Mera bilder frĂ„n ledigheten 😀































Timepassby





Har skullat skriva nÄgot nu lÀnge men varje kvÀll nÀr jag lagt mig i sÀngen och tÀnkt skriva har jag varit sÄ trött sÄ det inte blivit ngt..
Varit ledig nu sen förra tisdagen och jag har inte somnat pÄ spikmattan en gÄng - trött tjej!!

Hunnit med lite allt möjligt
☆En UmeĂ„tripp med hotellmys 2 nĂ€tter och shopping men Tesse 💕
☆Satt lite blommor och fixat ute
☆Varit ute istortsett varje dag med barnen, sĂ„ kul nĂ€r dom har sĂ„ kul med alla andra barn pĂ„ gatan!
☆Dragit pĂ„ mig nĂ„n jĂ€vla förkylning/allergi?
☆BĂ„da barnen har Ă„kt grĂ€vmaskin och traktor - PremiĂ€r för Alma
☆Fixat lite i husvagnen som vi skulle behöva Ă„ka ivĂ€g med snart
Och massa mer â˜ș

















FörfÄtimmar






Dygnet har helt klart för fÄ timmar! ! Jag hinner typ aldrig hÀlsa pÄ folk och idag hann jag inte ens med hÀlften av det jag hade tÀnkt! !!
Sov till 14.30 och fÄ var det upp och hoppa, ta sig nÄ i magen och sen hÀmta barnen. . Vi var ute nÀr vi kom hem tills det var dax för middag och sen fullt upp med att plocka och diska undan innan barnen skulle göras nattklara osv. .
Alma svamlade pÄ alldeles för lÀnge som vanligt - JÀkla unge!!
Hann iaf boka vÄran tripp till KolmÄrden och Ullared och vika lite tvÀtt innan jobbet. ..



Som vanligt hinner jag kolla igenom internet tusen ggr om osv och ja, jag skulle behöva byta bil kÀnner jag!!
TĂ„la att funderas pĂ„ 😀





Ten days off




Jahap, Äter pÄ jobbet sen tvÄ timmar - igÄr hann jag inte göra speciellt mkt frÄn det jag vaknade kl15 tills jag började jobba kl18 men det tog jag tag i idag. .


Efter att jag fĂ„tt mat i magen hoppade jag och gumman vi duschen - mamma kom förbi sĂ„ det blev kaffe - skrubbat och rengjort SkrĂ„llans utebur medan hon skuttade runt i hagen sen fick hon flytta in uteburen igen - tvĂ€ttat - dammsugit - kollat vad som ska med pĂ„ tisdag dĂ„ jag och Tesse Ă„ker till UmeĂ„ för lite Hotell hĂ€ng till torsdags, Ă€r sĂ„ glad att jag har sĂ„ fina vĂ€nner ♡

Nu har jag denna natt och imorgon kvar sen gÄr jag pÄ 10 dagar ledigt - hur hÀrligt! ! Dessa dagar vet jag precis hur dom ska spenderas. . TÀnkt nÀsta gÄng jag gÄr pÄ ledigvecka sÄ fortsÀtter jag sen med semester och blir ledig 5veckor - Najs! !



Hardworkwork





Idag har jag och Lovisa varit pĂ„ en liten roadtripp till SkellefteĂ„ - har inte varit dĂ€r sen jag flyttade dĂ€rifrĂ„n 2006, alltsĂ„ 8 Ă„r sen sĂ„ det var skojigt 😃


SĂ„g en jĂ€ttefin klĂ€nning pĂ„ h&m men köpte inte och kollade nu ikvĂ€ll om den fanns att bestĂ€lla, sjĂ€lvklart gjorde den inte de 😕


Hann snabbt dricka en kaffekopp hos mamma nĂ€r vi kom hem och sen hem och Ă€ta och pussas och kramas lite med mina hjĂ€rtan innan det var dax för jobb, tur jag hinner fĂ„ mer sĂ„nt imorron â˜ș Nu Ă€r det 4 nĂ€tter som gĂ€ller och sen Ă€r jag ledig till nĂ€sta fredag! ! Najs bajs! !




FörvÀntansfull





Ligger i sÀngen, vaknat lite i tidigaste laget med tanke pÄ att jag ska jobba inatt men jag kanske hinner skramla ihop lite sömn senare om jag har tur. .
Ska stiga upp och göra kaffe och ta en promenad med Milly innan jag börjar göra mig iordning för dagens Ă€ventyr - det hĂ€nder endel kul nu och jag Ă€r minst sagt förvĂ€ntansfull! ! 😃



Ledigdag





Idag Àr jag och smÄkottarna lediga!!
Vi har börjat dagen med mys i sÀngen sen frukost till dom smÄ och kaffe till mamman. .
Ska dricka upp mitt kaffe och sen hoppar jag och lillan i duschen..
En promenad Ă€r planerat och sen fĂ„r vi se vad som hinns med, Alma mĂ„ste vila och vid 13 tiden far vi till dagis pĂ„ öppet hus och kl14 springer dom vĂ„rruset 😃

Efter de Ă€r vi bjudna pĂ„ smĂ„ plĂ€ttar i byn till barnens förtjusning 😆


Jag kÀnner mig ok idag, det gjorde jag till en början igÄr oxÄ tills huvudvÀrken kom smygandes och trots tabletter blev det bara vÀrre!! JÀkla skitnacke!! Det mÀrks att jag legat pÄ latsidan med trÀningen sÄ nu Àr det verkligen dax att ta sig i kragen igen. .
SÄ idag testar jag att smörja nacken med zon och hoppas jag slipper ha ont! !



Försvinn






Förkylningen eller vad det nu Àr kÀnns bÄde bÀttre och sÀmre - halsen kÀnns bÀttre men dÄ har jag feber/ledvÀrk i typ hela kroppen sÄ jag livnÀr mig pÄ panodil, c-vitamin, citron & ingefÀra te, halstabletter osv..


Undrade lite under dagen hur tusan jag skulle orka natten men panodil funkar det ÀndÄ bra.. Tröstar mig med att jag gÄr pÄ ledigt imorron iaf till fredag sÄ dÄ hoppas jag att jag Àr tillbaka pÄ banan igen!!


Annars har vi varit till mamma och fÄtt oss middag idag, Alwin har haft simskola sÄ har vi varit ute en stund innan det var dax att gÄ in och göra kvÀll för de smÄ som börjar redan 6..
Imorgon har jag apt och Alwin simskola - det Àr dom planerna som Àr hittills och mer lÀr det nog inte bli..



Halsont






IgĂ„r vaknade jag med halsont, huvudvĂ€rk och yrsel - kĂ€nns typ som det jag hade i flera mĂ„nader förra Ă„ret dĂ„ jag kĂ€nde mig smĂ„sjuk till och frĂ„n en lĂ€ngre tid pga lĂ„sningar i bröstryggen som strĂ„lade upp mot nacke och huvud. . 😕


Det börjar liksom vara dax att gÄ pÄ massage nu dÄ det Àr alldeles för lÀngesen sist och jag ofta har ont i nacken och axlar vilket ger mig huvudvÀrk. . Skulle vara fint om kommunen bjussa pÄ sÄn friskvÄrd dÄ det Àr pÄ jobbet jag fÄr problem! !


NÄ vÀl, halsen gör Ànnu ont och huvudet kÀnns rÀtt tjockt sÄ jag hoppas det gÄr över med lite sömn för inte tusan har jag tid att bli sjuk!@


Hon kan allt




IgÄr morse vaknade vi av att Alwin kom inspringande i sovrummet och sa "pappa skynda dig och kom och se vad Alma gör!"
Jocke var fort uppe sen hörde jag "vad gör du!"
DÄ har ungen tÀppt igen hÄlen i tvÀttstÀllet i lilltoan med papper och har kranen igÄng = vatten över hela golvet! !

Jocke var snabb att dammsuga upp vattnet och fyllde 2.5 behÄllare! ! Svabbade tort med skurmoppen och sen tog Jocke lÀs listen och sjÀlvklart var det blött dÀr oxÄ!! Vi vet alltsÄ inte om det farit vatten under golvet i toan eller hallen sÄ dom mÄste komma frÄn försÀkringsbolaget och mÀta. .
Jaa, hon kan mkt denna lilla tjej! !



BĂ€ddan




Precis lagt mig i sÀngen pÄ spikmattan - dagen jag gÄr av natt försöker jag alltid lÀgga mig tidigt om jag inte vill vara vaken till morgontimmarna dÄ det liksom Àr antingen eller som gÀller, nÄgonstans mitt emellan funkar inte dÄ kroppen gÄr in i "nattlunket"..
Skönt ÀndÄ med tanke pÄ att vÄra barn gillar att vakna tidigt och det Àr alltid jag som blir vÀckt av dom..


PÄ tal om barnen sÄ somnade bÄda pÄ stört ikvÀll, dom var nog trötta efter veckan och tidiga mornar. .
Alwin somnar ju alltid direkt utan problem men Alma kan vara upp hundrafemtioelva ggr och svamla uti det ena och det andra. . Hon Ă€r en rĂ€tt jobbigt och bestĂ€md liten dam sĂ„ det Ă€r ju himla tur att hon Ă€r sĂ„ himla söt och charmig typ alltid 😉




Sooon




Vaknade strax efter 12 men sovit som en klubbad fram till dess sÄ jag kÀnde mig ÀndÄ ovanligt "pigg" sÄ jag kunde inte somna om.. Inte bra att jag börjat vakna sÄ tidigt för egentligen behöver jag sova minst till 14!!
Efter ett tag kom huvudvÀrken smygande men jag lyckades mota den med panodil, en dusch och kaffe. .

NÀr resten av familjen kom hem var vi ute en stund innan middagen, barnen lekte med kompisar och vi satte in dynorna i husvag efter middagen kom mamma, Lovisa och John förbi. .
NÀr det var dax för jobb var mamma barnvakt dÄ Jocke hade trÀning. .
VÀl pÄ jobbet hade jag ont i huvudet igen sÄ det blev panodil och kaffe igen sÄ nu hoppas jag dem inte kommer tillbaka! !

Blev ingen promenad med Milly idag dĂ„ orken försvann nĂ€r jag hade ont sĂ„ nya tag imorgon - skulle Ă€ven behöva ta mig i kragen och masa mig till gymmet, det blev jĂ€vla svĂ„rt ta sig tillbaka dĂ„ det blev för lĂ„ngt uppehĂ„ll iom op:n!! Det fĂ„r inte gĂ„ mer Ă€n max 2-3 dagar mellan dĂ„ kommer latmasken!! Men jag har ju iaf trĂ€nat hemma och promenerat 😆

Fulltupp!!





I mĂ„ndags hade Jocke uppkörning för att ta utökad b-behörighet och klarade det sĂ„ nu fĂ„r han dra husvagnen 😊
IgÄr hÀmtade han, Alwin och farfar hem den medan jag och smÄtjejer var pÄ promenad sÄ sen roade jag mig med att stÀda ur den - grundligt! !


Alwin började Simskola igÄr med Lek och Plask som han gick tidigare - han tycker det Àr sÄ himla roligt och duktig Àr han!!
Efter simskolan Ă„kte vi till farbror Patte som fyllde Ă„r â˜ș










Bokade Ă€ven tatueringstid sĂ„ om typ 2.5 vecka Ă€r det dax 😆




Idag har jag promenerat, dammsugit och skurat (utan att bli sur), tagit bort alla sÀngklÀder och vÀdrat alla tÀcken, lagat en sjukt god köttfÀrssoppa med massa vitlök, varit med Alwin pÄ simskolan (dom kör 2ggr/v) , fÄtt hemlevererat en lekstuga, nattat barnen och dragit till jobbet sÄ hÀr blir jag sisÄdÀr 8 timmar till! !







PĂ„ riktigt? !




Det ringde nyss en mÀnniska som typ ville att jag skulle lÄna pengar för att lösa ut lÄn och krediter - ehh jaha, vilka dÄ?
Började frÄga om jag verkligen inte köpt ngt pÄ kredit osv. .
Eller om jag kÀnde ngn som behövde lÄna pengar. .! PÄ riktigt! !!?
Inte jÀvla konstigt att folk lÄnar pengar pÄ impuls liksom! !
Jag hade kunnat lÄna upp till 150 000 bara sÄdÀr liksom "det kan ju vara bra inför semestern osv"

Tur vi har vÄrat semester konto som vÀxer och vÀxer - in your face! !
Vilket jÀvla skit jobb att ringa runt till folk och tvinga pÄ dom lÄn! !

Inspiration





Sovit till halv ett idag (igÄr), latat i sÀngen/soffan, hÀmtat hÄrfÀrg hos Jennie pÄ salongen som jag sen kladdade i, dammsugit, duschat, pussat pÄ mina trollungar som kommit hem, fixat middag och varit ute...
Det har jag pysslat med innan det var dax för jobb igen. .

Jocke hade med sig en skit cool sparkcykel Ă„t Alwin nĂ€r han kom hem, den skulle jag kunna sparka runt med 😉













Styret ska sÄklart sÀnkas men vi hade ingen nyckel som passade. .

Imorgon ska jag och klippa mig hos Jennie, lĂ€r vĂ€l bara bli topparna som vanligt - feg som man Ă€r men jag trivs i lĂ„ngt hĂ„r och tycker inte alls jag passar i kortare 😆
Vi fĂ„r Ă€ven hem vĂ„ran lekstuga imorron eller tisdag sĂ„ dĂ„ Ă€r det bara till att mĂ„la hur trĂ„kigt det Ă€n Ă€r!! Sen fĂ„r jag inreda och fixa 😃
Husvagnen ska hĂ€mtas hem pĂ„ onsdag sĂ„ de blir det att stĂ€da ur den och fixa Ă€ven i den - mkt roligt fix nu!! 👍


Lekstuga





Har suttit ett tag nu och kollat runt efter inspiration till att inreda lekstuga - Ähh vad jag vill göra det nu nu nu! !

Maaat




TÀnk att mat Àr nÄgot man funderar över varje dag, vad ska vi Àta till middag, lunch osv.. Sjukt jobbigt komma pÄ matrÀtter varje dag oxÄ men ett ont mÄste. .
Tror jag mÄste knÄpa ihop en matsedel för veckan, allting blir sÄ mkt enklare dÄ.

Inatt pĂ„ jobbet har jag suttit och varit sugen pĂ„ allt möjligt, mest tacos men nĂ€r jag kom hem imorse och skulle ta fram köttfĂ€rs blev det kyckling istĂ€llet sĂ„ vi har Ă€tit kycklingfajitas - mun****l deluxe! ! Tur vi passade pĂ„ nĂ€r barnen Ă€r borta för dom hade tyckt det var för starkt 😆

Sextimmarkvar




Sitter pÄ jobbet och Àr hungrig och sugen pÄ allt möjligt - just nu Àr det ölkorv och tacos som kÀnns mest lockande. . Kanske man mÄste snöra ihop nÄ tacos imorron dÄ..


Valborg har passerat och vi var i Smedsbyn hela högen, kul att fara alla tillsammans, jag brukar ju annars Äka dit med barnen om Jocke jobbar eller har bandy pÄ helgen. .
Vi var hos Agneta och Andreas pĂ„ Ă€ngen dĂ€r dom gjort en stor brasa, grillade allt möjligt och drack allt möjligt medan barnen lekte pĂ„ i flera timmar. . Var dĂ€r typ 17-23.. Vi var typ 11 vuxna och lika mĂ„nga barn 😆

IgÄr var vi alla rÀtt trötta, Ät flott och slöade hela dagen innan jag och Jocke Äkte hemÄt - jag dÀckade just efter 22 och sov till 10.30 imorse, trött morsa! !
BĂ€st vila upp sig sĂ„ man orkar jobba hela helgen 😉













RSS 2.0