Veckan



Såhär långt har veckan varit fullspäckad, i måndags fick barnen vara på dagis några timmar medan jag skulle fixa ned jobb grejs som inte riktigt går att göra under min arbetstid då alla andra jobbar dag.. Det är inte det lättaste att få tag i folket Heller! ! Nu har jag iaf lite mer koll på läget ☺


Var med mamma och lämnade in hennes bil på verkstan då den inte alls gick bra - kammkedjan hade kuggat ur så ja det är väl bara hålla tummarna att inget mer gått sönder! ! 👍 Tur i oturen har den gått under 10tusen mil så självrisken blir inte så dyr.. Alltså kanske jag måste byta för går min så blir det dyrt!! Testade en -09 Golf GTI och shit vilken bil!! 100hk mer än i den jag har, så himla kul att köra och snygg nånting! ! Ha begäret är inte nådigt vill jag lova!!





Ska låna hem den idag till fredag och testa lite till 😉

Hur som, mamma fick sig en Caddy som lånebil men igår var vi och böt till en Passat alltrack - inte Heller så pjåkig 😉





Var med min och gjorde hjulinställning och sen åkte vi till happis för present köp och Ikea shopping till husvagnen - det börjar närma sig, snart hämtar vi hem den från vinter förvaringen och vi kan börja fixa och trixa i den 😆



Nu ska jag göra mig och barnen klar till mamma kommer och skjutar mig och hämta golfen sen blir det lunch och packning för när J slutar åker vi till Smedsbyn hela högen för att fira valborg och sen stannar barnen över helgen då vi ska jobba 😊

Bajs! !



Skrev ett inlägg här om dagen som såklart aldrig kom upp - blogg. se app suger hästballe! !


Leeedig




Ekar tomt mellan inläggen här..

Senaste veckan har påsken hunnit passera, barnen var påskkärringar och var förbi hos några släktingar och vänner och fick massor med gotta och pengar - lär inte behöva köpa lördags gotta på flera veckor..


Jag har jobbat jobbat och jobbat känns det som så nu känns det väldigt skönt och välbehövligt med ledigvecka!
Sista två nätterna har jag bakat så jag har lite mer ont än vanligt i ländryggen - måste ju stå heltokigt?
Imorgon ska vi åka till Luleå och införskaffa springskor åt både barnen och morsan 😉 Ska kolla efter lite sommar kläder oxå..













Ljuset i tunneln!!




Igår var jag trött och butter men det ordnade upp sig till slut då jag fick sova några timmar till..
Jocke och barnen åkte till byn så det blev tyst i huset och när jag vaknade åkte jag oxå dit..


Vi åt grillade laxpaket som Jocke hade snickrat ihop med bla. lime och chili och det var sjukt gott!! Massor av tillbehör - lök, broccoli, paprika, tomat, zucchini, majskolvar osv.. Jag gjorde även en Bavariasås till och fy tusan så god den är, skulle kunna äta hur mkt som helst!!


Efter maten styrde jag hem och gjorde mig redo för jobb - gick bra första delen av natten men sen var jag så sjukt trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!! Vandrade runt här och vågade inte sätta mig med ryggstöd för då hade det varit kört så jag satt på en fotpall - gissa om det var skönt att komma hem och lägga sig i sängen sen!! Somnade på två röda och sov till 15!!

Sista natten nu för i helg sen bara onsdag och torsdag kvar innan ledigvecka!!

Oh my!!






Ligger på soffan och segar, är trött men kan som inte sova.. Har bara sovit 2.5timme innan jag blev väckt och sen var det kört - störande!!
Måste på ngt sätt sova ett par timmar till annars blir det sjukt tungt inatt men vi ska ta till Nyborg och äta så jag tror dom andra får åka när Alma vaknat och så lägger jag mig och kommer senare..



Huset ser ut som fan, skräpigt, stökigt och jävligt men jag väljer att blunda för det för ja, det är väl så man gör?


Glad Påsk då

Natten




Jobbar sig lite och inatt känns det som att timmarna går saaaakta..
Ligger och tv, försökte tidigare se Biggest loser på playen men Internet gick för segt så det bara hackade - får se det hemma imorron ist...





Sovit till typ tjugo i tre idag så jag blev lite smått förvånad när jag vaknade då jag inte lyckats sova så länge sista tiden men skönt och välbehövligt var det!!
Sen fick jag stress äta, klä mig, ge barnen mellis, packa Alwins badväskan då han hade lek och plask och inget var fixat och pappan drog till tandläkaren..
Alma fick hänga med men J hämtade upp henne när han var klar..
Nästa vecka är sista gången och då ska Alma oxå få bada!!



TickTackTickTack





En timme kvar tills jag sätter mig i fåååården och styr hem mot Kalix!!
Druckit kaffe för en stund sen, brukar inte dricka såhär sent/tidigt men kände att det kan behövas så kanske man är lite mer skärpt efter E4:an..





Kör leasingbil från kommunen som har alkolås och jäklar vilket elände alltså - trodde aldrig jag skulle få igång den när jag hämtade den!! Först blåste jag får löst sen för hårt sen för löst igen och så för kort innan det tillslut gick!! Jag var nära ett psykbryt!!
Nå andra gången gick det på första försöket så jag hoppas på samma tur när jag ska hem annars sover jag på parkeringen!!

In tha hood





Idag har vi varit i skogen och hämtat påskris - barnen och hunden var sen mkt nöjda!! :-) Vi är inga skogsmänniskor men ska nog fara snart igen men då tar vi med oss typ korv att grilla..
Vi fick även testa hur golfen går offroad och ja det funka de med :-) Haha











Helgen




Helgen spenderade vi i Smedsbyn!! :-)
Då jag hade sovit, packat och gjort mig och gossen klar åkte vi och hämtade lillgumman på dagis och styrde mot byn..
Alma blev åksjuk så fick stanna så hon fick friskluft sen fick hon åka fram sista biten..









Fick oss middag innan Alma drog iväg med kompisen Thomas och åkte hjuling :-)
Barnen lekte på och när dom lagt sig for jag och Therese till Agneta för vin och surr :-)




Lördag for alla barn med Thomas ut i skogen och åkte hjuling sen hade Novis gymnastiktävling i Boden som vi var och tittade på :-)







Vi åt pulled beef till middag - första gången jag smakade det och sjukt gott vare!! Therese körde Thomas på fest och under tiden roade jag alla barn och så åt vi karra :-) Blev en tidig kväll då tröttheten kom ikapp efter veckans jobb..
Vi hade iaf en bra helg, kul att vara där då det var så länge sen - hade mer än gärna haft dom närmare!! <3














Stora duktiga killen <3




Min stora duktiga kille grejjade såklart att "vara själv" medan jag fick mig lite vila efter jobbet både torsdag och fredag.. Självklart var det bara för honom att komma in till mig om det var ngt!!
Han är en sån duktig gosse som är väldigt duktig på att roa och sköta sig själv och sen är han så himla stolt då han grejjer "det"











Swich








Dagen har gått i ett - steg upp vid 10tiden kanske senare? Jag minns inte riktigt..?
Gjorde mig gröt till frulle, fixade sen lunch till kidsen innan Alma gick och vila och vi andra gick ut..

Satt ute på altan framme och drack kaffe innan Jocke började byta däck på våfflan, jag skruvade lös krusiduller på brudkistan, Alwin spikade, cyklade osv..
Sen pausade vi med mera kaffe och Alwin drack pärondricka och åt kex :-)












Alma vaknade och kom ut, jag dammsög bagaget på våfflan, barnen lekte med grannen osv innan vi åkte och handla och sen till mamma och äta tacos..












Alwin blev mer och mer hängig så han blir hemma imorron - hoppas han låter mamma sova bara men han är så duktig så det ska nog gå bra <3




Nu har jag tre och en halv timme kvar tills jag får åka hem och pyssla om gossen och sova.. Har roat mig med att dammtorka och baka så timmarna hittills har gått rätt fort :-)




Effektiv







När grabbarna åkte iväg till badhuset gick jag och gumman ut, hon lekte och jag städade bilen, imorron tar jag våfflan så får Jocke tvätta golfen ;-) Den är så jävla skitig!!
När den var städad gick vi in för att fixa mat - makaroner och korv till de små och chili corn carne med sallad till oss :-) Gött!







Plockade undan efter maten och sen ut och göra det sista i bilen och plocka in bilstolarna mm.. Sen lata sig lite i soffan medan gumman badade och den drog jag på mig nå kläder och promenerade iväg till Ida - riktigt skönt var det ute!! Vickan skulle plocka upp mig efter vägen men jag bestämde mig för att gå hela vägen och det känns riktigt bra, bra tempo hade jag oxå när jag gick utan vagn eller hund :-)

Nå nu ligga på spikmattan och sen sooova!! Night



Seeg morsa





Helgen har bestått av jobb och inte så jättemycket sömn då vi var på kalas hos en kompis till barnen som dom går dagis med på lördag och på söndag följde jag och Alwin med mamma till Luleå för att gratta min moster som fyllde år..
Så idag är man lagomt seg då en liten tjej vaknade 6.30!! Alwin sov till 7.30 och då slumrade jag till 9 - galet trött!!



Såhär hittade jag hela hopen när jag kom hem på söndagmorron <3


Idag går jag på halvfart men har tvättat och hängt en maskin, slagit igång en ny, vikt tvätt, städat i handduksskåpet, tränat osv så lite har jag ändå fått gjort :-)

Snart borde Jocke komma hem och på en timme har Alwin lek och plask och idag får J följa med honom så blir jag hemma och fixar mat - bra arbetsfördelning ;-)









Gårdagens middag och frukttallrik som vi smaskade på under kvällen :-)


Tråk





Natten till igår åkte Jocke på magsjuka eller något sånt (en lindrig variant iaf) så när vi ätit frukost osv åkte jag och lillan iväg till Ica och handlade lite nödvändigheter ifall även jag skulle stryka med - än så länge har jag klarat mig och hoppas det fortsätter så då det är jobb som gäller i helgen!!
Annars var gårdagen väldigt tråkig, var typ sympatisjuk och bara latade typ..










Idag tänkte jag iaf få något gjort!! Ska dricka upp mitt kaffe och sen hjälpa Alma att städa/rensa o hennes rum då hon tömt ut alla lådor med leksaker!! Hoppas det var en engångsgrej!!





Sen ett träningspass, tvätta, vika tvätt och ev prommis om jag hinner orkar innan det är dax för sängen - måste sova ett par timmar sen så jag orkar vara vaken inatt :-)


Sen måste jag skryta lite på min duktiga storkille som gjort mackor åt sig själv och lillsyrran imorse då jag och Jocke låg och sov <3













Friskförklarad!!






Var till läkaren igår för uppföljning efter operationen och är härmed friskförklarad!! Känns rätt skönt vill jag lova!!


Efter sjukhuset åkte jag en sväng till Ida och pojkarna och fick mig kaffe och bananplättar :-) Klädde på bebisElton ytterkläderna då dom skulle iväg och gud ändå så litet och pluttigt med så smått!!


Sen hann jag med en promenad med Milly efter strandpromenaden, runt genom stan och till dagis där Jocke hämtade upp oss alla - hem och packa väskor och iväg till badhuset :-)

Idag är vi helt lediga så undra vad vi skulle hittat på? Typ städa eller så.,


RSS 2.0