Rajalla





Idag har vi varit till nya köpcentret på gränsen.. Jag hade faktiskt trott att det skulle vara större än det var när man hört hur stort alla tyckt att det är men nog var det nog stort ändå.. Vi var inte ens in på alla affärer.. Jag hittade en julkalpp åt lillasyster och en åt jocke men jag måste köpa nå mer åt dom båda.. :) Så köpte jag en mössa på gina åt mig själv..
Tyckte det var störande att dom inte tog emot kr på alla ställen och att dom som gjorde det betalade tillbaka i euro, dom borde ju ha fixat sånt innan dom öppna för det lär ju vara en hel del svenskar där och handla.. Nog för att jag betalade med kort men mamma hade massa sedlar som hon tänkt handla för men fick dra kortet ist..

Sen var vi även in en sväng på ikea för jag skulle köpa gardiner till barnrummet och köpte även en nattlampa och en handuk.. Tycker det är så himla bekvämt med såna där nattlampor som dom har på ikea för då blir man inte helt bländad som om man skulle tända en vanlig lampa när man vaknar i mörkret :)




Ne nu måste jag gå och byta kläder för jag ska på en prommis med Ida :)


LATER!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0