Change of plans




Färgen räckte inte men som tur var fick jag levererat mer färg ikväll, tänkte gå ut och göra klart då barnen lagt sig men Alma hade inga planer på att sova så jag har fått "bråka" med henne.. Hon ville att mamma skulle ligga med henne i sängen så de gjorde jag och tillslut höll jag själv på somna men då körde hon ut mig ;-)
Trött som tusan ligger jag nu i soffan och kollar breaking dawn som dom visar på Viasat film och försöker samla ork till att ta mig någe mat..


Varit på Ikea tidigare och köpt madrasskydd, sängkläder och sänghimmel till gumman, köpte även en ny potta, en större låda till mina sygrejor - tror de var allt :-)
Alwin blev inte nöjd då jag inte köpt nå åt honom men han har ju liksom allt och snart ska de börjas med julklappsinköp - Vi vet vad han ska få av oss men måste fundera på vad Alma behöver oxå :-)

Nepp käk vare!!

Fixardag!!





Idag ska alla utegrejor in så Jocke roar sig med att plocka ihop dom medan jag spraymålar Almas hylla som stått i garaget alldeles för länge!!
Får se hur resultatet blir om nu färgen räcker, köpte bara två burkar då jag trodde de skulle räcka men ja vi får se :-)
Första gången jag ger mig på något sånthär och jag nöjer mig inte förrän de är perfekt!!

När den är sprayat klart ska jag hjälpa Jocke att sätta in grejorna i garaget där dom får torka innan dom åker ner i källaren.. Kul söndagsgöra ;-) Sen blir de iaf Ikea!!

Morgonstund




Ligger på soffan och drar mig - morgongröten, kaffe och berocca är intagen..
Laddar inför gymmet på ca 45min!!

Kl6.30 var det godmorgon på elvan - helt ok även fast det kändes i tidigaste laget men lillan har ju sovit hela natten i sängen så :-)

Storsängen




Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde jag mig för att vi skulle sätta in storsängen i Almas rum idag - kändes som en bra dag då vi är lediga 3dagar till så kanske hon hinner vänja sig för tjorv var ju en självklarhet med fröken busfrö ;-)
Hon la sig typ 19.45 och nu TROR jag att hon äntligen har kommit till ro och somnat men än vågar vi inte ropa Hej!
Hon har varit upp , tagit av sig pyjamasen osv X antal ggr.. Jag testade ligga där med henne en stund oxå vilket var lönlöst., Nåmen 2timmar var väl inte hela världen ;-) Hihi





Nu måste hon bara få nå egna vanliga sängkläder, Alwin var inte så nöjd över att hon skulle ha hans!! Ska nog flytta sängen oxå så det blir bättre med plats för lek och så ska sänghimmeln köpas och hängas upp!! :-)



Har även sytt en mössa och ett pannband åt henne idag :-)
Måste nog köpa mer tyg så ska jag sy åt mig själv oxå!!





Softisch





Idag är min plan att bara softa hela dagen och bara göra de som faller mig in! Är ledig fram till måndag kl20 så jag har massor med tid att hinna med tråkiga måsten..
Det började bra med sovmorgon till 8.30 så med 10.5 timmar sömn känner jag mig fulladdad för att fixa saker men jag tycker jag inte gör annat annars så det blir en dag off!

Jag var smart igårkväll och sa till Alwin att han skulle komma till våran säng och lägga sig då han vaknar och tur var ju de för 5.20 kom han och då hade jag inte velat vakna!








Hösten är här och det är kallt och ruggigt ute som inne så jag drog på mig en stickad lång tröja med stor polokrage så jag slipper frysa! Hade varit mys med en kamin att myselda i men det kostar pengar, pengar som jag hellre lägger på renovering och fix av rummen som vi ännu inte gjort något åt. . Så kamin får bli sen då man fixat allt annat klart - om vi inte hinner flytta. .

Nå nu ska jag mysa med mina sockerungar ♡

Femte och sista!!

 
 
Sitter på jobbet, femte och sista natten för nu sen ledig till måndagnatt - skönt!!
Idag har verkligen hösten kommit, det var 4grader imorse då jag åkte hem och frös gjorde jag.. Inte så konstigt då man är trött och frusen redan innan man går ut..
Har visst haglat under dagen oxå och även senare då jag hade stigit upp - A och H var ute och lekte och man hörde hur dom skrek där ute och kom inrusande då regnet/haglet öste ner :)
 
 
 
 
 
Sovit till 15 och sen har jag rensat i barnens kläder och satt in rentvätt som jag hade satt Jocke att vika..
Plockat och fixat lite, ätit riktigt god mat som herrn i huset hade lagat - kycklingklubbor i ugn med ris och currysås, han kan bara han vill ;) Barnen tyckte det var supergott och åt med god aptit!!
Mamma kom och avlöste mig just innan jag skulle iväg till jobbet, då var Alma nattad och Alwin hann jag natta innan jag åkte..
 
 
 
 
 
Jag har hunnit göra lite plankan och squats så man iaf får sig lite träning då jag inte alls finner tiden till det dom få timmarna jag har från det jag stiger upp till jag ska och jobba då det ska fixas med hemmet, tvätt, barnen, hunden, mat osv..  Har kolla runt lite på nätet men man har ju liksom hunnit plöja igenom alla sidor nu när man jobbat ettpar nätter så ska slå ignång gossip och plöja resten av natten :)

 
 
 
 

Trots!!

 
 
 
 
 
Jag har alltid tyckt och alltid fått höra att jag har så fina och snälla barn - jag menar alla tycker väl att deras barn är dom finaste på jorden osv..
Alwin har varit en lugn och försiktig kille ända från början och är väl ännu till viss del - han är väldigt feg i många sammanhang och vågar inte alls mkt när det väl gäller - Ex. som att köra sin fyrjuling, han vill ju såklart ha kvar den men är inte så pigg på att köra då han typ tycker det är läskigt så nästa sommar hoppas vi det går bättre..
Han vågar inte prova rida, vågar knappt åka skoter/vattenskoter med ngn osv..
 
Iaf så har vi varit riktigt bortskämda med att ha en väldigt snäll och lugn kille tills...jaa jag vet inte riktigt när det hände eller det har väl kommit lite eftersom - tror det kallas trots eller liknande??
Han har blivit som en pipig liten unge som gnäller, skriker, gråter när något inte går som han vill eller han inte får som han vill.. Även när man försöker prata med honom på ett helt vanligt sätt så ska han skrika, gnälla tillbaka..
Sen han och H började leka med varandra i sommar så leker dom med varandra sågott som varje dag såfort dom får chansen och det är ju såklart jättekul att dom funnit varandra på det sättet och har så kul ihop.. Mindre kul är det om han kommer hem från ex. H eller någonannanstans, då är det bara massa gnäll, tjureri osv..
 
Jag har alltid haft med mig barnen överallt utan problem men nu mer och mer fått ångra mig då vi väl är på ex. affären för Alwin gnäller, tjurar och lyssnar inte..
Som sist vi var på Ikea och stod i kön i restaurangen då började han hänga och klättra i dom där rören som man går runt då man köar till maten - kön var lång och jaa folk genom hela den så jag bad honom sluta ett antal ggr utan respons till slut sa jag åt honom att om han inte lyssnar får han sitta i vagnen, han lyssnade såklart inte  så det blev vagnen men inte för egen maskin utan jag fick lyfta upp honom och då blev han riktigt sur på sin mamma, började sprattla och skrika, jag satte ner ungen i vagnen och sa att om han inte slutar låta illa får han gå ut och sitta i bilen tills vi kommer.. Han satt i vagnen och tjurade några seunder innan han försökte med att han skulle få gå ner och att han minsann skulle sköta sig - Nepp han hade bränt sin chans och fick åka vagn resten av vistelsen..
 
Jag ville bara sjukna genom golvet alt. släpa ungen genom affären och kasta in honom i bilen för jag vet att en sån gång så tänker folk - "Men gud har dom ingen pli på ungen!! Eller kan dom inte ta med ungen och gå ut" För jag själv tänker precis så och vill såklart att dom ska bete sig när man är på affären och på andra ställen oxå..
 
Idag efter dagis åkte vi och grattade Lovisa och dom var tjuriga och trötta och lät därefter, tillslut blev jag less så vi åkte därifrån men vi var tvungen åka ner på stan och köpa blöjor så vi gick alla in i gallerian och kollade på Team sportia där vi köpte vinterhandksar åt Alwin, frågade honom om han ville hålla i påsen vilket han inte vill så Alma bar den.. Självklart ångrade han sig efter en stund och ville bära den och försökte ta den av Alma, vilket han såklart inte fick för hon ville ju bära och han hade ju själv surt sagt att han inte ville bära den.. Det var gnäll ända till bilen, han satte sig på trottoaren vid bilen och tjurade och ville ha denna förbannade påse!!
Då fick jag nog, bad ungen knipa igen och sa att det blir minsann inget av att gå till H som han hade tänkt efter middagen - han blev såklart arg och började skrika och gråta..
 
 
12345678910!!!
Ja man får räkna ett par ggr och jag riktigt känner hur som gråa hårstråna sprutar fram!!
 
Jag vet ju såklart att i det stora hela så är han en väldigt fin och snäll pojke men man måste ju alltid testa mamma och pappas gränser och trotsa det dom säger och jag älskar honom såklart lika mkt förde men ibland skulle man bara vilja lämna bort dom en vecka och slippa allt gnäll men jag skulle ju såklart börja sakna direkt!!
 
Jaa det är rart med barn ;)
 
 
 

Andas




Ligger i soffan och andas ut en stund innan jag ska åka till jobbet.. Barnen är badade och nattade och det känns underbart skönt då dom båda varit riktiga pain in the ass utan att ljuga från de vi hämtade dom till dom var i säng!!
Förstår att dom varit trötta då dom fått vakna vid 5 tiden och börja dagis 6!! Jag tror vi måste börja lägga dom ännu tidigare på kvällen då dom ska upp så tidigt!! Alma la sig 18 igår och egentligen skulle Alwin gjort detsamma men var i säng först kring 19 tiden - uppenbarligen för sent!! Aja bättre lycka nästa gång!!
Imorron är dom iaf lediga med Jocke :-)


Jag är som vanligt dagvild och har haft tisdag idag och tänkt "yes inatt är sista natten och imorron dax för massage" men jag får gott jobba en natt till och längta lite till efter massagen!!
Nu ska jag packa ner min nattmat så jag är startklar då Jocke kommer hem!!



Almas rum

 
 
 
 
 
 
Har funderat fram och tillbaka hur vi ska göra med Alma nya säng, om vi ska sätta in den i hennes rum nu eller om vi ska vänta.. Tror jag bestämt mig nu och det blir att sätta in den och hoppas att hon inte kliver upp mitt i natten osv..
 
Jag har en bild i huvudet hur det kommer att se ut med sängen, sänghimmel, nya fina sängkläder, hennes nya vägghylla, dockhuset/hushyllan som ännu står i garaget och väntar på att få lite vitfärg så den blir som ny..
Hon har ju väldigt litet rum så hennes byrå får nog flytta till vårat sovrum.. Åhh så bra det kommer bli!!
Nästa helg är planen att hon ska få börja sova i den då vi är lediga hela högen ;) Yeeii!!

 
 
 
 

Lovely

 
 
 
 
Kände mig sådär äckligt äcklig när jag gick hem från jobbet imorse så jag tog mig en skön varm dusch innan jag hoppade i säng och har sen sovit sjukt gott till 15.30 och jag hade nog kunnat sova ännu längre om jag inte skullat "låna" hem barnen en sväng, laga mat osv innan gästerna skulle komma..
Varit sugen på fiskpinnar med skarpsås ett tag så det blev det idag - inte alls bra mat att sätta i sig men så länge det stora hela är bra så får man ibland ;)
Alwin sa att maten var jättegod men inte såsen, Alma tyckte inte heller såsen var någon hit och åt inte alls mycket av maten - hör ju tyvärr till vanligheten att hon ibland knappt rör maten trots att det är mat hon gillar..
 
Efter maten kom farmor, farfar och gammelfarmor och då blev det fika till alla utom mamman som nöjde sig med kaffe - kände mig inte ens sugen att smaka av fikat men var nog för att vi just ätit middag..
När alla fikat klart och det var plockat undan lastade jag in barnen i bilen och styrde tillbaka till mommo där dom fick lite popcorn och mös i soffan en stund innan gumman gick och sova och gossen fick lite lördagsgodis sen styrde jag vidare mot jobbet..
 
 
 
 
Jag sitter nu och funderar på hur jag ska lägga upp morgondagen då jag vaknat..
Har kvar att göra sega chokladrutor (typ brownies) och tårtan så måste vi ju även fixa middag, hämta hem barnen om inte mommo levererar dom och även Milly ska hämtas hem om inte gammelmormor tar med henne när dom kommer.. Jaja det blir nog bra..
 
 

Friiiiday

 
 
 
 
 
Fredag igår och det blev inte alls som jag planerat - som vanligt när jag planerat in en massa blir det bara pannkaka av allt för jag bli för stressad eller liknande..
Det viktigaste med dagen blev såklart av - besikta bilen som gick igenom prickfritt!!
Besiktningsgubben tyckte goffen var superfin, inga missljud, inget glapp i framvagnen, inga felkoder utan bara en väldigt fin bil i toppskick - jag går ju inte och köper mig en skrotbil liksom ;)
Däremot måste jag nog göra hjulinställning då den snednöter lite fram, om det nu inte är från ngn annan bil däcken suttit på..? Inte billigt måsta köpa nya 18" - finns definitivt roligare saker att sprätta pengar på!!

 
 
Skulle även baka twixkakor och det gick ju bra fram till jag skulle smälta chokladen - en lätt match tänkte jag då det alltid brukar gå superenkelt men inte nu, chokladen ville inte smälta utan blev bara till en geggis smet!!
Gissar att det kommit ånga till chokladen som gjorde att det sket sig så imorron måste jag köpa ny och göra ett nytt försök..
 
 

Sovmorgon!!





Äntligen kom fredagen som jag längtat till - sovmorgon!! Varit så trött på sistone så det kändes verkligen välbehövligt..
Vaknade just före halv 11 men ligger ännu kvar i sängen, Hur skönt!!

Ska ta och studsa upp, äta frulle, dricka kaffe, kanske plocka lite och så.. Sen ska jag träna och besikta bilen, handla, laga mat, kanske baka om jag hinner och ikväll kl20 kliver jag på helgens nattjobb 1av5 som jag kliver av först på onsdag kl7..
Efter dom 5nätterna tycker jag att jag är värd massage så på onsdag kl13.45 är det dax - gissa om jag längtar!!

Ny energi





Nu tycker jag det känns bättre i halsen, förhoppningsvis inte bara för stunden och jag börjar känna energin komma tillbaka!!
Sovit bra nu två nätter och lagt mig vid 22 så jag ska vara utvilad - tror det funka..

Igår efter maten gick vi på prommis i den härliga höstluften, det var sådär lagom varmt/kallt och frisk och klar luft - Hur skönt!! Gumman mös på i vagnen och jag blir allt lite avis när man ser hur mysigt det är där i ;-)
Alwin ville inte följa med så han stannade hos Hugo och lekte..
När vi kom hem kände jag mig fulladdad i energi så jag började baka, gjorde mockarutor och vernaskaka, tänkte även hinna baka twixkakor och kanske sega chokladrutor innan lördag måste bara handla lite ingredienser till de :) Jocke fyller ju år på söndag så vi måste ju ha nå att bjuda på!!

Så är även dagens plan att träna - fick ju nytt träningsschema för ngn vecka sen och hann träna ett pass innan min hals började bråka!! Hatar när man blir sådär halvsjuk då de liksom inte bryter ut nå rejält men man är ändå för "risig" för att träna och det blir bara extra utdraget - sådär som jag får nån gång varje år..

Aja nu tar vi nya tag - kaffekoppen är snart uppdrucken så de är bara kicka igång dagen!!

Festprisse





Helgen har bestått av alldeles för mkt och god mat samt alkohol både fredag och lördag men man måste ju ställa upp för vännerna liksom ;-)
På fredag fyllde Jennie år så vi var på Lilla och åt, drack gott, dansade och hade riktigt kul!! :-D







På lördag var vi på bröllop då Lisa och Sami blev man och fru <3
Sen god mat, dricka, vänner och fest in på småtimmarna!! Kärlek<3












Tgif





Woho, fredagen är här!!
Känns som att det är massor jag måste hinna med idag - först ska jag SOVA! fixa allt klart inför morgondagen typ ta fram vad alla ska ha på sig, klippa Alwin och Jocke?, fixa naglarna, sola osv.
Sen måste jag hämta släp så vi kan hämta sängen, fixa käk, duscha och göra mig klar för kvällen - Hoff jag blir stressad av bara tanken!!

Kanske inte låter så mkt men med tanke på att jag sover bort några timmar så känns det tight..

Snart helg




Jag åkte på att jobba natt igår och idag då vi var lite kort om folk pga olika anledningar men jag klarar icket, mkt skönt att slippa hoppa så mkt mellan natt och dagpass :-)

Har köpt en ny säng till våran lilla docka idag som vi ska hämta imorron ;-) Det går bra med barnens julklapps/presentönskningar när vi typ köpt allt snart!! Men eftersom denna säng blev billigare då den är begagnad så känns det ju bra.. Jag gillar ju inte riktigt "gamla" grejer men när man vet vem som haft de så är de lugnt.. Det blev såklart en Hemnes dagbädd som kommer bli perfekt i hennes rum, älskar att det är förvaring under den då det verkligen behövs massa sånt i hennes lilla rum!! Dock kommer den nog få stå i förrådet ett tag då hon ännu känns lite för liten/oklok för en sån säng - hon lär nog gå upp mitt i natten och leka annars ;-)




Imorron blir det även Lilla och äta för att fira Jennie som fyller år och på lördag är det bröllop för hela slanten - jag ser framemot helgen kan man säga ;-)

Förbannat!




Sovit som en kratta inatt - tog en evighet innan jag somna och så blev jag väckt för typ en timme sen av Alwin.. Ögonen svider!!

Min hals gör mer och mer ont, känns som att någon placerat ett rivjärn i halsen :-/ Rösten är inte bra den heller så idag måste jag köpa ingefära!!

Vända tillbaka dygnet




Detta med att vända på dygnet fram och tillbaka är väl egentligen inte det bästa för kroppen men what to do?
Har sovit till 13 idag så är inte direkt trött nu men ska ändå häva mig i säng så man orkar med morgondagen och mina små hjärtan som är ledig med mamma.
Spikmattan får stå till tjänst ikväll!

Har tagit Nopaxon för ett tag sen så jag hoppas på att få sova utan att hosta upp lungorna! ,

Night

Wifi




Här hemma kör vi på mobilt bredband och har gjort sen vi gjorde om köket typ.. Det funkar super och faktiskt mkt bättre än de trådlösa vi hade tidigare (?)

Vi har länge tänkt skaffa en router för att slippa hålla på med stickan samt kunna koppla upp telefoner, dator och surfplatta men som med det mesta annat sitter tummen fast djupt inne!,

Idag hände det äntligen, vi har skaffat nå viasat tjosan som dom varit och fixat igång med parabol osv.. Med detta paket följde en router med så vi kan använda viaplay mm.. Fan vad jag ska kolla filmer, serier mm!
Detta innebär alltså att vi numera har wifi och livet känns genast mkt enklare ;)


Hur skönt!!




Att komma hem och krypa ner i sängen efter ett nattpass är obeskrivligt skönt - dr måste liksom upplevas!!
Gått av sista natten av 5 nu så man är rätt mör..

Sova sig lite innan mina små juveler ska hämtas <3



Övat på att göra fiskbensfläta inatt men orkade inte fläta ut den - såna ggr förstår jag vad folk menar då dom säger att jag har tjockt hår ;-) Armarna var som spagetti.. Som tur var styrde C upp de när dom kom förbi inatt :-D



Kompisar




Under sommaren har Alwin hittat sig nya kompisar efter våran gata och en av dom är Hugo - dom har verkligen hittat varandra och leker så fort dom får chansen :-)
Det som är så kul är att dom är väldigt lika till sättet, lugna och omtänksamma och när dom leker märks dom knappt av då dom leker så fint..
Dom är både ute och inne både hos oss och dom och har börjat leka mkt med typ legogubbar och det är så kul att lyssna på hur dom pratar när dom håller på med dom..

Tänk så mkt kul man får höra från dom små ;-)

Dom har även turen att gå på samma förskola, dock inte samma avdelning men dom leker även där när dom får chansen.. Alwin har tom fått äta på Hugos avdelning för att han så gärna ville!

Igår när jag kommit till jobbet skickade Hugos mamma en bild på grabbarn :-)





Förnya sig

 
 
 
 
Sa åt Jocke här om dagen att vi skulle behöva fixa lite hemma att det ser ut som fan..
Han titta på mig som om jag vore knäpp och säger "vad ska vi fixa?"
Ehh, jaa jag har inget korrekt svar på de faktiskt..?
Jag vill förnya mig, känner mig less på vissa möbler, vill ha nya möbler och annat jox..
 
Vi har snart bott i huset i 4år och inte än fått tummen ut och målar runt fönstren i vardagsrummet där det är brunt - inte snyggt men fan så tråkigt göra liksom!! Frågan är ju om man ska idas göra det nu eller om vi ska byta dom nästa sommar då känns det ju lite onödigt men samtidigt om vi får för oss att sälja så är det ju snyggare ha vitt.. Ja vilka bekymmer..
 
 
 
Ska plocka ner några tavlor och häva iväg och ist hänga upp tavlor med foton på våra fina barn och ovanför kökssoffan där det nu hänger nå tavlor ska klockan upp..
Vi har ju en sån där som man hänger upp alla siffror för sig som man kan göra hur stor man vill, vet bara inte hur vi ska sätta upp den för klistra gör jag inte igen om vi skulle vilja ta ner den sen så är tapeten förstörd..
Kanske häver iväg den oxå och köper en annan..?
Ja jag är snurrig!!
 
Vill måla och tapetsera om i Alwins rum, vi gjorde ju aldrig nå åt de då vi flyttade in då det kändes rätt ok men jag avskyr det mer och mer.. Dom har liksom mönsterpassat sämre än en ettårig och lappat här och var samt tapetserat på en väv så det är sådär lagomt skrövligt under.. Ja det mesta i huset som var "fixat" innan vi köpte det är så jävla dåligt gjort så man undrar ju liksom om dom alls har öga för vad som ser bra ut och inte..?
 
Skulle kunna byta ut och göra om massor om jag bara skulle få med mig Jocke på noterna, han tycker liksom att "det är ju nytt" jovisst men man blir ju less ha samma en längre tid ;) Höhö
 
 
 
 
 

Akuten




Igår var det dax för Almas premiär på Akuten.. Inget allvarligt men kändes ändå bra att åka dit och kolla upp..

Det var på studsmattan hon ramlade och gjorde illa sin lilla arm på något sätt.. Typ vid handleden.
Hon var riktigt ledsen och sådär svårtröstad efter - hon är inte den som gråter i första taget när hon slår sig annars.. Vi gick in och skulle äta och hon snyftade och smågrät till och från - när hon tog upp skeden släppte hon den lika fort och tog sig om armen..
Sen var det som att de blev bättre men efter maten var hon ledsen igen speciellt när jag tvättade henne och händernma skulle tvättas.. Hon fick tutten och snutten och la sig i soffan men även där var hon ledsen och tog sig om armen och sa att hon hade ont när man fråga :-/





Tänkte från början att det säkert inte var ngn fara men när hon verkade ha så ont så kändes de bäst att kolla upp..
Hon fick knappt på sig tjocktröjan då de gjorde så ont :-/
Väl på Akuten lekte hon på i väntrummet och verkade inte längre ha lika ont och doktorn sa sen att det inte var ngn fara, att hon säkert vridit den på något sätt och därför har ont.. Är vanligt för små barn och det går snabbt till sig..
Nå då slapp jag tänka på de!! Gjorde själv illa tummen i början av sommaren och har ännu ont ibland - var liksom de jag inte ville hon skulle behöva besväras med..

Mera nytt





Igår gjorde Jocke affärer så nu är Mercan borta och på våran gård finns ist en Skoda Superb och en husvagn - inte fy skam! :-)
Jag har självklart planer på att fixa lite i vagnen som ska få nya gardiner och nya överdrag till dynorna till att börja med.. Skulle gärna måla i den oxå men där lugnar jag mig lite tills vi sett om de alls är nå för oss..

Suttit och kollat runt på nätet för inspiration inatt så jag vet på ett ungefär vad jag är ute efter..
Hade gärna dragit iväg ngn helg med den nu innan vintern liksom bara för att testa men vi har ett problem - ingen av oss får dra den så nu är de bara skaffa för tungt släp!!
Vi får väl campa hemma på gården då ;-) Hihi




Dockan








Kom på igår att Alma inte testat klänningen som jag tänkt att hon ska ha på sig på bröllopet nästa helg så tog på den och liite stor var den men det funkar..
Kom sen på att jag har en klänning sen jag var liten som hon kanske kan ha annars så tog fram och testade även den och jag tror det blir den oxå, måste bara släppa ner fållen så den blir lite längre..
Titta så fin lilla dockan är i mammas gamla klänning <3

Fokus!!




Barnen är nattade och jag har slagit ner röven i soffan för att kolla Idol sen hoppas jag att jag orkar ta mig för ngt innan sängen..
Känns som att skallen är med som vanligt nu så nu har jag inte tänkt ha ont ngt mer!!...

Nu är de full fokus på mat, träning, familjen, umgås och må bra!!
Ja och så måste man ju såklart jobba oxå!!




Some new






Igår fick gossen en ny cykel då 12"aren börja kännas rätt liten.. Tanken var först att han skulle få en i julklapp eller present men mitt i vintern känns det ju lite knas med en cykel :-)
Imorron ska vi köpa en större studsmatta till barnen, den vi har är alldeles för liten nu..

Min plan för morgondagen är även att huvudvärken ska vara borta och att jag ska palla träna!!
Nu under kvällen har det släppt lite, när jag ligger ner känns det bra men så fort jag är uppe spränger det som fan!!

Förbannat

 
 
Vaknade upp med huvudvärk imorse som sen bara blivit värre under dagen.. Vid 15tiden drack jag en Treo och gick sen och la mig ihopp om att det skulle släppa så jag skulle orka med jobbnatten.. Blev väckt!? Halv sex och just när jag vaknade kändes de rätt ok tills jag steg upp - inte alls bra!! 
Tur i oturen att jag har bra arbetskamrater så jag kunde byta ist för att sjukanmäla mig!! Dock får jag jobba 5 nätter i rad sen men what to dom liksom!! 
 
Har trots huvudvärken hunnit vara och hälsa på hos Therese och Jens så vi fick se deras lilla tjej - Gud så många bebisar det kommit nu överallt :-)
 
 
 
RSS 2.0