Nattmacka




Har nyss ätit en knäckemacka med ägg på och druckit en mugg te så nu kanske jag håller mig mätt ett par timmar..
Funderar lite på vad jag ska sysslesätta mig med inatt förutom att läsa bloggar och sånt där som man annars gör..
Tips på sidor man kan kolla mottages gärna!!


Skönhetssömn






Kände på morron när det var en timme kvar innan jag skulle få åka hem att idag måste jag verkligen föröska få fler timmar sömn än det annars brukar bli.. Jag brukar oftast vakna efter nån timme av att jag är pissnödig och då brukar jag inte alltid idas lägga mig igen men idag gjorde jag det och sov nästan till två.. Sjukt skönt och mkt välbehövligt!!Snart ska man iväg igen för sista natten och sen får jag ledig helg..

Imorron blir det nog skotercrossen och sen fest hos Ida som fyller år :)
Känner mig egentligen inte så jätte sugen men vad gör man inte för laget ;)
Lusten brukar som tur är infinna sig lagom till det är dax så..

Nu ska jag fixa så jag har med mig allt jag behöver till jobbet..




H&M




Har precis lagt in en beställning på H&M och lite ledsen blev jag när byxorna som jag helst av allt ville ha inte kommer förrän i slutet av april!! Nå de går väl säkert fort, eller nå..
Blev bara kläder till mig och gossen då jag inte riktigt vet om Jocke var sugen på nå därifrån så han får lägga in en till beställning imorron om han är sugen på någe :)
Nu äre bara ligga i om man ska komma i alla kläder man beställt oxå ;)


Har även suttit och kollat om dom har något spännande på Ullared vilket jag gör var och varannan dag nu så jag kan planera lite vad jag ska köpa när vi åker ;)
Shit så vi ska shoppa alltså!! ;)

Onsdag 30/3






Var och spinnade igår och körde totalt slut på mig själv, skönt måste jag säga men jag undrade där ett tag hur jag skulle orka hem.. Tur jag hade bilen ;)
Vart sugen att fara till gymmet nu på förmiddagen men har ju Alwin hemma och tänkte först att han kunde vara hos mamma under tiden innan jag kom på att Lovisa är sjuk och vi vill absolout inte ha nå mer sjukor här!!
Sen tänkte jag att om jag bara får med mig någon så kan han ju följa med så är man två som kan turas om att se efter honom men det ser ut som att jag får fara själv om jag ska.. Så då är ju frågan, ska jag våga fara själv med honom?? Han kan ju se film där och är jag i konditionen så ser jag ju honom men sen om jag ska vara i själva gymmet så måste jag ha med honom.. Svårt de där..
Men man kanske måste prova innan man vet hur det går??
Annat folk brukar ju ha med sina ungar så.. Hmm..

Är ganska kallt även idag så vi hoppas det blir varmare framåt dagen så vi kan gå ut en sväng för jag är målligt less att sitta inne nu!! Imorron blir det iaf dagis för gossen..


Börjar känna mig lite stressad för allt med köket nu, det ska ju komma nästa fredag och vi har inte börjat med nå ännu.. Vi har ju en del att stå i innan man kan börja sätta i nå kök..

*Packa ner allt från skåp och lådor
*Riva ner kaklet, stommar m.m
*Riva väggarna som ska bort
*Dra om el och vatten
*Beställa tepeter, köksblandare, tak och golv
*Kolla hur vi ska göra med proppskåpet
Säkert annat oxå om jag inte tänkt på..
Måste även laga lite mer mat som vi bara kan ta fram och värma då vi blir utan spis..

Är det någon som har en kokplatta som vi kan få låna så hojta till ;)


Fy fan så ont!!





Usch vilken jobbig morron det varit!!
Alwin vaknade och kom in till mig vid halv 8 så lite sovmorron fick jag iaf :)
Hade sån jäkla mensvärk så jag visste inte hur jag skulle ta mig ur sängen så jag gick upp och slog igång en film till hjärtat och tog mig två panodil och la mig igen och halvsov till och från men till slut var det mkt bättre så nu är jag på benen och vi har ätit frulle m.m..

Hade tänkt att vi skulle ta en långpromenad idag men då är det ju svinkallt så jag vet inte om jag törs då gossen ännu är snorig och hostig så vi väntar isf tills det blivit varmare..

Känner ännu att jag ligger minus på sömnkontot så vi får se hur mkt man orkar med idag..
Fryser som tusan gör jag oxå så jag hoppas verkligen inte att jag hålla på bli sjuk eller nå sånt svammel!!




Seg dag

¨



Sov endast 3½ timme idag efter jobbet men jag vaknade och höll på att pissa ner mig och sen ides jag inte lägga mig igen då jag ska sova inatt så den här dagen har varit rätt så seg..
Till slut blev jag less ligga på soffan så jag slog igång musik och så började vi röja ut allt skrot som stått kvar i garderoberna sen vi tapetserade om och torkade ur och dammsög för att sen ta in alla kläder dit igen, eller Jocke bar in dom medans jag fixade middagen som idag blev hemmagjord pizza..
Blev såklart trött och slut igen efter maten så jag har inte fått in allt som ska hängas upp i garderoben än för Jocke lämnade det på sängen så jag får sätta upp det som jag vill ha det..
Måste väl ta och fixa det nu kanske och så kanske vi mitt i allt finner ork till att sätta upp mörkläggningsgardinen oxå så det inte är så himla ljust där inne..

Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova för natten nu men då vaknar man väl före fan så jag håller mig vakne en stund till, iaf tills gossen har lagt sig!!



Godmorgon!!





Jobbar min andra natt nu och när jag går av kl7 så är jag ledig till onsdag då jag går två nätter igen..
Längtar som tusan till om en månad när jag går av mina nätter för efter jag sovit sen så börjar vi resan ner mot Ullared!! :)
Förhoppningsvis är det bra väder då oxå så vi får njuta av det!!

Jocke och gossen blir hemma även idag då han ännu har hemsk hosta och är snorig och rosslig så det känns inte som att man vill sätta honom på dagis än om han smittar ner andra eller om han blir värre..



Hade inte så mkt att skriva så nu ska jag fortsätta kolla efter köksblandare..

En del sliten!!






Idag har man varit en del sliten och är det fortfarande, det är hårt att ligga på topp!! ;) Höhö
Var på bowlingen och käkade igår med jobbet och efter maten bowlade vi såklart för att sedan gå vidare till Before och sen till Lilla.. Trevlig kväll måste jag säga!!
Blev väckt 8 på morron av grabbarna som hade bestämt att vi skulle följa med "farmor och farfar" till Luleå så det var bara pallra sig upp fast jag gärna hade sovit ett par timmar till!!
Var inte i nån direkt form för shopping men mat på Maxi blev det iaf :)

Tror vi har hittat en köksblandare nu som vi gilla men vi vet inte vad den kostar så måste kolla upp det så den inte är svindyr eller nå.. Riktigt snygg var den iaf!!
Kollade lite på olika alternativ för kakel osv men tror det lutar åt såna där plattor som man limmar fast eller typ stora kakelplattor som ser ut som flera små.. Bra jag är på att förklara ;)
Golv har vi nog bestämt oss för att det blir grått eller svart ek, snyggt som tusan!!
Vi måste vara flitiga nu med att kolla tak, tapeter osv nu för snart ska det ju börja rivas och då vill man ju ha det klart så fort som möjligt så då är det bra om vi har alla grejer!!



Ne nu ska jag forstätta läsa bloggar och sånt tills mitt nattbesök kommer :)
Sen ska jag komma ihåg att ställa om klockan oxå, får ju gå hem en timme tidigare den här natten och det behövs nog så sliten som man är!!

Tvättmaskin




Håller just på att tvätta och kom på att jag aldrig vet hur länge det tar innan tvätten är klar då vi inte har nån sån där display och det stör mig lite!!
Blev sugen på att köpa en ny bara därför men det är ju rätt onödigt då den bara är typ 3år så kanske jag måste börja ta tid hur länge varje tvätt tar så man vet :)
Det blir billigare så ;)



Träningsvärk




Uppe med tuppen även idag men idag väckte inte gossen mig utan han steg upp själv och joxade på ett tag innan han kom in och tittade om jag sov :)
Ingen feber nu på morron så vi får hoppas det fortsätter så!! Hostan där emot verkar hålla i sig för lilleman..

Jag har träningsvärk i kroppen idag efter träningspasset jag körde här hemma igår så det blir till att köra idag oxå :) Har en ny träningsdvd som jag tränade éfter.. Trodde inte att det skulle kännas speciellt mkt men tydligen :)

Jobbjägaren





Sitter och ser på jobbjägaren och dom verkar ju vara helt pantade båda två!!
Han som sliter häcken av sig för att försörja henne som inte ens bryr sig om att söka ett jobb och ljuger om att hon söker massor med jobb fast hon knappt söker något!!
Hur fan kan man vilja leva på det sättet??
Jag kan som inte förstå hur man inte kan vilja ha ett jobb och tjäna egna pengar utan hellre lever på någon annans pengar som någon annan får jobba och slita för att få ihop??
Dessutom har dom en dotter och dom har inte ens pengar över till mat när allt annat är betalt..
Alltså snacka om idioter!!




Vab även idag





Det blev inget jobb för mig idag utan jag bestämde mig för att vabba även idag, känns inte kul att behöva ha barnvat när gossen är sjuk även fast det nu var farmor som skulle vara med honom.. Men jag tycker det känns fel att någon annan än vi ska ta hand om honom när han är sjuk och mammig/pappig..
Vi tog en riktigt lång vila idag, gossen somnade i mommos bil då vi var och lämnade tillbaka den åt henne idag och forstatte sen att sova när vi kom hem och då passade även jag på att vila då det blivit så lite sömn flera nätter nu.. Alwin blåste på i tre timmar och jag sov 2½ timme och skönt som tusan var det!!
När vi vaknade hade han 39,6 i feber så jag börjar nästan tappa hoppet på att det ska bli bättre snart..
Imorron blir det iaf vc om han inte är bättre.. Pratade med dom idag och som vanligt så ska vi avakta till imorron så vi får väl se då..



Sjuk liten gosse





Den här jäkla febern verkar inte vilja ge med sig alls!!
39,2 låg den på när vi steg upp före 6, inte konstigt att ungen inte kunde sova längre han måste ju ha himla ont i lillkroppen!!
Är det inte bättre till imorron så ringer jag sjukan så vi får komma in och kolla om det är något annat än förkylning och feber.. Han hostar massor och det rosslar i halsen så säger han ibland att det gör ont i halsen.. Mammas lilla hjärta!!



Idag är det jobb som gäller för mig, går lång kväll så "farmor" ska komma och vara med gossen ikväll när Jocke har träning.. Skulle egentligen varit ledig idag men böt pass så jag går kvällen idag och är ledig natten imorron då vi ska och äta och bowla med jobbet..
Blir att försöka få sig en ordentlig sovmorron på lördag då så man orkar vara vaken hela natten :)
Jag brukar ha ganska svårt att sova då Alwin vaknat och somnar jag så vaknar jag för minsta ljud så vi får se hur det går.. Nu ska jag mysa med min sjukling här i soffan :)


Blir ingen bild då det inte funkar att ladda upp :(



Ergorapido






Lillhjärtat är ännu sjuk men idag har vi varit på en liten prommis till Ica och sen gick vi och hälsade på J´s mormor och morfar en sväng om.. Nu sover han sött och jag hoppas han får sova ordentligt hela natten!!

Fick mig en ny dammsugare idag, eller jag betalade den sjäv men Sandra var snäll och köpte den åt mig när hon var till Happis så jag slapp åka iväg dit.. :)

Väntar på att jocke ska komma hem sen drar...

mms_img61664 (MMS)

Väntar på att jocke ska komma hem sen drar jag till L-town ;-)

Tillbaka på skatten..?




Loggade in på Skatteverket för att kolla om jag får tillbaka eller måste betala iår och som det ser ut så får jag tillbaka, inte jättemkt men lite iaf och det är ju bättre än att måsta betala som jag fått göra dom två senaste åren..
Ska se till så det dras nån hundring mer varje månad nu så kanske man får tillbaka lite mer i fortsättningen..

Få se då om Jocke får lika mkt som tidigare.. Lite fusk är det ju ;)

Så var det dax igen




Så var det dax för sjukstuga här igen.. :(
Alwin var ganska hes i söndags och hostade lite men annars som vanlig så han var på dagis igår och när jag kom hem från jobbet låg han i soffan och jag såg direkt att det inte var som det skulle så tempade honom och mkt riktig 39,6 visade det så det var bara häva i honom alvedon och sen blev han lite piggare..
Vi käkade middag och han åt hur bra som helst, två portioner mat, grönsaker och en macka..
Mös på i soffan tills det var dax att byta blöja och ta på pyjamasen.. Jag hade just tagit på honom blöjan och skulle ta av tröjan när han hostade och det bara bubblade i munnen och såg ut som att han skulle kvävas så snabbt upp med honom så han fick kräkas i tvätthon.. Huvva!!
Segt slem och maten kom upp så det var bara slänga honom i duschen..




Natten har jag spenderat på madrass i hans rum och så många timmars sömn har det inte blivit då han varit så ledsen, säkert febervärk och när han väl kom till ro så börja han hosta som tusan.. Stackas liten!!
Några timmar fick vi iaf ihop på morronsidan så får se hur länge han orkar vara vaken innan det är dax för vila..
37.8 visade tempen nu på morron och han är pigg och glad så får se om det håller i sig eller om den stiger igen.. Lite skumt är det ju om det gått över lika fort som sist men bra iofs..

När Jocke kommer hem från jobbet sen ska jag blåsa iväg till Luleå för att umgås med bästaste Elin som jag inte träffat på hur länge som helst och nu har ju magen hennes bli stor oxå, så himla mysigt :)




Myser på soffan med en sovande gosse i fam...

mms_img57376 (MMS)

Myser på soffan med en sovande gosse i famnen <3

Äntligen helg




Gick av min jobbvecka igår 16.30 så är ledig idag och imorron men vet som inte vad man ska hitta på..?
Hade velat fara till Luleå och kolla på golv och tak men Jocke var inte så sugen så får väl kolla här i Kalix ist men utbudet är ju inte så stort.. Måste iaf in på Inter sport och testa ett par byxor och ett linne och prova lite mer skor, var där i onsdags och testade skor men vet som inte riktigt vad jag vill ha förutom att det ska vara typ jogging/running för dom har ju bättre dämpning än walking och jag får så ont i benhinnorna ibland när jag går..
Hade gärna velat ha easytone men dom går det inte att springa med om man skulle vilja och så är dom så jävla fula!!




Men innan jag kan fara nånstans alls så måste ju klockan bli 10 så det är öppet nånstans och så kanske Jocke hinner vakna så jag kan lämna Alwin hemma med honom om nu inte han ska med vill säga men jag tvivlar på det.. Vi var till Jimmy och Anna igår och när jag och gossen sparkade hem för att han var så trött så stannade Jocke kvar och såg hockey och vad dom nog gjorde och jag gissar att det blev ett par öl oxå så han lär väl vara som en zombie  hela dagen..



Förvörigt så är jag rätt trött efter att ha blivit väckt mellan 5.30 och 6 hela veckan och så även idag, dessutom har han sovit väldigt dåligt inatt och vaknat flera ggr och gråtit och vid halv fyra kom han till våran säng och sov..
Man är liksom inte van att vakna så tidigt så det känns rätt tungt..
Snälla unge sov!!



La mig precis i sängen, är så jäkla trött ...

mms_img56372 (MMS)

La mig precis i sängen, är så jäkla trött efter att ha blivit väckt av Alwin före fan flera dagar så hoppas man är utvilad imorron! Bjussar på en bild på sovrummet som ännu saknar gardiner, hörnlister och lite annat lullull ;-) Godnatt

Bokat och klart :)




Så var boende för Ullareds resan bokat och klart :)
Vi kommer att åka onsdag 27e april och komma hen söndag 1a maj så det blir två nätter där nere :)
Sugen att hänga med?? ;)



Uppe med tuppen




Våran kära gosse har fått försig att man ska stiga upp före fan på morron och så kommer han till våran säng och försöker väcka sin mamma som säger att det är natt och att man måste sova en stund till..
Funkar kanske inte så jättebra nu när det är så ljust på morronen och vi inte har fått upp mörkläggningsgardinen ännu.. Igår kom han till oss redan halv 6 men då somnade han om en sväng och idag tror jag han har kommit ungefär samma tid men då härjade han på i sängen och föröskte väcka mig så körde på att det var natt..
Tur att han är världen goaste och mysigaste gosse iaf så man får mysa massa på morronen annars skulle jag inte palla.. Tur man går och lägger sig efter bolibompa på kvällarna så man inte är helt död!!

Idag ska jag förhoppningsvis få snossa bebis och gissa om jag längtar!! Så himla mysigt!! :)
Ska passa på då gossen är lämnad på dagis innan jag ska och jobba..




Nu är det bara vänta




Köket är beställt så nu får vi vänta fyra veckor innan det kommer och jag har en känsla av att dom fyra veckorna kommer gå lååååångsamt!! Eller så går dom lika fort som annars vilket jag såklart hoppas på!!
Om datumet för leveransen stämmer så blir det alltså på en månad när jag går på min daghelg igen vilket innebär att jag inte kommer att vara med och bygga ihop stommar osv men nog vet ja det finns saker att göra för mig oxå ;) Man vill ju såklart hjälpa till så gott det går!!

Tänkte att jag ska göra massa storkok och frysa ner tills dess så vi bara kan ta fram och värma i mikron då vi kommer vara utan spis ett tag.. Visst det går att flytta den men det är inte en vanlig stickpropp på den utan direktkopplat så jag vet inte om det går så då är det bättre att förbereda oss.. Åhh gud så jag längtar!!
Ska bli så kul att få välja tak, golv, tapeter osv!!

Jag skulle kunna sitta här och fantisera en massa om hur det kommer bli men jag tror nog jag ska göra mig redo för sängen så man orkar upp till jobbet imorron oxå.. Grabbarna sover båda två men den större av dom ska jag försöka få med mig från soffan till sängen iaf :)

Godnatt!!

Hur göra??




Efter att ha varit hemma nu sen i tisdags börjar jag lite smått oroa mig hur jag ska palla jobba
8.30-21 imorron..?
Men det brukar ju gå bra när man är inställd på att jobba så..
Idag har ju som sagt motivationen varit bortblåst så jag har inte fått någonting gjort annat än middagen..typ..
"Farfar" kom hit tidigare ikväll och skottade bort en massa snö från gården så nu har vi två snöhögar och kan skotta av altanen från utsidan så vi slipper stå tryckt mot väggen och skotta och förhoppningsvis slipper vi en hel massa vatten kring gården då snön smälter!!
Nu ikväll har vi finslipat på köksritningen (det blev inte att beställa igår då det krockade med lite annat) så imorron åker Jocke, Alwin, "farmor & farfar" och beställer det så sen är det bara vänta tills vi får börja riva..
Shit vad jag längtar!!



Jag är inte bitter





Jag vet inte riktigt vad som hänt men jag känner mig så himla omotiverad till att göra något överhuvudtaget just nu så usch!!
Det kanske blir så när man gått hemma några dagar eller nå..?
Imorron och söndag är det iaf helgjobb som gäller för min del så då är det bannemig bara att rycka upp sig för annars blir det jobbigt!!

Ibland blir jag bitter över att måsta jobba varannan helg när jag ist hade kunnat vara ledig och hitta på saker med grabbarna, detsamma gäller när man jobbar kväll men som jag sagt tidigare så gillar jag faktiskt att jobba som jag gör för det är så himla skönt att få lediga dagar mitt i veckan bara sådär!! Att jag även skulle tycka det var skönt med ett 7-16 jobb måndag-fredag ska jag inte heller sticka under stolen med för det känns som at man får ett mer fungerande vardagsliv då men jag skulle nog ändå aldrig orka stiga upp varje morron och stressa iväg, jag skulle bara få vara ledig lördag-söndag och det skulle synas på lönen dessutom!!
Ne nog är det skönt att jobba skift men ibland måste man få klaga lite..
Jag hade garanterat klagat vilka arbetstider jag än haft men nu tror jag detta mest beror på min trista humör, omotivationen osv.. Så ta det med en nypa salt!! 
Jag trivs faktiskt innerst inne!!

Ska krypa in under filten på soffan och bara mysa med mitt lilla hjärta så kanske allt känns bättre sen!!



Liten sneakpeak på sovrumstapeten ;-)

mms_img61743 (MMS)

Liten sneakpeak på sovrumstapeten ;-)

Tittut!

mms_img40195 (MMS)

Tittut!

..





Igår var i ner i källaren och satte ner lite grejer som bara är ivägen här uppe och såg då kakel och klinker som är där nere som egentligen är till tvättstugan men när vi gör om den så blir det nog matta ist, mkt lättare att sätta och hålla rent så vi började fundera om vi skulle ta från de och sätta i köket ist men jag jag vet inte.. Tycker inte det är så himla snyggt  så känns det som så himla trist med mörkgråa småa plattor..?
Nå vi måste iaf ta oss iväg på en tripp snart och kolla in kakel, köksblandare, tak, golv m.m..
Förresten så ska vi nog och beställa vårat nya kök idag ;)

På tal om något annat så ska jag och gossen med "mommo" till Luleå en sväng idag så får se om vi kollar in nån affär på storheden snabbt eller om vi måste styra hem direkt sen för att hinna med allt.. Jag jobbar ju hela helgen så då hinns det inte alls mkt..

Febern han hade var ju rätt så skum när han hade 39-40 grader på tisdag och bara 37,8 igår för att inte han någon feber idag..



Det blir bättre





Sovit på madrass i gossens rum inatt då han hade så hög feber igår, över 39 i stort sett hela dagen och den var även upp i 40 där en sväng oxå.. Stackars lilla hjärtat!! :(
Idag är han mkt piggare och tempen låg på 37,8 när vi steg upp så än så länge är han utan medicin så vi får hoppas den inte stiger mer nu!!
Han låg på soffan i stort sett hela dagen igår och till och med somnade en timme och senare mot kvällen somnade han i min famn vilket ALDRIG händer annars men han var ju så hängig så.. :(
Idag är det som sagt mer krut i honom så vi kanske orkar leka lite idag så vi inte bara ser film och barnprogram hela tiden :)


I förrgår fick jag förresten mina nya brillor och jag är hur nöjd som helst med dom!!
Nu gäller det bara att vänja sig med att ha dom betydligt mer än jag haft dom andra så kanske jag blir kvitt detta sen då jag inte alls har så mkt fel på mina ögon :)
Bild kommer en annan gång då sunkmorsan klivit ur sunkkläderna och sunkfrillan ;)



Ullared!!




Den 30e mars tänkte jag och min syster åka till Ullared och vi har två platser till övers om någon är sugen att komma med ;)

Så skönt




Tredje tvättmaskinen för idag snurrar nu och fler blir det för jag har inte orkat tvätta på ett tag då det varit en enda röra här.. Men gud så jäkla skönt att ha hus och egen tvättstuga alltså!! Fattar inte hur man överlevde i lägenheten våran där vi hade 5trappor i vårat hus sen ut till huset brevid och en trappa till innan man var i tvättstugan och sen när man skulle ha upp allt igen höll man på att avlida!!

Tänkte ta och dammsuga och torka allt i sovrummet så vi kan sätta in våra kläder i garderoben igen och förhoppningsvis flytta in sängen dit oxå.. Så måste vi beställa nya garderobsdörrar oxå så blire perfa :)
Gud så kul det känns när man börjar tycka att det är fint här hemma och inte bara går och stör sig på att det ser förjävligt ut!!


Bara att sätta igång dårå!!


Febrig gosse




Igår kväll innan jag skule gå och lägga mig var jag in till gossen och bäddade om honom, när jag sen gick ut ur rummet vaknade han och var ledsen och ville inte sova så han har sovit med oss inatt eller sovit vet jag inte om jag ska säga, han svammlade mkt innan han somnade och har sovit oroligt så att han vaknade med feber på morron var nog inte så oväntat.. Stackars hjärtat låg och grinade i smönen innan han vaknade och kändes kokhet.. 38.7 visade tempen så vi blir hemma idag och myser..



Förövrigt skulle den mönstrade tapeten upp igår och då märkte Jocke och Björn att det är veck på hela rullen så Jocke for iväg till Wiklunds för att kolla om vi skulle få en ny men dom tyckte vi skulle sätta upp och försöka släta ut vecken och om det inte går skulle dom försöka fixa en ny åt oss.. Köpte den ju för flera månader sen så det är inte säkert tillverkarna godkänner att byta den nu.. Så vi håller tummarna att det blir bra för blir det inte det och vi inte får byta så är det bara punga ut med 800 spänn för en ny rulle!! Suck!!

Måndag





Måndag idag och jag känner mig sjukt trött trots att jag la mig vid elva igår och har legat i sängen till nio idag.. Kanske sovit för länge eller nå??

Börjar jobba halv två och innan dess ska jag hinna plocka undan lite här och fixa både lunch och middag för jag tar mig ju inte hem på min middagsrast då jag ingen bil har..
Tur det är så himla härligt väder nu iaf så man slipper vara bitter över att man inte har någon bil!! :)
Nyss när jag var och lämnade Alwin på dagis så hade jag tänkt att vi skulle ta pulkan för jag trodde att det är sandat överallt men han ville åka spark så vi tog den och det gick över förväntan.. Det var bara grus typ på gågatan som går här vid oss och sen gick det hur bra som helst.. Så skönt!!

Ne nu är det bara sätta igång om man ska få något gjort :)

Underbara helg!!





En riktigt helg är nu slut och jag hade inte klagat om vi fått vara lediga några dagar till och bara mysa på ute i finvädret och göra saker tillsammans som annars är svårt att hinnas med..
I fredags avslutade vi veckan med en tripp till Happis där vi ritade kök och köpte lite bra att ha saker, gossen var hos farmor och farfar under tiden där han roat sig med att vara ute och skotta snö och massa bus  :)

Igår for vi äntligen till badhuset hela familjen, det tog oss ett tag att ta oss dit.. Vi har liksom inte varit där tidigare med Alwin men nu ska det bli ändring på de!!
När vi kom hem käkade vi lunch och sen drog Jocke iväg på bandy och jag och gossen la oss och vilade i 2timmar, hur skönt som helst och jag orkade tom vara vaken längre än till tio på kvällen, närmare bestämt till halv ett :) Inte illa!!



Idag fick jag sovmorron och när jag stigit upp och fått i mig frulle så tog vi pulkan och gick på prommis mot stan.. När vi var vid ambulansen så ville Alwin gå själv och dra pulkan vilket han gjorde ända ner till campingen då han hoppade i pulkan igen och vi gick ner på isen för att ta den vägen hem, hur skönt som helst!! ;) När vi kom hem blev det festis och limpa ute på bron..
Sen har vi mest bara slöat, lagat mat, slöat, Tesse och Matte kom hit så jag fick lite färg i barret och nu slöar vi igen och ser storebror :)



Underbara helg!! ;)

Har nyss vaknat men skulle lätt kunna sove...

mms_img21400 (MMS)

Har nyss vaknat men skulle lätt kunna sover mer men man ska ju kunna sova inatt oxå.. Shit vilket fint väder alltså! Hoppas det håller i sig hela helgen! :-)

Sista natten





Jobbar min sista natt nu och skönt känns det vill jag lova!! Ska bli så otroligt skönt att få gå och lägga sig imorron kväll och få sova undet natten ist för att sitta vaken.. Inte för att jag tycker det är jobbigt att jobba natt men det är så ruskigt skönt att gå av sista natten och veta att man sen får sova om nätterna tre veckor innan det är dax för nattjobb igen :)

Att jag sen är ledig i helgen gör ju inte saken sämre heller!! :)
Imorron när Jocke slutar ska vi iaf åka till Ikea för lite shopping och köksritning, gissa om jag längtar!! Vi har ju nu skullat fara ett tag men saker har kommit mellan.. Sen får vi se vad vi hittar under helgen :)

Vad ska ni göra?? :)

Hjälp mig!!





Hur gör man för att finna motivationen, orken, lusten, tiden och allt det där att ta sig iväg till gymet några ggr i veckan på rutin??

Nu är det ju inte så att jag inte tar mig dit men jag hade gärna sett att jag iaf tog mig dit minst 3 ggr i veckan (vilket jag faktiskt gör ibland men alldelns för sälllan!) och om jag tex kör spinning så skulle det ju vara bra om man tog sig till själva gymet före för att köra lite styrka..
Samma om man går på pump så hade det ju suttit fint att köra lte kondition efter..
Och självklart att man bara kör på gymet/konditionen nån gång..
Dom gångerna man väl är så måste man stressa iväg dit i sista sekund innan passet börjar eller stressa hem efteråt för att Jocke ska iväg på träning eller för att man har barnvakt..
MEN jag vet inte hur jag ska finna orken och framförallt tiden??

Hur gör alla andra som har barn, jobb och hem att sköta??

Jag har varit så sjukt trött den senaste tiden och så mkt att göra hemma då jag inte jobbat men har knappt orkat med sånt heller..
Nu är bandysäsngen äntligen över så då skulle man ju kanske kunna tänka att det borde bli lättare för då behöver man inte hålla på att pussla och skaffa barnvakt hit och dit för det känns ju som att vi får ha det nog ofta iaf då jag jobbar kväll och Jocke har träning.. Tyvärr så upphör ju inte bandyträningarna bara för att säsongen är över!!

Suck!!
Vad gör man??


Frågan är ju hur jag kunde tycka jag var tjock där??
Nu när jag ser på bilden förstår jag inte varför man klagade!!?




And sooo






Jag och gossen spenderade förmiddagen ute på gården i snön och så plumsade vi till baksidan till hans "koja" men det var inte det lättaste att ta sig dit då jag hade snö upp till höfterna men kul hade vi :)
Sen tog vi vagnen och boben till "gammelmommo" där jag lämnade Alwin och gick hem för att ta på mig vettiga kläder.. Man kan ju inte åka iväg i bara understället..



När jag och Jocke sen kom till Sunderbyn lämnade jag honom där och for på storheden och sen Växtriket, Blomsterlandet och Barnenshus men där hittade jag ingenting.. Var ju ute efter nån ny blomma och kruka till sovrummet men hittade inget som föll mig i smaken.. Eller jag hittade en kruka men ingen blomma som passade i den så det fick vara.. Får kolla här ist om det finns nå..
Fick iaf med mig nya prydnadskuddar till sovrummet men mattorna jag skulle ha var slut så¨får kolla i Happis ist.. Köpte även en färgglad tröja och ett par byxor till gossen på Kappahl :)
Han är verkligen i behov av nya mjukisbyxor då dom flesta börjar vara små nu och jag har helst på honom det när han är på dagis och om man ska vara ute och leka för det är ju inte så skönt att ha typ jeans under overallen..

Dom bröt iaf till ena näsväggen på Jocke då den typ sjunkit in eller vad man ska säga så nu får vi hoppas det blir bra annars skulle han höra av sig på några veckor och då måste dom isf operera och det skulle väl vara mindre skoj..



Onsdag





Idag har Alwin stigit upp själv utan att komma till mig eller ens säga något så jag undrar hur länge han varit uppe innan jag hörde honom vara och rota i lådorna på malmbyrån ;)
Han var då inte uppe när Jocke for till jobbet iaf så så himla länge har han ju inte varit uppe då jag vaknade tjugo över sju och härde att det lät här ;)
Vi har sen myst i sängen och sett Ice age och sen ätit frulle.. Nu ska vi nog fixa oss och ta på och kläder och gå ut och leka innan vi ska gå till "gammelmommo" där Alwin ska vara och leka medan jag och Jocke åker till Sunderbyn.. Få se om dom bryter nå i ansiktet på honom eller vad dom gör??
Man tycker ju att dom borde göra de iaf så han slipper gå runt och vara täppt hela tiden!!

Jag har planer på att kolla in några affärer på storheden och sen på Blomsterlandet och Växtriket och kolla efter nån ny blomma och kruka till sovrummet :)
Frågan är ju hur länge det tar på Sunderbyn, om jag ska göra bort storheden under tiden eller hur jag gör för jag är nog inte så sugen vara med om dom ska bryta till fejjan på honom :( Huvva!!




Nu är det bara klä sig och gå ut medans det är såhär härligt ute!! Hade ju velat att det skulle vara såhär till helgen oxå så man kan åka till stugan men tydligen så ska det bli kallt igen!! Fett less!!


Måttligt less!!




Idag känns det som att det mesta går emot mig eller så har jag rent ut sagt bara sån jävla otur!!

Började tapetsera för att få klart med den vita tapeten innan Jocke kommer hem då den mönstrade ska upp men då tar limmet slut när jag har en våd kvar, eller det finns kvar lite men det räcker inte till en till.. Hur som helst när jag har satt upp den näst sista så ser jag att den är helt sne och ska fixa till det då går tapetjävlen SÖNDER!!
Knövlar
ihop skiten och börjar dammsuga bort allt damm och skit där inne ist och sen resten av huset..
Kastar Alwin i säng som vägrar sova och ännu svammlar där inne, jag la honom för snart en timme sen!!

Sen var det dax för bak, Philadelpiabullar stod på schemat idag och vad händer?? Joo, när jag ska slå igång spisen för att smälta smöret så är hela spisen STENDÖD!!
Det har ju gått säkringar för den flertalet ggr så jag tänkte att det är ju lätt fixat men tror ni det gått nån säkring då?? NÄÄE!! Störande som faaaan!!
Detta betyder alltså att om jag ska bjuda på något fika eller så så blir det köpes =Tråkigt!!
Vi kommer inte kunna laga någon mat heller utan spis.. Nu måste vi verkligen och rita ett kök så vi får fixat det nån gång!! Gaaah!!




RSS 2.0