Saknar mina älskade grabbar där hemma! <3

mms_img75289 (MMS)

Saknar mina älskade grabbar där hemma! <3

Skittrötta står vi nu och väntar på att st...

mms_img18678 (MMS)

Skittrötta står vi nu och väntar på att stället ska öppna :-)

Mat och sovklocka??







Jag börjar fundera om jag har nån inställd sovklocka eller nå då jag vaknat vid halv ett varenda dag den här veckan..? Lite typiskt då man gärna sover längre men what to do liksom??
Imorron har jag inte planerat att sova fullt så länge då jag måste hinna packa ner det sista som jag inte kunde packa idag, så som smink, tandborste osv som jag behöver innan vi åker..
Så måste jag ju hinna få nå i magen oxå så jag slipper svälta under vägen!!
Det här kommer bli sååå kul!!


Vi har dom senaste dagarna krattat på gården och igår började vi ta upp lövhögarna men fortsatte idag och fy fan så mkt löv och kvistar alltså och än är det inte klart då snöhögarna på gaveln inte smält bort ännu!!
11 säckar har vi fått ihop hittills och fler blir det.. Men det blir mkr då man har häcka på både fram och baksida, buskar och björkar lite här och var..
Men ändå skönt att vara ute och fixa på gården..
Jag har börjat klippa ner i rabatten och krattat där och ska göra samma i den andra och sen ska det skottas bort så vi slipper ha nå rabatter för att stå och rensa ogräs är absolut inte min grej!! Dom blommorna jag ska ha kommer vara i krukor!!


Ne nu ska jag invänta nattfolket ;)



Regnväder





Idag är det perfekt sovaväder så jag hoppas jag kan sova lite längre idag än jag gjort under dom här dagarna!!
När jag sen vaknar är det bara att packa till imorron för planen är att vi ska åka när jag sovit imorron..
Så allt ska fixas idag!!

Att huset ser ut som andra världskriget skiter jag fullständigt i då ingen annan heller bryr sig så det får då vara!!



Skitdag!!






Hela den här dagen har varit skit rent utsagt!!
Vet inte riktigt vad de är man har som varit nedstämd och helt off..
Sen hade jag inte riktigt förväntat mig att det skulle känns värre nu..
Suck!!




Här kommer ett smakprov på våran söta "pås...

mms_img18456 (MMS)

Här kommer ett smakprov på våran söta "påskkärring" :-) Han ville inte vara med på kort om ni undrar varför han ser så sur ut ;-) Hihi

Tänder??




Inte länge kvar tills jag åker hem och kryper ner i sängen nu och jag är frusen och trött så det blir otroligt skönt!!
Gossen har sovit i min säng inatt oxå då febern låg på 39,7 igår inann läggdags.. Konstigt med tanke på att den låg på 37,7 hela dagen.. Jag är misstänkssam på att det är tänder som spökar då det är påväg upp en kindtand på båda sidorna nere.. Men får man hosta, blir snorig och slemmig av sånt?? Det låter ju lite konstigt..


Igår hade han stigit upp själv väldigt tyst då Jocke inte hade märkt det men kom och väckte Jocke då han satt fast med fingrarna i strösselburken ;) Han hittar på små hyss på mornarna när han stiger upp själv, tur han inte gjort nå allvarliga hyss..än!! Man får alltid kolla innan man lägger sig på kvällen så man inte lämnat framme nå saker som kan vara farliga eller pennor eller liknande..
Busfrö!! ;)


Rastlös till tusen!!





Två timmar kvar tills jag får fara hem till mina grabbar och krypa ner i sängen och gud så jag längtar!!
Just nu är jag sjukt rastlös och har kryp i kroppen så det är jobbigt sitta still.. Vi skulle haft typ en crosstrainer eller ett rullband här så man hade fått sig lite motion under nattpassen ;) Tror dock inte att våran chef skulle vilja köpa in det till oss..

När man jobbar natt hinner man kolla igenom varenda internetsida så få se vad jag ska sysselsätta mig med resterande nätter då det redan känns som att jag gått igenom allt.? Men man brukar alltid lyckas hitta något nytt så.. Tror iag jag hittat en present till mosters lilla gumma Mira som fyller 2år 2a Maj men jag väntar nog med att beställa ifall jag hittar något annat på Ullared ;)
Ska iaf beställa till gossen men jag väntar med de tills jag vet om hon oxå ska få ;) Hihi


Idag måste jag skriva en packlista till vi åker, de måste jag alltid göra för att inte glömma hälften ;)
Så måste jag tvätta så inte kläderna man vill ha ligger i tvätten eller så.. Brukar ju vara ås ibland..
Men drar typ på mig nå mjukiskläder iaf när vi åker och typ foppisar så man inte blir så lökig om fötterna och sen ska självklart mina löparskor få följa så jag slipper få ont i fossingarna och så kanske vi kan motionera lite där nere oxå ;)

Detta blir najs!!

Sjukstuga åter igen






Min lilla skatt där hemma har blivit sjuk IGEN!! Känns som att han inte varit annat än sjuk dom senaste månaderna.. :( Igår var han snorig till tusen och himla hostig så när han skulle vila under dagen gick det inte alls att ligga i sin säng för han hostade så han näsan kräktes slemm hela tiden så jag tig upp honom och klädde honom och så fick han vila ute i vagnen som är lite upplutad i ryggen så där sover han riktigt bra..
Under eftermiddagen var vi i byn där han efter ett tag ute ville gå in, vilket typ aldrig händer, vi brukar typ få tvinga in honom för han tycker det är så kul att vara ute..
Vid middagsbordet åt han inget ,vilket iofs inte är så ovnaligt nu för tiden, han såg så hängig ut och var blank i ögonen.. Efter en stund var han kokhet och när vi kom hem och tempade honom hade han 39,2.. Stackars lilla hjärtat!!
Så inatt sover han i min säng och jag hoppas dom får sova trots den höga febern!!

Det känns alltid så surt att måsta fara iväg och jobba när han är sjuk men det går ju precis lika bra att vara med pappa som att vara med mig även om jag gärna är hemma med honom när han är sjuk.. Det kanske inte är så konstigt då han är det bästa jag har!!

Vi får se om febern ger med sig annars åker vi in med honom för nu har han varit sjuk så mkt till och från så man vill gärna kolla så han inte har nån infektion eller så.. Han brukar ju knappt vara sjuk alls..



Gla´Påsk!!





Vi startade långfredagen med en uppstigning kl6 och jag var gode trött kan jag lova!! Tur att Alwin alltid vill se film på morron så man kan ligga på soffan och dra sig och slumra under täcket ;)
Påskharen hade lämnat ett stort ägg åt honom som han blev helnöjd över!! :)
Madagaskar 2, Muminbok, majskrokar, liten påskmust, en fruxo ask och ett litet smarties rör var i det..
Sen åt vi frukost och målade gossen till påskkärring och for till "mommo" med ett påskägg, glad blev hon och dom tyckte nog precis som jag att han var hur söt som helst i sin utstyrsel ;) Bild kommer sen då jag fotade honom med mammas kamera och hon har inte fått in dom på datorn än..
Sen hem till Jocke som hade vaknat och packade lite kläder och åkte iväg till Strömsund där vi spenderade dagen ute i solen och fick gomat innan vi styrde hemåt och det var dax för mig att sova nån timme..
Hade så sjukt svårt att somna så lite förvånad är jag över att jag inte varit mer trött än jag varit inatt..

Nu längtar så jag sjukt mycket hem till sängen, den brukar vara så fruktansvärt skön när man jobbat natt och jag hoppas jag kommer in i en bra rytm nu och kcn sova länge så man pallar fyra nätter till!!
Idag ska vi även bli bjudna på middag i byn.. Gud vilken bra vecka vi haft matmässigt, vi har blivit bjudna på mat hela veckan förutom i onsdags men då värmde vi mat som vi fått från mamma.. Vi kanske slipper svälta trots allt men än är det ett tag tills köket är uppe ;)

Nu ska jag ta och packa ihop här innan jag ska hoppa i goffen och åka hemåt :)

87 Skärtorsdag




Idag är jag ledig och gossen har sovit hos farmor och farfar så min plan för morgonen var en lång sovmorron och sen en joggingtur MEN som vanligt när man har chans att sova länge så går inte de. Vid 8 gav jag upp och steg upp.. Halsen har börja göra ont så jag ska ta mig en prommis iaf för jogga törs jag nog inte ifall det blir värre!!
Har just slagit igång och koka ägg så jag ska snöra i mig ett ägg innan jag far så jag inte blir hungrig under prommisen så käkar jag frulle när jag kommit hem :)

Det är strålande sol ute så jag kanske tar och krattar lite sen oxå där det torkat upp så vi inte har massa äckel löv osv överallt..

Vad sker annars då?? Påsken är här och jag kommer fira den med nattjobb hela helgen lång, fredag-onsdag och när jag sovit på onsdag sätter jag och syster oss i Audin hennes och styr kosan ner mot Ullared!! Äntligen säger jag!! När vi bestämde och bokade in våran lilla resa så kändes det så himla långt bort men nu är det bara en vecka kvar!! Wihoo!!



Gossen sitter på pappas toa som han kallar...

mms_img72268 (MMS)

Gossen sitter på pappas toa som han kallar den ;-) Nu laddar vi för städ och tvätt och gossen ska bada :-)

88




Här var de dött som i graven ;)
Har stulit mobilt bredband av T så vi har internet tills han vill ha tillbaka det..


Helgen har bestått av nedpackning av kök och rivning av kök som ni redan har sett..
Vi lever just nu utan kök och det jag tycker är värst av allt, vi har ingen spis!!
Att det dessutom dröjer en och en halv vecka innan det dras om el och vi sen kan börja dra om vatten och avlopp gör att vi kommer stå utan spis ett antal veckor till.. Men det ska nog gå bra, tror jag.. Vi har käkat middag hos mamma måndag och tisdag och idag värmer vi mat som vi tagit hem från henne :) Vi har även en kokplatta så lite mat kan vi ju laga iaf..

Baksidan är full i skrot (skåp, hyllor, spis m.m) från köket så jag hoppas vi snart får hit släpet så vi kan börja köra undan lite så det slipper se ut som en soptipp..

Igår drog jag och grannfrun ut på motionsrunda efter strandpromenaden, vi varvade mellan att jogga och gå och fy tusan så mkt jobbigare det är att springa ute än på bandet!! Men det är bara fortsätta så går det snart bättre ;)



Nu ska jag försöka få gjort n¨n nytta här innan jag ska iväg på p-möte och sen ska jag jobba ett kort kvällspass..

Hejhej!!


Här kommer en ljusare bild på vilken byggr...

mms_img29842 (MMS)

Här kommer en ljusare bild på vilken byggröra vi har ;-) Idag är jag hemma med gossen som hostat så hemskt inatt och kräkts tjockt med slemm så det har inte blivit många timmars sömn.. Halv fyra har vi tid på sjukan så doktorn får lyssna på hans lungor för nu har har varit rosslig, hostig och snorig hur länge som helst..

Såhär ser vårat "kök" ut för tillfället.. ...

mms_img64640 (MMS)

Såhär ser vårat "kök" ut för tillfället.. Bara diskbänken kvar, resten är borta och väggen är borta.. Det kommer bli så ljust och öppet när de är klart :-D Vi har inget internet nu då jacken satt i väggen som vi tagit bort så vi får se hur länge de dröjer innan vi får det fixat :-) Godnatt

93





Igår hade jag varken ork eller tid att ens kolla på datorn och jag måste säga att det var ganska skönt!! Jag som annars kan sitta några timmar om dagen vid den (iaf på kvällen).

Äntligen fredag och ledig helg för min del, känns skönt som tusan!!
Har varit ute och joxat på med gossen medan Jocke bytt däck på bilen och tvättat den här tidigare så nu blev goffen ännu finare med 18tummarna på!! Fattar inte varför vi inte kan ha kvar den egentligen?? Men vi har tydligen haft den så länge nu (ett halvår) så det är dax att byta.. Nåja det är bara gilla läget eller nå :)





Imorron bitti väntar en joggingrunda med fru Gustavsson så då gäller det att vara utvilad så jag tror bannemig jag ska hoppa i säng snart då jag är så jäkla trött efter denna jobbvecka!!


Later!!

95





Det här måste vara den tråkigaste jävla bloggen ever!!
Inga bilder, ingen rolig design, inget roligt att läsa om osv!!
Jag är i stort behov av en design nu nu nyss!!
Synd bara att våran dator kraschat och är totalt jävla död och ALLA våra bilder är på den!!
Vad fan gör vi om det inte går att rädda dom??
Alla bilder från när jag väntade Alwin, alla bilder från förlossningen, Alwins första tid fram till årsskiftet typ när den dog!! Åhh jag kommer fan bli såååå ledsen om det inte går att fixa!!


Hur som haver så var det planerat en morronprommis med grannfrun idag men jag var tvungen att ställa in då jag inte hade kunnat gå speciellt fort pga av min jävla träningsvärk (ville inte förstöra hennes promenad!).. Jaa, jag vet att man ska träna mer ändå men det hade verkligen inte gått så idag blev det en total vilodag och det behövs ju oxå så det fick bli så..
Imorron jobbar jag 8-16.30 och tror bannemig jag ska ta med mig kläder och skor så jag kan ta en prommis på lunchen för efter jobbet är det ingen idé fara på gymmet då ALLA är där och det inte finns några lediga maskiner eller nå och på kvällen kommer brudarna så en lunchprommis blire allt ;)

Nu ska jag kolla BB och sen studsa i säng :)




Bjussar på en bild sen jag och Ida var ut för ett tag sen ;)


96





Träningsvärken kom som ett brev på posten redan igår kväll och idag går man ju som man gör.. Gruvar mig för att gå till dagis och hämta gossen på en timme men det brukar ju bli bättre efter ett tag när man blivit varm..
När gossen är hämtad och Jocke kommit hem är det dax för gymmet med Ida :)
Få se om man pallar springa idag?? Föröska ska jag då iaf!!

Orkade aldrig trixa ihop något kost/träningsschema igår så vi får helt enkelt se vad det bli idag..
Och mat, vad tusan ska man äta till middag idag??




På tal om något helt annat så höll vi knappt på att ta oss till dagis/jobb idag, eller tagit oss hade vi ju gjort på ett eller annat sätt men försent hade vi kommit!!
Jag hade nämligen tänkt att vi skulle ta cykeln och var tvärsäker på att nyckeln var i hallen där jag nyss sett den men när vi skulle iväg fanns där ingen nyckel och jag hittade den ingenstans heller..
Ringde mamma på mobilen som var av, ringde hem till henne där ingen svarade och då kände jag lite smått panik!! Så jag gick till grannen och frågade om dom kunde skjutsa oss och snälla som dom är så kom Therese och körde oss :) TACK så jätte mycket för de!!  Tur vi har bra grannar ;)

Har letat efter nyckeln när jag kom hem men hittar den inte så undra vart tusan den kan vara??

97




Tänkte först att jag skulle räkna dagarna men jag kör nedräkning ist ;)¨

Idag är vi alltså inne på fjärde dagen och jag kan säga utan att ljuga att helgen har varit svår fast jag hade planerat att jag iaf skulle ta mig ut på en promenad igår så blev det inte så men var så himla trött efter jobbhelgen.. Suck!!

Idag däremot känns det som att jag fått mig bra träning och motion :)
Var på prommis med Therese tidigare idag efter strandpromenaden in till stan och hem och då skulle Jimmy ta hem mat från Trocca, duktiga som vi är så valde vi varsin sallad.. High five på den!!
Sen har jag och Ida varit på gymmet och kört slut på benen för att sen avsluta med intervaller på bandet..
Orkade inte köra så länge men det är ju det jag ska bli bättre på så det är bara träna!!

Känns så himla skönt att gjort bort träningen på dagen så slipper man tänka på det på kvällen då man kanske är trött och vill hinna umgås med grabbarna och fixa här hemma.. Sen om man känner att man har energi över till en kvällspromenad så skadar ju inte de ;)

Nu ska jag fixa käk innan jag går i duschen och sen ska jag försöka knåpa ihop ett kost och träningsschema för att lättare hålla koll på vad jag ska äta osv så man inte bara tar till något för att man inte orkar fundera ut nå bra eller är för hungrig eller liknande..



Så vill jag passa på att tipsa om bloggen som är gjord för denna tävlingen, där finns massa pepp, råd, tips och annat som kan vara bra att veta för att det ska gå lättare att göra en förändring i sitt liv!!
Hundragrymmadagar

1




Idag drar TÄVLINGEN igång och jag kickar igång med en sväng på gymmet för att avsluta med spinning innan jobbet :)
Jag är taggad till tusen!!

Jobbar ju i helgen så jag får se hur jag lyckas pussla ihop det hela..? Imorron kan det bli svårt då jag jobbar från morron till kväll men på söndag ska jag nog lyckas hinna med någon form av träning/motion.. Sen i fortsättningen blir det till att planera dagarna så man inte blir slö!!

NU KÖR VI!!







I´m in!!




Jag är med i en tävling hos Robine och Lina som kommer pågå i 100 dagar!!
Börjar imorron och kommer pågå till 17Julí..
Detta känns hur kul som helst och jag ska verkligen ge gärnet för att framförallt visa mig själv att jag kan!!

Har bråkat hur länge som helst för att få upp affischen men det funkar inte så jag vet inte vad som är fel..?
Men kolla in hos dom iaf och gå med ni oxå!! ;)



NU KÖR VI!!!!





Idag orka vi inte göra något mer avancerat...

mms_img33302 (MMS)

Idag orka vi inte göra något mer avancerat än varma mackor till middag men Alwin verka då tycka om det så ;-)

Det försvann





Hade nyss massor med saker som jag skulle skriva om men de for ur skallen lika fort, typiskt!!
Är hemma från mitt första jobbpass nu men ska tillbaka 17 och jobba kvällen.. Den här veckan är det mest kvällar och jag tycker den här vecka och nästa är dom jobbigaste på mitt schema men det blir väl så då man har nätter på dom andra två veckorna (vi har 4veckors rullande) så måste man ju jobba in så man får med alla timmarna.. Men jag ska inte klaga, innan i gjorde om schemat hade jag dubbelt så mkt kvällar som jag har nu!!

Vi fick igår en inbjudan till Frejas dop och jag är jättesugen att fara, synd bara att dom bor så långt bort!! Men jag ska kolla med Jocke vad han säger och kolla på jobbet om jag isf kan byta helg med någon då jag jobbar den helgen så jag slipper ta ut semester isf..
Isf kan man ju åka typ onsdag kväll eller torsdag och stanna till söndag då man väl åker så man hinner göra lite annat där nere oxå :) Alwin skulle älska att få fara och åka flyg eller tåg!!





Förresten så har jag ju tänkt fel, har ju sagt att köket kommer nu på fredag för jag trodde det var den 11e då men det är ju inte förrän på måndag så då har vi några fler dagar på oss och fixa med sånt som inte är gjort ännu..


Nu ska jag åka och hämta gossen på dagis och sen ska vi en sväng till "mommo" :)


Måndag och ny vecka






Så var det måndag och ny vecka..
Jobbar långkväll idag och innan jag ska iväg och jobba hade jag tänkt hinna med lite saker så får se hur mkt jag hinner av allt jag tänkt :)
Mamma var nyss hit och lämnade sin bil innan hon och Mia skulle iväg till Luleå så då tar jag mig iaf iväg på några ärenden innan jag ska på jobbet..
Idag måste det verkligen hända något här om vi nån gång ska få in nya köket som ska komma på fredag så det är bara till att börja packa ner allt!!

Gossen ska på dagis halv elva så det är bara sätta igång att göra oss klara osv..

Ha en bra dag!! :)

Sköna söndag





Jag hann bara lägga mig i sängen igår kväll innan Jocke kom hem för han hade så ont i huvudet sen har jag vaknat flera ggr under natten av att han har legat och gnällt och låtit och sagt "aaaaj" om vartannat så på morron fick jag serva honom med vatten och migräntabletter..
På morron vaknade jag av något ljud vid halv nio och ropade då på gossen som kom glad i hågen och hade suttit och ätit påskgodis från tuppen vi har på köksbordet, såna där chokladgodisar med folie på hade han ätit så det låg massor med småbitar från foliet på bordet oxå.. Rackarunge!! :) Ikväll ställer vi undan den innan vi lägger oss!!
Sen kan man ju fråga sig hur länge han varit vaken??

Dagen har jag och gossen sen spenderat i Haparanda med Emelie och Hampus där jag inhandlade regnkläder och  joggingskor till gossen och lite annat smått och gott till hemmet.. Stövlar får jag leta här i Kalix då det inte fanns några fina där eller så var det fel storlekar på dom enda som var fina..
Resten av eftermiddagen/kvällen har vi spenderat hemma i soffan typ så inte har vi fått gjort något vettigt alls..

Nu ska vi invänta BB och sen ska jag sova!! :)


En glad gosse äter pastahjul :-)

mms_img53732 (MMS)

En glad gosse äter pastahjul :-)

Slödag





Trots att jag varit "barnfri" idag så har jag inte alls fått mkt gjort..
*Sov till 11.30, riktigt jäkla skönt och mysigt att få sova ut och mysa med min man ;)
*Suttit i soffan och klagat på att jag inte har något att göra och frågat när gossen kommer hem
*Varit en sväng om på affären och köpt lite måste saker och lite annat mindre "måste" saker
*Hälsat på hos Sandra och Kalle
*Gossen kom hem och vi mös på som tusan innan jag gjorde middag bestående av pastahjul... Mmm jag vet inte så bra middag men ungen hade vägrat äta nå hos farmor och farfar så vad gör man inte för att han ska få mat i magen??
*Sen har vi bara myst på och busat tills det var dax för lilleman att sova..

Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på om jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa och invänta JB så man är utvilad imorron..? Planerna för morgondagen ser ut som så att vi ska åka en sväng om till Haparanda och se om vi hittar nå regnkläder och stövlar till gossen så han kan vara ute och leka nu när snön smälter utan att bli blöt :)


Lillhjärtat förra våren :)

Vad gjorde man innan man fick barn??




Så var det lördag och jag har inte en aning om vad man ska hitta på idag..?
Blir utan karl på typ en timme och gossen är i byn hos farmor och farfar, dom ringde igår och frågade om dom fick låna honom till idag och såklart får dom ju de :) Är ett bra tag sen han sov där nu så dom saknade nog lillgossen :)
Det är evigheter sen han var borta bara för att, alltså när vi inte jobbar elller så så nu har jag ingen aning om vad man gör när man är utan barn..?

Jag skulle ju kunna städa och börja tömma köket men det känns ju sådär lagomt kul att göra de när jag kan göra allt möjligt annat men då är ju frågan vad??
Vad gjorde man innan man fick barn egentligen?? :)



Brev från chefen





När jag kollade i vårat skåp här på jobbet för en stund sen så hängde där ett kuvert som det stod mitt namn på..
Alltså jag verkligen hatar att få brev från chefen för jag börjar alltid nojja mig över att det ska vara nå dåligt vilket det absolut inte var denna gången heller..
Där i stod nämligen vad min löneökning kommer bli..
Man tackar ju inte nej till högre lön!! Nog för att jag absolut inte hade tackat nej till ett par tusenlappar till men man kan ju inte få allt och dessutom så har jag ju inte så dålig lön ändå ;)



Förövrigt så är jag sugen att beställa lite mer kläder ;)

RSS 2.0