Nätshopping

 
 
 
 
Det är tur att man tjänar några kronor extra då man jobbar natt för nu har jag varit igång och nätshoppat på både H&M och Gina Tricot - blev endel till bara mig då jag förtillfället knappt har nå att dra på mig..
Får se hur mkt som passar när det kommer, vet knappt vad jag har för strl och så skiljer det ju mellan vissa plagg så det är svårt det där speciellt nu när jag typ är mellan två storlekar eller hur man ska säga..
Brukar vara rätt duktig på att plocka ihop varukorgar som jag aldrig skickar då jag tycker det blir för dyrt - blir ju billigast att inte skicka iväg de ;) Men nuså!! Sen blir det alltid att man handlar åt barnen oxå men jag tror bannemig dom har nog med kläder-- Gossen däremot ska få ett gäng med långbrallor då typ alla han har mitt i allt blivit på gränsen till förkorta och så kan han ju inte gå runt!!
 
Är typ dösugen på att åka till Luleå eller Haparanda/Torneå och shoppa UTAN barn så om någon är sugen kan ni ju hojta till ;)
 
 

Icket klaga





Helt underbart jävla varmt vi fått, sommaren kom liksom över en natt och verkar hålla i sig ett tag ;-)

3veckor kvar tills vi går på 7veckors ledigt hela familjen - hur jag längtar!!

Igår kom Elin och Isabelle hit, vi prommade ner på stan med vagnarna och Alwin cyklade för första gången dit, han var väldigt duktig då han trampade på i hettan utan att klaga!! Sen gick det super i stan oxå men som vanligt får man säga åt honom ett par ggr då han gärna sticker iväg en bra bit före oss och det gillar jag inte alls när vi är i trafiken...

Vi åt lunch på Lyktan sen kollade vi in några affärer - gumman fick sig ettpar tunna brallor och blöjtrosor från Sagolika kläder och en tunn mjukisdress från Lågpris och mamman fick sig ettpar korta jeansbrallor.. Tyvärr hittade jag inget till gossen men beställde en ny cykelhjälm åt honom igårkväll iaf, blev en skatehjälm från K2 - dom vanliga man köper nuförtiden är ju sämst, sitter endast mitt uppe på huvudet och sitter inte alls speciellt bra så nu blev de en som skyddar ordentligt :-) Vi åt glass innan vi traskade tillbaka hem - lökigt som fan!! Gick endel vatten vill jag lova!! :-)





Blev lite mellis för barnen då vi kom hem och sen styrde vårat främmande hem - var så himla kul att träffa dom och surra, det dröjer ofta alltför länge mellan gångerna!! Tänk för 6år sen satt vi typ ihop jag och Elin och gud vad mkt kul vi har gjort tillsammans <3

No sleep




Yupp, de blir det :-)
Har packat lite mackor, kakor och festis till barnen.. Snörde ner några bananer och fun light saft oxå och en Red Bull samt kaffe - förhoppningsvis klarar jag mig från att vara alltför trött ;-)
Sitter just nu och dricker kaffe och har bläddrat igenom min nya bok Träning för nyblivna mammor som Olga Rönnberg skrivit - man fick den om
man börja prenumerera på Mama tidningen - 7nummer av tidningen plus boken för endast 158:- de var ett riktigt klipp för boken kostar egentligen 200:- nånting ;-)



Har haft ute Millsan sen jag kom hem men tog just in henne och hon har helt jordiga tassar då hon går i rabatten så vi måste flytta hennes lina och korta av den lite så hon inte når så lågnt - annars när vi är ute är hon ju lös :-)
Hoppas det inte är så varmt senare efter man ätit middag så vi kam ta en prommis utan att hon flyter bort!! Ska låna trimmer av Ida så hon får bort lite päls lagom till sommaren.. Så måste hon ju få testa bada oxå, de tror jag hon kommer gilla ;-)

Nu lasta in allt i goffen och fara och lämna den hos mamma så plockar Monika upp mig där sen :-)

Heiipa!!

Virrpanna Deluxe!!

Varit lite bitter efter helgen då vi stått ute och måla flera timmar varje dag men någon färg har jag inte fått!!
Visserligen står man ju i skuggan och målar men alla andra utom jag har fått färg.. Jag har nog inga pigment alls.. :/ Som tur är fortsätter denna härliga sommarvärme ettpar dagar till så idag när jag hade stigit upp, ätit och duschat så la jag mig ute i solstolen typ 1timme, varmt jamen nånting!! Det blir helt galet hett där bak men rätt skönt ändå.. Höll på flyta bort tillslut så jag klädde mig och cyklade till dagis och mötte upp Jocke för att hämta våra trollungar :)
Snabbt in på Ica för att handla till middagen som idag blev nån typ av kasslerlåda med broccoli - gött!!
 
Mamma messade och frågade om vi bjuder på kaffe så dom kom medan jag höll på med maten, Jocke lagade punka på sin cykel och barnen lekte.. Just innan maten var klar kom Alma in och ville inte alls vara ute mer så klädde av henne och snöre henne i duschen som är en rutin då dom kommer in för dom ser ut som lortgrisar.. Hon älskar att duscha men inte idag, nej hon skulle ut från duschen och skrek och var sur då jag skulle tvätta av henne - hon har ett humör som heter duga denna envisa lilla dam ;)
Efter duschen åt vi och när jag typ svalt sista tugga säger jag "imorron börjar jag den här tiden typ"
mamma frågar "men hur jobbar du i veckan"
Jag "måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag natt"
Mamma "men då är det ju idag du börjar 18.30!"
Shit alltså jag hade måndag idag - snacka om virrpanna deluxe!!
Tur som fan jag sa sådär annars hade jag blivit sen till jobbet inte nu för att det hade varit hela världen men man ser ju till att infinna sig den tiden man börjar!!
Hoppas mamma fick sig kaffe iaf ;)
Utan bil blev hon då när jag stack iväg med hennes ;)
 
 
 

Jag får skylla på nattjobb och denna värmekombo då det är helt åt fanders i skallen - inte för att det är nå ovanligt egentligen ;)
 
 

Jävla otur!!

 
 
 
 
 
Alltså jag har alltid sån jävla utor så fyfan!!
Löst så jag kan vara ledig till helgen så vi kunde åka och hämta bilen vi tänkte hämta förra helgen men så har den hunnit bli såld!! Åhh jag blir fan galen!! Bara tokleta en annan då ihopp om att det kommer ut ngn så vi ändå kan åka under helgen annars jobbar jag som vanligt!! Blööö...
 

 
Annars då - sitter på jobbet nu 2a natten av 2 så imorron vakar jag av då blir det en snabbvila innan M och E kommer och plockar upp mig vid 10tiden för att sen hämta mina barn på dagis och styra mot Kukkula där vi ska se på kosläppet :) Får blunda i bilen eller gå och lägga mig tidigt om jag är jättetrött.. Vad gör man inte för barnen liksom ;)
På torsdag kommer Elin och Isabelle till Kalix, det ska bli riktigt kul då det var alldeles förlängesen vi sågs!!
 
Målningen går framåt, vi har målat hela långsidan framme två varv så hoppas på att få färdigt framsidan så fort som möjligt - är lite svårt hinna måla båda två samtidigt då man måste se efter barnen oxå men vi hade tur i helgen då Jimmy och Therese såg efter Alma ett tag så vi kunde arbeta på.. Jocke grundade halva baksidan igår så får försöka göra resten när tid finns så vi bara kan fortsätta där sen när vi är klar framme.. Har lite planer på hur jag ska fixa lite sen när det är klart - kommer nog bli toppen :) Nytt och fräscht!!
 
 
Getingar nånting jävulskt har vi och stora är dom, är lur på att dom har ngn bylla på vinden trots att vi inte sett ngn men det kryllar av dom, dom kommer in genom fönster och dörrar när dom är öppna ohc vi har 5-10st per dag inne!!
 
Jaja, nu ska jag fortsätta leta bil!! ..

Långhelg :)

 
 

 
 
Fick rycka ut och jobba från kl11 ist för 16.30 i onsdags så då kompade jag idag så vi fick oss lite långledigt hela familjen :)
Jag och barnen har varit på Öppna förskolansdag med Ida och Leon där vi vann ett presentkort på Coop, barnen fikade, busade och pysslade.. Under tiden vi var där började Jocke tvätta huset..
Vi plockade upp honom när vi var klar och styrde mot dagis där det var dax för "kvartsamtal", som vanligt hade dom bara positiva saker att säga om båda barnen vilket är kul att höra :)
Kul att höra att dom sköter sig ;)
 
Blev sen lunch/tidig middag när vi kom hem och sen har Jocke fortsatt med att skrapa och grunda ute.. Jag gick oxå ut sen och hjälpte att skrapa och grunda garaget - är typ redan less men det går nog fort när man väl kommit igång och man får tänka på hur fint det blir sen :) Sen kan man ju hoppas att vi får lite färg på kroppen under tiden oxå..
 
 
 
 
 
Har hittat en bil som jag hade tänkt vi skulle åka och hämta under helgen men det sket sig då vi inte har ngn barnvakt.. :/ Mamma jobbar, min syrra jobbar, J´s päron håller oxå på med sitt hus osv osv.. Jaa det är bara gilla läget och hoppas den inte hinner bli såld så den kan hämtas under veckan eller nästa helg..
En av oss hade ju visserligen kunnat åka men det är ju inte så jättekul att köra typ 130mil själv..

Nå då får vi mer gjort på huset undet helgen ist :)
 
 
 
 

Skallebang




Har sista veckan haft ont i bihålorna vilket har gjort att jag haft sjukt ont där i ansiktet och i huvudet till och från.. Har käkat Rinexin morron och kväll sen typ tisdag men glömde ta på morron då jag hade missat att ta med till jobbet så nu sitter jag här med ajaj i skallen... :-/
Tagit Panodil och Rinexin och dricker kaffe i väntan på att det ska bli bättre så jag kan ta våran fina vovve och hämta hem våra fina barn :-)
Ledig till onsdageftermiddag nu - känns gött!! <3

Vitt vitt vitt

 
 
 
Idag har vi varit och inhandlat allt som behövs för att måla huset :)
Det kommer bli helvitt med mörkgrå garagedörrar - vi målar dom som är tills vi byter ut till en port..
Jag har en vision hur det kommer se ut efteråt och jag hoppas jag blir lika nöjd som jag tror!!
Vi behöver alltså inte frundera över vad vi ska göra av våran "lediga" tid ett tag framöver för nu är det bara lägga på ett kol så vi får det bortgjort innan den riktiga värmen kommer!!
Tänk hur snyggt med helvitt hus, mörkgråa dörrar och markiser samt svarta blomlådor ;)
Blir nog toppen - det måste det bli ;)
 
 
 
 

Sommarkläder

 
 
 
 
Nu har vi fått känna på lite sommarvärme ett par dagar och det verkar som att det kommer hålla i sig några dagar till, härligt när man blir ledig!! :)
Med värmen kommer ju även sommarkläderna fram och jag som trott att barnen hade allt inför sommaren märkte att Alma inte har någon solhatt eller liknande om jag nu inte letat för slarvigt.. Måste kolla bättre imorron annars måste vi snabbt köpa!! Annars tror jag nog att dom har det mesta men gumman ska få sig lite fler byxor och tröjor då det mest blivit klänningar och leggings - riktigt sådär flickigt ;)  Är så himla kul att köpa flickkläder och det finns så himla mkt fint till dom jämfört med pojk - tyvärr!!
Även morsan skulle behöva endel nya sommarkläder då jag inte alls har speciellt många plagg som sitter bra, antingen är de för stort, litet eller sitter konstigt - skulle liksom behöva lägga i en högre växel nu med träning osv så legat på hyllan alltför länge nu!!
 
På tal om kläder så var jag ju på Blingoparty hos Sandra i torsdags och jag hade då kunnat köpa massor men det fick bli detta
 
 
Blusen till Alma och brallorna till Alwin :)

Lördag

 
 
 
Sovit till typ 14 idag tror jag det var?
Sen hopp i duschen och efter tog jag cykeln till mamma, Milly fick springa lite bredvid en bit sen fick hon åka i korgen :) Småbenen orkar inte så långt och sen var det ju lite varmt för sånt oxå.. Tur vi har en liten vovve som ryms i korgen när hon inte orkar :)
Hos mamma var Nova och Mira som ska sova där till imorron..
Jocke kom dit när han slutade och så fick vi oss middag innan vi cyklade hem igen..
 
Joxat på lite ute och planerat hur vi ska ha på gården mm..
Har funderat på om man måste ta bort bron när vi ska måla för att få det så bra som möjligt men Jocke tyckte att vi tar bort den och gör en ny - inte mig emot ;) Blir en lite större då så man får plats med en cafégrupp så man kan sitta där och njuta va förmiddagssolen - härligt!!
Åhh nu börja jag planera en massa i huvudet hur jag vill att det ska se ut ;)
 
Imorron ska vi köpa färg osv så vi kan börja målarprojektet till veckan - jag ser inte fram emot att tvätta, skrapa, måla osv men det blir förhoppningsvis supersnyggt efteråt :)
 
 
 

Våra sockergryn


 
Denna lilla tjej har som alla andra barn vuxit och blivit så stor alldeles för fort!!
Samtidigt som man bara skulle vilja stanna tiden så är det så kul att se dom utvecklas och lära sig nya saker varje dag!!
Hon är verkligen våran fina lilla docka som har fått ett jäkla humör och får hon inte som hon vill så lovar jag att det hörs.. Man kan ju undra vart de kommer ifrån? ;)
Hon älskar att vara på dagis och precis som storebror så älskar hon att vara ute och leka..
 
Efter några månader där hon inte alls ville prata så babblar hon nu för fullt och förstår istortsett allt man säger åt henne..
Vi får ofta höra att hon är så klok och duktig - vårat lilla sockergryn!!
Hon är som en virvelvind och hinner överallt så det gäller att ha ögonen i nacken för att hinna med :)
Om man jämför med hur Alwin var så är hon raka motsatsen - hon är framåt och tar för sig och inte rädd för någonting nästan!!
 
En tjej med myror i brallan är hon allt och brukar inte alls ha ro att sitta still men på sista tiden har jag ändå lyckats muta henne med att få ha tutten och snutten om hon sitter i soffan så man får mysa lite eller lite lugn och ro en stund :)
Just tutten och snutten försöker vi hålla på att hon bara får ha den när hon ska sova eller typ i bilen men nu när hon varit sjuk har hon velat ha dom mest hela tiden vilket är förståeligt då de är hennes mysisar och när man är sjuk så orkar man inte så mkt annat än att just mysa..
 
 
Våran fina gosse somm även han blivit alldeles för stor har kommit in i en jäkla trots för ett tag sen så det ska testas hit och dit och de där med att lyssna verkar väldigt svårt!! Man får ofta räkna till tio flera ggr om..
Men såklart är även han vårat hjärtegryn!!
 
Han älskar att rita och skriva och det brukar gå åt en hel massa papper verjde dag då han ritar teckning efter teckning som han sen ger bort till alla möjliga :)
Han är superduktig på att skriva och kan skriva allt man skrivit ner åt honom - på egen hand kan han skriva Alwin & Alma..
Han är en riktig pysseltokig unge och skulle kunna sitta i timmar med olika pyssel..
Älskar att vara ute och nu när det börjat bli sommar och alla uteleksaker är ute skulle han nog kunna vara ute dygnet runt :)
Cykla är en stor favvo och vi har börjat träna lite smått utan stödhjul..
Han har sina "bästisar" som han leker med på dagis varje dag dom är där och är gärna inte hemma därifrån om han inte måste :)
 
Får ofta höra även om honom att han är en sån klok och fin kille och att han är så lugn..(?)
Superkul att höra sånt och kul att han beter sig blnad folk men hemma med mamma och pappa kan det vara helt annat ;) Det där med att göra som man själv vill, säga emot osv har blivit vardagsmat så jag jobbar på att försöka minska lite på de där eller bara försöka ignorera ibland men det är ju sånt som hör till :)
 
 
Älskar min små envisa underbaringar till månen och tillbaka!!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday

 
 
 
 
Så var jobbhelgen igång och denna helg krockar jobben för mig och Jocke, jag jobbar nätterna och han dagarna så barnen är hos farmor och farfar :)
La mig rätt sent idag då jag inte alls var trött och sov bara 1timme innan jag vaknade då dom andra kom hem och kunde sen inte sova mer så jag steg upp och hängde med dom till byn..
Vi fick oss middag där och efter de skulle jag byta blöja på Alma, då har hon sand innanför kläderna och blöjan full i sand!! Bara snöra henne i duschen så då passade dom på att bada i samma veva..
Fattar inte hur hon kunnat få sand i blöjan??
Hon hade liksom på sig en kortärmad body under sin tröja och så byxor på de??
Stackars var helt röd kring stjärten :/
 
 
 
Blev aldrig att olja in altanen tidigare då den inte torkade förrän solen låg på så får göra det ngn förmiddag, kanske imorron när jag kommer hem om jag orkar innan sängen..
Var iaf ner till Tg och skulle lägga in mina turbyten i självserice - jobbar ju 13nätter den här månaden, har 8 i vanliga fall på mitt schema men har bytt till mig några extra :) Skulle då lägga in det men som vanligt är det bara en jävla massa tjorv med de där så det gick inte att göra.. Fattar inte varför man har ett system som aldig funkar?? Man måste likförbannat sitta och skriva T2or för att få rätt lön!! Gaaah!!

 
Sen fick jag för mig att jag skulle fara och köpa svarta violer men såklart fanns det inget sånt :/
Träffade Ida, Leon och Vickan som jag hängde med en stund innan jag åkte hem igen..
 
 

Sommar?




Verkar som att sommarvärmen har hittat hit? Skönt måste jag säga då det varit så kallt sista tiden!! Jag har använt min nya skaljacka ca2 veckor men förra helgen när vi var ute och joxa på gården åkte täckjackan på igen för de blåste isvindar.... Just nu sitter jag ute på bron i linne och yogabrallor och varmt är de :-) Vilken kontrast :-)

Tyckte nästan lite synd om barnen tidigare när vi kom till dagis och dom hade båda på sig vinddressarna medan dom andra barnen var ute i vara tröja men jag sa till fröken att dom får ta av om de blir för varmt - jag klär dom hellre för mkt än för lite då har dom om de blir svalare sen..





Har tvättat av altanen och Milly passade på att duscha lite under tiden :-) Nu glassar vi i solen på framsidan.. Fattar inte att hon hellre ligger i den varma solen än i skuggan med den där pälsen!! Måste ta och trimma henne så hon inte dör i sommar!!

Ska åka ner till TG en sväng och fixa lite i SS så kanske altanen torkat när jag kommer hem så hinner jag olja den innan de är dax för sängen - natthelg står på schemat :-)

Spänd som en fiol

 
 
 
 
Har ju haft aja i min gamla rygg ett tag och när jag jobbade min sista natt förra veckan lyckades jag vrida mig på nå sätt så jag fick helt galet ont.. Jocke har fått hjälpa mig med att smörja zon och massera och spikmattan har använts flitigt så det kändes rätt ok efter nån dag men igår började det göra riktigt ont igen så imorse ringde jag och fick mig en tid redan idag..
Det visade sig att jag var helt sjukt spänd i hela ländryggen-bäckenet-sätet-benen ner till knävecket-på sidorna av magen typ..
 
När hon började mjuka upp i ryggen gick det rätt ok men när hon började med sätet gjorde det riktigt ont för att inte tala om när hon började med benen - där gjorde det helt sjukt jävla ont bara hon röde typ så till en början kunde hon inte ens använda ngn tyngd när hon började mjuka upp..
Det var som fiolsträngar genom hela benen sa hon..
Kan ju förklara varför jag alltid tycker det gör sjukt ont om typ Alwin petar mig på benen!!
När jag gick därifrån kändes det betydligt bättre och hon tyckte det hade släppt riktigt bra.. Jag bokade inte in ngn ny tid men tror nog jag ska gå om ca1månad igen om det inte behövs innan för sådär vill jag absolut inte ha igen!!
Ska även testa att ligga med benen på spikmattan så kanske dom blir bättre..
Synd att sånt ska vara så jäkla dyrt men det är ju välinvesterade pengar om inte annat!!
 
 
 
 
 

Jävla letande!!

 
 
 
 
Måste beklaga mig åter igen ang. detta jävla billetande!!
Jag trodde liksom det skulle gå på någon dag så skulle jag ha en ny bil men nu har det liksom gått över 1månad och jag är ännu utan!! What tha fuck liksom!! Tänkte att nu när jag själv kan välja vad jag ska ha utan att behöva bestämma med J som inte ens vet vad han vill ha så är det inga problem..
Hupp tji fick jag!!
Jag har börjat ge upp hoppet nu och funderar på att köpa vad som typ bara för att han en men då kommer väl den perfekta bilen ut bara förde och jag vet att jag kommer inte nöja mig förrän jag har min golf..
 
Kanske jag mitt i allt skulle släppa pressen på detta och börja använda min cykel (måste bara serva den först) så behöver jag bara härda ut till midsommar då jag går på semester för då borde det ju räcka med en bil under sommaren iaf när vi båda är lediga - så kanske det dyker upp ngt då??
Jocke har ju faktiskt köpt sig en bil i helgen som jag glassat i till jobbet ikväll - en Merca blidde det för honom och jag skulle gärna själv oxå ha en sån om jag inte skulle vara en sån som vill ha en bil som är billig att äga och köra-Tur jag kan köra hans ibland då ;)
 
Det är ju en jäkla tur att jag har en sån snäll och generös mamma som låter mig låna hennes bil när inte hon behöver den och nu har vi det såpass bra så vi jobbar inte samma helger så då är det inte ofta det krockar med våra jobb heller så det har ju funkat super hittills ;) Men känns ju som ändå dumt hålla på snylta på hennes bil.. :/
 
 
 

Effektiv dag!!

 
 
 
 
 
Har sista tiden känt att jag inte orkat med så mkt hemma som jag skulle vilja men idag tog jag tag i saken!!
Mamma och Lovisa kom hit och när dom sen åkte hem följde Alwin med dom så jag har passat på att
*Tvätta en hel massa tvätt - tvättmaskinen har gått varm hela dagen
*Dammsugit
*Dammtorkat
*Skurat
*Rengjort åt Skrållan, klippt klor och myst
*Bäddat rent i barnens sängar
*Lagat mat X2
*Duschat Milly
Plus annat vardagsgöra..
Efter Millys dusch säger ryggen ajaj så tur det är kväll så jag kan sitta i soffan och ta de lugnt bara..
 
Imorron tänkte jag byta gardiner i Alwins rum och städa upp och rensa där inne - ungen har så JÄVLA mkt saker så jag håller på att bli tokig!! Det går knappt att dammsuga osv där inne då det är grejer överallt!!
Nu ska typ hälften rensas bort och vi ska köpa ett skrivbord åt honom som han kan sitta och rita vid då han älskar det och alltid har massa pennor och papper kring köksbordet :)
Försöker även komma på någon mer förvaring som inte tar så mkt plats..
Funderar på dessa
 
 
 

Aoootsch!!




Ajajaj så ont jag har i ryggen!!!
Råkade typ sträcka mig lite just där jag har ont och de gjorde inte saken bättre direkt :-S

Jag vet en som ska få massera och smörja med zon senare.. Så lär de nog bli en stund på spikmattan oxå

De är hårt!!

Sjukstuga - Löv - Millsan

 
 
 
 
Alma har varit snorig ett tag nu och jag har typ gått och väntat på att hon ska bli sjuk men hon slutade snora och fortsatte vara frisk tills idag.. När dom kom hem från dagis var hon hes, vi for och handlade och hon verkade trött men tänkte att det var för att dom börjat 6 igår och idag.. När vi kom hem var hon helt slut och låg kring golvet. lutade sig mot soffan osv så jag tog upp henne och kände att hon var varm och mkt riktigt 39,3 i temp!!
Stackars lilla hjärtat, inte konstigt att hon var helt ur gängorna!! :/
Hon fick Panodil och välling i soffan och fick sen gå och sova, då var klockan 17 och hon sover som en stock ännu har jag fått höra hemifrån..
Eftersom att jag jobbar natt så är det Jocke som får ta vab men sen är jag ju ledig resten av veckan så då blir det jag som får ta hand om sjukstugan..
 
 
Efter middagen som blev rätt sen så gick vi andra ut och plockade upp några lövhögar - vi krattade för fulla muggar i lördags men hann inte plocka upp de innan jag skulle och jobba så det blir lite dubbelarbete då det blåst endel men husom så måste vi ändå kratta mer sen då allt torkat upp.. Rätt tråkigt och ont i armbågen får jag då jag på nåt sätt trycker när jag krattar men det måste ju göras och fint blir det :)
Hade jag fått välja hade jag inte planterat så mkt löv kring gården som det är!!
10st björkar på ena gaveln, häckar på båda långsidorna, en pil och några buskar på andra gaveln och några fler buskar här och var.. Jaa det blir en hel del löv!
 
Millsan har även fått springa lös, vi har busat och kastat boll och så har hon jyrat på medan vi plockat upp högarna.. Hon gick genom häcken till grannen nån gång men annars var hon duktig - tillslut när det kom en och gick uppe på vägen och hon var påväg upp dit kopplade vi henne.. Som tur var var Jocke beredd och tog fast henne innan hon hann springa iväg.. Det går iaf framåt om man tänker på att det inte alls gick att ha henne lös tidigare då hon tog varenda chans till att sticka iväg..
:)

 
 
 
 

Börjar se ljuset

 
 
 
 
Sovit ända till 15 idag!! Åhh vad jag gillar när jag kan sova ordentligt efter jobbet..
Tom Milly har sovit med mig hela dagen - hon är så himla snäll och fin och finner sig i det mesta.. Har mamma jobbat och måste sova hela dagen så göra hon gärna detsamma :)
Inne på näst sista natten nu och jag hoppas jag sover minst lika bra imorron så jag orkar med sista natten utan problem..
 
 
Ikväll har vi sett Mammas pojkar här och den var inte alls speciellt bra..
I lördags såg vi Sune på Grekland och den var rätt kul :)
Annars under dom här nätterna har jag hunnit se ett par avsnitt av The Following då jag missat några som gått och så.. Tänkte jag skulle se Biggest loser oxå då jag inte sett så många avsnitt av det heller.. Det är inte det lättaste att följa en serie när det ibland krockar med jobbet eller att Jocke se någe skit.. Just dom här programmen går ju oxå samtidigt på tv..
 
 
Har rätt ont i min stackars rygg men det är nog inte så konstigt med tanke på att jag suttit i denna fåtölj en hel del nu.. Måste nog beställa massage hemma och även hos någon som är bra på sånt :)
Måste även finna tiden till att träna - har inte alls blivit nå av den varan på sista tiden då man haft fullt upp med annat som hus, hem och barn dom få lediga timmarna man har..
Tur jag är ledig till måndagnatt efter detta, då borde det ju hinnas med..
 
 
Nå nu ska jag fortsätta kolla serier :)
 
 
 

Oh hej bara

 
 
 
 
Började kratta gården för ngn dag sen och har sen tagit lite åt gången och nu är nästan hela gården krattad förutom där det ännu är kvar snö och blött.. Vi har aldrig varit igång med det såhär tidigt men skönt att ha det bortgjort..
Skulle behöva skotta lite i snön som ligger kvar på altan så vi kan tvätta av den och ta fram utemöblerna..
Jag hade ju tänkt att vi skulle bygga en ny altan i sommar men det får nog vänta till nästa för nu ska vi måla om, byta nockplåten och fixa hängrännan osv.. Man vill ju semestra och slappa oxå och så kostar ju både altan opch målning endel..
 
Har funderat lite på sommarsemeter och har några förslag som jag lagt fram till Jocke - han behöver bara välja han ;) Vore bra om vi har en bil tills dess bara!! Dock ser det ännu mörkt ut på den fronten - tror fan jag gått igenom blocket flera ggr om och det börjar bli lite smått tröttsamt!!
Funderar ibland över om jag ska skippa min golf nu och köpa nå annat bara för att slippa vara utan..? Hmm..
 
 
Våran förra goffe

Torsdag

 
 
 
 
Idag när mamma hade slutat jobbet plockade vi upp Lovisa så blåste vi till Happis för lite shopping :)
Har varit så sugen att åka till Ikea ett tag då det känns som en evighet sen jag var där..
Var dock sparsam och köpte bara lite småsaker så det blev typ 250kr eller nå sånt..
Sen blev det lite annat svammel på typ Rusta och K-Rauta..
Hann typ bara hem så drog Jocke iväg på spelarmöte och sen skulle dom spela innebandy så har myst med mina små troll och nu sitter jag här helt själv.. Funderar på att lägga mig och läsa eller nå..
Brukar alltid surfa runt med telefonen innan jag ska sova men nu är det så knäppt då mitt internet inte funkar, har varit så sen igår men i Happis funkade de hur bra som helst??
 
Imorron går jag på natthelg och kommer jobba 5nätter innan jag sen går på ledigt 5dagar :)
Rätt soft att kunna byta lite sådär ibland!!
Synd bara att vi inte har ngn bil så man kan åka iväg på nå skojjigheter!!
 
 
RSS 2.0