Ajaj!!




Usch vad ont jag hade i magen då jag kom hem från spinningen, typ som mensvärk fast ändå inte..
Det kom som i vågor och jag trodde jag skulle svimma och vart alldelens kallsvettig.. Huvva!!
Efter en panodil, en pronaxen och en varm dusch känns det nu mkt bättre..
Ska snart krypa ner i sängen, imorron ska jag njuta av min sista lediga dag med mina pojkar!!
Hoppas på fint väder!!




Gossen provar gåstolen men han är ännu lite liten för den så han får bara provsitta en stund ibland :)

Spinning





Jäkla så skönt det var att spinna men fy så jobbigt så man inte suttit på en spinningcykel sen förra året..
Det blir då till att gå på mer såna pass iaf..
Tror nog jag lär ha ont i rumpan imorron iaf och säkert i benen oxå..
Nu blir det duschen sen mys..



Tvättstuga





Nu har jag och Alwin vara ut i tvättstugan och slagit igång 2maskiner.. Tog honom i bärselen så det gick bra :)
Han tycker det är kul att få sitta i den nu när han kan vara framåt vänd och kan se nånting :)
I början när han fick den så var han ju så liten så han var tvungen vara bakåtvänd och så såg han ingenting..
Han blev iaf helt slut av att vara ner dit så nu håller han på att somna här i soffan :)

Jepp






Det känns som att den här dagen bara har rusat förbi..
Efter jag hade ätit frukost så for jag Alwin och mamma iväg på en liten ride och kollade på hus :) Vi var till gammelgården, stenbäcken och runt på massa ställen här i Kalix :) Så var vi även och fixade så vi får bo kvar här och sen var vi och handlade.. När vi kom hem så var både jag och gossen jätte hungriga så det blev lunch för oss och sen har vi vilat från 12.30 till 14.30 och gud så skönt det var!! Var så länge sen jag vilade på dagen så det var riktigt skönt.. Hade tänkt gå ut med vagnen nu men kom på att vi har tvättstuga klockan fyyra så det blir inget med det för sen måste det fixas middag så man har ätit och så innan spinningen ikväll :)
Vet inte riktigt hur jag ska palla spinningen för jag har en jäkla träningsvärk i mina ben :) Nåja..




Nu har gossen börjat bli bättre iaf så vi får hoppas det håller i sig :)



Morronpigga





Idag är vi uppe med tuppen och det var ju en himla tur för ni har väl inte missat vädret :)
Nu ska jag fixa mig nå frukost om det finns något jag kan äta och sen får vi se vad vi hittaer på..
Känns lite väl tidigt att gå ut nu så vi väntar nog en stund :)
Jag har träningsvärk i mina ben, armar och mage idag :) De e najs!!




EM 2008



Såhär såg gossen ut här om dagen när vi var i Nyborg ;)



Visst är han snygg ;)

Dagens middag






Idag har vi ätit lax i ugn med grädde, dill, och grönsaker.. Göttans!!






Såhär såg det ut på min tallrik :)
jocke skippade grönsakerna som var med fisken så åt han även potatis :)

Inget hus denna gång





Det blir inget hus för våran del.. Inte denna gång iaf.. Sen vet man ju aldrig om man hittar något annat man faller för..
Vi tyckte helt enkelt det vart för dyrt när vi skulle bli tvugna att börja med att byta tak i princip och att vi även skulle måsta stå för en del av badrummet.. Sånt som man hade tänkt att man kunde ta sen och renovera eftersom skulle vi alltså måste göra på en gång och då måste man ju ta lån till det oxå annars hade man ju hunnit spara ihop till olika saker så vi bestämde oss för att inte köpa det då..
Tråkigt men vi hittar säkert någor ännu finare sen :)

Så är ju ändå inte våran lägenhet så tokig ändå bara att vi inte har egen tomt och massa trappor men den har sin charm oxå ;)




Ser lite annorlunda nu för bilden är från när vi just hade flyttat in :)



Nybadad gosse :)






Nu är gossen nybadad och fin :)
Hade tänkt bada honom ikväll egentligen men när han hade ätit och låg i soffan så kräktes han så det kom i håret och örat så då tog jag och spolade upp ett bad åt honom :)
Brukar oftast bada honom på kvällen så man vet att han inte är blöt i håret lr så om man ska ut men jag tänkte att vi stannar inne idag för han är ännu väldigt grinig och vill inte äta till och från så vi håller oss inne ifall det skulle vara någon sjuka..
Har ringt vc så jag sitter och väntar på att dom ska ringa upp.. Man vet ju som inte vad det är när han har feber toppar ibland och är kinkig och inte vill äta samt bajsar hur mkt som helst så sover han ju ganska dåligt om nätterna oxå.. Mitt där det är kanske jag oroar mig i onödan men hellre de än att han har någon sjuka som gör att det är så här.. Mitt där det  kanske han håller på att få nån tand för då brukar det ju vara såhär och kan ju hålla på länge innan det kommer någon men jag har då inte känt någon iaf :)


Hade ju tänkt ta en prommis under eftermiddagen men det får bli när Jocke kommit hem från jobbet och kan vara hemma med gossen :)




En nybadad färsking :)

Vad ska man hitta på?





På torsdag är det Valborg och jag vet inte alls vad man ska hitta på..
Grilla är ju nästan ett måste iaf..
 
Förslag??





Frusen





Alltså jag fattar inte varför jag fyser så jäkla mkt..?
Igår kväll satt jag här i soffan och höll bokstavligen på att frysa ihjäl så jag hoppade in i duschen och duschade VARMT!!
Efter det var jag varm iaf.. Men nu sitter jag här igen och fryser som en tok!!
Iskalla händer har jag och sitter med fleecetröja men det verkar inte ge mig nå värme..
Jag har ju alltid varit frusen av mig men under graviditeten fick jag prova på att slippa frysa vilket var fruktansvärt skönt så jag hade nästan glömt bort hur jobbigt det är att gå runt och frysa hela tiden..
Nåja på en timme är det pump som gäller och får jag inte upp någon värme då är det ju något fel!!



Tisdag






Då var man nyäten och redo för dagen :)
Vi har sovit till halv 9 idag så jag känner mig ganska utvilad..
12 kommer mamma hit och ska vara med Alwin då jag ska och träna BP, tycker det är så himla härligt att träna på dagen.. Idag är det ju dock väldigt trist väder ute men ska väl ändå försöka ta oss ut på en promenad i eftermiddag :)

Nu är det endast 3dagar kvar tills jag börjar jobba så sen får vi se om det bara blir maj månad eller om det blir längre..
Det kommer nog bli tufft vara utan gossen men han har det ju bra med pappa så jag får försöka trösta mig med det :)





Storhandling






Helt trött och slut är jag efter en hel dag på rant..
Kl10 på morron for jag, Alwin, Hanna, Wilma, Ida och Vickan ner mot Intersport för att kolla in rean men det var då absolut ingenting att hurra för.. Var även i gallerian en sväng och sedan Coop innan det var dax att bege sig hemåt för att mata gossen innan vi skulle iväg till Happis..
Det blev ovanligt lite shopping där för att vara jag men jag kände mig helt enkelt inte sugen att köpa något på Ikea idag.. Hade varit roligare om man vetat att man ska flytta och kunnat handla lite saker till de men nu vet vi ju inte hur det blir än..
Blev iaf en hel del mat på maxi så nu slipper vi väl svälta ett tag framöver :)
Jag tycker det är skit kul att fara och stor handla och gå och strosa runt i lugn och ro.. Brukar oftast fara med mamma för Jocke tycker inte alls det är lika kul som jag :)



Gossen var helt slutkörd när vi kom hem och har varit ganska kinkig under kvällen men till slut fick vi honom att somna en stund och det blev väl lite bättre.. Han var inte så sugen på att äta nu ikväll men lite fick han i sig iaf så vi får väl se om han vaknar inatt och vill ha mat.. :)


Ne nu ska jag mysa ner mig i soffan :)



Sol sol sol





Dagen har spenderats i Nyborg där vi varit ute i solen och även blivit bjudna på mat idag igen :)
Imorron blir det till att stiga upp tidigt för att ringa mäklaren samt häva sig ner på intersport och sedan till Happis med mamma och Mia för att handla på Maxi och kanske någonstans mer..?

Har inget vettigt att skriva så vi slutar här..



To good to be true!!?





Jaa det var visst för bra för att vara sant.. :(
Var ju och besiktade huset idag och till en början gick det ju bra med sen när det var dax att kolla ute så märkte man att papptaket börjat släppa så det är någonting som måste bytas inom en snart framtid.. Man vet ju aldrig och det håller 1år eller 10år till men det är något som måste prioriteras och vi tycker väl att det blir lite väl dyrt med denna kostnad så vi får se om vi får ner priset annars blir det helt enkelt inget köp..
Känns ju en del surt men det kommer nya tillfällen nån gång..
Det var även en vattenskada i badrummet men det får dom nuvarande ägarna stå för så det hade bara varit till våran födel för då får ju vi bestämma hur vi vill ha där inne..
Nåja vi får helt enkelt se hur det går.. Tur att vi har måndagen på oss att kontakta kalixbo om vi ska ha kvar lägenheten annars skulle vi ju stå utan boende..

Besiktning av huset





Imorron ska huset besiktas och jag längtar!!
Ska bli kul att få gå och strosa runt där lite mer noga nu när man vet att man ska ha det :)
Håller tummarna för att det inte ska vara något fel på det!!



Jag känner mig duktig







Är nyss hemkommen från en 50minuters rask promenad.. Hade gärna gått en stund till om jag inte hade fått skavsår.. Det är ju så jäkla typiskt att man alltid ska få skavsår då man köpt nya skor men det är bara gå på så blir det ju bättre.. Är väl inte allra värst men det är ju ändå inge skönt.. Var iaf och köpte mig nya skor idag så jag var ju tvungen att testa dom så jag tog med gossen i vagnen då Jocke for iväg för att spela innebandy så behöver man inte känna att man inte gjort nå vettigt idag iaf..

Tidigare idag har jag gossen och mamma varit och hälsat på min gravida syster i Smedsbyn.. Hon skrev igår och frågade om vi inte skulle komma dit snart så jag frågade om hon saknade oss vilket hon gjorde ;) Så då for vi dit en sväng idag.. Tror hon är lite bebissjuk nu när hon går och väntar på att deras bebis ska komma fast det kan ju vara kul med lite sällskap oxå.. Hennes BF var igår så nu väntar vi med spänning på Alwins lill* kusin :) Ska bli så kul med en till liten bebis att snossa på.. Hoppas bara hon slipper gå över lika länge som mig för det är verkligen ingenting man önskar någon för det är så grymt jobbigt, speciellt när alla frågar 1000ggr om dagen om det inte kommit någon bebis än m.m Men jag sa åt henne att jag tror den kommer i helgen så vi får hålla tummar och tår för det!! :)

Gick förbi mamma på våran promenad och lånade Australia som vi ska se sen ikväll, har hört att den ska vara bra..
Har ni sett den?? Vad tyckte ni isf??



Body pump





Träningen ikväll gick hur bra som helst och det känns så skönt varje gång man ökar med vikter!!
Body pump är verkligen något som jag älskar att träna då jag har så himla dålig självdiciplin för att gå på gym så passar det utmärkt för mig men nu när mitt kort går ut så ska jag ta tjuren i hornen en gång för alla och släpa mitt arsle till gymet i vilket fall..
Så det blir till att köpa sig ett guldkort på tc/nova.. He blir nog bra!! :)


Ne nu duschen och sen sängen!!



Värme





Vilket väder vi har haft hela dagen idag och ännu lyser solen för fullt!! :)
Spenderade förmiddagen med mamma och vi var på colorama och kollade tapeter, hittade 2stycken som jag tyckte var jätte fina men vet som inte om det är någon färg jag skulle vilja ha.. Så var vi på EM och tittade och där fanns det oxå en hel del fint.. Så blev jag även bjuden på kycklingsallas på Myggan, Yummie!!  Annars var vi mest och körde runt för hon hade en splirrans ny golf som hon fick ha under dagen medans dom la om till sommar pjuckor på hennes golf :)

Har även hunnit säga upp lägenhetn idag och imorron skulle dom lägga ut den på nätet så är ni i behov av en lägenhet så passa på för den är fin fin :) En 3a på 70kvm och billig är den, kostar inte nå mer än en 2a.. De e najs!!

Sen har jag och mina pojkar varit och promenarat lite kring stan så var vi på inter sport där jag provade några promenad/jogging skor för det är jag verkligen i behov av, tycker alltid man är öm någonstan på fötterna när man varit och gått så det ska inhandlas snarast möjligt men tyvärr får jag ju inga pengar förrän måndag och jag är fattig som en kyrkråtta..




Ne nu ska jag kolla lite innan det är dax att dra på sig träningskläderna och gå mot tc :) Ikväll blir det pump :)

Prommis till Lisa






Jaha då var man nyss hemkommen från Lisa.. Jag Ida och Vickan gick dit så vi skulle få oss lite motion iaf när spinningen blev inställd och skönt var det.. Det tar ju inte alls nå länge att gå till Näsbyn, det känns som att det ska vara så långt fast det egentligen inte är det så nu vet jag de då är det bara ta cyckeln eller traska mkt när man sen bor där :)

Fy så jag längar tills vi flyttar alltså!! Fatta skönt att ha egen tomt och kunna vara ute och sola :)
Nu när man bor som vi gör så måste man ju fara iväg nånstans om man vill ligga och pressa.. Visst vi har sol på balkongen hela dagarna men då får man då sitta upp för det ryms då ingen solstol där inte.. Och dessutom slipper man må dåligt över att folk går förbi och ser min icket så snygga kropp som tagit lite stryk för vi har inte insyn för en enda jävla granne :)

Ne nog talat om det :)



Jag hade velat gosa lite med gossen när jag kom hem men det var ju alldelens för sent för det för han somar ju tidigt som små gossar ska göra :) Åhh det är så mysigt när man ska gå och lägga sig på kvällarna så tittar man ner i hans säng och ser världens sötaste knyte som ligger där och sover så sött och man vill bara ta upp honom och snossa och pussa men då kan han ju vakna så det är bara hålla sig tills dagen efter.. Jag älskar min gossen så grymt mkt så det gör ont i hjärtat!!



Typiskt!!






Dagen har spenderats med Sara och nu har vi precis ätit fiskgryta här hemma..
Skulle egentligen på spinning idag men dom ställer ju fan in skiten varje gång, så typiskt!!
Nåja imorron är det BP iaf :) Me like!!
På en halvtimme ska jag traska med Ida och Vickan och kanske nån mer till Lisa och hälsa på så nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska bege mig :)

Shit alltså!!





Jag har suttit och kollat på tapeter nu ett tag och jag säger då det, shit vilket hav med tapeter det finns!!
Hur ska man kunna välja vad man vill ha när det finns så mkt fint att välja på?? Nog är det ju enkelt när man hyr lägehnet och bara får välja från 2tapet böcker fast då är det ju inte dom snyggaste direkt, nog för att jag är nöjd med dom vi har nu iaf :)

Jag har inte riktigt hört med Jocke hur han vill göra men får jag som jag vill så blir det till att tapetsera om i vardagsrummet på en gång iaf så har man gjort bort det så får man ta annat eftersom.. Var en vit tapet där inne men så var det en ful bård högst upp och det var inte snyggt!!
Annars är det väl Alwins rum som behöver nya tapeter för där inne var det röda med hjärtan och det är ju lite väl flickigt men i det minsta sovrummet var det tyå ljusblåa så det blir nog hans rum till att börja med :)

Åhh gud så kul det ska bli att inreda alltså!! Helst vill man ju göra allt på en gång men som sagt så får det bli eftersom annars blir det så dyrt och så måstye man ju ha nå att pyssla med ;)



Kan då lova att köket är riktigt fint så där behöver vi då inte börja fixa nå :) Och nu får vi äntligen diskmaskin!! :)



Hungrig som ett djur






Älskling ligger i och vilar för han har typ migrän stackarn, gossen ligger i sitt gym och jag sitter här och är lite hungrig men vet inte riktigt vad man skulle kunna laga sig för mat..
Alltid är det samma visa, är det verkligen så himla svårt att hitta på något att laga lr är det vi som har sämst fantasi??
Jag tror iaf jag ska ta och tina nå kyckling och steka på med massa kryddor bara och så grönsaker till..

Vad äter ni idag??


Husägare!!!






Man skulle kunna säga att vi är husägare nu :)
Bara besiktning och skriva papper så är det klart,( förutsatt att det inte uppstår något under besiktningen) :)
Lite glad jag är!!




Härliga måndag







Idag har vi varit uppe med tuppen så vi har hunnit njuta av dagen ordentligt!!
Vi tog oss en promenad ner på stan efter vi ätit frukost och när vi kom ner vid valhall så såg vi att det stod massa folk utanför banken men fattade inte varför men efter ett tag insåg vi att klockan kanske inte var så mkt så dom kanske står och väntar på att det ska öppna och mkt riktigt klockan var bara 10.. Vi gick runt stan en sväng och fixade lite stuffs sen gick vi hem och åt lunch för att sedan fara ner på stan igen men då tog vi bilen och efter det for vi till J´s mormor och morfar där vi satt ute en stund tills gossen skulle ha mat och efter han ätit tog vi oss en promenad på näsbyn och när vi kom tillbaka fick vi oss mat.. Inte helt fel då slapp vi börja med det när vi kom hem..

Nu i kväll har Jimmy och Anna varit här och hälsat på innan pojkarna skulle iväg och skrilla på isvägen.. Det lär nog vara kul, synd bara att man inte äger ett par skridskor..
Jag och gossen sitter och ser på tv och bara myser och det ska vi fortsätta med :)







Jag håller tummarna hårt hårt!!


Söndag och slut på helgen





Då var helgen över nog för att helgerna känns som vilken dag som helst nu för tiden..
Jocke har iaf varit ledig i helgen och vi har varit en hel del i Nyborg eftersom det har fixats med bilen..
Imorron är det måndag och Jocke är ledig även då så då får vi se vad vi hittar på.. Tycker iaf det kan sluta storma så man vågar sig ut och promenera!!



Jag hade egentligen inget vettigt att berätta som vanligt så vi slutar nog här..









Jag håller tummarna för att det blir som jag vill ;)


Nu är det rent






Puuh!!!
Nu har jag städat och gått an hela dagen så nu är jag värd att sitta här en stund :)
Jag hann inte med att städa allt som jag hade tänkt igår utan det blev bara att torka av balkongen, hänga ut alla sängkläder, vika tvätt & stoppa in i skåpen och även dammtorka i sovrummet sen skulle vi till Nyborg så jag har gjort resten idag.. Har dammtorkat överallt, dammsugit, dammat mattor, diskat och så har vi varit i förrådet och hämtat och lämnat lite grejer.. Tog ner gossens tripp trapp stol så den har han provsuttit och det gick bra fast han satt och försökte komma fram mer som han annars alltid gör när han sitter vilket resulterade i att han kräktes en hög på golvet..

Nu har vi nyss hävt i oss en god middag bestående av fläskfilé, ris och sallad :) Jag åt bara lite ris och massa sallad :)

Man är så hjälplös





Natten har varit ganska jobbig, gossen har vaknat och gråtit för att sen somna om och vakna igen efter en stund så vid 3tiden tog jag upp honom så fick han en panodil och fick sova i våran säng.. Så till slut efter 1timme med mkt gråt så somnade han på mitt bröst..
På morron har han oxå varit väldigt grinig så han somnade i våran säng igen och har snart sovit 1½timme..
Man känner sig så hjälplös när han får ha ont och vara ledsen!! Vi får se hur han mår när han vaknar igen, hoppas det är bättre iaf så han slipper vara ledsen hela tiden..



Vad ska man annars hitta på idag då??
Kanske tar en promenad med vagnen till coop och handlar lite..
Hade iaf tänkt dammsuga och byta sängkläder i våran och Alwins säng samt boka tvättstuga så vi får hålla tummarna att det blir gjort oxå :)

Mammas hjärta





Stackars lill gossen, han har inte alls varit kry idag.. Är rätt så säker på att det är från sprutorna han fick i onsdags för sen dess har han varit ganska grinig och så men inge feber iaf och det är ju bra.. Mitt i allt får han värsta gråt attackerna och bara störtgråter så han har nog ont stackarn..
Vi har varit i Nyborg ikväll och innan vi skulle åka hem så tog jag på honom pyjamas innan vi skulle åka hem för han var så trött men han vaknade då vi var hemma och fick mat sen slocknade han ivåran säng så hoppas han får sova ordentligt nu!!


Stackars hjärtat!!



Fredag





Sådär nu har jag och gossen varit och gjort lite ärenden på stan och så har jag varit till chefen och fått mig ett schema så jag vet hur jag ska jobba när jag börjar 1a maj :) Jag börjar med en kvällstur fredagen 1a maj och så jobbar jag hela helgen där men det ska nog gå bra.. Det är med blandade känslor jag börjar jobba igen men det blir bäst att göra på det här viset i nu läget iaf.. Så då får gossen vara med pappa om dagarna ist vilket oxå kan vara bra så han inte blir så mammig, lr blir det är han ju redan :)



Jag har även hunnit ringa och reklamera soffan.. Köpte den för snart 2år sen och när jag fick den så var en dragkedja trasig på en av sittdynorna och nu har det börjat gå upp i sömmarna på 2av kuddarna.. Så vi måste nog snart fara dit och kolla efter nå som vi kan behöva för jag skulle få bra prisa då et svammlat så mkt.. Kanske hittar nå fint köksbord :)



Fullspäckat






Idag har jag massor att göra så jag har inte tid att sitta här!!

Ajm in löööv!!






Shit alltså vad jag vill ha huset vi var och såg på nu ikväll!!
Det var verkligen fint och föll oss i smaken..
Nåja drömma kan man ju alltid ;)




Hustittande






I eftermiddag har vi sett på ett hus men det var då inte alls nå att ha!!
På bilderna såg det ju fint ut men när man var där och såg hur halvdant och slarvigt allt var gjort så var det inte alls så fint längre..
Jag förstår inte varför man slarvar så med underarbete när man ska tapetsera m.m


Nåja 19.30 ska vi och se på ett annat iaf som jag verkligen tycker ser superfint ut på bilderna så då får vi se hur det är i verkligenhetn..



Klantarsle!!







Idag hade vi planerat att vara här i Nyborg för att tvätta bilen och sätta på sommar fälgarna men när vi inte hittade bultar till fälgarna så åkte vi in till Kalix igen på Däckpolarna så dom fick fixa det..
Sen åkte vi tillbaka hit och gick in för att ge gossen mat och jag började hänga tvätt som vi tvättat och då hör jag när Jocke skriker nånting sen när jag kommer ut i köket ser jag när han kutar ut på gården för att i nästa sekund se att bilen rullar ut mot vägen.. Shit alltså jag hade visst glömt lägga i en växel!! Som tur var tog det stopp vid vägkanten och Jocke hoppade in och backade in på gården igen..
Jag har aldrig lyckats med något sånt tidigare men eftersom det är turbo på bilen så ska man ju stå igång med den en stund efter man stannat och då brukar jag lägga ut växeln för att slippa hålla på kopplingen och sen glömde jag lägga i den igen.. Så det blir till att börja använda handbromsen nu för att vara på den säkra sidan när man börjar bli lite lätt senil..

Nåja det blev bra med fälgarna på men jag tycker nästan dom ser lite små ut..
Bilen är avspolad så det blir till att tvätta den ordentligt i helgen ist..
Nu ska jag ta och packa ihop gossens saker här så vi kan åka och hämta vagnen på klubben när han vaknar och sen styra mot Kaaaaalix för att kolla på nå hus :) Och nej vi ska inte köpa!! Vi ska bara se.. Mitt där det är så kanske man hittar nå som man faller för och då kanske men vi har då inga planer på att köpa nu iaf..


Adjöö!!

Krascha bilen??






Bilen höll ju på att bli kraschad på grund av mig men det gick ju bra som tur var!!! :)


Usch så ont jag fick i hjärtat!!







Shit så skönt det var att sitta ute på balkongen en stund idag, hann iaf sitta 45minuter innan gossen vaknade och jag sat dessutom i linne :)
Blev in så mkt av att hänga ut sängkläderna för vi var ju på bvc med gossen som fick 2sprutor och usch så ont han tyckte att det gjorde.. Det var verkligen jätte jobbigt att se honom få så ont!! Jag är ju själv spruträdd (blodprov går väl bra men sprutor med vaccin gör ont) så det var verkligen obehagligt!! Jag höll ju på att börja gråta där jag satt med lill gossen i knä.. Och om 2månader ska vi dit igen och få spruta.. Ne usch och fy!!


Efter vi varit där så gick vi bara hem så jag fick byta skor och sen traskade vi ner på stan där vi kollade i lite affärer och sen kom Therese och vi gick och köpte glass som vi sen satt på en alkis bänk och åt :) Och när vi kom hem var det bara fixa käk för klockan hade hunnit bli mkt så vi åt väl middag vid halv åtta tiden typ..
Gossen ligger och sover nu och jag hoppas han sover hela natten och slipper ha ont.. Han sov i vagnen i 3timmar efter han fått sprutorna och man märker oxå att han hade ont i benen när man tog i dom.. Stackars lill hjärtat!!


Nu ska jag oxå häva mig i säng för imorron måste jag pallra mig till chefen för att få schema osv för 1a maj börjar jag jobba igen..


Natti!!

Ooops





Råkade glömma publicera förra inlägget då jag skrev det för några timmar sen..
Nu har jag hunnit torka en del på balkongen men än är det inte klart.. Har torkat en av stolarna och bordet och lite på räcket så nu ska jag gå ut och göra resten medans gossen sover..
Sen hade jag tänkt hänga ut sängkläderna på vädring för det var ett tag sen..









En stressig morron





Idag har vi varit uppe med tuppen jag och gossen och Jocke oxå för den delen för han började jobba redan kl6 i morse men vi sov iaf till 7.20 typ :)
Det blev lite stressigt i morse för jag skulle vara hos BM kl9.30 och gossen skulle äta kl9 så det var bara snabba på med kläderna och rusa dit när han var klar och vi var där exakt 9.30.. Har iaf satt in en kopparspiral nu så här blir det inga mer barn här på ett tag. Var en del orolig över att det skulle göra så himla ont för det har ju många sagt att det gör.. Men alltså jag tyckte inte alls det gjorde ont, visst det var väl inte direkt mysigt men inget farligt alls.. Jag hade ju visserligen fått nå tabletter som man skulle ta 2timmar före för att det inte skulle göra så ont men iaf..  Så då vet man ju det oxå.. Man har ju fött barn utan problem så det här var ju rena rama barnleken :)



Nu är ju bara frågan vad man ska hitta på idag..? Jag har skavsår bakom mina hälar från mina dc skor som jag fick förra julen och får fortfarande skavsår av dom.. Det är typ en knöl där bak på dom så när jag gått mkt med dom får jag lite skavsår så jag tror nog vi är inne nu under förmiddagen iaf om jag nu skulle få ont mitt i allt men jag tror minsann jag ska torka av ute möblerna och sätta mig på balkongen sen när solen kommit dit :) I eftermiddag ska vi iaf iväg på en spännande ride ;)



Ne nu ska jag busa lite med gossen :)



Trött jävla mössa






Gudså trött jag känner mig.. Ovanligt va??
Gossen sover och Jocke är och spelar innebandy så jag sitter här alldelens ensam.. Tror nog det blir duschen och sen sängen för imorron måste jag upp rätt så tidigt.. Och så ska gossen få spruta imorron, huvva!! Fast jag tror nog han är lite tuffare än mig som hatar sprutor ;)


Idag fick jag mig äntligen ett träningspass vilket kändes så jäkla bra!! Dock så är man ju en del svag ännu men det blir ju bättre och bättre iaf.. Tror nog inte jag kommer hinna träna nå mer i veckan så det blir till att hålla sig ute och gå.. Så vi hoppas på fin fint väder resten av veckan!!
Jag Alwin och mamma har även varit en sväng till Smedsbyn och hälsat på, var som ett tag sen man var dit så det var kul och Nova blir alltid lika glad då gossen kommer :)


Ne nu ska jag bege mig mot duschen!!




Mjoo






Jag hade bokat in mig på pump imorron för någon dag sen då jag inte visste om Jocke jobbade lr inte men det gör han ju så då trodde jag det var kört med min träning men då kom jag på att mamma är ju ledig imorron så hon ska vara med gossen medans jag tränar  :)
Gud så skönt det ska bli, det vart ju ingen träning för mig förra veckan..










Jag känner mig lite sådär nere lr vad jag ska säga..
Det känns liksom som att jag och Jocke inte har så mkt tid för varandra, ..
Oftast på kvällarna när gossen har somnat så är man dötrött själv och går och lägger sig inte allt för länge efter honom, man orkar inte ens se en film lr liknande för att man är så himla trött i roten.. Känns ju lite bittert..
Men jag älskar mitt hjärta lika mkt för det!!

Vårkänslor








Gud vilka vårkänslor man får när det är sånt här super väder som det varit idag!! Nu tror jag nog att det är vår på riktigt??
På förmiddagen gick jag och gossen ut på en långprommis med Hanna och Wilma, riktigt skönt var det!!
Jag gick utan jacka och det var inte det minsta kallt :) Men vi blev en del böt om fötterna och det är något jag inte alls gillar.. Jag var inte så farligt blöt först men efter våran promenad så följde vi med Hanna och Wilma hem och när vi sen gick hem därifrån så blev jag dyngsur om skorna..Tur det inte var långt hem så jag snabbt fick på mig torra sockar!!

När vi kom hem så tog vi bara bilstolen och lite andra grejor så åkte vi och hämtade pappa på jobbet för att sedan åka till byn och käka middag för 3e gången den här helgen :) Men det är ju himla härligt att slippa laga middag själv  så jag klagar inte :) Så har vi suttit och fixat inbjudningskorten till gossens dop så snart är dom oxå skickade så man slipper tänka på det :)


Nu är gossen lite grinig så ska ta på honom pyjamas och sen kanske han vill sussa kudden :)







SOOOOOL!!






Inte har jag tid att sitta här nu ska ni tro!!
Nu lunch sen ut i det fina vädret!!


LATER!!

3 Månader





Idag är gossen 3månader och jag säger som jag sagt tidigare, shit vad tiden går fort alltså, jag hänger inte med!!
Tänk att det redan har gått 3månader, det är ju helt sjukt hur fort tiden går!!
Nu är han en glad liten kille som har börjat upptäcka en massa saker, man ser nya framsteg varje dag..
Han kan vända sig, har börjat greppa saker, "pratar" och låter en hel massa, och skrattar och är glad mest hela tiden..
En jäkla vilja har har dessutom fått, han tycker det är jätte kul att få sitta i knä lr bara sitta själv om man håller i honom och då jobbar han på och försöker ta sig framåt men jag förstår inte riktigt vart han vill :) Sen efter en stund brukar han bli arg när han inte tar sig nånstans.. Jag tror inte alls det kommer dröja länge innan han sticker iväg för han har så himla bråttom.. :)






Desstuom så fyller jag och hjärtat 1½år idag :)



Vad har ni gjort i påsk då?







Tja påsken blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, solen har inte setts till förrän idag då den tittar fram då och då och det blev inte att fara ut till skärgårn heller men det har ju gått lika bra iaf.. Dock har man inte alls varit ute så mkt som man hade velat utan det har blivit att vara inne en hel del så imorron måste vi nog ta oss en ordentlig promenad..

Vi spenderade hela fredagen i Nyborg där vi mest slappade och blev bjudna på mat..
Igår var vi oxå där och då bjöds det oxå på mat och Alwin levde om som aldrig förr :) Han gick an hela dagen..
Jag kan lova att det hördes att han var där för hur han tjöt och skrek men det var väl kul att höra sin egen röst :)
Så rullade han även över från rygg till mage några ggr vilket han inte hade gjort på några dagar..
Och så får vi ju inte missa att han fick sig ett påskägg av farmor och farfar med en liten Bamse i som han verkar gilla massor..

Idag har jag och Alwin varit på Ekorr ett tag och hälsat på så då fick han träffa nästan hela familjen Holmgren och även lilla Freddy :)
Fast Freddy är ju typ 1år och 2månader äldre än Alwin så han kanske inte är så liten ändå :)



Ne nu orkar jag inte nå mer måste få mig nå mat i magen..



Sara & Alwin

Nu




Mer bilder lägger jag upp på pixbox



Sängbyte


Före


Vaggan i vårat sovrum

Spjälsängen i Alwins rum




Efter


Spjälsängen i vårat sovrum


Vaggan i Alwins rum


Uner tiden så låg gossen i spjälsängen och tittade på djuren :)

     





Bus i soffan




Här busar Alwin på för fullt i soffan förra veckan :)

   



   


Sen blev han trötter :)


Snart kommer det..





... Bilder som jag lovat för typ 100år sen :)
Men bättre sent än aldrig ;)
Håller på att lägga in dom i datorn nu :)




Glad Påsk!!







Sitter i soffan och bara slöar, gossen han har somnat i min famn så jag har lagt ner honom på soffan och pappa Jocke ser på simpsons som vanligt. Usch och fy vad jag hatar den serien!!
Trist att det ska vara så grått och trist väder, det hade ju varit mkt roligare med sol och värme!!
Jag frågade Jocke tidigare om vi skulle fara och köra skoter en sväng senare men han lät inte så jätte sugen så då lär vi ju inte hinna med något sånt i år för snart är ju all snö börta..

Jag är lite fundersam över vart mitt påskägg är för än så länge har jag då inte fått något :(
Det hör väl ändå till påsken att få ett påskägg, lr??






Glad Påsk till er alla!!

Skotercross & chips på biltaket







Japp igår var vi på skotercrossen och kul hade jag :) Spenderade större delen av kvällen med Sara vid min sida och vi hann prata om allt mellan himmel och jord, känns så himla skönt att ha henne hemma igen!!
Efter skotercrossen så skulle jag ju på inflyttningsfest hos Tesse för att sedan gå ut på hotellet men det blev inget sånt för mig..
Jag frös så jäkla mkt när vi kom hem så jag gick och la mig under täcket för att värma mig men det verkade aldrig bli någon värme i kroppen så jag tappade som lusten på att gå ut så när alla andra for iväg så somnade jag ist.. Jag hade fixat skjuts till Nyborg till efter hotellet men Jocke sa att det inte behövdes för att jag hade däckat.. Det hade jag ju dock inte, var ju vaken tills dom andra hade farit och sen så trodde jag att han skulle väcka mig.. Nåja det gick ju bra iaf men jag vaknade halv 6 i vanlig ordning men då var det ju ingen gosse hemma som behövde äta så jag fick lägga mig igen och sova en stund till..

Det har då gått jätte bra för gossen i Nyborg och han har sovit lika bra som alltid men gud så jag saknade honom på morron.. Det var ju alldelens tyst och tomt här, så vi åkte till Nyborg direkt vi vaknat och där har vi varit hela dagen, kom hem för en liten stund sen..
Vi var en sväng på Ica för jag skulle hämta ut mitt so silver shampo som jag beställt och så köpte jag nötter och Jocke köpte chips och så gick dom ut till bilen före mig sen när vi har kört ut på centrumvägen så ramlar det ner något från taket och ni kan ju gissa vad det var, Jo jockes chips påse :) Han hade lagt den på taket medans dom väntade på att jag skulle komma ut och sen glömde han ta med den in i bilen så det var bara vända och skynd tillbaka för att plocka upp den.. ingen hade hunnit köra på den men där emot så var det stänkt vatten på den :)
Tur dom inte är i pappers påsar iaf då hade den nog fått ligga kvar :)


Nu ska jag läsa bloggar och sen ska jag gå an med dammsugaren innan gossen ska sussa kudden :)


.





??

Pjuh






Nu tror jag äntligen jag har fått Alwin till att somna.. Han var jätte trött vid halv åtta tiden och somnade en stund i min famn men vaknade sen och somnade om igen efter en stund i farmors famn men sen efter han ätit så var han hur glad och pigg som helst.. Höll på och "prata" och jyra på en massa så till slut gick jag och la honom i sängen där han legat och jyra ett bra tag innan han nu slöt ögonen..




Jag är oxå trött och ont i ryggen har jag.. Så himla typiskt nu när det varit bättre ett tag men jag tror det är för att jag inte tränat nå i veckan så måste nog göra lite rygg övningar imorron så kanske det blir bättre.. Kanske tar vetekudden oxå och lägger på..


8 april






Jahap då var det onsdag och för vissa innebär det sista arbetsdagen denna vecka.. Själv är jag sällan och aldrig ledig men jag klagar då absolut inte jag är ju mer än gärna med mitt lilla hjärta tjugofyra sju :)
På morron har vi vaknat kl8 för då var gossen hungrig så det vara bara fixa så han fick sig mat i magen för att sedan stiga upp och äta själv.. Havregrynsgröt blidde det idag..

Så vad sker idag då??
Vi ska till Haparanda en sväng med mamma och Lovisa efter Alwin har ätit lunch vilket är just efter 11.. Men sen då, vad ska vi då hitta på??
Erika skulle kanske komma förbi om hon hinner innan jobbet och så skulle det behöva städas här, iaf dammsuga och diska för i hallen är det en sandlåda och i köket är det rätt mkt disk som vanligt.. men då är ju allting som det ska ;)

Kvällsmys med gossen







Oj oj så trött lill gossen var ikväll.. Just innan åtta tiden började han vara lite gnällig så jag hade honom i min famn och han mös mot mitt bröst och höll nog även på att somna några ggr.. Men han var så gosig och när man myser med honom sådär så blir han alltid så svettig då han ligger mot en så ni kan ju gissa om han hade nå krull på en sidan huvudet när jag la honom i soffan då jag skulle fixa mat åt honom :) Han är ju bara för söt!! Han åt upp sin mat och sen märkte man att han bara ville sova så jag la honom i sängen och han somnade.. Skönt om man får in att han somnar själv som han gjorde i början innan han fick ont i magen.. Är ju som jobbigt att måsta söva alltid men när han har haft ont så har man inte haft så mkt annat till val än att bära och vyssja tills han somnat.. Men nu är det ju näst in till helt bra i magen, peppar peppar!!




Jag börjar faktiskt oxå vara ganska trött jag ska väl oxå häva mig i säng snart men kanske väntar tills Jocke kommer hem iaf :)


Pensinär varning??





Alltså jag skrev ju här om kvällen att jag skulle gå och lägga mig och klockan var inte alls mkt så jag skrev "pensionär som man är" lr liknande..
Men nej så är det ju inte alls!! Det är ju helt enkelt så att vi har en liten gosse som nu har fått in en super bra rutin och somnar kring 21 tiden för natten och vaknar sedan vid 6 på morron för att få sig mat så då är det ju liksom bara ett smart drag att gå och lägga sig i tid för att man inte ska vara en trött och tråkig mamma.. Jag ska ju trots allt orka vara vaken en hel dag och underhålla gossen med det ena och det andra och helst även hinna med minst 1timmes promenad varje dag.. Och för att orka så måste man ju SOVA!!Så enkelt var det med den saken..
Dagen blir ju dessutom mkt roligare om man slipper gå runt och vara
trött!!

Vitkål & ananas





Det blev lax till middag och till det gjorde vi sån där jätte god sallad med riven vitkål och krossad ananas :) Fy så god den är!!
Jocke åt mos till men smakade även han av salladen vilket han annars inte brukar vara så duktig på att göra.. Han tycker nog det är för nyttigt ;)

Har nyss varit och solat och handlat en sväng så nu är jag en del röd igen och vi har mjölk åter igen..
Nu kanske jag har fått mig nå färg på min annars lik bleka kropp.. Men jag ger inte upp än ska ni tro!!

Dessa jäkla middagar





Jag har sagt det förr men jag säger det igen.. Vad fan ska vi äta till middag??
Kanske man skulle ge sig på det där med vecko matsedel för då slipper man ha dessa problem var och varannan dag plus att då är inte risken lika stor att det blir något snabbt onyttigt iaf.. Vi har lax i frysen så jag tror nästan jag tar fram och tinar den men då är ju frågan, vad vill Jocke ha till för vi har slut potatis.. Kanske han nöjer sig med pulvermos för jag ska då icket ha någe sånt utan det blir hederliga grönsaker för min del..


Till lunch har jag då smällt i mig en räksallad från myggan och fy tusan så göttans det var alltså!!
Var ett tag sen jag åt sallad därifrån så när jag var på stan och traskade tidigare så gick jag förbi myggan fö att köpa mig en.. Hade velat ha en med kyckling men eftersom det hittas glas i massa kyckling så serverar dom inte det där.. Typiskt!!


Nu kan jag lova att det luktar skit här så jag är rätt säker på att min lilla skitunge har gjort ett kalas i blöjan så det är bara gå och byta..
Om ingen annan vill göra det förstås?? ;)


Dopet








Nu är dopet bokat så då slipper jag känna mig stressad över det..
Vi hade ju först bara tänkt bjuda dom närmaste inom familjen och så men jag vill ju gärna ha tjejerna där oxå så det blir till att bjuda lite vänner oxå.. Utan bihang dock, eftersom att man inte ens känner alla så blir det enklast så..
Så nu är det till att skriva inbjudningar och skicka iväg, bestämma vad det ska bjudas på för fika och beställa kläder till gossen :)
Det blir även till att köra stenhårt för att tappa några kilon inför dopet för jag har ingen lust att stå där som en fet kossa.. Så då vet ni det..
Diciplin Emma!!!



Ne nu ska vi göra oss klar för att gå ut i det fina vädret :)


Skotercross






På torsdag är det skotercorss på bruksvallen i karlsborg och jag är en del sugen att fara men samtidigt så känns det lite ovärt att fara.. Är ju ganska dyrt att betala in sig där och sen efter är det inflyttningsfest hos Tesse och efter det hotellet och det kostar ju oxå att betala in sig där och jag är ju inte direkt den rikaste människan.. Vi får helt enkelt se hur det blir..

På onsdag åker vi mest troligt ut till granholmen och sover där och blir där under påsken så då får vi se om vi åker hem för att se skotercrossen på torsdag lr om vi helt enkelt stannar där ute.. Det lär ju märkas.. Jag hoppas då på en massa sol så man kanske får sig nå färg i fejjan och slipper frysa..


Frukt





Blev inte alls länge borta tidigare så jag hann umgås med mamma och Lovisa en stund när jag kom hem :)
Vi satt och pratade och sen åt vi lunch, dom åt mackor och jag åt av soppan jag gjorde här om dagen..
Sen somnade gossen och dom for hem så jag la mig och läste en stund och sen vilade jag oxå.. Gossen sov 1timme och när han sovit klart så klädde vi på oss och tog en promenad i det fina vädret.. Gick till repa och köpte frukt, jag tycker dom oftast har så fräch frukt där så det passade ju prefekt att gå dit och handla lite :) På andra affärer tycker jag att frukten ofta ser äcklig och oätlig ut..


Man måste ju försöka vara duktig och äta ½kilo frukt/grönsaker/bär om dagen så då är det ju en fördel om man har god frukt hemma..






Då var det ny vecka och nya tag





Sitter och väntar på att mamma ska komma hit, hon ska vara med Alwin medans jag ska till BM en sväng..
Gossen har somnat här i soffan halv sittandes :) Ska lägga upp bilder sen så ni får se..

Det ser rätt gått och trist ut ute men jag hoppas det tittar fram en sol här senare så man kan gå ut.. Nog för att jag hade tänkt gå iaf men det är ju alltid roligare om solen skiner :)




Nu kom hon så jag ska fara...

Hejs!



Sanningens ögonblick





Hade tänkt lägga in bilder från kameran på datorn för att sedan lägga upp på internet men jäklar så lat jag blev..
Det får helt enkelt blir imorron lr nå sånt..
Gossen sussar så sött i sin stora säng och han verkade då inte alls tycka det var några problem att sova i den alls.. Så det var ju bra :)


Sitter och kollar sanningens ögonblick och jag måste ju säga att dom är ju en del funtade som är med i det programmet.. Fattar inte ens varför man vill vara med för dom flesta verkar ju bara göra bort sig totalt.. Shit alltså!!


Ne nu ska jag sluta jyra och typ häva mig i säng lr nå för jag är ganska trött.. Pensionär som man är :)




Bränt fläsk





Kom hem för en liten stund sen efter en skön stund i solariet så nu är jag lite lagomt röd i fejjan och har en hel del fräknar men då vet jag ju att det tagit iaf :)
Sitter nu och avnjuter en riktigt god smoothie, gjorde en dom 2sista bananerna och vaniljyoghurten samt hallon och blåbär och det vart över en liter så nu har jag att dricka :) Yummie!!


 

Härliga söndag






Gud så soligt och fint det varit nu hela dagen!! Vi började dagen vid 8 tiden på morron men då låg vi kvar i sängen en liten stund innan vi klev upp och åt frukost.. Sen klädde vi på oss och for till Nyborg där vi hälsade på Alwins gammelfarmor (Jockes farmor) Där var vi till 11tiden innan vi for hem.. När vi kom hem så gick vi bara upp och tog på oss lite mer kläder för att sedan gå ut med vagnen i det fina vädret och det blev en sväng på isen, vi gick dock inte hela isvägen för Jocke tyckte det var lite jobbigt och kallt så vi vände och gick tillbaka.. Men lite mer än en timme var vi ute iaf och det är ju alltid nånting :) Tror jag ska ta en promenad på isen imorron igen om det är väder och jag orkar efter mitt "läkar" besök..


Nu har vi precis ätit karrékotletter och pommes och fy tusan så göttans alltså!!



H&M





Nu har jag beställt mig lite kläder från H&M så man slipper gå i massa mjukis kläder bara för att allt annat är för litet..
Men jag arbetar ju på att göra något åt saken fast så länge måste jag ju iaf ha något fint att ha på mig..
Så beställde jag även en söt liten soloverall till gossen.. Jag tycker det är roligare att köpa kläder åt honom i butikerna och så är även en del kläder billigare i affären än i katalogen så shoppar där ist :)

Idag har vi inte alls gjort många knop för gossen har varit ganska grinig igår kväll och idag och har lite förhöjd temp men det är inte mkt men då är det bäst vara hemma så det inte bryter ut nån värre sjuka..
Jag har gjort ett storkok med grönsakssoppa som jag ska frysa ner i portioner så jag har lunch om dagarna och så åt vi även det till middag..

Nu ska jag gå och fixa så vi kan byta säng åt gossen :)


Hejs!


Lördag morgon






Inatt har jag sovit riktigt bra och gossen har sovit till 6 innan han vaknade och ville ha mat, nu har han sovit 8-9 timmar i sträck varje natt i en vecka vilket är himla skönt!! :) Då vaknar han oftast vid 6-7 tiden och vill ha mat och ren blöja sen somnar vi om till 9-10 tiden :)
Jocke ligger ännu och sussar kudden han har skallebank idag så det är nog bäst låta honom sova så kanske det går över.. ;)

Idag hade jag tänkt dammsuga lite här och byta säng åt gossen för han bökar omkring så mkt i vaggan och sen när han vaknar och börjar vifta så slår han händerna i kanterna vilket inte kan vara speciellt skönt så nu blir det spjälsängen för hans del.. Fast jag måste ju erkänna att det är himla skönt och enkelt med vaggan för vaknar han och vill ha tutten så behöver man bara sträcka lite på armen och ge honom den för vaggan är typ i samma höjd som våran säng, men allt för våran gosse!!

Nu ska jag ta och leka lite med honom en stund :)





fredag






Idag har vi varit hos mamma mest hela dagen, kom väl dit vid 10tiden och for därifrån vid 17typ..
Jocke for dock hem tidigare för dom skulle ha avslutning med laget idag och innan det skulle dom basta i byn..
Så jag och gossen for till Vickan när vi for från mamma där det var palt middag med Vickan, Stefan, ida & Henrik :) Göttans!!


Har inte så mkt att skriva idag för jag känner mig så trött..
Jocke kom hem för en liten stund sen och har redan däckat och gossen har snart sovit i en timme så jag ska väl oxå häva mig i säng..

Natti

Hurtiga









Idag har vi varit hurtiga och promenerat ner på stan för att göra lite ärenden och så blev jag bjuden på lunch på myggan av hjärtat :)
När vi var klara på stan så bestämde vi oss för att gå till Jockes mormor och morfar som bor på näsbyn så det gjorde vi och där blev vi typ 3timmar och så fick vi oss middag där så då slapp vi börja tänka på att laga det hemma.. När vi ätit och gossen även fått mat och ren blöja var det dax att traska hem igen för jag skulle på träning, hann bara hem och byta om så var det bara fara iväg..
Ett riktigt skönt pump pass och jag kan nog lova att jag kommer ha en del träningsvärk imorron men det är ju bara bra :)

Var förbi hos mamma en sväng när vi tränat klart för jag skulle lämna en present åt syster som har kommit till Kalix idag, hon fyllde år 31januari men jag har varit lite seg med presenten :) Så fick även Alwin en present som syster hade köpt fast det var inte från henne utan från farbror Olle (min farbror) som fört över pengar åt Therese så hon kunde köpa något åt gossen från honom för han bor ju på Gran Canaria så det hade ju blivit svårt för honom att fixa dt själv :) Är så grymt sugen att åka och hälsa på honom nästa vinter men det får vi se hur det blir med den saken..

När jag kom hem så badade jag och gossen och nu ligger han och sover mitt lilla hjärta, vilket jag oxå ska ta och göra snart för jag är totalt slut..


Denna jävla deklaration!!





Alla skriver om hur glada dom är för att dom ska få tillbaka massa pengar på skatten och visst det är ju roligt för er!!
Jag får då minsann betala!! Fy fan vad tråkigt!! Nog för att det bara var 305 kronor men jag hde ju hellre fått tillbaka lite..
Vad är det egentligen som avgör om man får tillbaka lr får betala??
Jocke får då en hel förmögenhet tillbaka.. Tur de så Alwin kan få masa fint ;)



Time to sleep






Nu är jag trött som fan så ska tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag häver mig i säng..
Gossen var verkligen super trött ikväll så han vaknade en sväng när jag böt blöja och tog på honom pyjamasen sen somnade han om som en stock.. Han är nog helt slut efter att ha varit och shoppat hela dagen ;)
Så nu får vi se när han tycker det är dax att äta men det är ju Jockes tur att ta honom inatt så :) Hihi
Ne men jag vaknar ju alltid då han gnäller och får väcke Jocke för han hör ju ingenting förrän han gråter..




Off to bed!!


Stegräknare







Har precis sett du är vad du äter och avnjutit en god smoothie :) Det är verkligen någonting jag ska unna mig på kvällen ist för att små äta annat svammel.. Kanske man skulle ta och börja ha på sig en stegräknare oxå om dagarna och sätta ett mål på antal steg per dag, det skulle nog vara nåt..Jag har ju haft en stegräknare men nu vette tusan vart den är om jag alls har kvar den.. Annars är jag lite lur på om inte mamma har en??


Nu ska jag väcka gossen som har vilat en stund så han sedan sover inatt för han har en tendens att börja busa massa så då är det nog bäst han får göra bort det så han inte somnar så sent :)



Yes!!





Nu har vickan även fixat så mitt namn står så fint i slutet av varje inlägg så nu är jag supernöjd!!! :)




Haparanda






Idag är det första april men jag har inte blivit lurad, än iaf :) Har ni??

Vid 11tiden idag åkte familjen Strömbäck/Persson iväg mot Haparanda för att shoppa lite :)
Hann med Rusta, Ikea, Alko, Barnens hus och Ica Maxi så vi fick handlat en hel del..
Och som vanligt när man är på Ikea så kommer man därifrån med mkt mer än man tänkt från början :)
Nu har vi då äntligen köpt en Expedit hylla till gossens rum som Jocke nyss har byggt ihop och fint blev det..


Vi kom hem vid 16 tiden så då var det bara att sätta igång med maten, ungsstekt lax med potatis och massa grönsaker blev det för min del, Jocke skippa förstås grönsakerna :)
Passade även på att diska undan och packa upp allt vi köpt medans maten skötte sig själv i stort sett..
Köpte en del frukt och bär på Maxi så ikväll blir det Smoothie igen, gud så göttans!!





Ny design








Visst har Vickan gjort en fin design åt mig :)
Jag har ju varit lite seg med att fixa en ny och när man inte kan själv så ska man ju komma ihåg att be någon om hjälp oxå och nu var Vickan så snäll och hjälpte mig :)
Tack Vickan!! :)


Design




Det är bara lite småfix med menyn kvar, men det hinner jag inte just nu :P


Hälsningar Vickan

RSS 2.0