Gud så skönt det var att krypa ner under t...

dsc01701 (MMS)

Gud så skönt det var att krypa ner under täcket! Hoppas nu bara jag kan sova ordentligt, har sovit så himla dåligt i flera nätter.. Imorron är det öppet hus på sommardagiset som Alwin fått plats på men som det ser ut nu så kommer vi inte ha honom där utan han får vara med farmor och farfar och mormor ist:) Nu sova så jag orkar upp imorron! Puss och Godnatt:)

Tisdag 100629





Idag har jag jobbat till 12 och efter det styrde jag, mamma och lovisa goffen till Haparanda där jag köpte en massa mat, skor, handukar, badrumsmatta, ikea saker och en del annat.. Golfen var fullpackad när vi sen åkte hem så tur jag inte lättade allt för mkt på lädret idag :)
Alwin har varit med Ida under eftermiddagen och han har även blivit fotad så jag ser fram emot att se bilderna sen :)

Ikväll har vi
Hängt upp hyllor i toan
Hängt upp en Welcome skylt i hallen
En postlåda vid köket
Nya lampor ovanför köksbordet
Satt upp torkvindan ute
Och satt saker som jag köpt där dom ska vara :)

Imorron jobbar jag hela dagen så det är nog bäst att häva sig i säng så man orkar upp :)

Dagen





Åtta i morse tyckte Alwin det var dax att stiga upp och det var helt ok för mig så han fick sig frulle och sen tog vi vagnen och började traska efter strandpromenaden.. Efter en stund mötte vi upp Sandra och henns hundar för att sedan fortsätta gå mot Vassholemn och sen fågelsångsvägen för att sedan ta stan och centrumvägen hem :)
Riktigt skönt med en ordentlig promenad då det var alldlens för länge sen sist!!
Solen stekte gott på vägen hem men såklart gick den i moln sen när vi kom hem så det blev då inget sola för mig..

Väl hemma åt vi gröt och sen var det dax för lilleman att sova så jag gjorde detsamma och sov i en och en halv timme :) Sen har vi städat här hemma, slängt massa skräp, lagat mat, klippt och badat gossen, tvättat kläder osv..
Så nu är vi verkligen värda en lugn kväll i soffan för imorron är det jobba igen men jag har ett kort pass imorron så efter det bär det av till Haparanda där det ska handlas massa mat på Maxi och lite annat smått och gott på Ikea och andra affärer :) Gossen ska få vara med Ida efter dagis och stå fotomodell :)

Jobb jobb jobb





Min midsommar helg har bestått av jobb i massor!! 30 timmar har jag dragit ihop denna helg medans annat folk supit bort en massa hjärnceller och fått må dåligt dagen efter :) Dessutom så har det ju varit storhelg så det tackar man ju inte nej till!!
Nu har jag jobbat varje helg den här månaden så det borde väl synas lite på lönen sen fast jag varit ledig mkt i början.. Nåja bara jag får mig lite pengar så är jag nöjd!! Är nu ledig två helger framöver om nu ingen går och blir sjuk eller så så då ska jag passa på att njuta och busa massor med min älskade gosse :)
Imorron är jag ledig så jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute hela dagen!!

Nu blir det sängen för oss och jag ska försöka flörta till mig lite massage för det behöver verkligen min rygg och axlar!! ;)
Natti!!

Idag kommer grabbarna äntligen hem från st...

dsc01732 (MMS)

Idag kommer grabbarna äntligen hem från stugan!:) Tyvärr så hinner jag nog inte träffa gossen nå innan han ska sova så tur att vi är ledig imorron och kan mysa hela dagen! :)

Dagen





Idag har vi varit till Antnäs för att byta en stol som var skev och sen åkte vi till Biltema där jag köpte en cykelstol till Jockes cykel så jag får ha min ifred :) Är lite bökigt nu när vi inte har någon bil att bara ha stol på ena cyekln.. Fast jag hoppas vi köper oss en i veckan för jag vill ha tillbaka Audin!!
Vi hann med några fler affärer innan vi styrde goffen till Smedsbyn och jag fyndade dynor till våra trädgårdsmöbler..

I Smedsbyn satt vi ute i solen och hade det gott och barnen lekte för fullt :)
Vi hoppade studsmatta och Alwin var lite skeptisk att komma upp först men till slut tog jag upp honom iaf och han tyckte det var jätte kul att hoppa så jag hoppas vi kan köpa oss en egen!! :)

Efter att vi kommit hem så har vi varit ute och fixat.. Jocke har klippt och trimmat lite och jag har rensat i rabatten och så har vi tagit bort blommorna från rabarberna.. Tror jag ska göra rabarbersaft någon dag om jag hittar något recept som inte verkar så avancerat :)
Imorron tänkte jag fortsätta rensa i rabetten (det är hur mkt som helst) och så skulle jag vilja ta bort dom fula ormbunkarna som är överallt men dom är tydligen svåra att bli av med så vi får väl se hur det går..
Kanske Jockes mormor kan komma och hjälpa mig lite med blommorna när dom är hem något så jag kan flytta över från rabatten som vi ska ta bort..

Imorron jobbar jag till 12 och efter det ska jag och mamma och hämta smörgåstårtan som vi har beställt till helgen :) Vi jobbar ju båda två hela helgen och då ids man inte ställa sig och laga mat så vi lyxar till det lite när det är midsommar och allt ;)

Nu vill Jocke ha dtorn så jag får väl snällt lämna ifrån mig den!!


.





Skulle egentligen bara ha jobbat ett kort kvällspass idag men fick rycka ut på morron då en var sjuk och vi inte har några vikarier.. Fort med gossen till dagis och sen hem och snabbduscha och göra sig klar för att fara iväg tog en timme och sen var jag på jobbet..

Mellan mina pass så har jag och gossen varit och hälsat på Sandra en sväng och så har jag klippt gräset men hann inte klippa klart innan jag skulle och jobba igen så nu får det väl se ut som fan en vecka till!! Less blir jag!!
När jag kommit hem ikväll har jag diskat, tokat och städat undan i köket som oftast ser ut som ett jävla slagfält!!

Imorron är min enda ledig dag den här veckan och då ska jag och gossen fara med mamma och Lovisa till Smedsbyn men innan det ska vi till Antnäs och byta en stol och sen och köpa en till cykelstol så gossen kan åka på Jockes cykel oxå så jag får ha min ifred!!


Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få vakna upp på bättre humör immorron och att det blir något gjort på denna adress!!

Ny design!!?




Kan någon snälla hjälpa mig med en ny design?? ;)

Trötter!!

Igår kom mina grabbar hem innan det var dax för Alwin och sova men då var ju jag och jobbade så hann aldrig träffa gossen igår.. När jag slutade cyklade jag förbi Ica och hyrde en film som vi såg innan det blev sängen.. Hade svin svårt att somna och när jag väl gjorde det så sov jag som en kratta!! Halv 5 i morse vaknade Alwin och grinade och skulle inte sova mer så Jocke tog honom till våran säng där han strök mig på armen och sa "mamma", då värmde det gott i hjärtat kan jag lova!! :)
Just innan 6 somnade han om i ca 40minuter innan min väckarklocka ringde och det var dax att stiga upp så ni kan ju gissa om jag varit nå trött idag!!


Nu sover gossen och jag är som sugen att snöra ihop en mockarutsmet så vi har någe fika att bjuda på när det kommer folk.. Tycker det känns så trist när man inte har nå att bjuda på men jag är så fruktansvärt trött så jag får se hur jag gör..




En favorit!!

Suck!!





Jag saknar min grabbar och tycker dom kan ta och komma hem från stugan nu så jag hinner träffa dom innan jag ska och jobba!!
Imorron jobbar både jag och Jocke dag vilket känns ganska surt för då måste vi väcka gossen som sovit till 9 tiden i över en veckas tid!!
Det känns så fräckt och väcka honom på mornarna när han är så trött!!
Dessutan jobbar jag nu varje dag utom onsdag den här veckan och midsommar får jag fira på jobbet och nå midsommar middag får jag mig inte heller!! Suck!!
Så åker grabbarna ut till stugan igen till midsommar så jag får sitta här i min ensamhet om kvällarna.. Jag är inte bitter!! Jag får ju en bra lön sen iaf..

Godmorgon söndag!!





Har precis stigit upp efter att ha blivit väckt av något som körde förbi här utanför och sen ringde Jocke och kollade så jag tagit mig hem :)
Det tog ett tag att få en taxi hem inatt då säkert dom flesta ville ha taxi när det regnade så jag var inte hemma förrän vid halv 4..
Jag har myggbett som fan på benen men annars mår jag nog helt okey än så länge :)
Jävligt skoj var det då igår kan jag då säga!!
Massor med folk och dans!!

Synd bara att jag totalt glömde bort kameran!!

Torsdag 100617






Nu är gossen på dagis och jag ska ta mig nå frukost innan jag ska iväg och träffa min jobbcoach, sen hem och fortsätta klippa gräset innan jag ska hämta gossen igen..
Hade även tänk hinna hälsa på vickan idag så vi får se om det finns tid till det..

Btw så håller min hals på att ta kol på mig!!
Slemmar och är jävlig och man har knappt nån röst när man går och lägger sig på morron och stiger upp på morronen.. Suck!!

Onsdag 100616





Igår hade jag och gossen hemmamys och vid lunchtid gick vi med Vickan ner på stan där vi skulle
äta lunch på kina, även Ida kom dit :)
Gossen tyckte pizza salladen var supergod och satt och sa "mmmm" hela tiden :) Sötunge!!
Efter lunchen bar det iväg mot Haparanda och Finland där jag för en gångskull knappt handlade något.. Köpte bara en påse med majskrokar till gossen, en ram på Ikea för att den vi haft i hallen med Alwin i råkade han riva ner i golvet här om dagen.. Så köpte jag två potatisskalare..
Vi har hemma vid åtta tiden och då hade Alwin redan hunnit sova i en timme men vaknade när vi nästan var på gården så han somnade inte förrän halv elva!! Tur han inte skulle upp tidigt på dagis idag så han fick sova ut..
Vaknade just efter 8 och han ska inte på dagis förräna halv elva så vi passar på att mysa och busa innan dess :)

Jag ska iväg och jobba en snabbsväng idag men skulle behöva fixa här ute innan ..
Gräset behöver klippas
Rabatten behöver rensas
Blommorna i rabarberna ska tas bort och så skulle jag behöva ta in några för att frysa ner
Den fula rabatten vad vägen skulle oxå behöva rensas lite fast den ska bort

Nå vi får se hur mkt jag får gjort ;)

Jobb hit och dit





I fredags vart jag erbjuden ett jobb som jag hela helgen gått och funderat på om jag ska ta eller inte..
Det var ett vik till sista september och jag har ju jobb på mitt vanliga jobb till sista augusti vad jag vet nu.. Så efter mycket funderade hit och dit så bestämde jag mig för att tacka nej då det känns trist att hoppa av mitt jobb nu med bara några dagars varsel och så har jag fått ett sånt bra schema för sommaren så Alwin ska slippa vara på dagis så mkt.. Så trivs jag ju faktiskt att jobba med det jag gör nu!!
Skulle höra av mig dit till hösten igen ifall det blir aktuellt då och jag inte går på schema mer..
Jag tror iaf att jag gjorde det rätta valet :)


Det här med jobba verkar liksom vara allt på en gång eller inget alls :)

Vad gör man??




Just nu har jag en sån beslutsångest så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!
Jag känner mig stressad och gruvar mig nästan inför eftermiddagen då jag ska ringa ett samtal för att tala om vad jag bestämt mig för!!
Jag som trodde det skulle bli något bra av detta, vilket det ju iofs blir vad jag än väljer men jag trodde ändå det nya skulle vara bättre än det verkar och sägs..

Nåja, nu ska jag ta och äta frulle som jag nu har skjutit på eftersom att jag knappt har någon matlust men magen kurrar ju så jag måste väl tanka den lite.. Sen ska nog jag och gossen städa här hemma för att skingra tankarna lite..

.




Idag jobbar jag och så även imorron.. Dock slutar jag 17 idag och jobbar från morron till kväll imorron men det ska nog gå bra.. Skönt att inte jobba två såna långa dagar för man blir helt slut!!
Grabbarna har åkt iväg till stugan så jag får sova själv inatt så jag satsar nog på en tidig kväll så jag orkar hela dagen imorron..

Igår var Tesse här och färgade mitt hår så nu är det inte så matt längre men däremot tycker jag det blev lite väl mörkt så vi får se hur vi löser det hela.. Ska iaf lägga i en kanllröd färg så det blir lite rödare och sämlter ihop med hårförlängningen..

Vi har även hunnit vara och se på balen och studenten och gud så sugen man blir på att göra om det..
Tyvärr så går ju inte det men önska kan man ju alltid göra :)
Jag är så glad för att jag bestämde mig för att gå på min bal (hade först inte tänkt göra det) för det var verkligen en kväll att minnas och jag var så nöjd med allt!!
Studenten tycker jag nog att jag hade kunnat fira lite mer men när det blev massa resor fram och tillbaka mellan Kalix och Skellefteå så hanns det inte riktigt med..
Tror jag ska ta och leta fram mina skivor med bilder från då och titta på nån dag :)
Nu måste jag göra mig redo och cykla tillbaka till jobbet :)


Off to work!!

Kanske det börjar gå åt rätt håll??





Den har fredagen började väldigt bra måste jag säga!!
Ida kom hit just före 9 för att vara med gossen medans jag skulle iväg på mission :)
Väl hemma fick jag ett väldigt uppskattat samtal!!
Nu hoppas jag bara att detta för något riktigt bra med sig och att jag gör rätt val!!
Jag håller tummarna!!

Hallå där kött och blåbär!!




Jag måste säga att jag börjar känna mig lite trött nu efter att ha vaknat med Alwin vid 6 tre dagar i rad nu och det är jag inte van med!! Dessutom har han sovit oroligt och hostat mkt så han har fått vara ledsen och jag har fått ta upp honom i famnen och vagga honom för att få honom lugn och kunna somna igen..
Den där jäkla hostan tar jag heller än att han ska behöva ha den för usch så han får hosta om nätterna även fast han får hostmedicin innan läggdags samt att jag höjt upp huvudändan en del!!
Så har han så himla lätt för att kräkas när han hostar och det gör ju att det hela känns ännu mer i mammahjärtat!!

Jag ska iväg på AF kl9 och träffa min jobbcoach så jag sitter och försöker finslipa mitt CV som vi började med förra veckan men fy tusan så jag har svårt för att komma på vad jag ska skriva och få det att låta bra!! Så det är ju tur man kan få hjälp med sånt!! Dock känns det inte sådär superkul att komma dit och så har man knappt skrivit nå!!
Sen när jag varit där så är det snabbt hem för att dammsuga och sen vid 12 kommer Emma och edvin och hälsar på :)
Nu måste jag forstätta med mitt CV, inte för att jag tror att jag lyckas få skrivet ner så mkt mer..




Usch så gossen har fått hosta ikväll när h...

dsc01717 (MMS)

Usch så gossen har fått hosta ikväll när han lagt sig och han har till och med fått kräkas på sin kudde:( Han har så lätt till att kräkas när han hostar! Han fick en vanlig ren kudde och sover så gott nu! Jag börjar oxå känna mig lite förkyld, ont i halsen och näsan rinner så jag har snart sår kring nosen när jag snyter mig hela tiden!

Tisdag 100608





Natten till igår var lite smått jobbig då Alwin bestämde sig för att vakna halv 2 och var superledsen!!
Jag tog honom till våran säng där han mös på en stund innan han började tvilla runt och sparkas och skulle inte sova så jag gick tillbaka med honom till hans eget rum där han somnade om för att sen vakna igen just när jag hade somnat..
Han skulle komma upp och leka och när han inte fick det blev han hysteriskt ledsen!!
Tog upp honom och böt blöja och tog tempen och ingen feber hade han men gav honom ändå lite alvedon ifall han hade ont i munnen eller så.. Fortfarande vägrade han sova och bara grinade så jag tog honom i famnen och satte mig på golvet där jag vaggade honom tills sömns.. Halv 4 var jag själv i säng igen..
Behöver jag säga att jag var trött igår??

När jag hade hämtat honom på dagis igår blev det sängen för oss båda och vi sov 12.14.30 och det behövde vi nog!! Sen hade jag dock lite svårt att somna igår kväll..

Idag är Alwin snorig och det rosslar i lilla halsen och han är lite gnällig så jag hoppas vi slipper någon dunderförkylning!!



Måndag 100607




Det har inte blivit så mkt bloggande under helgen och det beror på att jag helt enkelt inte haft någon lust att skriva något och gjort annat ist!!

Har jobbat hela dan i lördags och när jag sen kom hem så såg vi på New moon och självklart så somnade jag efter en timme!!
Igår tvättade jag några maskiner, satte in ren tvätt i gerderoberna och så var vi till byn där vi fick oss grillat till middag.. Vi gick även och såg på hästarna som är en liten bit från J´s mamma och pappa och Alwin satt helt tyst i vagnen och tittade länge innan han bröjade prata och peka åt dom :)
Det var väldigt uppskattat från hans sida och han pratade länge om hästarna efteråt så dit ska vi gå fler ggr när vi är där!!

Idag hade vi tänkt fara runt på bilfirmorna och se och kanske prova någon bil men dom ringde igår och frågade om Jocke kunde jobba så det blir inget med det.. Får nöja oss med att se på blocket ett tag till..
Om vi ska åka neråt för att hämta en bil så håller jag tummarna för att vi kan göra det till helgen och då öven ta oss en liten minisemester på samma gång då det inte kommer finns tid för sånt förrän i Augusti!!




Nu ska jag ta mig nå frukost innan jag ska iväg till tandläkaren vid 10..
Jag gissar på att det blir till att dra ut nån visdomstand som jag inte har tänkt lägga ner några pengar på att laga!!
Klockan 14 har vi möte med jobbet så då ska gossen vara hos ida under tiden :)


Sovmorron för hela familjen




Idag har Alwin lyxat till det och sovit på till 9 innan han tyckte det var dax för oss att vakna så nu är vi utvilade hela familjen :) Han har alltså sovit hela 13 timmar inatt!!

Jag har duschat och sen har jag satt i mitt löshår som jag beställat från Rapunzel och det blev bra men blir ännu bättre när jag slängt i en färg i mitt eget hår då det inte är riktigt lika rött som det andra..
Jag beställde håret förran veckan på tisdag och fick vänta ända till måndag innan jag fick det för att dom var seg med att skicka ut avin men då var det fel färg så jag skickade tillbaka det på tisdag för att sen få nytt hem i brevlådan på torsdag så där kan man snacka om bra service!! :)

Idag är det blåsigt och jävligt ute så vi kommer nog spendera mesta delen av dagen inomhus tror jag nog..
Jocke klipper gräset nu så jag och gossen ska väl gå ut en liten sväng iaf innan han ska sova och sen ska jag iväg på ett möte kl13.. Kul att cykla i världens blåst!!


Gossen med sina tuttar i gårmorse:) T-shir...

dsc01687 (MMS)

Gossen med sina tuttar i gårmorse:) T-shirten har Stephanie köpt åt honom i Australien, den är ganska stor ännu men mysig att sova i än så länge;-)

Torsdag 100603





Fy tusan vilken duktig hemmafru jag är som hann göra allt jag hade tänkt igår innan det var dax för jobb :)
Vi blev dessutom utan bil igår så nu är det cyklarna som gäller tills vi köpt oss en ny och jag kan ju säga att det inte började speciellt bra om man tittar ut på vädret!! Jag var en del blöt när jag kom hem från jobbet för ett tag sen och snart ska jag och hämta gossen på dagis så jag hoppas vi slipper regn då!!
Efter tre nån gång kommer min kära mamma hit så jag får låna hennes bil och fara och hämta två paket på Ica, det ena är från H&M och det andra från Innerum och det väger närmare 10kg så att te det på cykeln är inget alternativ ;)



Om det forstätter regna sen så flörtar jag nog med mamma så hon får köra mig till jobbet igen så jag slipper bli så blöt, vill inte bli förkyld igen när det typ har gått över!!

Onsdag 100602





Idag ska jag jobba en lång kväll så gossen ska inte på dagis förrän om en timma och sen hämtar moster och Nova honom vid halv två så det blir en kort dag för honom men då får han ju leka lite med kusinerna innan dom åker hem :)

Jocke har tagit bilen till jobbet idag och kommer hem på lunchen då det kommer något från Lycksele för att se på bilen och förhoppningsvis köpa den!!
Om jag får min vilja igenom så köper vi sen tillbaka Audin, fast jag tror nog Jocke är sugen på nån annan ;)

Mina planer innan jag börjar jobba ser ut såhär
*Tömma och plocka in i diskmaskinen
*Diska
*Städa på bänkarna
*Plocka ihop
*Dammsuga
*Vattna mina blommor ute
*Vika tvätt och sätta i garderoberna
*Tvätta
*Laga mat om jag inte blir bjuden på middag hos mamma sen ;)

Så det är väl bara sätta igång då :)


Tisdag 100601





Idag har jag varit och jobbat ett kortpass på förmiddagen och sen har jag och gossen varit hos mamma där jag har dammsugit och rengjort balkongen för att sedan sätta ut möblerna som hon fick av oss i morsdags present :)
Efter det har vi alla ätit middag där, även syster och flickorna och sen hem för att klippa gräset tills bränslet tog slut så nu ser det inte så snyggt ut.. Vi får ta och tanka dunken imorron och klippa färdigt!!
Mamma, syster och flickorna kom hit och tvättade systers bil och barnen lekte ute på gården innan dom åkte hem till mamma igen :)
Så himla skönt med egen gård!!

Nu sover gossen sen ett tag och jag sitter och tar det lugn här innan jag ska inta ryggläge i soffan resten av kvällen :)



RSS 2.0