Blöta är vi!





Haha jag och Ida skulle gå på en powerwalk men det var ingen lång promenad för det började typ regna och hagla så vi vart rätt så blöta :) Fast det var som ändå ganska skönt :) Vi är ju iaf inte gjorda av socker :)

Hela förmiddagen har jag städat och fixat hemma.. Har typ skrubbat allt som går att skrubba så nu är det bara dammsuga och skura kvar sen :) Det är så himla skönt efteråt när man har rent och fint överallt!!

Kanske vi skulle ta tag i det andra sovrummet så vi får ngn ordning där inne nån gång.. Måste fixa så vi får nya tapeter där inne oxå :) Det skulle vara hur bra som helst!!




Vart är sommaren och värmen?

Roligt väder det är ute då.. Det regnar varje jävla dag och är kallt utav helvete.. Lite less man blir, man har inte lust att göra ett skit.. Jag vill ha sommar och värme nu!

Skönt




Nu har jag äntligen lyft bort en sten från mina axlar så nu känns det lite lättare iaf.. Trodde faktiskt det skulle bli jobbigare än det var.. Nåja nu har jag gjort bort det iaf.. Nu är det bara att vänta och se och hoppas på det bästa!! :)

Har pratat massa med syster idag och hon får mig att se saken från ett annat håll, är så hilma skönt att ha henne och prata med!!

Nu ska jag åka hemåt och börja med maten så vi får oss nå mat i magarna idag :)



Hejs!!

Då var det söndag




Och jag har nu varit nykter i tre helgen, fasiken så jag är duktig!! :)
Det är ju hur skönt som helst att slippa vara bakis!

Helgen har jag spenderat hos Ida mesta dels :) Vi har sett film och tryckt i oss massa fika.. Och igår var även Steph, Vickan och Josse med oss och då tryckte vi även chips och dip och  sånt där äckligt gott :) Så i veckan väntar promenader och träning vill jag lova!!

Jag har inte mer att berätta just nu..



Puss & Kram

Jahap?





Vad händer nu??

Den gågna helgen






Nu är vi hemma igen och jag måste säga att det är väldigt kallt här! Man har ju som blivit bortskämd i helgen när det har varit så himla varmt :) På lördag hade vi 27,5 grader i skuggan så det var som rätt så varmt :) Men det var riktigt skönt!!


På lördagen åkte Thomas iväg tidigt på morronen för att titta på en bil och jag jocke therese och nova åkte in till Skärholmen och gick i det nya köpcentrumet dom byggt där.. Fanns hur mkt affärer som helst där inne så vi hann inte ens kolla i alla innan vi skulle åka och käka lunch innan det bar av till Marie där vi skulle träffa brorsan och hans familj.. Vi mötte upp Thomas på Ikea där vi åt lunch innan vi åkte iväg.. Sen när vi var påväg passerade vi värsta bilutställningen, synd att man inte vetat av den tidigare så hade man kunnat fara och titta för det var inte tråkigt bilar vill jag lova :)

Helgen har iaf varit helt underbar :) Kul har det varit och skönt med sommar fast det bara varade tills vi klev ur planet på Kallax igår :)



Här är lite bilder som Marie fotade när vi var hos dom..























Stockholmstad




Här är det hur varmt och fint som helst, sommar och sol :) Annat än vad det är hemma i Kalix.. 25grader i skuggan har vi haft idag :) Vi har gått på skansen och sett på massa djur sen har vi varit i gamla stan och även inne i stan så nu är vi helt trött och slut efter att ha gått runt i värmen hela dagen..  

Snart ska vi grilla och dricka vin , öl och cider ute i solen :) Farbror Olle fyllde år igår så vi ska fira honom :)

Imorron blir det att åka ut till Marie och träffa storebror Christian och hela gänget :)  Kul ska det bli :)

Ne nu ska jag gå ut och glassa i solen :)

Hoppas ni har de bra där hemma i kylan ;P



Byebye!!

Vovvebebis





Inatt drömde jag att vi hade köpt en liten vovvebebis som jag så gärna vill ha :) Den var så himla söt och fin ;)



image14



Måste spara pengar så vi har råd med en liten vovve :)

Äckelsjuka




 

Jag skulle jobba den här helgen för att slippa ta ledigt lr ta ut semester nästa helg när vi är i sthlm men det gick inte så jätte bra för mitt lag.. Lördagen var hemsk, jag hade så förbannat jävla ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Pinade mig själv och försökte jobba men det gick ju åt helvetet de oxå..  Johannes fick typ göra allting själv sen fick han även köra hem mig efter jobbet för jag var inte kapabel att köra själv.. Väl hemma var det bara att pallra sig till akuten för mina dunder tabletter hjälpte inte ett skit.. På akuten tryckte dom i mig ännu mer tabletter och när dom inte hjälpte heller så fick jag en morfin spruta och var inte så skönaste jag varit med om.. Smärtan lättade lite grann men jag vart mest bara mossig.. Så for vi hem och jag trodde aldrig jag skulle orka gå den lilla biten hem.. Natten var ännu värre än dagen hade varit.. Spydde som en girs hela jävla natten och sov inte ett skit.. Så igår orkade jag knappt upp ur sängen för så fort jag klev upp började jag må illa..  Mysigt värre.. MYYYT!!


Idag mår jag iaf bättre och har orkat upp ur sängen och även ätit lite mat :)
Tvätt blir det i em så vi har nå kläder att ta med oss till Sthlm :) Gud så jag längtar!! :)






Måste även säga att jag har världens underbaraste pojkvän som foljde med mig till akuten och sen har varit springpojke åt mig hela dagen igår ;) *Kärlek*

RSS 2.0