Hemmafru

Sedan i fredags är jag hemmafru men om jag skött mitt uppdrag på bästa sätt vette tusan? ☺
I söndags rev vi iaf ut hela vardagsrummet och började möblera om för jag var så otroligt less på möbleringen vi haft sen vi flyttade hit.. Är ju inte det lättaste att möblera i ett sånt långsmalt rum med en jättestor soffa men vi fick in den på brädden med några cm kvar vid fönstret ☺
Nu ska vi bada bygga en halvvägg och fixa lite så blir det tipp topp 😊


Alwin har fått vårat vitrinskåp till sitt lego så det blir att inhandla ett nytt och även nu tvbänk ☺


Nu ska jag smaka av grytan som står på spisen och puttrar och ska få göra några timmar. .
På 15 minuter har vi apt med jobbet eller ja mina "gamla kollegor" gud vad konstigt det känns.. Kanske man vet senare idag vad man ska göra närmsta tiden för hemma vill dom nog inte ha oss med full lön 😯

Helgen ❤I helgen har jag varit änka med barnen då Jocke varit iväg på säsongens första bandyresa.. Fredagen spenderades hemma i soffan med Vickan, frukt, vin, Idol och massa surr ☺ Även mamma tittade förbi då hon hade kört Jocke till bussen.


På lördag hade Alwin skridsko/bandyskola så jag och Alma såg på ☺ Efter åkte vi hem, Alwin duschade och så åt vi lunch innan vi åkte till syster och flickorna där vi sov över till söndag.
Nova hade kalas igår så det var vi med på innan vi åkte hem igen..
Var dödstrött så det blev en tidig kväll, märkte inte ens när Jocke kom hem inatt ☺

Smärta ..

Jag undrar hur många ggr tårarna rullat ner för mina kinder senaste 1.5 dygnet?
😢 Tänker på er som måste ha det så himla tugnt just nu! Att måsta se sitt barn kämpa så från första stund och inte veta hur de närmsta timmarna eller dagarna kommer se ut.
Att behöva vara så långt bort från hemma och behöva sakna L som är kvar här hemma .
Jag tänker på er hela tiden och håller alla tummar och tår att detta går vägen och att lille T orkar kämpa sig igenom detta!!
All kärlek och styrka till er ❤

RSS 2.0