son!





Ännu en kväll med limpbak och tvättstuga







Ikväll har Jocke spelat match men vi kunde inte komma och titta för det kändes som att det blev fel tid för Alwin då han somnar i vagnen och sen ska sova för natten då vi kommit hem så vi har varit hemma, har tvättstuga så det har jag sysselsatt mig med och även bakat limpa för den jag gjorde förra veckan har tagit slut idag..
Men Nyborg vann iaf så det var ju kul, det behövde dom verkligen!!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva är som tom i huvudet..

Jag bjuder på en bild som Ida fotat på Alwin :)




Onsdag







Solen skiner men det är ju svinigt kallt ute!! Hade tänkt ta en promenad ner på byn för att köpa mjölk men det sket sig så när Ida var här tidigare så matade hon Alwin och då passade jag på att gå ner och sopa av bilen som var täckt i snö och så satte jag i värmaren så det blir att ta bilen ner på byn sen när gossen har vaknat..

Annars har jag inte hunnit med mkt idag för vi har sovit till halv 11 och det var då riktigt skönt :)



Btw, igår när jag och Vickan var och promenare kring stan så bestämde vi oss lite halvt för att fara och bowla på fredag, ni är väl på?? :)




Promenad i solskenet






Nu har vi nyss kommit hem från våran promenad som även Vickan följde med på :)
Vi har varit och gått runt stan och kollat i lite affärer så gick vi även på repa och så köpte vi sockar utanför folkan.. Jag behöver egentligen inga mer sockar för min socklåda är full men ska ta och rensa ut såna som man aldrig använder så då passar det ju bra med några nya :)
Det var iaf riktigt skönt ute i solen men när den försvann så blev det ganska kallt..

Sitter och funderar på vad man ska äta till middag.. Några förslag'??
Kanske skulle prova det där med vecko matsedel så man slipper fundera varje dag på vad man ska laga..


Såhär såg Alwin ut innan vi gick :)




I vagnen :)





Och såhär ser han ut nu :)



Ryggont





Min stackars rygg gör bara ondare och ondare :(
Har mest ont mellan skuldrorna, vänstra axeln och nere i ländryggen..
Är lite lur på om det är någon låsning så får jag ondare när jag bär på Alwin..
Hade jag haft råd hade jag ringt Hudverket för flera dagar sen och bokat en tid men nu är man ju inte allt för rik.. Suck!



Tisdag 10/2







Shit vilket fint väder det är ute idag, bara synd att det inte kan vara varmt och skönt oxå!! Nåja så jätte många grader är det ju ändå inte :)
Hade iaf tänk att vi skulle ta en promenad med vagnen när gossen ätit lunch det ska bli så skönt att få komma ut ett tag nu när man suttit inne några dagar.. 

Igår började jag dammsugningen men hann bara med Alwins rum och köket för sen tyckte gossen det var så tråkigt så hade tänkt ta resten idag så då får vi se hur det går :)
Vi åkte oxå med mamma ner på stan och handla eftersom våran bil inte har använts på flera dagar så den ser ut som en iglo så var jag även på facket som jag har skullat så länge men som vanligt är man ju segast.. Sen var vi hos mamma hela dagen jag och gossen..
Vid 18tiden igår var jag så trött efter att ha stigit upp 6.30 så jag la mig och vila och sen när Jocke for på träning 18.45 så la han Alwin bredvid mig som oxå somnade och vi sov till 21.. Trodde aldrig jag skulle få Alwin att somna i normal tid sen men det gick då så bra så och vi har sovit ända till 9.30 på morron :)

Nu ska jag ta och dammsuga inann det är dax för lunch :)


Inte ett skit har man fått gjort







Nu är helgen slut och inte har man fått gjort något här hemma.. Jag har ju skulla städa i flera dagar men aldrig fått fingrarna ur så idag skulle jag ta tag i saken men vad gjorde jag då? Jo jag gick och vila ist så sen fanns det ingen tid till nån städning för då var det ju dax för middag och sen for Jocke på träning.. Nåja vi har ju införskaffat oss en bärsele nu så förhoppningsvis ska jag väl få nånting gjort i veckan!!

Alwin ligger här bredvid mig i soffan och pratar så jag ska väl underhålla honom innan det är dax att sova :)

Hejs!

Mina killar sover så sött :)







Passade på att fota mina pojkar när dom låg och sov så sött på morron :)

Alwin





Här kommer några bilder på våran underbart söta lilla gosse :)
Mamma & Pappa älskar dig!!



Nakensprätt :)



Awlin tycker det är jätte kul att ligga och prata med djuren ovanför sängen och även skötbordet :)



Provsitter babysittern :)

Ska det aldrig sluta snöa?













Åhh vad jag är less detta skit väder!!
Det verkar ju som att det aldrig kommer ta slut för nu har det ju liksom snöat och varit iskallt i flera dagar..
Man blir ju inte direkt sugen på att gå ut även fast det är rätt trist och bara sitta inne men vad kan man göra..
Jag vill ju kunna gå på promenader med vagnen och få frisk luft det är ju så himla skönt men nä ist får man sitta här inne och vänta på att det ska bli bättre väder men det verkar dröja..
Har fått höja elementen här för att man inte ska frysa ihjäl och jäkligt sugen på att bada är jag men det kan man ju inte heller göra..
Åhh vad bitter jag blir!!





/Emma - som vill ha bättre väder

Helg med vänner, Ikea & en utvilad mamma









Har inte riktigt hunnit blogga nå i helgen så jag får väl lov att göra det nu..
På fredag var vi hemma och tog det lugnt och mös på för fullt och på kvällen var vi själv för Jocke var ut med jobbet så då gick vi med Ida och hälsade på Sia som var hos sina föräldrar där även hennes syster var med sina barn så då fick vi träffa dom oxå.. Men gud så kallt det var ute alltså.. När vi gick dit var det inte så farligt men på vägen hem höll man ju på att frysa bort fejset.. Tur dom bara bor på gatan här nedanför!!
Sen när vi kom hem så kom Ida upp en sväng och gossen fick mat och sen var det dax för honom att sova..
Jag höll bokstavligen på att frysa ihjäl under natten fast jag hade tagit på mig en filt och så var ju inte Jocke hemma så man sov väl sisådär..

Gårdagen började med att vi vaknade vid 8 tiden då gossen fick mat sen kom Ida och körde oss till Nyborg för att hämta Jocke för vi hade ju ingen värmare i bilen och dom har ju garage så jag satte i värmaren innan vi for så den skulle vara varm när vi skulle till Ikea.. Var förbi hos mamma där min moster var och hälsade på så fick gossen lunch inann vi for till Ikea.. Äntligen, har ju velat fara dit jätte länge.. Han fick även en jätte söt liten dress som moster hade stickat med ett spöke på så står det "buu" på ryggen :)
På Ikea handlade vi madrasskydd, handdukar, en till nattlampa, tidningsställ, en sån där kudde typ som man har under datron, servetter och lite annat.. Så var vi även på Barnens hus där vi köpte en bärsele och en lekbåge till babysittern..
När vi kom till Kalix så for vi direkt till Nyborg där vi skulle äta middag och där blev vi till 19tiden..

Inatt har jag äntligen fått sova en hel natt utan att gå upp och ge Alwin mat för inatt har Jocke gjort det.. Gud så skönt att han nu kan mata så jag alltid slipper stiga upp!! Fast självklart så har jag ju ändå vaknat när han har börjat gnälla för att han varit hungrig så jag har fått putta i Jocke så han skulle vakna, han har ju inte det så att han vaknar så fort gossen låter som mig :)

Hade tänkt städa här idag för jag har inte fått gjort det i veckan som jag hade tänk men nu jäklar :)

Minifom






Stackars lilla gossen hade ont i magen i stort sett hela dagen och kvällen igår så jag fick gå runt med honom på armen och klappa honom på rumpan för då var han nöjd så gissa om jag var slut i armarna.. På morron har jag iaf pratat med bvc för att höra om såna där droppar man kan ge innan dom får mat så ska dom inte få ont.. Så efter gossen hade ätit lunch så klädde jag på honom och mig själv så gick vi till apoteket med vagnen.. Det var ju riktigt skönt ute så länge man inte hade vinden i ansiktet så vi gick förbi pappas jobb och sen till mommo där jag åt lunch och gossen låg ute i vagnen och sov sen gick vi hem och han sover än :)
Det var som ändå tur i oturen att vi var tvungen att gå till apoteket för annars hade man väl suttit inne hela dagen och mögla..





Inatt har vi då iaf fått sova ordentligt för jag fick inte Alwin till att sova i sin egen säng igår han blev bara ledsen så till slut fick han sova med oss och då sov han gott kan jag lova :) Det är mysigt att sova mellan mamma och pappa!! Vi somnade just efter tolv igår och sov till halv nio på morron då fick gossen mat och sen somnade han om igen..

Så vad händer idag då?
Tror nästan jag ska passa på att vila en stund nu medans jag kan och sen hade jag nog tänkt dammsuga för här är så dammigt..
Sen ikväll kanske Ida skulle komma hit och vara med oss.. jocke ska ut med jobbet så det är bara jag och Alwin hemma så kom förbi om ni vill ;) Ne nu är det bästa jag vilar om jag ska hinna :)


LATER!!


Då var det kvällen






Nu har tjejerna farit hem och gossen sitter i pappas knä och äter så förhoppningsvis somnar han sen så vi oxå får sova :)
Hoppas på varmare imorron och helst inge snöande så man kommer sig ut på promenad med vagnen, det skulle vara riktigt skönt..
Man får köra hårt med promenaderna nu när man inte får träna än men det funkar så bra så..) Är ju helst kul att gå ut och gå när man inte är helt själv för även om jag inte får med mig någon så har jag ju alltid gossen i vagnen :)






Är han inte alldelens bedårande söt våran gladskit :)

Tomt och ensamt






Jag och Alwin äe hemma ganska mkt bara han och jag både på dagen och på kvällen för på dagara jobbar Jocke och på kvällarna har har träning.. Så det kan bli ganska tomt och ensamt ibland för oss..  Han for nyss iväg på träningen så nu är vi själva igen.. Gossen ligger och sover men vaknar nog på en stund..
Men ikväll behöver vi inte vara ensam för vi ska nämligen få besök av flickorna :)
Vi ska se du är vad du äter och lyxfällan :) Skoj!



Min rygg är skum









Alltså jag undrar vad det är för skumt med min rygg.. Ibland kan jag ha svin ont i den för att det nästa stund inte ska kännas något alls.. Undrar om det var inatt lr om det var nu när jag sov som jag hade så förbannat ont mitt i allt och kunde typ inte vända på mig.. Är en del slut i mina axlar oxå för dom hat varit ömma nu ett tag och det blir ju inte direkt bättre av att bära runt på en liten gossen på 4,5kilo..
Nåja hoppas jag får bort allt ont snart!!




Påklädd






Först nu har jag klätt på mig och jag hade då lätt kunnat gå omkring i morronrock resten av dagen men tyckte som att det kan vara bra att ha på sig kläder ifall nu någon skulle komma..
Nu har jag fått sova 2timmar iaf och gossen sover än men han sover lite oroligt för han hade ont i magen tidigare stackarn.. Hoppas det gått över när han vaknar!!
Jag skulle vilja dammsuga men får nog ta det sen när Jocke kommit hem lr nå.. SÅ skulle det vara bra om man visste vad vi ska äta till middag.. Det är samma sak verenda jävla dag.. Hur gör alla andra egentligen för det är ju svin svårt att komma på vad man ska äta och så brukar det ju oftast bli samma saker, sällan man gör något nytt..





Hur som helst så skulle jag behöva en tablettdosett för igår var jag tvungen att räkna mina penicillin tabletter för jag kom inte ihåg hur många jag hade tagit och måste göra det nu oxå för jag vet inte om jag tagit en eller två.. Demens lr vad??


Smal?








Inte skulle det sitta helt fel att bli smal igen :)









Vaken före fan







Usch och fy så trött jag är idag!! Alwin vakna 4.30 och fick mat och ren blöja sen ville han inte sova nå mer.. Fick honom att somna typ 40min på mitt bröst men sen gick det inge mer så nu har vi varit vaken några timmar och jag börjar undra när han har tänkt sova för han verkar då inge trött här han ligger och pratar :) Mammas lilla sötunge ;)
Han somnade tidigare än vanligt igår 20.30 så kanske är därför han inte ville sova nå längre så ikväll ska jag försöka få honom att somna lite senare.. Nåja jag ska inte klaga det hör ju till att få lite sömn :)

Sitter iaf i morronrocken och jag har då inte tänkt klä på mig för när Alwin somnar ska jag oxå sova annars kommer jag inte orka hela dagen.. Så jag hoppas att ingen har tänkt komma hit idag för jag tänker då inte öpnna dörren bara så ni vet!! :)

Nu ska jag ta mig nå i magen..

Bvc besök








Idag har vi varit på bvc och vägt gossen och nu väger han hela 4495g så han växer så det knakar :)
Efter det åt jag lunch och sen fick gossen lunch och efter det gick vi ner på myggan med Hanna, Wilma & Ida för att fika.. Mmmm så gott det var, har inte varit där på jätte länge och alltid när jag är där brukar jag äta sallad eller en toast så idag passade det att prova nå go fika :)
Kändes verkligen skönt att kunna vara ute utan att måsta stressa hem för att Alwin kanske vill äta för inte har man ju nån lust att sätta sig och amma på stan så det gick snabbt och enkelt att bara värma ersättning åt honom :)

Nu ikväll har Alwins farmor och farfar varit här och så har vi även badat honom så sen somnade han så gott :)
Tror nästan jag ska gå och lägga mig oxå snart för jag känner mig ganska trött..







Får se om man har tid och ork till att dammsuga imorron för det behövs då verkligen..




Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sussa kudden :)

Ge mig massage






Jag behöver verkligen massage!! Någon som känner sig manad??

Annars är det ju en perfekt present att ge i alla hjärtans dag present älskling ;) Hihi



Kräkmonster






Alwin är en riktig kräkunge!! :) Varje gång han har ätit och rapar så kommer det världens rap och även kräk.. Vi får ha på honom kräklapp mest hela tiden annars skulle han inte ha några kläder att ha på sig till slut för vi skulle måsta byta hela tiden..
Matade honom nyss och sen hade jag honom på axeln så han skulle få rapa och jag kan då lova att han rapade och värsta fontänen med kräk kom det oxå, på handuken, på min tröja, på filten som ligger i soffan och i soffan.. Mysigt värre ;)
Men nog älskar jag honom lika mkt för det min lilla kille ;)


Tvätt & Limpbak









Idag har vi varit vaken sen 7.30 så gossen somnade direkt han ätit lunch och sover än..
Jag har tvättat och nu har jag en limpa i ugnen :) Hoppas den blir lika god som när Vickan gör den!!

Så vad ska man hitta på mer idag då? Skulle som behöva plocka undan en massa här för det är så stökigt men det känns väldigt jobbigt för jag känner mig lite trött så vi får se hur det blir med den saken.. Det måste även dammsugas och det är ju en del jobbigt.. Nåja jag är ju ledig så nog hinns det göras nån gång alltid :)

Igår snörde jag ihop en stor sallad som vi åt til middag och det var verkligen smaskigt!! Har även ätit det till frukost och lunch idag och jag tror det blir att äta det till middag oxå :) Men det är ju nyttigt så det gör ju inge om man äter det flera ggr :)
Vi byggde även ihop gossens nya sängmobil så han fick ligga en stund och titta på den och det verkade han gilla.. Den spelar några olika melodier, snurrar runt och så fladdrar bladen som är på den och så finns det även en nattlampa på den så kan man justera ljudet oxå :)
Så den ska han få ligga och titta på ibland.. Nu vill han även ha ett babygym, MOMMO!! ;)

Ähh nu ska jag göra någe annat..

 Hejs

Alwin & mammas helg






Bortsett från mjölkstockningen så har helgen varit riktigt bra.. Har varit skönt att få komma bort lite för det var ett tag sen och så har jag fått så himla mkt hjälp med Alwin oxå så jag har kunnat vila och bara ta det lugnt för man blir ju ganska trött av att ha feber och så..
Nova har då tyckt det har varit jätte kul med en bebis där, hon har goa och gulla med honom och velat hålla honom flera ggr.. Så när vi badade honom på lördag kväll så ville hon självklart vara med och bada honom oxå :) Mysigt har vi haft det!!

På fredag kväll var det ganska svårt att få Alwin att sova för han somnade i famnen men när man lagt ner honom o spjälsängen så tog det inte länge innan han vaknade, det var ju kallt och ensamt i en sån stor säng så han fick sova med mamma men natten till igår och idag så har han sovit i vagnen och där har han sovit så gott så :)

Nu är vi hemma och Alwin ligger i pappas famn och pratar och jag ska ta och läsa era bloggar som jag missat under helgen :)


Bilder från helgen kommer upp senare :)

Mjölkstockning







Helgen började bra, vi vaknade kring 7 på fredag morron och åt och gjorde oss klar för att sedan åka mot Luleå och gå på stan med moster Therese & kusin Nova.. Köpte 5st bodys, 1par byxor & kräklappar åt gossen.. När vi sedan kom till smedsbyn så gick jag och gossen och la oss i sängen i gillestugan där vi skulle sova så han skulle få sig nå mat och gud så han åt alltså :) Men senare på kvällen gick det inte alls lika bra, han var arg och skrek och grinade för att det inte kom nog fort och sedan gick det inte mer så ni kanske kan gissa vad som hände sen..

Vaknade på natten vid 1.30 med hög feber och hade en sån frossa så hela jag bara skakade och skakade tänder gjorde jag oxå och självklart hade jag för jävla ont i ena bröstet.. Tills slut fick jag lov att tvinga mig själv i duschen när jag duschade jätte varmt och när det inte gick att höja värmen längre så började jag att frysa igen.. Försökte massera så det lättade litre en stund iaf, tog en panodil och sen kunde jag sova en stund men usch så dåligt jag sov.. På morronen när vi vaknade gick jag direkt med Alwin till Therese för jag orkade inte ens hålla i honom själv så gick jag i duschen igen men där höll jag på att svimma så fick lägga mig i sängen och sen ringde jag jourcentralen och dom ville att vi skulle komma in så jag skulle få penicillin..

Tack gode gud för penicillinet för det kändes bättre redan efter första tabletten och nu är då febern helt borta, bröstet är inte lika rött och det gör inte så ont längre men jag får hålla på och pumpa rätt ofta för att lätta på trycket..
Det var ju tur i oturen att vi var hos syster för hade jag varit hemma själv med Alwin så hade det varit jobbigt, nog för att jag vet att jag hade fått hjälp här hemma oxå.. Var verkligen skönt att ha syster så nära när jag mådde som värst och hade så jäkla ont så jag bara låg och grinade.. Hon peppade mig och tyckte att jag inte skulle amma om jag tycker det är jobbigt.. För det har det varit när han inte blir nöjd och det inte rinner nog fort så han blir arg och man får sitta och amma i typ en timme och ändå är han inte nöjd.. Så nu har jag bestämt mig för att inte amma nå mer.. Får se hur bra med mjölk det kommer sen när det runnit till sig igen om jag ger honom på flaska eller om han får fortsätta med bara ersättning.. Nu satsar jag på att bli helt bra först och främst så jag slipper ha ont.. Ska ju även äta penicillinet i 10dagar så..

RSS 2.0