Biten




Idag när vi hämtade barnen på dagis berättade dom att Alma blivit biten på handen och det verkade inte så farligt., Det syntes röda märken från tänderna men såg inte ut som att de gått igenom..

Vid middagen var hon väldigt gnällig och missnöjd så kändes hon varm så jag trampade henne och det visade 38grader.. Sen hade vi lite fredagsmys och hon klagade lite på att hon hade ont i handen och när jag kollade mer så såg man att huden gått upp lite - ringde 1177 som tyckte vi skulle åka in och kolla upp det..

På akuten var hon jätteduktig, berättade att hon hade inte, vart och vem som bitit henne.. Doktorn tyckte ändå det såg fint ut, inte direkt svullet och inte rött mer än där tänderna tagit och trodde inte febern berodde på bettet så vi skulle avvakta och hålla koll - ändrar det färg eller sväller ska vi komma in igen för behandling..

Nu sover hon med medicin i kroppen och jag hoppas hon sover hela natten utan att behöva ha ont!!





Sooooooova





Trött nå djuriskt trots att jag ändå sovit bra efter dom här nätterna men kroppen börjar nog vara trött nu så det blir fint men 1veckas ledigt!! Sen jobbar jag nästa helg och sen ledig 2veckor då jag blir sjukskriven - får lite ångest av att vara borta från jobbet men vad gör man liksom.. Nå det ska ändå bli skönt!!


Gymmet var planen nu men är alldeles för tom på krafter för det, de skulle bara bli pannkaka!! Får se om jag kanske orkar senare annars får det bli imorron..


Nu ska jag iaf klä mig, åka och sola och sen till mamma och dricka kaffe och lämna tillbaka hennes bil..

Seeeeg





Sovit till 14 men känner mig ännu trött fast jag inte kan sova mer - får ta en pn på soffan sen eller nå..

Igår var jag och Lovisa på gymmet och körde ett riktigt bra/hårt benpass - längesen det kändes så himla bra efter ett benpass, det är inte riktigt favoritmuskelgruppen men man måste ju träna dom oxå!!
Det känns idag vill jag lova!!


Ska ta och stiga upp och vänta in min familj som snart kommer hem från jobb och dagis.. Kaffet måste slås igång så jag piggnar på mig och så mat i magen så är man nog människa :-)



Sleepyhead!!




Snittat ca3 timmars sömn per dag under denna jobbhelg - totalt 9timmar och jobbat 33, behöver jag säga att jag är trött??
Blir en tidig kväll idag, ska ta mig nå kvällsis, tvätta fejset osv och sen sova så kanske man är människa imorron!!






Här är dom mina nya glajjor :-)
Jag känner mig väldigt nöjd över mitt val!! Dom är såpass stora så jag märker inte av dom på samma sätt som dom gamla att jag ex kollar under dom..

När vi ändå var i Luleå blev det lite småshopping -
Några ugglor, Jeans till Alwin, Blöjor, Tvättservetter, Present till lilla Elvin mm..
Skulle köpa en jacka till Alma men den fanns inte i rätt storlek så jag ska beställa den - hade sån tur när jag handlade att jag fick 30% på en vara så det blir ju perfa till jackan!!

Hittade sjukt snygga fönsterlampor som jag måste köpa till matrummet när lönen kommit!! Är så less Ikea lamporna och vill ha samma i fönstrena på båda sidorna!!
Massa annat fint hittade jag oxå men jag tänkte hålla mig lite ifall vi ska shoppa nå i Umeå då jag ska på op..

Nå göra sig nattklar var de - Natti

TickTackTickTack




6timmar kvar av natten och jag måste säga att det ska bli skönt med två lediga nätter så jag får sova!!
Vaknade kvart i 12 idag av att jag var kissnödig och sen kunde jag inte somna för jag hade ont i huvudet och var hungrig så då steg jag upp..

Åt lunch och drack min Berocca och sen gick jag och barnen till Lisa och Lily och lekte ute i deras snöbacke, en till kompis till L kom och efter ett tag gick vi in för mera lek, kaffe och fika :-) Kul när man hinner ses ibland och barnen tycker ju det är sååå kul!!
Middag serverades i byn innan vi åkte hem för att natta barn och jag bäddade ner mig i soffan för lite sömn innan jobbet..

Imorron blir det inte heller så mkr sömn då vi ska till Luleå och hämta ut glasögonen och även shoppa lite nödvändigheter - kl12 drar vi så det blir nog en tidig kväll för mig sen.. Skulle jag orka tänkte jag spinna men jag lämnar det öppet så jag inte somnar på cykeln..

Morrnmorron





Av någon konstig anledning blir det oftast att jag bloggar såhär på morronkvisten när jag typ "väntar in" dagspersonalen så jag får gå hem.. Tidigare var det mitt i natten och ibland flera inlägg men då skrev jag på datorn vilken jag sällan använder mer annat än att kolla film/serier/tv-program..


Iallafall, på ca30min får jag åka hem mot sängen - jag hoppas dom hunnit röja undan endel snö som kommit inatt så jag tar mig hem utan problem.. Brukar dock ofta bara full skottning på g just när jag åker hem vilket resulterar i att jag får stå och vänta och alla som känner mig vet att jag HATAR att vänta!!


Blir inte många timmars sömn innan jag måste upp och duscha och göra mig klar för dop kl13 sen har Jocke årets sista bandymatch som blir derby mot kbk kl16 som jag skulle vilja se men vet att jag egentligen skulle behöva åka hem och vila så jag orkar natten.. Får kolla om ngn vill låna barnen så jag kan vila..

Torsdagen





Ligger på soffan och försöker samla ork till att ta en dusch innan sängen.. Varit på ett spinning pass tidigare, 30min intervaller - sjukt jobbigt men kul!! :-) Har inte varit på spinning sen typ maj och det kändes och imorron lär de kännas baki röven fy fan så ont jag hade i slutet!!

Annars idag har jag och barnen varit lediga så vi har varit och hälsat på hos familjen Fjellborg/Nordström och snossat bebis - Gud så liten och pluttig och galet söt!! <3

Varit och handlat då skåparna ekade tomt innan jag for och träna och när jag kom böt jag och Jocke av varann i dörren som vanligt.. Snart är dock bandyn slut så jag hoppas även träningarna läggs på is ett tag - vill bara spy så less jag är!!

















-





Helgen försvann lika fort som den kom och nu är min "mördarvecka" igång!!
Jobbar måndag, tisdag, Apt onsdag, fredag, lördag, söndag så jag är endast ledig torsdag..

Helgen har bestått av städ, roa barnen, träna, hälsa på syster och flickorna, snöskottning osv :-)
Alla hjärtansdag mys med barnen på fredag och på lördag var jag och Jocke och åt på Roady :-)



Igår sov jag till 11.30 då blev det frukost och gym.. Träningen gick skit!! Orkade typ ingenting och ja allmänt dåligt så jag åkte hem efter 30min, irriterad men ändå väldigt trött i axlarna, bröst och triceps så nånting gav det ju iaf..

Hoppas jag hinner träna idag, Vi har lovat barnen att vi ska fara och bada så bara gört när jag vaknar och så måste jag nog åka och snossa på Leon's lillebror som äntligen på söndagmorron bestämde sig för att lämna mammas mage ;-)



Heyholetsgo




Ont i typ varenda muskel i kroppen, det känns att det varit en bra och hård träningsvecka - jag känner fortfarande av måndagens träning så!!

Hoppas på att ta mig iväg till gymmet en sväng imorgon under dagen om mamma vill vara med sina barnbarn under tiden!!

Allahjärtansdag




Hjärtedagen idag!!
Jag hade först tänkt göra någon god mat men då tänkte vi gå ut och äta ist så jag fick tänka om lite.. Det blev en korg med öl, Cola zero, festis, ölkorv, ost och kex, hyrfilmer, gelehjärtan, osthjärtan typ - vilken dricka som var till vem kan ni nog lista ut :-)
Barnen blev eld och lågor och ville hugga i direkt men först åt vi middag som blev spagetti och köttfärssås - en favorit hos de små!!
Restaurangbesöket blev flyttat till imorron och då lämnar vi barnen med farmor och farfar under tiden :-D



Så efter middagen mös vi i soffan till Flygplan och sen blev det sängen för de små och vi drog igång andra rullen - Baksmällan 3 :-D

Nu är det dax att sova innan jag blir övertrött eller kommer in i "nattlunket" så jag inte alls kan sova.,



Nails

 
 
 
 
 
 
Alltså, jag gillar verkligen mina långa naglar men börjat fundera lite på om jag skulle skita i att göra nya och fila bort de jag har nu och bara göra med mitt eget dependkit..?'
Det är ju såklart inte lika bra/hållbart som LE men jag börja känna mig snål??
Nå jag har några dagar på mig att fundera annars måste jag göra nya till veckan..
 
 
 
 

Aoutch





I måndags körde jag ett bröst och tricepspass med Anna-Lena och jag kan lova att det känns - fy tusan!!
Idag blev det ben så ja det känns i dom oxå!! Näst på tur blir rygg och biceps så vi får se om det hinns imorron eller om det blir på fredag :-)

Jocke gjorde laxlåda till middag och en stor laxfilé i ugn så det mumsade vi i oss och sen tog jag med laxsallad som jag ätit ikväll på jobbet :-)



Igår var Ida och Leon och hälsade på och jag gjorde pannkaka till barnen och den havande ;-)






Hängde upp älghornet på väggen




Såhär mysigt hade Alma och pappa några sekunder under hockeyn ;-)


Segt



Sov på spikmattan och kudden 2timmar igår innan jag vaknade och tog bort dom - Hur skönt!!
Sovit riktigt gott men vaknade när Jocke for till jobbet 5.30 men lyckades somna om tills Alma kom och kröp upp just före 7 :-) Nog är det rätt mysigt när hon kommer och myser ner sig i sängen - fröken myror i brallan ;-)


Ligger ännu i sängen och drar mig men ska stiga upp nu och fixa frulle åt oss och duscha innan Ida och Leon kommer :-)


Blir träning i em när Jocke kommit hem - hatar att träna när gymmet är fullt i folk!!

Söndag




Så var helgen över och jag jobbar mitt sista pass denna vecka sen ledig till onsdag..
Varit en bra vecka speciellt i träningsväg - jag har hunnit med 3gympass och en långpromenad!! 3gympass/v är ju mitt mål minst men senaste veckorna har verkligen varit en svacka med 1-2pass och maten katastrofal men jag börjar komma tillbaka till bättre vanor igen!!

Förra veckan var hemsk, jag var så menssvullen så det var sjukt, inga kläder satt bra och allt kändes skit men nu är det bättre :-)

Imorron hoppas jag kunna börja veckan med ett träningspass innan barnen ska hämtas för sen har J träning och när han kommer hem är jag alldeles för trött för att ta mig iväg speciellt då jag vakar av imorron!!

Luleå-Glasögon-Kompishäng





I tisdags var det alltså dax att kolla synen och det lilla "synfel" jag har (är lite översynt på ena ögat samt brytningsfel) hade blivit bättre.. Jag är en sån som egentligen inte har så dålig syn att jag behöver glasögon men jag anstränger ögonen såpass att jag blir helt slut i ögon/huvud om jag inte har de.. Så nya glajjor blev det



Vad tycks? :-) Känns kul med något annorlunda, de jag har nu är ju rätt diskreta..

När det var gjort blev det middag på Bertan innan mamma och Mia körde mig till Elin :-)
Vi surrade, drack något glas vin, såg PH och mös ända in på småtimmarna..
Igår hade vi ställt väckare då vi hade planerat in gymmet innan Elin skulle på möte - på gymmet brände vi av ett ordentligt axelpass!!
Elin mötade och jag gjorde det jag är bäst på - shoppa ;-)
Blev endel smått och gott och när hon mötat klart hämtade vi Isabelle på dagis och for på storheden för lite mer shopping :-)

Åt en sen men väldigt god middag och sen chillipill innan vi rensade och fixade lite i köket och den final i PH - alltså jag vet att det är ett spel men fan vill vidrig människa Jeppe är, jag hatar honom!!!











Natten har inte bjudit på mkt sömn då Isabelle fick feber och ont i örat - lilla gumman <3 Så det blev sovmorgon och mest sömn mellan 8-11.. Vårat planerande gympass fick vi skippa men så blir det ibland, de små går alltid i första hand såklart!!

Snabbsväng på stan innan bussen hem och nu sitter jag på den, passera just Strömsund så en bit kvar och jag är pinknödig som fan men får klara mig hem!! Rätt skönt att åka buss ibland och framförallt billigt!! :-)

Nu längtar jag bara hem efter mina hjärtan!











Frozen




Den här dagen började ju inte bra varken för mig eller Jocke - båda hade huvudvärk och Jocke migrän dessutom så han har varit hemma från jobbet och sovit halva dagen, när han sen steg upp somnade jag på soffan..
Så imorron får vi se vad domen hos optikern blir..

Jag och gossen har iaf varit på bio och sett Frost - mina förväntningar var rätt höga och jaa, den var riktigt bra tyckte vi båda :-)




Nu ligger jag på spikmattan och spikkudden och ska sova - alltså dom som inte testat spikmatta och gett den en chans går verkligen miste om något!!

Tack för mig Hej!


Gaaah




Tredje dagen med huvudvärk nu och jag är less, så less!! Imorron ska jag på synundersökning så jag hoppas lite att det är det som är boven dock inte så sugen lägga flera tusen på nya glasögon då det finns roligare saker att göra.. Är det inte synen som spökar är det bara till att boka massage omg!!

På tal om det så är det även tredje dagen jag får sendrag i skinkorna? Alltså vafan kan man ha de? Tydligen...
Lider nog av extrem vätskebrist eller något? Har iaf petat i mig huvudvärkstabletter och berocca så jag håller tummarna på det blir ngn ordning..



I lördags var det dax för Thereses 30årsfest i Smedsbyn - jag var inte de minsta taggad men var bara packa in sig i bilen och styra dit och det blev en himla kul kväll/natt trots mitt onda huvud..












Igår när jag kom hem köpte jag med pizza till barnen, rullkebab till Jocke och kycklingsallad till mig själv sen efter vi ätit gick vi ut och skotta, kasta skräp, leka och så testade vi nya dubbelpulkan runt kvarteret :-)


RSS 2.0