Mitt ute i den mörka skogen




Jaa här sitter jag mitt ute i skogen och det är alldelens mörkt här utanför.. Konstigt nog så är jag inte det minsta mörkrädd och jag har inte tänt många lampor i huset vill jag lova.. Nova sover och har gjort det sen åtta typ.. Hon somnade på en gång när jag la henne :) Jag måste bara berätta, när Therese och Thomas är med så springer hon omkring och lever om som jag vet inte vad.. När hon inte får som hon vill så slänger hon sig på golvet och tjurar.. SÖT UNGE!! Men när man är själv med henne, alltså bara inte hennes föräldrar är med så är hon hur lugn och snäll som helst :) Men så är det ju med dom flesta barnen.. Som när jag kom hit tidigare så blev hon jätte glad och ropade "Emma kommer" så höll hon på o kuta runt i hela huset och var allmänt tokig men sen T och T farit så har hon suttit som ett tänt ljus i soffan och sett på film och varit hur snäll som helst :) Mosters lilla gumma :)



Nova på Nordpolen

V32 55dagar kvar



Alltså fatta hur kort tid det är kvar egentligen :) Ynka 8 veckor :)
VI LÄNGTAR!!




Har varit vaken sen 9 på morron så jag har hunnit plocka undan här som vanligt :)
Har torkat ur skötbordet och satt småkläder i lådorna, vikt in rentvätt och käka frukost :)
Nu ska jag äta lunch och göra mig klar och packa en väska med lite saker sen bär det av mot Smedsbyn för ikväll ska jag vara barnvakt åt Nova när syster och Thomas ska på K1.. Men först en liten sväng till luleå :)

Nu ska jag skynda mig!!


LATER!

Utmanad

Har blivit utmanad av Jennie

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Här är mina 5
*Har en liten knodd i magen som är beräknad att titta ut 25december :)
*Jag hatar egentligen att städa och diska osv fast man måste ju som ändå göra de ibland, men nu dom senaste veckorna har jag inte gjort annat än gått och plocka här.
*Jag är fruktansvärt mörkrädd och hatar att vara ute i mörkret själv
*Jag älskar musik och kan inte lyssna på musik utan att måsta sjunga med
*Jag verkligen älskar mandrainer, kan äta hur många som helst

Funkar inte att länka men jag utmanar Millan, Ida och Sandra Björn :) Haha

Livat i holken :)



Nu är det en liten krabat som lever om för fullt i magen ska jag tala om för er :)
Det är så himla mysigt då man känner och även ser så väl när den rör på sig :)
Nu vill jag att det ska bli julafton så vi inte behöver vänta så länge!! Om vi nu inte har sån tur att den tittar ut tidigare :) Det får du jätte gärna göra!! Mamma och pappa vill hålla dig i famnen och snossa lillbebis :) Åhh vad jag längtar!!

Allt är som vanligt





Är hur trött som helst som vanligt och jobbigt är det.. Kan inte vila på dagarna heller för jag får som inte ro att sova.. Typiskt!!

Igår ikväll var jag iaf på bandy så då var jag ju ute och fick frisk luft en stund vilket jag behöver.. Skulle egentligen behöva gå en promenad varje dag men det är ju det här med att orka ta sig iväg som är så himla svårt.. Nåja jag får börja vara mer sträng med mig själv.. Blir ju trots allt piggare av att vara ute i friska luften..

Idag har jag inte gjort nå mkt alls.. Följde med Ida då hon skulle och skjutsa sin syster och sen var jag och köpte en present åt mamma sen har Ida varit här och hälsat på :) Så soffan har jag spenderat största delen av dagen i...
Blir hemma resten av veckan för jag känner att det inte är som det ska med pulsen osv så då är det nog bäst att lyssna på BM hon vet ju vad hon pratar om så.. Mamma vill att jag ska följa med henne och Lovisa till moster i Luleå imorron men jag vet inte om jag orkar men samtidigt så skulle det ju vara kul.. Men men vi får se hur det blir med den saken..

Btw så ringde jag tc här tidigare för att höra om man kan frysa träningskortet när man är gravid och hon sa att när man har årskort så kan man göra det men jag har ju ett 25ggr kort så hon var tvungen att kolla upp det så skulle hon maila mig sen..
Hon trodde att det skulle gå att ordna så nu får vi hoppas på det.. Det känns så bortkastst med pengar annars..
Jag började ju så bra med träningen men sen jobba jag så mkt kvällar så det gick inte riktigt ihop med träningspassen och sen har jag ju haft så jävla ont i ryggen i början av graviditeten så då har jag ju inte kunnat träna.. Så håll nu tummarna för att jag får frysa det så slipper jag köpa ett nytt sen :)

Nu ska jag se sjukhuset :)






Satsumas





Satsumas är lätt den godaste frukten just nu, kan äta hur många som helst!!

Bristningar




Jag satt och läste på expressen och såg där dom lagt upp bilder på olika kvinnors magar efter att dom fött barn.. En del hade en hel del bristningar medans man inte ens såg på en del att dom fött barn.. Man ska ju egentligen inte klaga om man får bristningar för det är ju som någonting man får räkna med när man blir gravid och dessutom så har man ju burit på ett litet liv i 9 månader så lyckan över att ha fått en liten bebis borde ju övervinna besvikelsen över att man fått en mage man inte är nöjd med.. Vissa får bristningar andra inte.. Det är ju beroende på hur just din kropp reagerar.. Men det är ändå tråkigt om man får så mkt så man ska må dåligt av det sen.. 
Än så länge har jag inte fått nå  ristningar alls och jag hoppas att det fortsätter så men samtidigt så var jag helt inställd på att jag skulle få en hel del så vi får se hur man ser ut när det är klart :)


Måste bara få klaga lite





Just nu har jag fruktansvärt ont i ryggen, fötterna värker och jag känner mig helt enkelt som en gammal tant!!
Och så är det så mklt jag vill få gjort här men som sagt så ska jag vila och ta det lugnt men det går inte sådär jätte bra.. Tycker att jag mest går och plockar hela tiden.. Skärpning Emma!!


Hur som helst så har jag spenderat hela gårdagen och dagen idag med min kära storasyster som sovit hos mamma från igår.. Vi var en sväng till Hapiranda igår på ikea där jag köpte en liten korg som jag ska ha på skötbordet, badskrum, tvål, en matta till bebisrummet, och en bebisfilt :) Sen for vi på skopunkten där jag köpte mig ett par sköna vinterskor :)
Sen barnenshus där jag köpte en kolikflaska och snuttefiltar :)
Och även på ica maxi där jag köpte nå bebiskläder och en del mat :)
Sen när vi kom hem till mamma så la vi oss på soffan medans mamma fixade mat och sen låg vi på soffan helt utslagna resten av kvällen innan jag for hem :) Och på morron när jag kom till mamma så hade dom börjat rensa i förrådet så det vara bara att hjälpa till fast jag satt mest och tittade på :) Det är så himla kul att få umgås med syster ordentligt ibland för det händer ju inte så ofta längre när vi inte bor i samma kommun..




Syster och Nova :)




Morron pigg





Jag kan absolut inte sova länge på morronen längre.. Nåja det stör mig inte huvudsaken jag är utvilad när jag vaknar och det är jag :)
Har vaknat för en timme sen och nu ska jag snart fara till mamma och äta frukost för här är det tomt i skåpen, men det ska ändras på senare idag :)
Jag som lovade mamma stort och heligt igår att jag skulle vara där 8 på morron och väcka dom men jag tänkte när jag vakna att dom vill nog sova ett tag till.. Tror ni inte jag fick ett mess för en stund sen där hon undrade vart jag höll hus :)
Så nu ska jag dra på mig nå kläder och fara dit och vänta på att syster och Nova kommer :)

Ha en bra dag!!


/E

Hur kan man vara så trött






Shit alltså, jag fattar inte hur man kan vara så trött som jag är hela tiden..
Tur det blir sovmorron imorron vare sig jag ska jobba lr inte!!
Nu är man ny badad och ligger i sängen och jag tror fan att jag ska ta och sova..
Så får det bli!!


Godnatt

Hur ska jag göra?






Imorron är det måndag och jag jobbar kväll..
Har inte bestämt ännu om jag ska sjukskriva mig i veckan lr inte..? Kanske vore bäst att lyssna på BM och stanna hemma och bara ta det lugnt och vila upp mig.. Jag vet inte alls hur jag ska göra.. Hjälp mig!!


Imorron på morronen kommer iaf storasyster och Nova till Kalix :) Dom ska sova hos mamma till på tisdag så imorron på dagen ska vi en sväng till Hapiranda och gå på Ikea som vanligt så blir det nog barnenshus och jala oxå :) Sen måste jag handla lite på Ica maxi..
Men jag ska försöka att inte slösa så mkt pengar :)

Jag är snabbast i världen!!






Slutade jobba kl 17 och då skulle jag häva mig hem och duscha men hur tror ni det gick med den saken??
Joo jag for tll mamma och var där ett tag och nu kom jag nyss hem och tänkte att nu ska jag skynda mig i duschen innan jocke kommer hem från bandyn men då insåg jag att jag orkar inte börja stressa så det får nog bli sen ikväll när vi kommer hem..
Vi ska nämligen till Nyborg och äta middag och efter det ska vi byta till vinterdäck på min bil :)
Så då skulle det ju vara jätte skönt att bada badkar när man kommer hem :)
Kanske jag slipper bada själv dessutom ;) Om nu inte jocke tycker att jag är för tjock så det blir för trångt ;)






Lunch





Hemma på lunch men börjar på 20min igen.. Blöö jag är trött och vill inte jobba!! :(
Tur det inte är så många timmar kvar

Här ska det vara en rukbrik






Nu är jag less på att vara trött hela tiden.. Är riktigt sugen på att gå och lägga mig och sova nu men det känns lite väl tidigt.. Ska se Idol nu och sen blir det nog sängen..



Då var det helg





Jag tog mig en riktigt funderare på om jag verkligen inte skulle lyssna på BM och sjukskriva mig för som sagt så har jag ju varit svin trött senaste tiden och när pulsen var så himla hög så kanske det är dax att vara hemma och vila upp sig..
Så jag gick till bemanningen och sjukskrev mig för ikväll så jag bara kan ta det lugnt och vila.. Men jag sa att jag jobbar imorron och söndag iaf för jag vill ju inte missa helg ob:n.. Så jag sa att då får vi sen sen hur jag känner mig till veckan..
Jag hatar att sjukskriva mig, det känns ibland som att dom tror att man bara gör det för att man är lat lr nå men nu vet dom ju hur det ligger till så..
Och jag menar det är ju jag själv som förlora på att vara hemma så då vore det ju konstigt om man stanna hemma bara för skojjskull..
Nåja nu ska jag inte fundera mer uti det..

Nu borde gubben komma hem när som helst.. Hoppas han vill vila med mig en stund för jag är jätte trött..



Later!!

v31 62dagar kvar




Nyss hemkommen från BM och idag har Ida varit med mig där :)
Bebisen mådde bra och hjärtljudet låg på 150slag/min denna gång men mitt blodtryck var dock lite högt och pulsen var jätte hög så då var det bara att gå och lämna blodprov, urinprov, ekg och även väga mig.. Så då får vi se om dom ringer om det är ngt avvikande lr inte..





 Måste bara berätta om gårdagen!!

När jag satt på jobbet så fick jag mitt i allt ont i magen, inte sådär jätte ont men det gjorde ont iaf..
Så började jag må jätte illa och trodde verkligen att jag skulle måsta springa och spy..
Efter ett tag blev jag helt varm och kände mig som svettig, så gick och la mig på soffan och lå där i typ 45min medans Erika fick vara assistent åt två stycken :) Hon kom med en ibumetin åt mig och även mjölk om det skulle vara blodsockerfall.. Jag ringade vårdcentralen som senare skulle ringa upp.. Så när klockan var kvart i tolv var det ju bara pallra sig från soffan vare sig jag orkade lr inte för vi skulle ju gå på lunch 12.. Sagt och gjort.. På lunchen gick jag till myggan där mamma och Mia var och mådde fortfarande dåligt men det kändes iaf lite bättre när jag fått frisk luft..
Efter ett tag ringde iaf vc och hon tyckte jag skulle prata med BM så hon skickade ett meddelande till henne att hon skulle ringa mig..
Just innan 13 när vårat p-möte skulle börja så ringde BM och jag berätta vad som hade hänt så hon ville att jag skulle komma in..
Fick skynda mig upp på britsen först av allt när jag kom dit så kände hon på magen och tittade på mig och log och så sa hon " det var det jag tänkte när jag pratde med dig men jag var tvungen att se efter om det var så, bebisen har vänt på sig"
Så det var alltså det som gjorde att jag mådde som jag gjorde..
En del känner inte alls när den vänder på sig medans andra känner det mer..
Nåväl hoppas den inte gör några mer såna kullerbyttor iaf för det är ju trots allt 2månader kvar så det kan ju vara lite tidigt att fixera sig nu..
Fick iaf lämna nå prover oxå för att se så alla värden var bra..
Och så tyckte BM att jag skulle fundera på att sjukskriva mig själv en vecka för att vila upp mig när jag är så trött hela tiden..

Här kommer det bilder :)




Jag och ida var ute i skogen förra måndagen och fotade och här får ni några smakprov :)

           
         



Visst är hon duktig :)

63 dagar





Nu är det nämligen så att det är 63 dagar kvar till Julafton och jag börjar känna lite panik över vad jag ska köpa åt alla..
Känns som att jag måste göra bort att handla julklappar ganska snart för det är ju trots allt bara 2löner nu innan jul plus att jag inte tror att jag kommer ha orken att springa i affärer sådär i sista sekund som jag alltid annars brukar göra.. Mitt det är så kanske jag inte nes har tid med det för att vi är på BB ;) HIhi

Dom viktigaste att köpa juklapp till är ju
Mamma
Storasyster
Lillasyster
Gubben
Nova

Så egentligen så borde det inte vara så jätte svårt :)
Jag har sagt att jag inte har råd med nå dyra julklappar i år eftersom vi har så mkt annat att lägga pengarna på nu till lill'n :)
Men det är ju inte vad man får utan att man får nåt som räknas :)


Dessutom så fyller Nova 2år den 11november och mamma fyller 50 den 5december så då måste man ju köpa presenter till dom :)

Nu vill jag fixa





Min lillasysters pappa var nyss här och kollade uti skötbordet..
Så imorron på jobbet ska han fixa sån där vinkelgrej så vi får ihop det ngn gång :) Så himla skönt att man kan fixa sånt själv för vi hade säkert fått vänta ganska länge om Jysk skulle ha fixat det..

Hoppas han hinner göra det imorron för nu vill jag ha byggt ihop det färdig så jag kan fixa mer där inne :)






Imorron är det jobb 8-12 sen p-möte 13-16 och efter det blir det nog att hälsa på Hanna och lilla Wilma :)

Jag ser ju inge!!







Är det bara på min dator allting är pyttelitet på den här sidan när man ska blogga lr är det så för ngn annan?

Jävla skitdag!!





Dagen har spenderats med min Sara som är hemma i några dagar :)
Kul att få umgås med henne lite.. Det händer ju inte så ofta nu för tiden vilket jag saknar!!
Var så himla skönt att att bara ligga på soffan på ekorr och prata om viktiga och helt oviktiga saker :)
Så var vi förbi på facket för jag skulle fixa och gå över till kommunal men när jag sen ringer hrf så är jag utskriven därifrån p.g.a bristande betalning, WHAT liksom!! Jag har varken fått inbetalningskort, påminnelse lr nåt besked om att jag blivit utskriven.. Så säger hon "men det står här att det är utskickat, till TUNASTIGEN.. Men hallå jag har liksom flyttat därifrån för 2år sen och gjorde då adressändring med eftersänd post..
Hon sa att jag kunde prova skriva en överklagan men trodde inte att det skulle hjälpa.. Jävla fittfack!! Jag har varit med i 2,5år och nu står jag på 0 igen.. BAJS!!

Och inte nog med det, när vi kommer ut från facket så har jag fått parkeringsböter!!
YES vilken bra dag!! Allting går emot mig..

Bandy i pissvädret






Igår jobbade jag till 17 och efter det for jag till Ica och hämtade ut ett Ellos paket med ett par skor och en tröja åt mig och även lite kläder till bebis :) Efter det for jag till mammi och åt middag för att sen skynda mig hem och ta på mig varma kläder för en bandykväll i Haparanda i pissvädret..
Åkte dit med Jockes mamma och lillebor.. Vi kom fram vid halv sju och matchen började inte förrän sju så vi var in på barnens hus där jag köpte en åkpåse och även på Candy world för Fredde ville ha godis :) Sen for vi till bandyn och det var ju en himla tur att det var tak och lä på läktaren för det blåste och duggregnade som faun.. Och på isen såg det ut som en enda stor bassäng :)
Matchen gick inte sådär jätte bra 10-2 till finnarna..

Får hoppas att det går bättre nästa gång :)

Tisdag 65 dagar kvar





Nä men titta vilket fint väder det är idag och jag har nyss vaknat :)
Inte för att det gör mig så mkt.. Har sovit typ 12 timmar och det behövde jag verkligen!!
Så nu har jag nyss ätit fil till frulle och nu sitter jag här och fördriver tid..
Idag hade jag tänkt pyssla på lite här hemma och fixa lite i bebisrummet :)
Vi hade ju tänkt tapetsera om där inne men tror nog att vi skiter i det..
Det är ju trots allt nya tapeter där inne så vi provar ha det så och ändrar vi oss sen så är det ju bara tapetsera :)
Just nu är det ljusgula tapeter där inne.. Inte den finaste färgen men jag tror ändå det kan bli fint för alla möbler kommer vara vita :)
Jag skulle vilja hitta nå fina gardiner att sätta upp där inne och nån fin lampa och nå tavlor :)
Det suger i shoppingtarmen men det får bli lite eftersom för vi har ju ännu el del kvar att köpa som man måste ha..
Och så kommer ju pyret ändå sova med oss den första tiden :)
JAG VILL ATT DEN KOMMER NU!!!

Slut på ledigheten





Då var sista dagen på min lediga helg över..
Idag har jag bara tagit det lugnt och sett tv osv..
Vi har varit i Nyborg och ätit tacos och sen var vi och kollade bandy och jag måste säga att det var som små kyligt och ändå är det här bara början.. Tänk senare i vinter när det är riktig jävla kyla och man ska stå där och förfrysa halva kroppen.. Hojja jag längtar inte!! :)


Nu blir det sängen och oth :)

Idag har jag varit himla duktig





Vaknade typ vid tio lr nå sånt på morron, steg upp efter ett tag och käkade frulle och sen fixade jag frukorst på sängen till Jocke :) Annars hade han sovit bort hela dagen..
Började rensa i alla räkningar som legat huller om buller så man har inte vetat vilka som är betalda och inte men nu har jag fixat så fint :)
Sen har jag plockat ihop överallt, tagit ner gardinerna i köket. Dammtorkat och dammsugit sen ner på byn och kollade på tävlingarna som bandylagen var med i..
Sen när vi kom hem så fortsatte städandet och så kom Jockes föräldrar och hjälpte oss att röja undan allt skrot i det andra sovrummet och Jocke och hans pappa byggde ihop skötbordet medans jag och hans mamma fixade med nya gardiner till köket och var upp med grejer i förrådet och kastade massa skrot..
Så har vi fått hängt upp en tavla i köket (äntligen)
Så nu är hela lägenheten städad och fin :)
Känns så himla skönt att äntligen ha fått städat ordentligt här för hur mkt jag än har velat göra det så har jag inte orkat men nu jävlar :)


Ikväll har Tesse varit här och vi har sett tv och pratat :)
Himla skönt att ta det lugnt och bara vara!!
Så byggde vi även ihop babysittern som nu skulle vara så himla lätt att bygga ihop men det tyckte dock inte vi att den var :)


Nu ska jag ta och dejta john blund så man inte sover bort hela dagen imorron




Natti natti

Tacos & Idol med tjejerna





Det var vad gårkvällen bjöd på :)
Vi var hos Ida och käkade tacos, pratade, såg idol, käkade kladdkaka och massa annat gott :)
Är ju så himla mys att vara med flickorna sådär och bara ha det bra..Synd bara att inte alla kan komma varje gång..
Nå men jag tyckte iaf att det var rätt person som åkte ut fast det var som synd om henne när hon var så himla ledsen och så var hon tvungen att sjunga.. Det har ju liksom inte hänt nån av dom tidiagre veckorna så varför nu??

Lång helg




Nu har jag äntligen lång helg och det känns riktigt skönt!!
Hade funderingar på att åka till Luleå idag och umgås med Elin som jag inte umgåtts med på jag vet inte hur länge men jag känner att jag inte riktigt har orken och så är det ju roligare att fara dit om man har pengar så man kan shoppa så det får bli efter löning :)
Nu är storasyster och lilla Nova i Kalix vilken sekund som helst så jag ska göra mig klar och fara till mammi och mysa med dom :)



Ikväll blire tacos och idol med flickorna :) Najs!!

Nu

Det blidde inge bada utan jag duschade ist..
Så nu är jag nyduschad och har precis tryckt  i mig en macka så jag orkar sova :)

Nu oth tills ögonen john blund kommer

I brist på annat

Ditt namn? Emma Strömbäck
Smeknamn? Orka
Ålder? 21
Låt just nu? Agnes - on and on
Låt som påminner dig om sommar? Vet ej
Låt som påminner dig om vinter? Vet ej
Favoritcigaretter? Röker inte
Favoritsnus? Hmm olika
Beroende av? Min älskling och vännerna :)
Brukar du skratta för dig själv? Nja har väl hänt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Key
Brukar du bli för full? Inte nu för tiden, håller mig nykter
Gillar du italiensk mat? ??
Gillar du vegitarisk mat? Beror på
Vem tog du listan ifrån? Öhh minns inte
Gillar du honom/henne? Nej
Är du allergisk i mot något? Tror inte de
Hur svarar du i telefon? Hallå
I mobilen: Samma lika
Vem ringde du senast? Syster
Vem ringde dig senast? Syster
Vad sa den du senast pratade i telefon? Massa saker
Antal sömntimmar inatt? 10
Sov du ensam? Bara i början
Brukar du komma i tid? Oftast
När mår du bra? När jag är med mina nära och kära
Hur känner du dig nu? Trött som faun
Vanligaste färg på dina kläder? Svart
Vad tycker du om fötter? Jag gillar inte fötter
Är du smart? Absolut ;)
Är du aktiv i skolan? Går inte skola
Vad saknar du? Beror på
Hade du en bra kväll igår? Var trött som en gnu och sen sov jag så
Vad gjorde du i helgen? Jobbade
Vad gjorde du helgen innan den? Var på fest och hotellet
Favoritdryck på morgonen? Vatten
Rakar du benen? Mjo
Rakar du armarna? Nope
Är du blyg? Nä beror på
Är du social? Det är jag nog
Sysslar du med någon idrott? Inte för tillfället
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja jag vet inte
Har du spytt offentligt? Det har nog hänt
Om ja, var det det mest pinsamma du varit med om? Vet ej
Vad skulle du gjort om du var kille för en dag? Vet ej
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv? Familjen och min älkling
Är du nöjd med ditt liv? JA
Om inte, vad vill du ändra på?
Vad har du för bh på dig just nu? En svart
Vad har du för trosor på dig just nu? Meh
Använder du parfym? Jodå
Sminkar du dig varje dag? Olika
Var är du född? Kalix
Är dina föräldrar skilda? Dom har aldrig varit gifta
Hur många barn vill du ha? Det får vi se :)
Vilken är din favoritkanal? VEt ej
Vilken är din favorittidning? ??
Vilken är din favoritskådis? Ingen aning.
Gillar du att duscha? Javisst speciellt på morgonen när man fryser
Gillar du att bada badkar? Jo
Gillar du att basta? Ne
Gillar du att åka skridskor? Har inte åkt sen jag gick i 6an typ
Gillar du att åka slalom? Åker inte slalom
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? S.a.t.c
Vilken är den sämsta film du sett senaste månaden? Hmm?
Choklad/Lakrits? Choklad
Popcorn/Chips? beror på
Läsk/Vatten? Beror på
Mjölk/Vatten? Mjölk, helst med oboy i.
Kaffe/Teé? Te
Juice/Vatten? Beror oxå på
Sprit/Cider? Båda
Vem är den senaste som du åt ute med? Jocke
Har du vunnit någon tävling? Säkert
Kan du laga mat? Jodå
När var du på bio senast? När jag och Tesse såg S.a.t.c
När bodde du på hotell senast? var nog i vintras efter personalfesten på scandic
Hur många syskon har du? 3
Hur många bröder? 1
Hur många systrar? 2
Brukar du titta på Bingolotto? Näe
Vad brukar du göra om du inte kan somna? Sura
Vad brukar du göra innan du somnar? Olika
Vad brukar du göra när du vaknar? Vara trött
Är du rädd för döden? Ibland
Vad läser du för bok just nu? ingen
Favorit färg? ?
Favoritnummer? Vet ej
Vad har du för färg på dina byxor du har på dig just nu? Gråa
Din tröja/t-shirt/linne? Grå och vit randigt
Vad har du för färg på dina tapeter? Beige och brun
Vad har du för färg på ögonen? Blåa
Var det jobbigt att svara på dessa frågor? Endel

Jag får det inte att gå ihop




Alltså nu är det så här att igår googla jag på lågt blodtryck för att se om man kan göra nånting för att det ska bli bättre..
Och där står det att fysisk aktivitet och regelbunden motion motverkar lågt blodtryck. Men då undrar jag hur fan det ska gå till när man är så trött hela tiden så man knappt orkar hålla sig vaken. Jag får det liksom inte att gå ihop.. För nu är det så att jag har kännt mig så himla trött dom senaste dagarna så jag har bara velat ligga och sova hela dagarna men det funkar ju som inte när man ska vara på jobbet.. Och då är man inte så jätte sugen på att gå ut och gå lr liknande..  Igår somnade jag dessutom kl 21 och har sovit till 7 på morrron och det behövdes verkligen men jag har ändå varit svin trött idag..  Får hoppas att det blir bättre snart för annars blir det jobbigt.. Man är ju nog trött som det är iaf såhär mot slutet..

Nå nu ska jag sluta klaga!!

Tror jag ska spola upp ett bad och sedan krypa ner i sängen och se oth när Jocke kommer hem :)

Lågt blodtryck




Igår när vi var hos BM och hon kollade blodtrycket på mig så låg det på 110/50 och det är tydligen ganska lågt.. Jag har inte så stor koll på vad det ska ligga på annars men jag tror jag brukar ha typ 120/80..
Så det förklarar nog varför jag är så himla trött hela tiden..
Det börjar liskom vara riktigt jobbigt att vara på jobbet när man är så trött hela tiden men det är bara kämpa på..
Finns massa saker jag skulle vilja fixa här hemma men jag orkar helt enkelt inte så det får vara..

Ähh nu ska jag lägga mig här på soffan och bara vara..

Tvättstugan






Tror det blir att gå ner i tvättstugan och hämta in tvätten och sen bädda rent i sängen och krypa ner och se oth
Det låter som en ypperlig idé för jag är jätte trött och känner att jag inte har ork till att göra så mkt som jag hade velat ikväll
Imorrorn jobbar jag dessutom dag så då är det bra om jag är utvilad

En flicka??






Hittils har dom flesta gissat på att det är en liten gosse som ligger i min mage men idag så har det gissats på en liten tös :)
Nåja det återstår att se vad det blir :) Så himla spännande  :)












Måste ju förresten säga grattis till A-M och hennes Johan som fick en liten pojke på fredagmorron!!

*





Idag har vi varit till BM på kontroll och magen hade vuxit 4cm sen sist så det var ju bra :)
Var nog för att jag varit sjuk och ätit så dåligt den hade stannat upp sist...
Hjärtljudet låg på 153slag/min denna gång oxå :) Ska bli spännande att se om det är en liten gosse eller en liten flicka som tittar ut.. Jag tror faktiskt det är en pojke och jag känner mig ganska säker på det :) Men men vi får se, vi får se :) Vad tror ni att det blir??





V28

Ljus i röven








Alltså det här SOS familj är ju fan hemskt att se.. Hur kan man bete sig sådär mot sina föräldrar?? Jag förstår som inte hur man kan vara så respektlös och känslokall.. Tur jag har en sån bra relation med min mamma iaf :) Hon är världens bästa!! Love you!!



Har jobbat 16.45.21 ikväll och sen for jag till Vickan där hon Ida och Lisa var..
VI har pratat på och käkat kvällsmat :)
Haha har typ ätit dom ur huset :)

Imorron är både jag och Jocke lediga så vi får se vad man hittar på..
Kl 14 ska vi iaf till BM på kontroll och se om lill*n har vuxit nå

Ne nu är jag fan skit trött, ska krypa ner i sängen och vänta på att gubben kommer hem :)

Lunchtime



Nu ska jag avnjuta en god lunch på Myggan med söt Ida :)

Lycklig






Jag är världens lyckligaste som har dig gubben!! ;)

1år med dig älskling ;)






Idag har jag och Jocke varit med varandra ett år :)
Shit alltså vad tiden går fort, känns som att det var igår vi träffades
Men pirret i magen finns då kvar vill jag lova!! :)
Det har varit ett händelserikt år måste jag säga :)
Och nu är det inte länge kvar tills våran nya familjemedlem tittar ut, det kan ju knappast bli bättre :)






Jag ser fram emot massor av år med dig älskling :)
Älskar dig mest av allt!!

Söndag 74 dagar kvar.. 1år idag!!









Här sitter jag trött som en gnu och skulle hellre krypa ner i sängen igen än att fara och jobba men det funkar ju som inte riktigt så..
Nåja jobbar till 12 sen är jag ledig till 16.45 då jag börjar igen så jag får väl ta och vila då..

Skriver mer sen..



Off to work

Höstdag






Måste säga att idag har det varit en himla fin höstdag, synd att man inte har varit ute och myst..
Undra när vi ska fota höstbilder Ida?? ;)

Idag har jag plockat ännu mer här i lägenheten men det blir inte så mkt gjort när jag sätter i gång för min ork räcker inte till så jag får liksom ta det eftersom.. Skulle som vilja göra allt på en gång men det funkar som inte.. Skulle behöva ta en riktigt höststädning och byta lite gardiner och så men det får vi se när det blir..
Nu sitter jag och väntar på att Jocke ska komma hem för det är så trist att vara själv..
Idag får han äta middag själv för jag var så hungrig vid fyra tiden så jag var tvungen att värma mig mat..
Laxlåda från igår :) Mums!!

Ähh nu ska jag sluta svammla här :)

V29







Idag går jag in i vecka 29 och har 76dagar kvar till Bf :)
Tiden har bara rusat iväg men det känns ändå som en evighet tills det är 25december





Som sagt så börjar jag inte förrän 16.45 idag så nu ska jag göra mig färdig och sen ska jag gå ner på coop och handla lite..
Det här med handlingen är lite jobbigt när vi inte har ngn bil..
Men förhoppningsvis så blir min bil färdig idag och så borde Bmw:n vara klar typ idag oxå..
Nåja sen blir det att annonsera ut bilarna och hoppas på att få sålt dom(det är ju inte det lättaste att sälja bilar nu) så vi kan köpa oss en ny fin bil :) Den här gången bilr det en kombi och det kan man ju säga att vi kommer behöva :)






77





Idag är det 77dagar till BF :) Det är ju inte så länge men det känns som en evighet..
Vill ju få hålla och snossa på lill*n nu :)
Den lever då om där inne för fullt nu :) Myyyyys!!




Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt hela dagen.. Lagat god mat, sett några oth avsnitt och plockat undan lite :) Precis vad jag behövde!!
Imorron jobbar jag en kort kväll 16.45-21 så då får jag sovmorron imorron oxå, det tackar vi för!! :)



Ne nu tror jag det blir att sussa kudden, om jag har tur kanske det blir ett sista oth för ikväll ;)

Godnatt

Äntligen!!




Idag är det min lediga dag den här veckan och gud så jag har längtat!! Har känt mig ganska trött i veckan så det var skönt att få sova ut :) Gick och la mig rätt tidigt igår så nu är jag utvilad :) Jocke är oxå ledig idag men han ligger ännu och sussar kudden :)
Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, det är ju så himla trist väder ute och vi har ingen bil så det blir nog bara att vara hemma och förhoppningsvis få nå gjort här :)


Igår var vi ju och kollade på lägenheten där och den var jätte fin men som sagt så är det ju två stycken före oss i kön så vi lär ju inte få den.. Men men det löser sig nog på annat sätt ;) Hihi
Jag har fixat här på morron :)

Ne nu ska jag ta mig nå frulle för magen skriker


Zzz




Nu gör jag natt här är så fruktansvärt trött och pömsig


Natti

Onsdag







Är hemma på lunch och känner att jag är riktigt trött.. Skulle lätt kunna somna nu men jag börjar ju på en halvtimme så det vore inte så bra om jag gjorde det..
Imorron är jag som tur är ledig så då får jag vila upp mig, det kan jag behöva :)

Jobbar till 17idag och då kommer Jocke och hämtar mig på jobbet så blir det hem och äta middag och sen och titta på en lägenhet :) Håll tummarna för att den är fin och att vi får den isf :)





Off to work!

Måndag






Sitter här och segar som vanligt.. Ska skynda mig att göra mig klar för att gå ner på byn och träffa Sara, vi ska gå på Valhall och käka lunch och sen får vi se vad vi hittar på :)
Jag börjar ju inte jobba förrän 16.45 så vi har ju några timmar på oss :)
Så himla skönt med så korta pass ibland!!


På onsdag ska vi och kika på lägenheten där :)



Ne nu måste jag skynda!!

Soffpotatis







Har bjudit mamma på middag idag..
Det blev köttbullar, potatis, sås och lingonsylt :) Enkelt och gott!
Efter det for Jocke på träning och jag visade mamma vad vi shoppat i Luleå igår och nu ligger jag i soffan och är jätte trött..
Skulle behöva samla ork och göra lite nytta här hemma.. Jocke har dammsugit och plockat undan här och jag har diskat vårat diskberg men skulle behöva städa lite mer.. Rensa undan saker som man inte använder osv.. Vi får se vad jag orkar göra.. Har haft en sån jäkla huvudvärk hela dagen och har det fortfarande

Nykter bland massa fyllskallar






Igår var det fest hos världens sötaste och bästa Ida och hennes fästman Henrik :)
Var hilma skoj trots att jag var nykter :) Men jag är inte en sån där människa som inte klarar av att vara på samma ställe som massa fyllskallar när jag själv är nykter utan jag brukar oftast tycka det är kul så länge man är i rätt sällskap :) Men igår var det ju inte bara jag som var nykter utan Lisa och Vickan höll sig i skinnet och drack saft med mig :) Men dom var inte med hotellet sen som jag var.. Har inte varit ut sen i början av sommaren så det var faktiskt kul att komma ut och träffa lite folk som man inte sett på länge.. Det var en hel del som var och kände och strök på magen vill jag lova :)







Vi var ju även till luleå igår och shoppade lite babygrejer :) Trodde faktiskt inte att jag skulle få med mig Jocke dit men kors i taket han var inte svårövertalad den här gången :) Vi var på Barnenshus där vi köpte en bilbarnstol, badhjälp och en snuttefilt sen for vi på Babyproffsen där vi köpte en skötväska och även fick ett startpaket från pampers med blöjhink och massa grejer i den :) SÅ köpte vi en liten söt dress på Lindex på Storhedén :) Hade lätt kunna köpa mer men man måste ju hejda sig och ta lite åt gången :) SÅ nu får jag försöka spara mig till en annan gång..
Ska lägga upp lite bilder sen på dom nya sakerna vi köpt men det orkar jag inte fixa nu :)

Nu är det kväller





Kom hem från Luleå för en stund sen.. Har varit och hämtat Jockes föräldrar på Kallax och nu är jag dö trött.. Tror nästan jag ska gå och sova :) Det skulle vara riktigt skönt alltså!!



Hoppas på en Lule sväng imorron ;)

V28



Idag går jag in i v28 så nu är det bara 12 ynka veckor kvar tills vi får hålla i våran lilla bebis :) Jag längtar sååååå himla mkt!! Hoppas tiden går fort, men det tror jag nog att det gör för än så länge har då tiden bara rusat iväg det var ju nyss vi fick veta att vi ska bli föräldrar..


Igår var jag på kontroll hos BM och hjärtljudet var bra 153slag/min men magen hade bara vuxit 1cm sen sist jag var där den 9september.. Så jag ska träffa henne igen om 2veckor och har magen inte vuxit mer då så ska vi göra ett till UL för att kolla så att allt står rätt till.. Det brukar oftast inte vara någonting så jag får försöka att inte oroa mig.. Magen växte ju så fort i början så nu har den nog bara stannat upp lite.. Så var det för min syster oxå när hon väntade Nova.. Hennes mage växte jätte fort i början och sen stannade det upp och så blev den inte så mkt större.. Hon hade en liten och gullig mage :) Så var ju Nova rätt liten när hon föddes 48cm och 3000g så vem vet våran bebis kanske oxå är liten :)


Jag måste ju även berätta att jag ska bli moster igen i april :) Nova gumman ska få ett litet syskon :) Det ska bli riktigt kul! Spännade att se hur Nova kommer reagera som när det kommer en liten bebis för hon säger ju alltid att allt är hennes :) Hon är så söt lillgumman!!








Igår gjorde jag en intresseanmälan på en ny lägenhet och idag har jag fått mail om att vi får fara och titta på den :) Vi ligger på plats 3 så det är ju 2st före oss.. Ska iaf bli kul :) Om vi nu skulle vilja ha den så hoppas jag att dom andra 2tackar nej så vi får den :) Hihi
Skulle vara riktigt skönt att slippa alla trappor när man ska konka på bebis och vagn och hela köret..

Morgonstund




Jag känner mig så himla duktig, igår steg jag upp en och en halv timme innan jag börja jobba och idag en timme före.. Är ju riktigt skönt att hinna äta frukost och allt sånt i lugn och ro och inte bara slänga i sig som jag alltid annars brukar göra.. Gud så härligt om man skulle kunna göra det här till en vana.. Men jag är ju inte alls morgonpigg så vi får väl se hur det går :) Är iaf ledig i helgen så då får jag ha sovmorgon men jag ska fan prova på nytt nästa vecka.. För alltså nu på mornarna är det ju svinigt jävla kallt så här sitter jag med en kopp te och försöker få upp värmen, det hade jag ju aldrig hunnit annars :)

Har även slitit fram Jockes ena vinterjacka för min egen behöver jag ju inte ens fundera på att försöka få på mig.. Eller nog får jag på mig den men jag får aldrig igen den så då får jag ju frysa iaf :)

Nu, är det bara att göra sig klar och sticka iväg till jobbet :)







OFF TO WORK!

Bloggtorka




Jag återkommer när jag känner för att skriva nå :)

Haha :)





Jag trodde nästan där ett tag att jag hade sett i syne när jag såg geten/fåret i koppel men så var ju inte fallet, är visst fler än jag som sett det :) Haha

Kanske man skulle ta och skaffa sig ett sånt husdjur?
RSS 2.0