Umeå







Sitter i Umeå hos Sara och håller på att frysa ihjäl.. Det finns fan ingen värme i den här lägenheten.. Sara är och jobbar och jag och Jennie ska snart fara in till stan en sväng :) Sen blir det hem och färga håret och sen börja dricka.. Blir utgång på Corona ikväll :)


Resan ner gick bra kändes faktiskt inte som att det tog så jävla lång tid iaf och tur var ju de.. När vi kom fram så lämnade vi våra grejer här hos Sara för att sen gå och handla och sätta nå mat o magen.. Efeter det kollade vi tv och sen gick vi över till Elin för att hämta en madrass till Jennie och det behöver jag nog inte berätta mer om :) Haha!!


Ne nu är det dax att göra nån nytta.. Shoo!




Jennie: Men alltså Sara, vad fan är det med din jävla fitta!!?

Sara: Min dator lr??






Ne nu ska jag dra..


Heipa!!

Det började bra



Vaknade som sagt före fan på morron och var och fixade med kontraktet till lägenheten och lämnade in färgkoderna på tapeterna och sen skulle jag ta bilen hem till mamma och leta fram nån mp3 så när man kommer ner till bilen så är det borta bitar från plasten och ena blinkersen är borta och den andra trasig.. Less!! Jag hade iaf inte lika otur som Ante och dom andra som blev av med all sin plast och tur var väl de.. Nåja det är ju inte hela världen det är ju ändå bara en bil..

Btw så har jag suttit hos vickan idag oxå och varit jobbig med henne som vanligt :)  Så har vi varit på Em och kollat en sväng oxå. Finns mkt man vill ha men det får bli ett senare projekt :) 

Ähh, nu ska jag ta och betala mina räkningar så det oxå blir gjort nån gång..

 

Men jaha

Fan vad less jag blir när man för engång skull inte börjar jobba 8på morron och kan sova några timmar längre så vaknar man lik förbannat före fan.. Nåja jag har ju ändå en del jag ska hinna med innan jag börjar jobba så.. Men några timmars sömn till hade inte skadat.. Har då sovit riktigt bra iaf:) var på bandy igår kväll och när jag kom hem tog jag mig en promenad så sen somnade jag som ett livet barn :) Nå nu har jag inte tid o ligga här mer är bara att studsa upp och göra nytta :) Heipa

Hoho





Idag är jag ledig men har ändå fått stiga upp tidigt för att fara till sjukhuset och kolla på min stackars tå.. Huvva jag har verkligen dragit ut på det hela för hur mysigt är det när nån rör i ens förtter.. Det är såå äckligt!! Sen fick jag för mig att jag skulle fara till kalixbo och höra om dom inte har nån ledig lägenhet än och jag kan ju säga att det måste vara min dag idag för jag fick direkt fara och kolla på en lägenhet  som kändes helt rätt.. Sen när Jocke hade lunch så kom han oxå och tittade på den och nu har vi lånat hem tapet böcker och jag har hämtat kontraktet :) Så på tre veckor blir det flytt.. Lite Najs!! Kommer bli hur bra som helst med nya tapeter och sen shopping på ikea och lite sånt :) Åhh vad jag längtar!!

Nu är jag hos vickan och vi har suttit och kolla på massa fina saker på internet.. Men snart måste jag hem och plocka ihop lite och fixa lite käk :)

Bara två dagar kvar nu tills jag och Jennie åker ner till Sara.. Ska bli så kul och få tillbringa en hel helg med dem :) Och jag saknar Sara en hel del kan jag ju lova!!

Nu ska jag vara lite social :)



Hejs!!

Träning





Måste bara skryta på mig själv och berätta att jag och Jennie har kört igång med träningen i veckan och vi har även löst träningskort.. Inte illa de :) Så igår hade jag världens träningsvärk från onsdagens pass men det hindrade oss inte från att köra ett pass igår oxå :) Riktigt skönt och pulsa som en toook!! Nufår jag vänta tills måndag med nästa pass men det ska väl gå :) Känns faktiskt riktigt skönt att man har kommit igång med träningen igen för den har ju som legat på is nu sen i oktober typ.. Men nu jävlar :)

Sjette dagen





Idag är jag inne på sjette dagen med jobb och jag är helt jävla färdig.. Fattar inte hur jag ska orka med två dagar till.. Hojja! Fast jag har ju nånting att se fram emot iaf, jag får oxå ha sportlov nästa vecka! Härligt, kan verkligen behövas!! Sen på torssdag bär det av till Umeå för mig och jennie :) Vi ska till Sara gumman och vara där till på söndagen :) Himla nice! Saknar min Sara som en tok!!

Nu är det en timme och tio minuter kvar tills jag börjar jobba igen.. Tur att jag har hunnit sova nån timme sen jag slutade annars hade det aldrig gått.. Men det var inte på bästa sätt jag vaknade kan jag lova.. Jag vaknade i värsta paniken och trodde att jag hade sovit för länge och att det var 1 timme sen jag skulle ha börjat.. Tur som fan var det ju inte så!! Man sover riktigt gott i ny sängen alltså :) Nog för att det är samma madrass som tidigare men nu har vi ju varit och köpt ram till den oxå så då slipper man sova på golvet :)


Ne nu ska jag lägga mig på soffan en stund och samla krafter tills jag ska och jobba..


Heiiipa!!

Aldrig mer

Just nu känns det som att jag vill lägga mig och sova och aldrig mer vakna för jag mår verkligen inte bra alltså.. Men jag får skylla mig själv.. Jag ska aldrig mer dricka alkohol, jag ska bli nykterist! Vi får väl se hur det går:) Ne jag måste verkligen sova nu

Morgonstund

Ligger i sängen och ser miami ink och är trött i mössan:) Kvällen igår var himla lugn och skön.. Var är nyborg mest hela kvällen, så var vi till ricke och jyrade lite o såg amerikan pie:) Jag är som lite smått sugen på att dricka ikväll men jag vet inte? Nåja om man skulle ta och stiga upp och ta sig en promenad.. Ciao

Då var man ledig





Äntligen fredag och jag är ledig hela helgen :) Lite skönt!! frågan är ju bara vad man ska hitta på..? Blir väl iaf en sväng till ikea imorron lr på söndag och köpa en ny sängram.. Annars ska jag nog bara ta de lugnt skulle jag tro.. Det kan ju brhövas ibland.. känns som att jag har jobbat hur mkt som helst dom senaste veckorna.. Men det blir ju pengar så jag klagar inte :)


Ne nu ska jag gå och se vad Vickan pysslar med :)


hejs!

Trötter

Har jobbat dag idag så då fick jag stiga upp tidigt igen.. Så jag har hunnit tvätta lite.. Sett massa tv och druckit te :) nu ligger jag på soffan och är förjävla trött.. Skönt att man är ledig imorron så man får sova ut:) Såg nyss på nå program om en tjej som vägde 217 kilo, fan vad hemsk och vara sådär stor alltså.. Där ligger man iaf i lä :) Ne nu ska jag gå och kolla om jocke har drunknat och så ska jag tvätta bort sminket så man kan häva sig i säng :) godnatt

Jag kan om jag vill

Jag byggde ihop skohyllan som jag köpte på ikea och städade hemma igår så nu kanske det går att våra i lägenheten :) den här veckan har jag varit väldigt duktig och lagat mat flera dagar, händer inte alltför ofta :) men det kan ju bero på att jocke är sjuk nu så då får jag leka kock ist :) jag kan oxå om jag vill:) Nu är det 2timmar kvar tills jag slutar jobba och jag är helt trött och slut.. Så ska man upp tidigt o jobba imorron igen.. Tur jag är ledig på tisdag iaf :)

Helgen

Vi hade tänkt åka till jokkmokk igår men det blev inte så jag och vicky åkte till hpda ist o var på ikea o lite sånt :) finns hur mkt som helst som jag vill ha fram ikea men det får ju inte plats i lägenheten nu.. Vill verkligen flytta till en större lägenhet nu nu nu! På kvällen blev det film och mys hemma:) var lika att ta de lugnt när man skulle upp och jobba på morron men jag måste säga att jag har varit väldigt lat idag och tagit bilen till jobbet:) fy emma!

Morronpigg lr så inte

Det är himla skönt att jobba dag när man annars jobbar så mkt kväll men på morron var de fan tungt o stiga upp, fast jag tog mig upp iaf.. Inte illa.. Kom nyss hem fram vickan och stefan, vi har jyrat på och druckit te och sett film.. Frågan är ju bara hur smarta vi är som sitter och ser en svensk film med subtitle :) Hehe men stefan kom iaf på efter ett tag att det var rätt onödigt :) nåja är väl bara att föröka sova om man ska orka upp imorron när vi ska iväg till hpda.. Godnatt

Det är tur att man har mkt att göra!! Myyyt!!

Vad blir ditt namn baklänges? amme
Har du gjort en snöängel i år? ne inte de men det kanske kommer :)
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? 1natt i sommar
Platt eller lockigt hår? platt för det mesta men lockigt ibalnd :)
Är du kär i någon? att jag är ja ;)
Vad gör du när det regnar? myser lr deppar
Har en dröm gått i uppfyllelse? ja men visst
Vad har du för startsida på internet? google
Vem ringde du senast? millan
Tycker du att sengångare är söta? njae
Har du haft vattkoppor? jeppmjo det har jag
Har du någon gång testat karate? inte det
Vilken mobilringsignal? lätt den bästa nu
Minimorötter eller pommes frites? beror på
Första sporten du gick på? ingen aning :)
Vad längtar du mest till just nu? flytta till en större lägenhet så man kan röra sig hemma och köpa massa nya grejer :) Och att åka utomlands!!
Hur gammal har du tänkt bli? inte allt för gammal hoppas jag.. vill inte att folk ska måsta ta hand om mig
När åt du senast en fiskbulle? det var i höstas när jag bodde på ekorr då sara ville att vi skulle smaka fiskbullar i dillsås och det var absolut inte gott kan jag lova!! :)
Vad drömde du inatt? kommer inte ihåg
Vilken tv-serie är bäst? Typ One three hill och Sex and the city
Kan du gå ner i spagat? Nee
Vad åt du senast? en mandarin
Höga eller låga strumpor? höga på vintern :)
Vad är du mest rädd för i hela världen? att förlora dom jag älskar
Har du varit kär i en kändis? ne de har jag inte
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? ibland
Röd, grön, blå eller gul mjölk? röd
Vad har du för färg på ditt påslakan? vitt och grått
Vad ska du döpa dina barn till? ingen aning.. det finns mkt fina namn
Sommar eller snö? sommar men det är mysigt med snö ibland oxå :)
Bikini eller baddräkt? bikini
Snyggaste läraren? ingen.
Är du mörkrädd? ibland
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? det har jag säkert :)
Riktig gran eller plastgran? riktig är finare men med plast slipper man all barr :)
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt annars går det dåligt
Luktar dina fisar hallon? men hallå, tjejer fiser inte
Godaste drickan till frukosten? vatten absolut
Senast lästa bok? vince & joy
Vem kramade du senast? nova innan hon åkte hem
Älskar du att sjunga? jaa jag gör nog de :) synd bara för er som får lyssna att det låter förjävligt :) haha
Vill du bli president? men nä
Har du spelat kille i en teater? nej
Duscha eller bada? duscha för det mesta men det är himla mys att bada oxå speciellt när det finns varm vatten ;)
Kan du ditt mobilnr utantill? kan inte alla de?
Har du tråkigt? förmodligen!!
Har du gråtit i skolan nån gång? det har jag
Stockholm city, Metro eller .SE? hmm?
Hur tar du dig till skolan? men inte går jag skola :)
Har du någonsin sminkat dig som punkare? nej
Sjunger du på toa? nej det gör jag inte
Vilken färg har din jacka? har ett par stycken men det jag använder flitigast nu är svart
Använder du långkallingar? ibland men jag fryser iaf :)
Är du höjdrädd? lite :)
Vilket land vill du åka till? just nu är det nog thailand jag helst vill åka till
Vad var det senaste som fick dig att skratta? nova gumman när hon jyrade på här :)
Vad ska du göra NU? jag ska ta på mig jackan och gå ut till bilen och åka hem och bada badkar om jocke har kommit hem :)

Söndagen







Slog upp mina blåa kring halv tio på morron, kunder verkligen inte sova nå längre.. Började härja och väcka Jocke och tyckte att han skulle vakna så vi kunde fara och köra skoter :) Sa nånting om att eftersom att jag inte kan sova så får inte du heller göra det.. Gu vad jag är snäll alltså, han måste verkligen älska mig ;) Hihi
Nåja jag fick upp honom ur sängen och sen for vi till nyborg.. Var ute nån timme i deras stuga och jyrade i snön och grillade korv.. Fast jag gillar ju inte grillad korv, bara halstard ;P Hehe Sen hade Emma väldigt ont i tårna som var helt genom frusna :( Och ont gjorde det.. Jag måste verkligen köpa ett par riktigt varma skor så jag slipper frysa om fötterna alltid..


Btw, kvällen igår var hel mys.. Massa snack med tjejorna och god dricka och så karaoke förstås som jag och Ida är bäst på :) Haha    Och Steph, hoppas du får det riktigt bra i England nu!!

Men jooh!!




Alltså jag är ju inte så lite hurtig måste jag ju säga :) Har varit och gått med vagnen i över tre timmar.. Himla skönt var det men nu känner jag mig rätt trött.. Skulle vara skönt att vila en stund men nå sånt har jag inte tid med :) Ska äta nå mat och sen duscha och göra mig klar inför kvällen.. En hel kväll med flickorna :) Najs!!


Nu ska jag gå och se vad Nova pysslar med i hallen :)

Hejs!

RSS 2.0