Min nya pärla

 
 
 
Så jäkla snigg alltså, en riktigt Emma bil 😎👌

Slutspurten

 
 
 
Helgen kom och gick i rasande fart!
I torsdags rullade vi upp till Kypas så på fredag gick vi på marknaden i de varma vädret, käkade souvas, åkte karusell och kollade runt. När vi åkte tillbaka till byn var vi alla sådär lagomt lökiga så det blev bad för hela högen 👍 Sen hem och fixa för grillmiddag.  
 
 
 
Lördag vaknade vi till åska och sen började det regna  så vi väntade ut de innan vi åkte in till Ökx igen.. Alma köpte en solfjäder och så käkade vi souvas igen 😋 När vi sen kom tillbaka till byn lekte barnen hela kvällen , kurragömma där är perfekt då de är så stor gård och massa byggnader! Jag hängde med Lovisa och John in till Bränna på kvällen  och kolla lite..
Innan vi åkte hem på söndag var vi och badade lite till 😎👌 
 
 
 
Nu väntar två nätters jobb och sen blir det semester för min del - ja från ena jobbet iaf 😃👍
 
 
 
 

Onsdag - halvtid!

 
 
Så var onsdagen här, känns skönt att veta att jag blir ledig till måndag em! Lyxat till det med semester lördag och söndag då det är Ökx marknad och som vanligt samlas vi alla i Kypas över helgen, går på marknad, äter gott och bara njuter! Som det ser ut blir det fortsatt grymt väder så det kunde inte bli bättre!
 
 
 
När jag slutar ska jag och Alwin som sovit hos mormor och varit där idag åka till Bodö och hämta Alma som varit med faster May och Bengtsson sen söndag - dom verka haft de riktigt bra och när jag pratade med dom i förrgår sa dom att det går hur bra som helst , att Alma är helt underbar ❤ Mammas tjej!
 
 
 
Varit på promenad här efter lunch, 6km vart det i gassande sol - idag var de riktigt hett måste jag säga men skönt med sol och värme!
Promenerat tidigare på fm måndag och tisdag och det är nog det man får göra innan solen står som högst 😎
 
 
 

Döööd

 
 
 
Idag är man inte så jävla kaxig vill jag lova! 
Kunde aldrig somna igår så legat vaken halva natten och blev sen väckt 4.30 då Milly börja hosta eller nå.. Lyckade kanske somna om vid 5.30-6 och väckaren ringde 7.. 😩 Kul liksom!
Jobbar hela dagen så är ju himla tur de finns kaffe och sol....
 
 

Hamnfesten

 
 
Helgen kom och for i rasande fart! 
Barnen sov över hos mamma på torsdag så när jag slutat på fredag morgon och hämtat dom åkte vi mot Persön och sen vidare in till Luleå för att kolla in Hamnfesten. Jag och Mira mjukatartade med en karusell då vi tänkt spara karusellerna till lördag .. Vi fikade i Strand, eller jag och syrran drack kaffe och barnen käkade glass 😊 Riktigt varmt och skönt ute!
 
 
 
Efter vi kommit hem och ätit middag hoppade vi alla på sexhhulingen och for till Inéz som skulle klippa Alma . Ett glas rosé i solen och barnen hoppade studsmatta.
 
 
 
Lördag in till Luleå igen och då vart de karuseller men när dom hade åkt Break Dance vart både Alwin och Alma åksjuk 🙊 Lite sådär illamående och hängiga med med maxmat i magen blev de bättre och sen orkade dom vidare till Stadsparken för slidebanan. 
Jag och syrran testade Gyrostallrik och gott var de.
Till kl16 var de bara se till att infinna sig hos Inéz för fotboll och tacos i paviljongen - hur mysigt, även fast jag inte är intresserad av fotboll 😃
Till kvällen styrde vi hem till blomgatan igen - skönt krypa ner i egna sängen!
 
 
 

Svår beslutsångest

 
 
 
Gud så död jag var efter förra veckan! På onsdag hade jag äntligen tid att sova ut och blåste på till kl11!!! Det var välbehövligt kan man säga!!
Känner att jag inte alls hinner med allt jag vill och behöver men man får försöka göra de bästa av det hela och försöka prioritera.. 
 
Min tvättmaskin är lite trött och låter förjävla illa så jag törs inge använda den förrän ngn kommit och kolla uti den så igår var jag och tvättade hos mamma, gud så jobbigt va uppbokad flera timmar för att tvätta, för att inte säga tråkigt - man är ju van att kunna köra en tvätt lite som man känner men nu hade de blivit endel.. Under tiden passade jag på att fara och se på bilar och de slutade med att jag testade en och när jag skulle lämna tillbaka den tyckte säljaren jag skulle ha den till idag för att hinna testa mer.. Blev inget köp iaf då den inte hade den utrustning jag ville ha men dom hade ju såklart en mkt bättre med allt och lite till så ja den glassar man runt i nu några dagar - jag som inte tänkt köpa så ny/dyr bil men alltså habegäret ska vi inte tala om!! 🙊🙊🙈🙈  
 
 
 
Imorron lastar jag in mina små hjärtan och styr mot Persön och syster med familj för att hänga på Hamnfesten, åka karuseller osv 😃👍
 
 

Nu är det snart över!!

 
 
 
Endast 10timmar kvar nu av denna monstervecka!!
Har helt klart fått över förväntan och idag är första dagen jag känt mig trött och slut och när jag stängde butiken kl16 ville jag mest hem och bädda ner mig men hann snöra mig på soffan en liten stund innan de var dax för jobb kl17 - gud så efterlängtat med lite ledigt imorron! 
 
 
 
 
Hann ligga ute i solen 2timmar efter jobbet imorse innan jag skulle ner och öpnna butiken, hoppas hela veckan blir fin nu när man har tid att vara ute i solen😎
 
 
 
Igår fick lite kläder följa med hem från butiken , svårt hålla sig när det finns så mkt fint men nu får de vara bra för ett tag - är ju en fördel om inte hela lönen går till kläder 😃
 
 
RSS 2.0