Shopping

 
 
 
 
 
Sitter på jobbet och dricker kaffe, ca 45minuter kvar tills jag slutar men idag blir det inte raka spåret hem till sängen utan jag får försöka roa mig med ngt så jag inte somnar för kl10 ska jag på begravning, ska endast i kyrkan och sen hem och sova då jag ska ut en natt till..
Jag tänkte försöka mig på att locka håret, sminka mig osv och så kanske typ vika tvätt eller något sånt kul :)

 
Suttit större delen av natten och kollat på kläder till barnen, hittat hur mycket fint som helst till Alma, det finns ju så sjukt mkt till flickor!! Alwin är i stort behov av nya mjukisbrallor men det kändes som trist men ja han kan ju inte vara utan, är ju inte så skönt att ha jeans under täckbyxor..
Sjukt sugen på en Ullaredstripp för att köpa julklappar och massa kläder till barnen men får se hur det blir med det, hur som helst så är det ett måste att planera in till nästa år iaf.. Fatta kul att gå där och köpa julklappar och annat skoj :) Jag tror jag är lite knäpp som bara älskar det stället!!
 
 
 
 
 
 

Full kalender
Alltså jag gick in i min ledigvecka med planen att hinna umgås lite med mina fina vänner men har insett idag att så kommer det inte bli... Varför kan inte alla vara lediga samtidigt som mig så vi kan hänga på dagarna då eftermiddagarna/kvällarna är rätt fullbokade. ?

Igår var jag hemma med barnen hela dagen, cyklade, tvättade, rensade garderoben, fixade middag osv innan jag var iväg på spinning och sen snabbt hem igen då Jocke hade träning - gjorde barnen nattklara, duschade osv..

Idag har vi varit till mamma på förmiddagen på kaffe/fika och passade då på att bjuda in oss på middag där men däremellan hann vi till Monika och Elias och hälsa på.. Så var vi sen och pantade burkar/flaskor som barnen fått av Patte och en säck härifrån som resulterade i 350kr - så kul för dom som nu vill till Luleå eller Haparanda och spendera dom 😀
Sen har jag varit på utb.


Resten av veckan är oxå full
Onsdag - Lämna på dagis kl9, jobba och fixa lite hemma på datorn och kl12 på möte, kl17 simskola för Alwin, kl18 spinning

Torsdag - Frisera barnen, kl13-15 utb, kl16.30-17.30 möte, kl17.30 -20.30 utb.
Helgen jobb..
Så Jaa få se om jag kommer ihåg allt med mitt minne 😊😀

Måndag
För många är måndagar en ångestfylld dag men inte för mig och absolut inte på varannan måndag som är ledigdag för mig 😆😉

Startat denna dag med att fixa fulle till barnen och kaffe till mig själv innan jag drog på mig träningskläderna, slog igång film åt barnen i Alwins rum, drog på paradisehotel på viaplay och hoppade sen upp på cykeln och trampade 1 mil! !
Körde sen några magövningar. .
Nu bara måste latmasken väck!!
Har bokat upp mig på spinning kl18 så detta var bara uppvärmning 😉Tiden var inget att hänga i julgranen men nu kan det bara bli bättre 😆

Mörbultad

Jobbar som vanligt typ.. Jobbat på sjukhuset senaste två veckorna, suttit i en hård stol med låg rygg osv större delen av nätterna vilket resulterat i att min redan onda rygg inte alls mår bra nu - shit alltså så ont jag haft idag!! För en stund sen fick jag in en madrass som jag nu halvsitter på, känns mkt bättre! ! Tur fan jag blir ledig en vecka nu när jag går av kl7!! Men massage är ett måste om jag ska få detta bra.. Går med räkningen till chefen sen 😆😉😂

Ledighelg väntar och i helgen är vi lediga hela familjen det är 4 veckor sen sist!!
Vi ska höststäda på gården och så tänkte jag flytta in kaninen i garaget innan det börjar frysa på i buren.. Husvagnen är kört på vinterförvaring idag iaf.. Häckarna måste trimmas till och så tänkte jag klippa ner nå buskar ☺👍
Sånt där roligt som man alltid skjuter på..När planerna inte riktigt bli som man tänkt...

 
 
 
 
 
 
Jag har bytt lite jobbpass kors och tvärs så i söndags gick jag ut och sen jobbade jag min egen måndag för att sen vara ledig min tisdagnatt.. Mycket skönt då jag i måndags endast sov 4timmar och igår 3 innan jag och mamma åkte till piteå för att hälsa på moster och S i deras nya lägenhet..
Slocknade kl21 igår och har sovit till 10.30 idag - vadå trött!! :)
 
Idag hade jag planerat in endel telefonsamtal och annat fix här på datorn så barnen får vara på dagis, det tycker dom bara är kul - dessutom har dom varit lediga sen fredag till idag.. Våra barn är inte alls mkt på dagis vilket både kan vara bra och dåligt.. I mammahjärtat känns det såklart bättre ju mindre dom måste vara = mer tid för oss tillsammans men dom verkligen älskar att vara där och Alwins kompis M som han mest hänger med på deras avdelning är även han inte så ofta där vilket innebär att dom inte hinner ses och leka så mkt som dom vill så nu har jag sagt åt Alwin att dom kan ju komma hem till varandra och leka om dom vill :)
 
 
Så ja mina planer inför dagen gick inte riktigt som jag tänkt när jag inte fått svar på ett endaste samtal jag ringt så det blev sms som jag förhoppningsvis får svar på eller blir uppringd.. Vad gjorde man innan sms liksom?
Så nu jag har bäddat ner mig i soffan under värmefilten med en kudde i svanken mot min hemskt onda rygg, kan inte sitta vid bordet.. Soffan känns som ett bra ställe att sitta vid idag med det lilla bordet på armstödet där jag kan ha kaffet osv.. Ja nu är det bara fortsätta med mitt dårå - förhoppningsvis blir detta toppen snart ;)
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0