Duracellkanin





Det blev inte att laga någon middag då Jocke inte alls var sugen och så hade han träning direkt efter jobbet så jag ringde mamma som kom och hämtade mig och gossen så vi fick oss mat hos henns och där har vi varit hela eftermiddagen/kvällen..
Alwin har gått an som en duracellkanin och jag fattar inte vart ungen får all eneri ifrån!!
Speciellt inte då han vaknat före fan på morron och knappt vilat nå under dagen..
När vi kom hem så var han i full gång tills han la sig i sängen och det blev tyst på en gång så han var nog övertrött skulle jag gissa på :)

Måndag imorron och ny arbetsvecka vilket jag inte alls ser fram emot då jag har jobbhelg och dom där förbannade passen från morron till kväll!! Jag vill bara att vi ska komma igång med nytt schema NU så jag helst går natt en av mina helger och slipper ha så många kvällar och delade turer!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan tills jag ska gå och sova efter en låååång dag!!


Morronmys :)






Mitt lilla hjärta bestämde sig för att göra morron 5.40 på morron, fast det kändes inte så farligt med tanke på att jag la mig så tidigt igår och så var ju klockan tillbakaställd en timme :)
Men han ville till våran säng där vi kröp ner och mös och halvsov en timme innan han ville stiga upp och se tv så vi bäddade ner oss i soffan och mös på till filmen Bondgårdsdjur som Alwin tycker är skitbra!! :)

Jocke var på lagfest igår och skulle upp och jobba på morron så han hade tagit det lugnt och var inte borta så sent men fy tusan så han mådde dåligt på morron ändå!!
Han blir alltid jättedålig dagen efter även om han bara druckit någon enstaka öl.. Hade det varit jag så hade jag tusan skippat alkoholen men nu är det ju inte de och det är ju upp till var och en :)
'
Jag och gossen har badat badkar på morron, plaskat och busat på så hela badrummet var blött :)
Nu funderar jag på vad man ska göra till middag, hade tänkt göra nå av fläskytterfilé men tror inte Jocke kommer äta så mkt så det känns trost då så det får bli korvgryta eller nå sånt ist :)

Want you to take me like a thief in the night





Igår åkte jag, Alwin, mamma och Lovisa iväg till Boden för lite shopping och kolla in gallerian dom har där..
Även Therese och Mira kom dit :)
Köpte lite bra att ha kläder år Alwin så som
*Kallingar (om man ska träna att vara utan blöja kan det vara bra att ha flera)
*Långkalsonger så han kan ha ombyte på dagis
*Mystofflor så han inte ska bli kall om fötterna här hemma
*Vintermössa
*Vantar då dom han har börjar vara rätt så små

Till mig själv köpte jag ett thé med smak av banan och kola som jag har letat sen jag drack det hos Vickan i sommar men utan resultat.. Igår när vi var i gallerian så såg jag en lite thé shop och då kom jag på att hon köpt det från någon thé affär från Boden då hon var på marknad i sommar så jag frågade om dom hade och gissa om jag blev nå glad när jag äntligen fick köpt det!! Det är så förbaskat gott!!

Köpte även två julklappar åt Alwin och massa mat på Maxi på storheden..
Så nu har julklappshandlingen börjat :)
Tycker det är riktigt svårt iår att veta vad Alwin ska få av oss och när folk frågar vad han behöver för han har typ allt tänkbart!! Massor med kläder och leksaker så jag tror vi går på pysselsaker och lite såna saker.. Annars går ju pengar alltid hem för han ska ju snart ha en större säng och så oxå :)

När vi shoppat klart och fått in allt i bilen (det var på håret at allt fick plats) åkte vi till Smedsbyn där vi blev bjudna på middag, potatisgratäng, fläskfilé, bea och sallad :) Göttans!!
Barnen lekte och hade så roligt!!
Synd att vi bor så långt ifrån varandra så dom inte kan leka med varandra oftare!!

Drömmar





Fy fan vad jag har ont och är öm kring vaden och två stora blåmärken har jag oxå!!


Man skulle ju kunna tro att jag oxå var i fyllan igår men så var ju inte fallet..
Gick och la mig kring 22 (sommartid) och vid 23 tiden drömde jag att någonting stort höll på att ramla från taket på mig så jag skrek till och hoppade upp ur sängen och i samma veva slog jag mitt ben i sängramen och det gjorde förbannat ont kan jag lova!!
Sen har jag känt av mitt onda ben flera ggr inatt och när jag steg upp på morron såg jag två stora svullna blåmärken som nu pryder baksidan av min vad..

Alltså det är helt sjukt hur verkligen drömmar man kan drömma ibland!!

Det har hänt flera ggr att jag drömt att saker ramlar över mig och skrikit eller hoppa upp men sen har man glömt bort det lika fort, förutom idag då när jag fick såna blåmärken..



Typ en sån när mössa är jag ute efter till...

mms_img11625 (MMS)

Typ en sån när mössa är jag ute efter till Alwin men det verkar vara omöjligt att hitta en som inte är svart, röd eller rosa! Jag skulle helst vilja ha den i turkos så det passar bra ihop med overallen men det får jag nog fortsätta drömma om.. Just denna mössan var för stor på honom ändå så vi får leta vidare..

Utkast: Okt. 29, 2010





Jag har fan blivit sämst på att fota, har nog glömt bort att vi faktiskt äger en kamera och har världens sötaste kille att fota så nu måste det bli bättring på den fronten!!

Imorse sov vi till 9, jag vaknade nån minut innan och kände mig såå utvilad och det dröjde inte länge förrän Alwin började surra i sitt rum och lät så glad!! Han kanske har en låtsaskompis där inne ;)
Vi har varit och kollat runt på stan lite där jag köpte mig en skitsnygg Nike jacka/tröja coh så hade jag tänkt köpa ett par träningsbyxor men var inte helt säker på om jag gillade dom eller inte så får fundera ett tag till, så ska jag kolla i Boden imorron om jag hittar några andra..


Snart helg!!





Idag går jag delad tur och gjorde det igår oxå och jag säger bara BLÄÄ!!
Har iaf fått gjort lite mellan passen både igår och idag så det är ju bra..
Igår var jag, Alwin och Ida på stan en sväng och tittade och jag la undan några träningsplagg på TeamSportia som jag ska och köpa imorron :)
Idag har jag varit på gymet direkt efter jobbet och det känns så skönt att ha det bortgjort så behöver man inte stressa upp sig om man inte orkar på kvällen efter jobbet..





Idag kom även mitt paket från Svensktkosttillskott med Omega 3 och Burn i..
Omega 3 beställade jag för att vi äter fisk så himla sällan och Burn för att få minskat sötsug så om det hjälper får vi se, sen att man ska få bättre förbränning är ju bara ett plus i kanten!! :)
Måste även lägga en beställning på protein pulver så man kan göra goda smoothies :)
Har choklad och hallon men vill ha vanilj för det passar till mer :)

Nu ska jag göra mig redo för jobb dom sista 5 timmarna innan jag gör helg :)



Jag lever!!




Nu känns det att jag lever kan jag lova!!
Har varit på lunch pumpen och ökade på nästan alla muskelgrupper så det känns då nu och mer lär det ju kännas imorron och på torsdag :) Fiint!!
Bjöd mamma på Myggan lunch då jag kom hem från träningen innan hon skulle iväg till jobbet men jag skulle kunna äta massor till!! Man är ju alltid så hungrig när man har tränat, iaf jag ;)

Alwin har inte somnat ännu så jag satte mig här så han inte hör när jag joxar omkring så han har ro till att sova..
Så snart blir det att tömma diskmaskinen, fylla den, plocka undan på bänken och börja baka till ikväll :)
Så ska jag även hinna dammtorka och dammsuga men det går ju fort så..

I want you to love me, like I'm a hot pie




Har vabbat med gossen även idag då han igår knappt ville äta igår heller så det kändes inte som ett alternativ att lämna honom på dagis..
Så jag har tvättat lite, vikt tvätt, rensat och städat i Alwins garderob och myst på :)
Middag slapp vi laga då vi blev bjudna på sallad hos mamma med massa gott i och det passade mig perfekt då jag banne mig inte ska äta massa onyttigheter!!
Jag har varit på body pump som jag bara älskar och imorron blire ett pass till så har jag gjort bort det för denna veckan så sen kör jag på gymet då det kommer bli svårt passa in gruppträningarna då jag jobbar delade turer onsdag och torsdag och jag bara HATAR dom!!

Imorron är min lediga dag så då blir det till att städa här aå det inte är så dammigt när det kommer hit folk på kvällen för att kolla in dom nya prylarna från Innerum :) Ni glömmer väl inte att komma??! ;)





En sån här uggla ska jag köpa om det finns :)

Löördag




Sitter just hemma på lunch men ska alldelens snart åka tillbaka till jobbet bara J och P kommer tillbaka med bilen..
6,5 timme har jag kvar av avverka denna lördag och jag längtar massor tills jag kommer hem innaför dörren ikväll!!
Sen gäller samma pass imorron och gud så jag längtar tills vi börjar med ett nytt schema så jag helst jobbar natt varannan helg jag jobbar för fy tusan så jobbiga dom här långa passen är!!
Men pengar blir det ;)

Idag har Alwin bara lite feber men ännu ont i munnen och är rätt säker på att det är blåsor som han har men tror även de börjar ge med sig för idag fick han iaf i sig plättar till lunch..
Igår var det precis så han åt frukost.. Stackarn!!



Off to work!!

Vab





Idag har jag en långkväll på mitt scherma men vabbar med gossen som ännu är sjuk..
Är lite lur på om det kan vara tänder eller om han har blåsor i munnen för han säger att han har ont i munnen och vill knappt äta men han vägrar gapa så jag får titta efter samt att han fått prickar runt munnen som jag inte vet om det är från tutten då det smalas massa saliv runt munnen eller vad..
Han brukar ibalnd få små röda prickar då han haft tutten mkt och nu har han ju det då han varit så ledsen och ynklig..
Men vi tvättar och smörjer där så förhoppningsvis blir det bra snart och febern börjar gå ner så hoppas den är påväg att försvinna!!

På tal om tutten så har jag tänkt att vi ska slå in tuttarna i ett paket och ge åt tomten på julafton för nu är det hög tid att sluta med den då han fyller 2!!
Han har ju bara tutten när han sover, är sjuk eller jätte ledsen så förhoppningsvis ska det gå bra..
Tycker det ser så hemskt ut när så stora barn har tutte så jag hoppas verkligen det går vägen, och ännu värre då dom har den i tid och otid..
Men det är min åsikt!! :)





You're amazing just the way you are




Denna gången ska det bli bra!!




Lillhjärtat hade inte alls orkat mkt igår då jag jobbade så dom mös i soffan och läste böcker m.m men vid sju tiden orkade lilleman inte vara vaken längre så han fick gå och sova och hade då igen 39.3 innan han fick alvedon..
4.30 inatt vaknade han och grät och kändes riktigt varm då låg febern återigen på 39.3 så det blev alvedon och en torr blöja och sen fick han sova i våran säng där vi sovit till 9..

När vi stigit upp och tog tempen visade det 37.2 så det var skönt!!
Han har även ätit en halv limpmacka, lite kräm, blåbärsoppa, fesis och druckit både saft och vatten så dricka får han iaf i sif och jag ska fara och handla hem mer frukt senare så kanske han äter de oxå..
Just nu myser vi i soffan och ser film och kramas..
Han är så himla kramig av sig våran gosse :)




Febrig gosse



Och så kom det...


När jag kom till dagis och skulle hämta Alwin så hade han just vaknat men var rosig och kinderna och kändes varm så sa han "ajaj" så när vi kom hem tempade vi honom och det visade 39,3 så var ju inte så konstigt han hade ont i kroppen..
Han grinade ett tag men det blev bättre då han fått alvedon och saft och fick lägga sig i soffan under filten och mysa..
Jag har nästan väntat på det här då han knappt varit sjuk alls och nu är det ju verkligen en sån period då folk blir sjuka och dagis är inte direkt ett ställe där risken är liten att man blir sjuk..
Dessutom var ju syster och flickorna här i söndags och under dagen fick båda flickorna feber och var senare så röda i halsen och hängiga så dom fick penicillin så jag kan ju iaf hålla tummarna för att vi slipper halsfluss!!

Kuomaskor




I lördags när vi var till Haparanda så var vi över till torneå för att köpa kuomaskor åt gossen som är mkt billigare där än här i Sverige..
Dessa blev det :)



Ynka 320Kr kosta dom och här på Intersport kostar dom 650kr så det lönar sig att åka till Finnlandet :)
Riktigt varma, vattentäta, lätta skor som pasar utmärkt till våra små men även för vuxna -Inte för att jag själv skulle ta på mig såna men ;)


We will never be never be anything but loud



Är det nu pajkastningen har börjat eller??



Oj vad jag är dålig på att skriva här men jag känner att tiden inte räcker till då man jobbar 100%, det är träningar hit och dit och så ska man föröska få så mkt tid som möjligt med Alwin och Jocke den lediga tiden man har så jag sitter inte alls så mkt vid datorn mer..
Eller joo nog sitter jag här men inte lika länge som jag gjorde förut då jag kunde sitta flera timmar nästan..

Har iaf kommit igång med träningen nu igen och jag hoppas verkligen att jag nu inte blir lat igen utan fortsätter för man mår så mkt bättre och blir mkt piggare då man är igång!!
Eftersom att jag först och främst vill bli av med gravidkilona som är kvar som sitter kring mage, rumpa, lår så kommer jag mest inrikta mig på det och crossen då jag är på gymet men självklart lite andra muskler ibland oxå..
För att komplettera det hela så ska jag gå på BP iaf en gång i veckan, gärna två om tid finns så jag där får tränat igenom hela kroppen.. Det blir nog toppen :)
Hade tänkt fara en säng på gymet nu innan jag ska hämta gossen från dagis men det kändes så stressigt så kanske far senare om mamma kan vara med honom en stund eller nå.. Ska ju och jobba sen igen 17-21 och jag bara hatar dom delade passen så fy fan!!

Imorron är jag ledig och känner att jag verkligen skulle behöva en sovmorron så mamma som oxå är ledig ska vara med gossen från morron så jag får sova ut.. Så Jocke får köra honom dit då han åker till jobbet för annars vet jag inte hur jag ska orka jobba helgen osv.. Det känns som att det var jätte länge sen jag sov ut ordentligt så det behövs verkligen!!
SÅ tack kära mamma för att du ställer upp <3

Nu ska jag snöra mig på soffan en stund innan jag ska bega mig mot dagis :)

Såhär mysigt blir det när man inte har så ...

mms_img67256 (MMS)

Såhär mysigt blir det när man inte har så mkt spring i benen efter en dag på leklandet :-)

Vilken husfru alltså!!





Dagen har varit full med städ och sådan fix så nu känner jag mit sådär lagom slut så blir inge mer idag utan fortätter imorron eller nå :) Man hinner inte allt på en dag då man ska sysselsätta Alwin oxå under tiden :)

*Rensa och städa garderoben - Check
*Dammtorka - Check
*Tvätta - Halv Check, tar resten imorron
*Städa badrummet - Check
*Laga mat - Check
*Diska - Check

*Dammsuga
*Skura
*Byta gardiner i vardagsrummet
*Rensa gossens garderob
*Byta sängkläder


Får se hur mkt jag hinner eller orkar imorron då vi ska till Haparanda/Torneå först


Vi har även hunnit vara ute och leka och gått en liten prommis innan lunchen och gossen var helnöjd när han gick i snön och det blev vitt på skorna :)
Nu blir det bara mys tills gossen ska i säng och sen kommer Therese över och ser Idol med mig :)

När vi hade varit och skjutsat Jocke till ...

mms_img54706 (MMS)

När vi hade varit och skjutsat Jocke till bussen så ville gossen hälsa på mommo så det gjorde vi och så fick han sig kvällsmat där så det var bara att göra honom nattklar och natta honom när vi kom hem :-) Och nej han brukar inte dricka festis till kvällsmat annars..

Back on track??




Igår var jag och löste guldkort på Tc/Nova så nu jäklar ska jag komma igång med träningen igen!!
Är så mkt enklare då man har ett ordentligt jobbschema så man lättare kan "boka" in en viss tid på dagarna beroende på hur man jobbar och även efter J´s träningar..
Men främst efter hur jag jobbar för jag måste tänka mer på mig själv nu annars blir det bara pannkaka av allt!!

Jag är egentligen ingen gym människa men det är så svårt att kunna gå på grupptäning flera ggr i veckan då man jobbar som jag gör så då måste jag gå på gymet ibland.. Dessutom så ger det ju en del att gå där oxå och crosstraninern och bandet gillar jag ju så :)

Det här blir nog bra, det måste det bli!!

Snö






Jag hoppas verkligen att den inte är här för att stanna för det känns alldelens för tidigt den är ju nog lång som den är ändå!!
Det har ju snöat flera dagar den här veckan men det är inte förrän inatt den har blivit kvar..
Alwin fick inviga sin nya overall idag då han skulle på dagis och han var så fin i den, för att inte tala om hur glad han var :)
Han fick även ha sina vinterhandskar som jag köpte åt honom på Ullared och så en mössa han fick av farmor och farfar förra året men som varit för stor, skorna hade han sen förra vintern då vi inte hunnit köpa några nya ännu men han kan ju ha dom gamla så då slipper han ju frysa tills vi hunnit köpa ett par.. Förhoppningsvis blir det på lördag då jag planerat en tripp till Haparanda/Torneå om det nu inte är massa snö då för vi har inga vintersulor på goffen..

Sitter just nu i soffan och slappar och gossen jyrar på, Jocke har just duschat och håller på att göra sig klar för att åka iväg på bandyresa över helgen..
Det gillas INTE!!
Men det är bara gilla läget då man gått och kärat ner sig i en bandytönt ;)
På tal om det så firade vi 3år i tisdags så då var vi ut på Vikingen och åt god mat hela familjen och Alwin åt upp hela sin portion på 10småplättar och även en tallrik med sallad före :)
Snacka om att man ibland för fundera vart han sätter allt!!



Nu ska jag vara lite social och fixa lite här innan jag blir änka!!



Idag fick gossen ha sin nya overall när de...

mms_img14957 (MMS)

Idag fick gossen ha sin nya overall när det kommit snö :-)

Ny soffa





Igår fick vi våran nya soffa som vi beställt för ca 10dagar sen så nu har vi äntligen en stooooor och fin soffa som vi alla ryms gott och väl i :)
Den är hur skön som helst och nu slipper man sitta med fötterna på bordet då vi har divanen och hörnet och fläka ut oss på :)
Såhär ser den ut fast vi har nackstöd oxå :)
Ska ta en bild på den så fort jag kommer ihåg :)




Helt färdig!!






Sitter i soffan och känner mig jävligt trött och slut!!
Har haft Sandra och Anna på besök ikväll så jag har iaf fått surra lite medan Jocke är hos Jimpan och ser fotboll..
Det borde fan vara förbjudet att visa sånt på tv!!

Var på BP igår för första gågngen sen i maj så idag känns det i kroppen kan jag lova!!
Nu får det inte bli några mer såna långa uppehåll utan nu ska det lösas nytt kort men frågan är ju vad man ska ha för något??
Imorron ska jag jobba så jag hoppas det släppt lite tills dess men det brukar ju nästan vara värre tredje dagen så jag ska inte hoppas för mkt!!
Hade tänkt träna efter jobbet imorron men jag kanske sparar mig till torsdag då jag är lite mer rörlig och går en prommis imorron ist..
Den som lever får se..

Godnatt!!

Jocke har köpt mig en ny mössa så jag slip...

mms_img61441 (MMS)

Jocke har köpt mig en ny mössa så jag slipper frysa om päronet :-) Jag gillar färgen massor!

Äntligen!!




Nu mina vänner kör vi ett till party med prylar från Innerum där dom fått in massor med nya saker :)
Tisdag den 26e kl 18.30 kommer allt stå framme hemma hos mig så ni kommer väl?? ;)




Semester söndag!






Eftersom jag tagit ut semester idag så kände jag att jag inte bara kan sitta hemma och dega så det blev utgång med Tesse, Therese, Ida och Nina och kul var det :)
Spontanutgångar brukar ju vara dom roligaste så..
Jag och Therese åkte hem en liten stund innan dom stängde och då vare bara tvätta fejjan och svepa nå vatten och kasta sig i säng för att orka upp med gossen på morron..
Det var lite smått tugnt att vakna då jag hörde hans ljuva stämma ropa "mamma!" men det var bara pallra sig upp och nu har vi hunnit ha soffmys och ätit frulle och nu ser vi på bilar under täcket i soffan :)

Hade tänkt åka till Haparanda idag och leka på leklandet och även Lovisa skulle följa men då det nyss har snöat så stannar vi hemma då bilen även varnar för halka..
Jag är inte orolig för att köra i halka men jag har ju dyrbar last så vi håller oss hemma för man vet ju aldrig vad för annat folk som är efter vägarna..

Lindex





Jag trillade in på Lindex sida och blev genast sugen att beställa lite mer kläder åt Alwin men frågan är ju om han verkligen behöver det då det känns som att vi inte gjort annat än köpt kläder åt honom senaste tiden..
Visserligen kommer han ju kunna ha 92 ett tag då han ännu bara är kring 83cm lång..



Dessa två plagg gilla jag balnd annat ;)

Gossen sover så sött med armarna upp som h...

mms_img18872 (MMS)

Gossen sover så sött med armarna upp som han gjorde när han var liten bebis :-) Varg t-shirten fick han i sommar när han var i Lycksele med farmor och farfar och gillar den massor :-)

Lediga hela högen




Dom två senaste nätterna har Alwin sovit bra så jag hoppas det fortsätter så!!
Han har däremot börjat vara ledsen då han ska sova så man får ibland ligga där inne en stund för att han ska komma till ro..

Idag har vi varit lediga hela högen men har inte gjort någon nytta alls!!
Jag steg upp med Alwin halv 7 på morron men när klockan var tjugo i 9 tyckte jag att Jocke hade sovit nog så väckte honom och la mig själv en stund igen och skönt vare!!
Sen var det bara till att duscha och styra mot frisörskolan där Angelica och Sanna har färgat mitt hår..
Blev lite rödare och slingor :)

Har varit och hämtat ut tapeterna som jag beställde förra veckan och så har vi fått oss middag hos J´s mormor och morfar så där slapp vi laga mat idag idag oxå..
Nu är J och tränar och jag gör inte ett skit..
Har bestämt mig för att köpa mig ett nytt träningskort och sen planera in träningstider så det passar med jobb och så för nu är jag less på detta slöande!!

Då vet ni :)





Detta önskar jag mig till middag någon dag ;)




Hittade detta i Josses blogg och det såg så himla gott ut så nu vill jag ha detta till middag någon dag..
Så Jocke nu vill jag se mer av dina kock skills ;)

Växtvärk??





Precis när jag höll på att somna igår så vaknade Alwin och var så ledsen..
Som alla andra nätter den senaste tiden så har han inte ro att lägga sig ner igen utan gråter och vill komma i famnen.. Så där satt jag i hans sackosäck och försökte få honom lugn och vilja sova igen men icket..
Han ville komma till våran säng så det fick han men där tvillade han bara runt och var ledsen mellan varven så efter en stund ville han tillbaka till sin säng där han såklart blev jätte ledsen då jag la ner honom..
Provade lämna honom där men han grät hysteriskt och hulkade sig så efter några minuter gick jag in och frågade om jag skulle sova med honom vilket han ville men han ville att jag skulle sova i hans säng och den är ju lite väl liten för mig så jag bäddade madrass på golvet där vi låg och försökte sova..
Alwin tvillandes och gråtandes om vartannat så jag provade värma lite mjölk som han drack och efter många om och men ville han till sin egen säng där han till slut kom till ro och kunde sova..

Då var klockan kanske vid 2-3 tiden..
När Han sen vaknade före 7 på morron kändes det som att man precis hade somnat..
Bestämde mig iaf för att vabba under förmiddagen idag då jag går delad tur så ikväll blir det jobb iaf..
Känns inge kul att lämna en gosse som är helt trött coh slut på dagis där han blir ännu mera trött så vi hoppas han sover bättre inatt så han orkar med dagis imorron för imorron måste jag jobba då vi har p-möte!!

Vi funderade igår på om han kanske har växtvärk eller så då han är så ledsen och inte kan slappna av vilket dom även sa på dagis att det kunde vara så ska googla runt lite och kolla om man kan göra något för att förebygga det som typ ett bad eller liknande innan läggdags.. Annars får vi prova massera små benen..



Skiftjobb






På 35 minuter börjar dagens arbetspass men som det känns nu är jag inte det minsta taggad!!
Det skulle vara så jäkla skönt att ha ett 7-16 jobb måndag-fredag så man har lite mer rutin i vardagen, slippa ha barnvakt flera ggr i veckan osv..
Men det finns ju för och nackdelar med allt!!
Skulle jag inte jobba skift som jag gör så skulle lönen vara x tusenlappar mindre, Alwion skulle ha längre dagar på dagis osv..

Nåja jag trivs ju ändå som det är men det kan ju alltid bli bättre!! :)
På onsdag har vi p-möte och ska diskutera nya schemat så jag håller tummarna på att min rad blir riktigt najs!!

Nu ska jag fixa min matlåda som idag kommer bestå av chili corn carne och sallad..
Måste skicka iväg Jocke och handla sen oxå för vi har endast gurka i salladsväg och det är ju lite trist!!



Såhär mysigt är det att åka vagn när man ä...

mms_img10240 (MMS)

Såhär mysigt är det att åka vagn när man är trött :-)

Spenderarbyxorna ON




Idag drog vi på oss spenderarbyxorna och åkte mot Haparanda där vi shoppade på IKEA och sen på Maxi innan vi styrde hemåt igen men nog tog det ett par timmar då det var folk till förbannelse!!
"Farmor och Farfar" följde med oss, vi hade tänkt låna deras bil och släp så vi skulle kunna köpa oss ett virtinskåp då vi inte har dragkrok på våran bil men när dom kom med så fick vi ju åka vilket var väöldigt skönt då det oftast annars är jag som kör..
Ett par tusen fattigare kom vi hem och packade upp för att sen äta lite middag innan vi började snickra ihop vitrinskåpet osv :)

Här har ni reslutatet ;)




Köpte även nya ljusstakar och ljus till :)

Så blev det såklart lite annat smått och gott som jag inte har fotat :)

Man blir trött av att vara på ikea :-)

mms_img31494 (MMS)

Man blir trött av att vara på ikea :-)

RSS 2.0