Usch och fy





För en stund sen när jag stod och skulle fixa mig frulle så fick jag blodsockerfall eller liknande, blev helt varm och illamående och trodde jag skulle rammla ihop där jag stod!! Ganska obehagligt!!
Efter två knäckemackor med kalles randiga på och yogurt så känns det nu mkt bättre men fy så jag längtar hem till sängen!!
Tur jag är ledig till på måndag nu så kanske man hinner vila upp kroppen, det tar på en att jobba natt..



Sönder stressad






Jag undrar vart folk finner tid och ork till att vara igång som en duracell 24/7??
Kan tycka att jag är ganska lat av mig i perioder medans jag sen får nå il och går an som jag vet inte vad för att sen lugna ner mig ett tag innan det börjar igen.. Ganska dumt kan man ju tycka men vem fan orkar vara igång 24/7 alltid??

Så ska man hinna
*Ta hand om barnet
*Städa
*Plocka
*Tvätta
*Laga mat
*Handla
*Leka
*Mysa
*Renovera
*Umgås
*Träna
*Må bra och så jobba på det hela känns som överkurs måste jag säga men hur tusan ska man hitta en balans i det hela så man slipper känna sig stressad över allt??

Jag tror seriöst att jag håller på att stressa sönder mig själv fast jag egentligen inte känner mig så jätte stressad, det kommer som ibland bara när jag känner så.. Men en inre stress det har jag då absolut så det sjunger om det!!


Igår var jag på behandling på Hudverket och det var verkligen en djuprengörande behandling så nu kanske man blir av med alla blämmor man har i fejset.. För dom pengarna så borde jag ju bli det annars blir jag förbannad!!
När jag sa att jag oftast får "finnar" kring hakan så sa hon att det är ett typiskt teckan på stress så vi pratade om vad som kan vara boven i dramat och kom fram till flera stycken.. Dock ingenting som jag kan göra någonting åt just nu men det löser sig förhoppningsvis!!

Att jag sen aldrig kommer ihåg att äta mina järntabletter så jag alltid är sjukt trött är ju oxå lagomt kul..


Aja nu ska vi icket gnälla!!



Levertömning??





Sen jag körde med lchf och fick svinigt ont i magen och mådde illa efter några veckor så kan jag inte äta fet mat utan att börja må illa och ibland får jag ont i magen!!
Min brukare tyckte jag ska göra en såkallad levertöming som en arbetskamrat gjort och idag fick jag berättat för mig hur det går till och jag måste säga att det lät inte så jätte lockande men man kanske måste för att slippa detta..
Dom tycker nämligen att det låter som att jag har gallstenar och när man gör den här tömingen så kommer allt ut.. Visst låter det mysigt ;)

Har inte hittat sidan där det står om detta än men ska lägga upp den sen när jag hittar det :)

Höhö

Onsdag





Onsdag idag och jag och gossen har nyss duschat och nu ser vi barntv..
Vi har sån tur så han slipper fara på dagis idag då mamma kommer hit och är med honom en stund sen när jag far och jobbar tills Jocke kommer.. Jag börjar halv två och Jocke slutar då så det känns så onödigt att lämna honom på dagis då.. Så får vi ju mer tid tillsammans :)


Ska snöra ihop en soppa om en stund så vi har nå att äta idag och så är det ju så himla gott oxå!!
Köket är nu ett minne blott och vi väntar bara på att rörmockaren ska komma så är det bara sätta igång att bygga sen.. Hade man kunnat göra allt själv hade vi nog varit nästan färdiga nu men tyvärr så kan vi ju inte de..
Nåja det blir nog bra tillslut :)




'

Vi lever




Kärlek!!






I fredags kände jag mig inte alls i form någonstans så jag bestämde mig för att sjukskriva mig för jag hade aldrig orkat jobba helgen!! Hade ingen ork till något, trött till tusen, ont i huvudet, ont i magen som vid revbenen och allmänt hängig så bara att lyssna på kroppen så man inte kör totalt slut på sig själv!!
Helgen har sen bestått av massa vila både i sängen om nätterna där jag sovit som en klubbad säl och på soffan om dagarna.. Gud vad det är skönt att sova!!

På fredag när det var dax för middag stod vi som frågetecken båda två och visste inte vad vi skulle äta så vi åkte till Elegant och skulle hämta hem kinamat och där satt "farfar" och Fredde och det slutade med att vi åt där med dom..

Lördag steg jag upp med gossen och låg och halvsov i soffan medan vi såg på barntv..
När Jocke sen vaknade vid 10 så var det bara för honom att lägga sig igen då han åkt på migrän och sov gjorde han på soffan till halv tre!! Även jag och Alwin sov dom sista två och en halvtimmarna..
Sen åkte jag till mamma och vi hjälptes åt att göra palt så när det var klart och palten kokade så åkte jag hem och hämtade grabbarna och fy tusan så god maten blev!! Första gången jag gjorde palt och det lär absolut bli fler ggr!! Kvällen bestod av paltkoma och filmtittande - Paranormal activity2 och jag vågade kanppt sova sen!! Fyy!!

Igår var vi till Smedsbyn en sväng på Miras kalas och sen åkte vi till byn för att gratta Patte som oxå fyllt år.. Jag somnade sittandes i en fotölj och sen åkte vi hem..
Så helgen har mest bestått av sömn och det har varit så himla välbehövligt!!


Jag måste bli bättre på att lyssna på min kropp så det inte blir såhär!!
Kan köra på i 110 tills kroppen tillslut säger ifrån och då är det bara lyda..
Nu har jag ju iaf fått vila upp mig några dagar så nu är det bara köra men kanske bara kör i 80 nu ;)



På ca en timma ska jag och gossen ta vagnen och promenera ner på stan och möta upp Emelie och Hampus för en lunch på Lyktan och sedan lek och prommis :) Bara orken håller sig kvar!!
Måste även gå in en sväng på Hudverket och boka tid för nån ansiktsbehandling för jag är helt full i finnar!! Kan ju bero på all stress som bor i min kropp.. Även om jag inte känner mig stressad så är jag ganska säker på att jag är det nu med alla bollar vi har i luften här!!
Synd bara att sånt ska vara så förbannat dyrt men det kan inte hjälpas!!


Jag orkar inte




Idag mår jag kasst!!
Hade tänkt uppdatera lite om våran roadtrip men det får bli en annan gång när jag orkar..


Inge jobb blir det för min del i helgen heller..



När jag kom hem idag hade vi tydligen en n...

mms_img37242 (MMS)

När jag kom hem idag hade vi tydligen en ny bil och goffen är såld :-o

RSS 2.0