Hur ska jag göra?






Min dag började bra, började jobba kl 8 och sen efter typ 1 timme så blev jag alldelens varm och svimmfärdig och mådde inte alls bra.. Vet inte riktigt vad det var som hände men några kullerbyttor i magen var det nog inte den här gången för jag kände inge i magen iaf.. Kanske blodtryck eller blodsocker fall?? Hur som helst så fick dom ta ut ngn anna för att jobba för mig för jag kände att jag behövde fara hem och vila.. Så jag har sovit en stund här tidigare och nu känns det bättre.. Är bara så himla obehagligt när det blir sådär.. Så hatar jag att ringa och sjukanmäla mig lr liknande.. Så känns det ganska pissigt med en karens dag nu oxå.. Blää!! Imorron har jag en kväll och hoppas att jag kan jobba då!!

Har iaf pratat med fk idag angående havandeskapspenningen och dom sa att jag bestämmer själv om jag ska vara hemma eller jobba ett tag till.. Som jag skrivit tidigare så har jag ju sökt havandeskap f.o.m 20 den här månaden så det är ju på torsdag.. Så nu har jag tills imorron på mig att fundera och bestämma om jag ska jobba längre lr inte.. Mitt ärende ligger ännu under förhandling men man kan ändå vara hemma och få retro sen och skulle det nu vara så att man har sån otur att man får avslag vilket jag inte borde få så kan man alltid ta från föräldradagarna.. Fast dom vill man ju inte slösa med så vi får se hur jag gör..  Tillika så känns det som att jag skulle kunna jobba ett tag till men samtidigt så känner jag oxå ibland att jag behöver vila och ta det lugnt.. Nåja vi får se imorron hur jag gör :)



Kommentarer
Hanna

Du kanske behöver vila Emma, tänk på att det är inte länge kvar tils lillen kommer. Bara lite mer än 1 månad :) Och du SKA orka med en förlossning.

2008-11-17 @ 16:33:50
URL: http://wildbee.blogg.se/
IdaR

Nä men jag vill ju jobba med dej på tisdag!!:) Men du borde nog vila dej tills du ska trycka ut den lille också.. :) se i så fall till att det blir nån kul jag får jobba med på tisdag.. ;) Puss

2008-11-17 @ 17:07:34
Bilja

Gud va jag känner igen dig, brukar du vara i Överkalix? ha en bra kväll!

2008-11-17 @ 20:04:49
URL: http://biljas.blogg.se/
Sanna

har du fått havandeskapspenning?

2008-11-20 @ 00:29:29
URL: http://sannabertils.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0