.






När jag jobbar natt brukar jag sitta och lyssna på spotify men en hörlur i ena örat och det resulterar alltid i att jag får ont i örat vilket inte är så konstigt om man sitter med den flera nätter/timmar i sträck så nu måste jag leta mig några andra hörlurar så jag slipper detta!!
Måste nog kolla om jag hittar några bra på nån sida :)
Ska även kolla in lite köksgrejor när jag lika sitter här för nu börjar jag vara less att läsa bloggar ;)




Bjuder på en väldigt gammal bild :)
Jag är lite sugen på att slinga håret till sommaren och sätta förlängning men frågan är ju om jag då ska ha kvar mitt röda hår eller gå över till brunt??
Hjälp mig!!


Never ever




Återigen, jag ska aldrig mer planera något!!

Har inte fått gjort ett skit av det jag tänkt idag och det enbart för att orken svikit mig.. Man är inte direkt på topp om dagarna när man jobbar och är vaken om nätterna.. Imorron och tisdag får jag iaf sova under natten och skönt ska det bli!! Sen natt igen onsdag och torsdag och efter det ska väl ordningen vara återställd..?

När jag kom hem idag så var alla innerdörrar bytta och shit vilken skillnad det blev!! Nu längtar jag bara tills allt är klart så det inte ser ut som en byggarbetsplats hos oss!! Har gått an och sopat och dammsugit upp allt skräp och spån så man inte drar runt allt i hela huset.. Till veckan ska vi köpa nua lister och srösklar så det oxå kommer på plats.. Ja, det är ett evighetsprojekt det här med hus men gud så kul alltså!!




Jocke har ju varit till Sunderbyn idag men dom gjorde inget utan han fick en ny tid på onsdag då dom kanske ska bryta lite om det inte känns bra.. Han fick även veta att han har en spricka i kindbenet oxå och får inte snyta sig på två veckor för det kan göra så att det samlas luft vid kindbenet och det ska väl inte vara så bra..
Han har även fått sig en riktigt blåöga och svällt upp ännu mer kring kinden..
Undra vad barnen på hans jobb säger imorron när dom ser honom, om han nu pallar att jobba??


Sikken osis




Jag ska sluta planera saker för det skiter sig ändå oftast med min planering..

Slog upp mina blå vid 12.40 idag, snörde i mig lite frulle innan jag for hem och drog på mig understället, täckjacka och täckbyxor och styrde goffen till karlsborg där det spelades match.. Hann se sisådär 30minuer innan Jocke fick sig en boll rätt i fejjan.. -blodet forsade och vi fick helt enkelt åka till akuten där vi blev lääänge!!
Domen blev.. -två frakturer på näsan, en på varje sida och så hjärnskakning på de så imorron ska han infinna sig på Sunderbyn för att fixa till snoken sin.. Så nu Persson undrar jag om du tycker det är lika coolt att spela utan galler?? ;)

Våran Ikea resa blev alltså inte av idag heller så nu fan ska vi dit på måndag om jag så ska måsta åka själv!!

Fredagen





Åkte med mamma och Mia till Happis idag och storhandlade på Maxi, det gick kring 1700 spänn så nu är skåparna välfyllda..
Farfar kom och hämtade gossen till byn så han fick vara där och leka under tiden och det slutade med att han sov där då han bad om att få göra de och såklart måste han ju få göra det då :) Var nog skönt för Jocke som ännu är förkyld och hade börjat få feber ikväll att få vila ordentligt utan en gossen som kommer och väcker en tidigt på morron :)


Jag har legat och halvsovit mellan 17-20 men frös så mkt i början och sen stördes jag av vinden
som susade i ventilen så jag somnade aldrigt ordentligt men lite sömn fick jag mig iaf så man orkar natten..
Ska bli så skönt när sovrummet är klart för där inne brukar man inte höra vinden så bra om det nu inte stormar..



Har börjat tapetsera den vita tapeten idag och ska fortsätta imorron då jag inte hann klart när vi skulle iväg till Happis.. Den mönstrade tapeten är jag lite orolig över då jag inte tapetserat med mönsterpassning tidigare men jag kan inte tänka mig att det ska vara så himla svårt och så är det ju easy up oxå så nog går de säkert bra annars blir det dyrt då en rulle kosta 800 spänn!!
Får se hur mkt man hinner imorron om man ska hinna sova och fara på bandy oxå :)



Fredag





Åhh vad trist att Jocke måste ha träning idag när vi hade tänkt åka till Haparanda senare!! Men dom har ju sin sista match imorron så det kanske behövs.. Dessutom har han inte tränat på hela veckan då han haft ont i halsen och hosta så han behöver nog det.. Nåväl vi åker imorron direkt efter matchen ist, frågan är ju bara vad tusan vi ska äta till middag idag då kylen är tom..?  Kommer säkert på nå bra :)
Igår åt vi parisare och gissa och Alwin gillade det?? Han hade lite problem med att hålla i den så vi hjälpte honom och han åt som jag vet inte vad!! Och inte mkt var kvar på tallriken när han var färdig, så det ska vi absolut äta fler ggr!! Vi har aldrig ätit det här hemma tidigare nämligen..



Jag är lite i valet och kvalet om jag ska fara och se matchen imorron eller inte?? Jag går ju på natt ikväll så jag behöver ju egentligen sova för att orka med natten imorron oxå men jag vill ju se matchen och så har dom ju lovat nån grad kallt bara så man slipper ju frysa iaf.. Hmm svårt de där.. Nå vi får se hur länge jag sover imorron kanske jag hinner ändå för jag brukar ju inte sova så jätte länge :)



På tal om ingenting så kommer det idag en och kollar hur våra innerdörrar sitter för att sen på söndag komma och sätta dom nya på plats.. Kommer bli så bra med vita dörrar ist för dom som är nu!! Dock kanske det inte är dom snyggaste dörrarna, eller dom är ju inte fula men jag hade nog helst valt släta vita dörrar med ett runt litet fönster med frostat glas men då kostar det ju därefter oxå ;) Vi valde dom vi nu köpt för att det är såna på vårat och Alwin rum redan..
Sen när vi river väggen mellan hallen och köket och sätter upp nya tapeter så blir det nog perfa ;)


Ähh nu ska jag sluta svammla och fixa frulle så vi orkar göra nå idag :)

*




Äntligen är all Easy cover uppe och jag hade tänkt börja sätta upp dom vanliga tapeterna i eftermiddag/kväll men jag tror jag skjuter fram det till imorron och bara myser med grabbarna ikväll :)
Alwin har varit så duktig och sett film och lekt för sig själv medans jag tapetserade.. Han hann även med en timmes vila :)

Längtar till imorron då Jocke slutar för då ska jag och han åka mot Hpda för lite shopping på Ikea, så ska vi storhandla på Maxi för nu är det länge sen vi gjorde det och det märks verkligen när man inte gjort det för då går det alltid mkt mer pengar.. Gossen ska vara hos farmor och farfar under tiden och förhoppningsvis blåser det inte så mkt så dom kan vara ute och leka för farfar har skottat/plattat till en snöhög idag som han kan åka i :)


Dom här sängkläderna skulle jag vilja ha men vet inte vilken färg??

 
Vilka är snyggast??



Hur gör man?




Idag är jag och gossen lediga och min plan var att tapetsera klart i sovrmmet men Jocke har inte gjort det han skulle där inne igår så det blev genast lite mer.. Frågan är ju bara hur det kommer gå med min planering då jag har en gossen som gärna hjälper till men mest är ivägen..
Någon som vill låna honom en stund?? ;)


Nå det är väl bara sätta igång då..



Onsdag





Idag börjar bokrean och jag funderar på om jag ska ta bussen ner på stan när jag lämnat gossen på dagis för att kolla om det finns någon bok man kan köpa :)
Det har varit så himla smidigt att ha bilen i två dagar då grabbarna varit hemma och hängiga men nu är allt som vanligt igen, Jocke jobbar och det betyder att jag är utan bil..
Skulle vara så himla skönt om man klarade sig igenom den här vintern utan en till bil för sen kan jag ju cykla eller promenera när det inte är snö och svinkallt och så kan vi använda pengarna till annat!!
Nå vi får se hur det går.. Om bara den här jäkla kylan skulle ge med sig nån gång så skulle det genast bli mkt lättare!!

Ska ta och klä på oss nu så vi slipper stressa sen när vi ska iväg :)

Vad händer??





Sitter för tillfället och smälter maten och laddar inför ett BP pass!! Ska bli himla kul då det är sjukt länge sen jag var på de!! Har mest bara spinnat sista tiden och jag som inte alls har gillat spinning har börjat tycka det är riktigt kul då man verkligen känner att man orkar mer och mer och passet jag var på igår var sjukt härligt men massa ökningar i slutet så man kunde ta ut sig till max.. I like!!

Annars då..?? Hmm.. Ja sovrummet går det inte så fort med men det händer iaf något där nu, har börjat sätta upp easy cover här om dan men sen blev det pannkaka av en våd så jag fick ett utbrott och knövlade ihop skiten och där gav jag upp för stunden.. Men idag har jag fortsatt tills limmet tog slut och jag var tvungen fara och köpa mer och även en till rulle easy cover men sen var de dax för middag och nu sitter jag här.. Får se om man hinner göra något imorron på förmiddagen innan jag ska iväg på date med några brudar innan det är p-möte och sen jobb, annars är jag ju ledig torsdag och på fredag till 21.30 så jag borde väl hinna lite iaf :)
Jag strävar efter att vara klar till tisdag iaf så vi slipper ha sängen o sovrummet då jag ska ha Innerums visning här så vi får väl se hur det går med de :)

Nu ska jag mysa med grabbarna innan jag ska iväg :)









I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh-oh I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby

Bekymmer



Många skriver att dom har sommarjobb färdigt nu, jättekul för er men jag tycker det känns lite tidigt??
Annars brukar man ju få veta sånt i sista sekund, iaf här på mitt jobb..
Sen jag började jobba som personlig assistent sommaren 2007 så har jag aldrig varit utan jobb, jag har gått på olika vik, varit mammaledig, jobbat som timvikarie osv tills jag nu efter årsskiftet fick en tillsvidare tjänst.. Wohoo!! Riktigt skönt att veta att man har en tjänst så länge dom nu vill ha mig och jag behöver inte fundera över vart jag ska jobba i sommar osv för i sommar ska jag ha SEMESTER!!

Då kommer vi ju till ett annat problem!!
Jocke jobbar ju som "mattant" ;) på ett dagis och dom har ju stängt hela juli månad så enklast vore ju om han tog sin semester då så slipper vi ha Alwin på sommardagis men jag går inte på semester förrän typ 18 juli tror jag det blir och då hinner vi ju inte alls vara ledig tillsammans så mkt. Vi som ska på semester neråt och göra massa annat kul.. Frågan är ju då, hur löser vi detta??
Antingen tar han sin semester i juli och förlänger sen det hela med lite pappaledigt så får Alwin ett riktigt sommarlov eller så får jag och gossen vara lediga själva i två veckor vilket känns mindre kul..
Nå det tåls att funderas på men det som känns värst är ju att semesteransökan ska vara inlämnad i mars mitt i jävla iskylan!!

Jobbig sits vi sitter i!!





Kladd och klet





Min tröja känns en del äcklig nu när man går runt med smorsel på armen hela tiden så imorron åker den i tvätten!!
Tror nog jag har lyckats kladda ner rätt mkt nu så det skulle vara skönt om den kunde läka fort så man slipper hålla på och smörja!! Just nu ömsar jag skinn som jag vet inte vad och det kliar nå så förbannat, vilket ju är bra men lite smått jobbigt då man inte kan vara där och klia..
Jag brukar iaf inte få såna där äckliga skorpor och det verkar inte som att jag får det denna gång heller så då kanske det går fortare än om jag skulle haft det??
Kanske beror på att jag inte blöder så mkt..?
Nå orka fundera uti de, jag är bara lite rastlös nu :)




Jag är så himla nöjd!!

Funderingar





När jag var helgledig sist så pratade vi om att fara och bada på badhuset men hade inga badkläder då.. Nu har jag det och vi hade tänkt fara till helgen men det går ju inte för mig då jag inte får bada.. Så får se om bara grabbarna badar och jag står på kanten och kollar eller om vi tar det en annan helg??

Idag har jag iaf fått städat badrummet och lilltoan och så har jag spraymålat elementet i sovrummet och slipat lite på väggarna där inne men jag blir galen då pappret bara lossnar från skaftet!! Hade suttit fint med en slipmaskin!!
Imorron ska elementet målas ett varv till om inte Jocke gjort det ikväll och sen är det bara börja häva upp easy covern :) Får se om jag sätter sån där målartejp i hörnen eller om jag sätter dit lister, lister låter ju enkelt men vette tusan vad som blir bäst?? Det ska ju iofs vara vita tapeter så man kommer ju inte se dom ändå..
Kanske måste fara och kolla på sånt innan jag bestämmer mig men då var det ju det där med bil, Jocke kommer inte hem förrän tidigast halv sju imorron kväll och gå ner på stan är nog inget alternativ i kylan..

Nu måste jag hitta en bil snarast!!

Jobbigt uppvaknande





Ni vet när man försovit sig och vaknar med ett ryck, bara flyger upp ur sängen och hjärtat rusar i 180..... det hände mig tidigare vid nio halv tio tiden tror jag det var.. Jag flög upp ur sängen och var precis påväg ut från rummet när jag kom på att inte fan ska jag jobba jag har ju jobbat inatt!!
Åhh vad jobbigt det var, det störde hela min sömn för de tog ett tag innan hjärtat slutat slå i 180 och jag kunde somna om igen..
Kunde bara sova till ett men det kändes som att jag sovit hur länge som helst och kände mig utvilad.. Det är konstigt de där, när man jobbat natt så kan man nöja sig med 5 timars sömn medans man är helt död om man sover så få timmar på en natt!!
Nå jag behöver inte sova så länge om dagarna nu då jag bara jobbar två nätter så imorron ska jag ju sova på natten igen och då blir det nog spikmattan som vanligt så man kan somna i någorlunda tid :)

Idag är lite varmare och solen skiner, man blir nästan lite lurad då man ser ut och det ser så härligt ut tills man kollar på termometrn och den visar över -20 då känns det inte så härligt längre.. Nu är jag så förbannat less den här låååånga vintern som aldrig kommer ta slut!! Det är iaf så det känns nu!! Vi har ju för fan haft svinigt kallt sen i november!! Tur man inte har ett hus som slukar upp alla våra pengar iaf så man kanppt har råd med något annat för då hade jag gått under.!!
Nu vill jag ha vår och värme så man kan vistas ute mer en tio minuter utan att frysa hjäl!!

Dax att rycka upp sig och dra på sig nå kläder för när grabbarna kommer på en timme ska vi och handla lite mat så vi inte behöver svälta ;)




Gossen i stugan förra våren :)
Shit vad han har vuxit alltså!!

Effektiv husmor





Gud så skönt det var att slippa fara iväg med Alwin till dagis i kylan idag då vi inte har någon bil om dagarna när pappa Jocke har den till jobbet!! Nog för att "mommo" oftast är snäll och kommer och skjutsar oss om hon inte har annat för sig <3 Alwin blev som vanligt väldigt glad när han fick vara hemma!!
Han trivs jättebra på dagis och springer iväg direkt när man lämnar honom men han är gärna hemma om han får..

Skönt som tusan var det oxå att få massor med timmar till att städa och fixa hemma!! Jag brukar oftast annars få värsta suget för städ och fix dom dagar jag börjar 13.30 men då hinner man ju aldrig klart innan man ska iväg, elller det beror ju på hur mkt man ska göra men jag vill gärna göra massor när jag väl sätter igång!!
Jag har iaf hunnit

*Dammtorka
*Dammsuga
*Skura
*Packat undan all återvinnig och burit ut i garaget så Jocke kunde köra iväg det när han kom hem och det var INTE lite vill jag lova!! Vi är expert på att dra ut på det tills det är hur mkt som helst och ändå bor vi nära en sån där station så enkelt skulle det ju vara att ta eftersom så det inte hinner bli så mkt men det har vi inte lärt oss än ;)
*Plockat undan leksaker och annat jox som legat överallt
*Plockat och rengjort bänkarna i köket
*Torkat ur sopskåpet och städat där i
*Tvättat, hängt tvätt och satt in i garderober¨
*Bytt sängkläder
*Burit (läs Jocke) upp julsakerna på vinden, dom har stått i gästrummet alldelens för länge!! Även Alwin var upp dit två svängar och shit så duktigt han var på att klättra upp för stegen :)
*Halvsovit några timmar för att slippa vara så trött inatt :)

Badrummet och lilltoan tar jag och rengör imorron.. Så måste vi köpa oss några pärmar och register så vi kan stoppa i alla räkningar och viktiga papper som ligger i lådor och skåp som snart är överfulla!! 
Ska även flytta över Alwins urväxta kläder från kartonger till vakumpåsar så vi kan sätta ner det i källaren utan att oroa oss för att det ska bli förstört om det är fuktigt där nere..  

Förhoppningsvis hinner jag klart allt imorron så jag kan ägna mig åt sovrummet sen nog för att det tar emot lite att börja med tapetseringen men det går ju fort bara man kommer igång :)





Ändrade planer




Skulle jobba en långkväll ikväll och dag imorron och fredag men bemanningen ringde och fråga om jag kunde ta natt idag och imorron ist då det är lättare få ut vikarier till dagspass så självklart tog jag det :)
Så idag ska jag städa, städa, städa och städa.. Har varken haft tid eller ork till det då man inte gör annat än jobbar så nu måste det bli gjort.. Tvättmaskinen kommer troligen gå hela dagen oxå :)
Om jag är nog effektiv kanske jag hinner snöra upp några våder i sovrummet oxå där det nu stått still ett tag :)
Sa jag förresten att jag ska städa?? ;)

Så kommer min dag se ut :)
Vad gör ni idag??






Hjärtedagen <3




Idag är det hjärtedagen och jag hade inte förväntat mig så mkt för egentligen så är ju denna dag ganska överskattad.. Jag hämtade upp gossen hos mamma då jag hade tatuerat mig klart och blåste hem och tog in alla saker osv, gick in i köket och sa "och inga blommor har man fått" fast på skoj såklart sen kommer Alwin ut från tvättstugan med en stor bukett som Jocke köpt ;) Åhh vilken underbar älskling jag har!! ;)

Och jag tycker absolut att jag idag visat min kärlek till mina grabbar med min tatuering ;)




No life




Helgen har spenderats på jobbet och några få timmar hemma för lite sömn.. Man har ingen som helst kontakt med omvärlden när man jobbar dom här helgerna känns det som för man bara jobbar och sover...typ..
Men jag hann iaf klämma in en dejt med bästaste Tesse på fredagkväll som spenderades i hennes soffa med tvmys :)
Lördag vart det bara jobb och sova och igår när jag slutade åkte jag till mamma där gossen var, farmor och farfar hade kört honom dit då han sovit hos dom i helgen när Jocke varit på bandyresa..
Åt middag och gosade med världens mysigaste gosse innan jág och Tesse åkte mot Smedsbyn på Mary Key party hos syster men jag höll hårt i pengarna och köpte inget fast jag tror nästan jag ska köpa nå grejs i efterhand för dom var så himla sköna och skulle nog funka perfa på min torra hy..
Sen tillbaka till mamma där gossen sussade sött och jag såg Wallander med Mammi innan jag oxå bäddade ner mig i flickrummet mitt..

Idag kom äntligen dagen jag längtat efter som ni såg i inlägget nedanför ;)
Gud så nöjd jag är!!

Min nya gadd ;)





Vad tycks??


Blomman högst upp är en Nejlika som är Alwins månadsblomma
Den i mitten är en Aster som är Jockes månadsblomma
Och den längst ner är en Riddarsporre som är min månadsblomma ;)
Min familj helt enkelt :)

Så nu behöver jag inte ångra mig om det skulle skära sig mellan oss (vilket det förhoppningsvis inte gör) för det är ju bara en blomma och Jocke kommer ju alltid vara Alwin pappa förde ;)




Illmående från helvetet!!





Usch och fy vad jag har fått må dåligt sen i onsdags!!
Jag ökade på fettet redan under lunchen och under kvällen på jobbet ville jag bara lägga mig ner och dö för jag mådde pyton!! Mådde illa, hade huvudvärk och ingen ork..
Gick och la mig i hyfsad tid i hopp om att det skulle gå över men vaknade några ggr under natten och fick då känna det hemska illamåendet.. När jag vaknade igår morse trodde jag seriöst att jag skulle åka på magsjuka för jag mådde uselt.. Men efter lite blåbärsoppa, vatten och en dusch så kände jag mig bättre och gjorde oss klar för en dag i Luleå..
Med tanke på mitt mående så orkade jag inte med så mkt shopping så vi åkte hem till moster där jag la mig på soffan en stund men var tvungen tvinga mig upp för annars hade jag somnat hårt och länge..

Blev sängen här hemma halv nio och har sovit till halv nio på morron och idag känner jag mig äntligen bättre så jag kan ju hoppas att det bara blir ännu bättre nu så man pallar jobba hela helgen!!

Just nu känner jag bara för att spy på all fet mat men jag ska fan inte ge upp för det!!
Nu kör vi!!



Need some sleep





Efter en dag på jobbet och sedan middagsbjudning här hemma sitter jag nu i soffan i ett tyst hus och är sååå jävla trött så jag skulle kunna gå och lägga mig och sova för natten men jag försöker nog hålla mig vaken en stund till iaf..
Syster och flickorna är hos mamma så jag bjöd över hela bunten på middag idag så barnen skulle få leka och så jag skulle få träffa dom oxå såklart ;) Airams kålgott i gryta blev det och jag tror nog jag fick bra betyg för det :)

Sovrummet står still och när jag tänker efter så skulle det vara jäkligt skönt att leja bort det så jag slipper stressa och tänka på att få det färdigt så det kanske man gör så vi kan flytta in där snart igen.. Jobbar ju fan hela tiden och enda lediga dagen jag har den här veckan ska jag spendera i Luleå och sen jobba hela jävla helgen!!

Ähh det här blev bara svammel...


Här händer det grejer :)




Dagen idag har gått så fort så jag har knappt hunnit med!!
Jag gick upp med gossen vid 8 tiden och då mös vi bara på här tills Jocke vaknade för att sen vid halv elva tiden börja i sovrummet så nu är alla tapeter borta från väggarna, alla tapetrester är i sopsäckar och annat jox som legat där är plockat undan. Vi har varit och köpt Easy cover som förhoppningsvis kommer upp imorron och sen är det bara sätta igång med den riktiga tapetseringen.. Behöver jag säga att jag längtar tills det är klart?? ;p



Vi gjorde ett nytt försök med att vända Alwins säng ikväll och det gick väl sådär, han har varit och tassat och svammlat lite i sitt rum men nu sover han och det tog inte allt för länge.. Om vi nu bara låter den stå sådär nu och är stenhårda med att han ska ligga där så kommer det nog gå bra och vi kan snart köpa en stor säng åt honom :)
Han fick ju pengar i present till en stor säng så självklart ska det ju köpas en för dom oxå!!


Här var man liten :)

Äntligen!!





Igår kväll kl 20.45 blev jag faster till lilla Freja :)
Shit vad gammal man låter nu "faster Emma" ;) Hehe
Tyvärr har jag ingen bild att visa men gissa om man är sugen att åka ner och träffa dom snarast!! :)



Faster?




Slendy och Crille har åkt in nu så idag blir jag förhoppningsvis faster :)


Drömmar





Lyckades sova till halv tre idag men jag vaknade första gången vid 12 och var upp på toa för att sen vakna en timme senare men jag tvingade mig själv att somna om och jag tror nog jag hann vakna och somna om en gång till innan jag till slut vaknade halv tre och gav upp..
Jag fattar inte varför jag inte kan sova längre, jag menar har man varit vaken hela jävla natten så borde det väl inte vara några problem??
Förra gången jag gick natt så kunde jag inte sova länge än till ett och gången innan de blåste jag på till fyra tiden..
Hur kan det bli så olika från gång till gång??
Jag sover gärna till tre fyra tiden så man slipper vila innan man ska iväg för att orka med natten..
Imorron behöver jag däremot inte sova så länge då jag ska kunna sova på natten oxå..

Hur som helst så drömde jag just innan jag vaknade och jag kommer preics ihåg vad jag drömde..
Jag och mamma var till mormor och morfars hus i Gammelgården, det huset är sålt sen typ 5-6år tillbaka tror jag.. Men i drömmen så var det inte sålt och allting var kvar precis som att dom ännu bodde där.. Kylskåpet och skafferiet var fullt med mat och i alla andra skåpen var allt annat oxå kvar.. Jag tyckte det var så konstigt att ingen hade tömt och städat ur där trots att det är flera år sen dom lämnade oss.. Jag började fundera på hur man skulle kunna göra om köket m.m och sen vaknade jag..

Jag har dom senaste månaderna drömt massor med saker om just mormor och i början på december drömde jag nog som mest om henne.. Speciellt natten till mammas fördelsedag, den 5e..
När mammas telefon ringde på hennes födelsedag så kändes det precis som att det var mormor som ringde och skulle sjunga för henne som hon alltid gjorde.. Jag hade ju såklart fel men det var min moster som ringde och sjöng så det var ju inte så långt ifrån :)

Undra vad detta kan betyda??
Varför har jag börjat drömma så mkt om henne??

Saknar dig mormor!!




Frukost sen sängen :)





Sitter och äter lite frulle innan jag ska åka hem och sova så kan jag bara bortsa tänderna och krypa ner under täcket när jag kommer till mamma :)
Turkyogurt med hallon och blåbär och ett ägg blire idag..
Enkelt och supergott!!

Tjugo minuter kvar nu tills jag slutar...

Godnatt ;)



Bjuder på en bild på en väldigt långhårig kille ;)

Brieost





Köpte bireost här om dagen när jag var och handlade och tog med den till jobbet och tänkte att jag skulle smaska lite inatt så jag tog mig nyss ett kokt ägg, 2kasslerskivor och en bit brie men fy vad osten smakade jävul alltså!!
Jag brukar köpa euroshoppers för den är riktigt god men nu köpte jag President som oxå brukar vara bra men det får ett stort fett MINUS av mig!! Fy fan!!

Funderingar




Då var man tillbaka på jobbet igen för att avverka dom två sista nätterna för nu..
Tänkte åka till mamma och sova nån timme tidigare men jag röjde undan lite i gästrummet och la mig där ist, så mkt sömn vet jag inte om det blev då Alwin hade en väldigt hög ton när han pratade men så är det dom små ;)
Jag började fundera när jag låg där hur fint det skulle vara om vi skulle haft en säng och så ute i gillestugan för då skulle jag alltid kunna sova hemma när jag jobbar natt utan att bli störd.. Får fundera på detta ;)

Igen bil blev det heller då den inte hade motorvärmare vilket är ett måste när man bor här!! Vi får helt enkelt leta vidare..


Ungen vägrar sova!!





La Alwin för typ en halvtimme sen men han ville inte alls sova så han har pratat och jyrat i sin säng, tillsut gick jag in och då hade ungen skitit så de var bara gå och byta och sen tillbaka i sängen och gissa om jag fick en hysterisk unge!!
Nu är det iaf tyst där inne så jag hoppas att han har somnat eller gör det snart!!
Jag hade tänkt dra en ride med dammsugaren och fixa här när han sover men jag väntar tills han somnat helt annars finns risken att han inte alls sover..
Imorron kommer Anticimex för att göra en besiktning så man vill ju inte gärna ha en massa dammhundar som flyger runt här ;)

Måste även fixa någe mat och sen ska jag hinna sova nån timme oxå så jag orkar vara vaken inatt..
Förhoppningsvis blir det till att åka och se på en bil sen oxå men jag överlåter nog det till Jocke ;)


En gammal bild på lilla hjärtat då han sover i kundvagnen på Ikea ;)

Klant!!




Igår när vi kom hem från Boden gick jag in för att kolla i kyl och frys vad jag behövde handla hem och sen snabbt iväg till affären för jag var svinigt hungrig..
För ett tag sen när jag skulle gå ut med lite saker från frysen här inne till frysboxen ute i gillestugan ser jag att jag glömt ställa tillbaka en korg som ska vara i boxen där det bland annat var vinbär, blåbär och blåbärsylt så nu har jag snört ihop en glass med vinbär i, hur den sen smakar får vi se och blåbären tänkte jag äta i turkyogurt men sylten vette tusan vad jag ska göra av.. Tror det får bli plättar eller pannkaka till grabbarna..

Klantigare människa än mig får man nog leta efter!!




Lite nytt




Igår åkte jag mamma och gossen till Boden för lite shopping :)
Tanken var från början att vi skulle åka dit en sväng och sen till Smedsbyn för att hälsa på och lämna paket åt syster då jag inte kunde fara dit i helgen när alla andra var eftersom jag sov hela dagarna..

Köpte en ny täckjacka och täckbyxor åt gossen i stl98 så det är ganska stort nu men nästa vinter blir det nog perfa..
Han kommer såklart ha en overall nästa vinter oxå men kan ju vara skönt med tvådelat oxå ibland, speciellt om man ska iväg och handla eller  liknande så tar man bara jackan :)

     


Köpte det på Kappahl där Alwin även hade presentkort på 200kr :)

  
Från Lindex


Tröja Kappahl och sockar Dollar

Kanske inte så svårt att missa vilken färg som är min favoritfärg just nu ;)?

Som vanligt blev det mest saker till gossen ;)
Till mig själv köpte jag detta



Får hoppas jag hittar lite kläder i Luleå nästa vecka :)


Onsdag




Äntligen är onsdagen här men tyvärr blir det ingen tatuering idag då vi fått skjuta fram det till den 14 pga jobb så nu får jag gå och längta i två veckor till men det går ju fort så har dom veckorna rusat iväg ;)
Så jag och gossen tar en mysdag här hemma och om jag finner motivationen så kanske jag får rivet mer i sovrummet och sen städat här.. Vi kommer nog smeta upp såna där täcktapeter sen för att slippa brespackla hela väggarna eller säta upp nya skivor.. Till helgen hoppas jag att vi får en del gjort där inne så vi kan tapetsera nån gång!!
Måste bara fara och inhandla allt som vi behöver till detta bara vi får lånat oss en bil där allt får plats ;)
På tal om bil så kom det ut en igår som jag absolut hade kunnat köpa men den åkte lika fort, våran vanliga tur med andra ord!! Less blir jag!! Vi måste verkligen ha en till bil nu då dom lovat iskyla för då kan jag ju inte gå med Alwin till dagis utan att vi fryser ihjäl!!



RSS 2.0