Jag är typ död






Okey nu är det såhär, jag är trött som en gammal gädda fast jag har sovit till typ 11 på morron och sen även vilat middag vilken jag gjorde igår oxå men ändå var trött som en bäver.. Skumt..?

Btw så har helgen varit riktigt soft!! Var till Luleå och shoppade lite i fredags och då hade jag min kära vän Ida med mig :) Min karl var för lat som vanligt och orkade inte komma med för det är ju så långt dit ;) Så då ringde jag Ida och tvingade henne att följa ;) Eller hon var inte så svår egentligen :) Hihi Innan lule resan var jag på massage och det var såå himla skönt!!
Hittade faktiskt mer kläder än jag hade trott att jag skulle göra.. Det brukar oftast vara så att när man väl har massa pengar att handla för så hittar man inge men inte denna gång :)
Igår var det upp tidigt som gällde för vi skulle på Freddes konfirmation kl:10 så då satt vi i kyrkan typ drygt en timme och sen bar det av till Nyborg där det bjöds på smörgåstårta och annat gott :) Efter de åkte vi in till Kalix och kollade lite på stan fast det var inte mkt att se på vill jag lova!! Sen hem och vila för att sen komma på att vi skulle åka ut till Granholmen :) Så där har vi spenderat natten och hela dagen idag :)  Myyys!!



Men nu tror jag nog de är bäst att sluta skriva onödiga saker och häva mig i säng för som sagt så är jag förjävla trött och ska även upp tidigt och jobba imorron..



Goodnight



KÄRLEK




JAG ÄR KÄR!!!

Misery Business



Paramore - Misery Business



I'm in the business of misery, let's take it from the top
She's got a body like an hourglass that's tickin like a clock
It's a matter of time before we all run out...
When I thought he was mine she caught him by the mouth

I waited eight long months
She finally set him free
I told him I can't lie he was the only one for me
Two weeks and we had caught on fire
She's got it out for me
But I wear the biggest smile

Whoa... I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good

Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way

Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse

Whoa... I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him right now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good

I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true
Not one of them involving...

Whoa... I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him right now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good



Den är så grymt bra!!

Midsommar




Var ju som ett tag sen jag skerv här så jag tänke berätta lite om midsommarhelgen..
Fredagen började med jobb 8.15-17 sen var det hem,snabbduscha,hoppa i kläderna och sen åka ut till Marahamn där Fredde kom och hämtade oss med båten för att åka ut till Granholmen..Väl framme där låg vi på soffan och kikade tv och svamlade på medans vi inväntade maten..
Sen vart det midsommarmat med deras stug grannar..
Uttdukat på bordet var det Grillade kycklingspett, Grillad fläskfilé , Potatisgratäng, Hemgjord potatissallad, Flera sallader och såser.. Riktigt gott var det :)Sen får vi ju inte glömma snapsen som inte luktade glass och tårta vill jag lova :) Men jag och Fredde hade ju våran päronsoda :) Skötsamt värre!! Men jag hade ju som sagt jobb helg hela helgen..
Efter maten for vi ut med båten, var runt lite här och där.. Helt ok men kallt och förjävla mkt mygg!! När vi väl gick och la oss sen höll jag på att frysa ihjäl och jag lovar att jag hade fått köldskador!! 

Efter att vi ätit frukost på lördag så åkte vi hem för jag skulle iväg och jobba.. Det var ingen rolig kväll att jobba vill jag lova!! Jag fick ont i magen och mådde inte alls bra.. Tog några dundertabletter men dom hjälpte bara ett tag,, När jag väl skulle lägga mig på kvällen så hade jag ont igen och tog en till tablett men den hjälpte då inte så jag låg med magont hela natten och sen som vanligt var det bara att springa och pjuka!! Blää!! Inget jobba för mig på söndagen alltså.. Låg i sängen och mådde pyton hela jävla dagen!! :(

Igår trodde jag att allt var bra så jag och Anette var till Hpda en sväng och sen vid sex sju på kvällen körde jag upp henne till Kypas.. Påväg hem igen trodde jag att jag skulle däcka baki ratten.. Fy vilken huvudvärk och ont i hela kroppen.. Smart som jag var så frågade jag inte Jocke om han ville följa med upp för jag tänkte att han säkert ändå inte ids.. Nåja jag tog mig hem iaf sen var det bara att bädda ner sig i soffan och här låg jag med världens feberfrossa och tyckte synd om mig själv.. 

Så inget jobb vart det idag heller men jag hoppas jag är i form imorron så jag orkar jobba!!

Nu ska jag fortsätta ligga här och tycka synd om mig själv som är sjuk ensam tills Jocke kommer hem och myser med mig :)



 

Jag har ju gjort nån nytta iaf








Pratade med Anette på msn idag och vi kom överens om att hon ska komma hit på måndag :) Hon har ju trots allt inte hälsat på mig sen jag flyttade tillbaka till Kalix så det var på tiden :) Så vi får se vad vi hittar på för nå spännande :)




Jag och Jennie har nyss varit ute och promenerat med hundarna i en och en halv timme :) Det var riktigt skönt måste jag säga!! Har ju som inte kunnat vara ute och promenera på ett tag när jag haft så ont i ryggen men det gick hur bra som helst idag :)


Ähh nu ska jag nöta Sex and the city!!



Bye

Jag är sååå duktig!!




Nu har typ hela dagen gått och vad har jag gjort?? Typ plockat undan lite,suttit här,varit och handlat med Ida,suttit här,gjort sallad och nu sitter jag här och ska snart börja med maten.. Gu vad jag är duktig alltså.. BRA EMMA!!! Man ska fan inte planera att man ska städa för då händer det fan ingenting.. Är mkt bättre och impuls städa.. Nåja jag har ju inte gått och sova än så än hinner jag ju städa :) Kanske jag får hjälp av Jocke när han har slutat om jag har tur :) Men det tvivlar jag på han kommer nog lägga sig på soffan och vara skit trött ;) Hihi





Jag låg tidigare på soffan och tittade där dom höll på uppe på taket på bygget här ute och då jag legat och dumtittat en stund insåg jag att dom har ju fan ingen sele lr nå dom sitter fast med när dom är där uppe.. Vad gör dom om dom faller?? Det är ju fan svin högt.. Nå det drabbar ju inte mig om dom faller iaf.. Snäll jag är!!

Ne nu ska jag gå och slå igång ugnen och börja med maten :)



Heipa!

What tha fuck!




Jag hade liksom tänkt hoppa i ducshen men kom på att det går ju säkert jävligt bra då det inte finns nå varmvatten här.. Jag har då absolut ingen lust att duscha i nå kallvatten!!
Dom ska ha stängt av de mellan 9-14 idag så jag får väl klara mig några timmar lr fara till mamma och duscha

Emmas lediga dag..





Idag är jag ledig och än så länge har jag inte gjort ett skit vill jag lova.. Har stigit upp från sängen och lagt mig här i soffan och nörda bara... Tänk om man skulle vara duktig och städa och fixa här.. Måste ävem få follat mina nya gardiner så jag kan hänga upp dom ngn jävla gång.. Igår var vi iaf och köpte lite blommor som vi har satt på balkongen :) De ni!!


Till helgen är det midsommar och vad är planerna? Joo, jobb hela jävla helgen.. Nåja, jag slutar 17 på fredag så efter de måste man väl fixa sig nå go mat osv... Får se vart de blir.. Sen på lördag blir det in´te mkt slappa utan iväg på jobbet igen.. puh!! Fan så trist och jobba varannan helg under sommaren.. Kan dom inte fixa nå bättre schema då iaf?? Men men man ska inte klaga det blir ju pengar iaf och det kan vi ju behöva ;) Hihi




Pippi långstrump






Nu har jag sett pippi hundrafemtioelva ggr med Nova den här helgen :) Men när vi sett den några ggr idag så höll lillhjärtat på att somna i soffan så då var det bara att skynda sig och äta lunch och sen krypa ner i sängen och vila en stund.. Efter det packade vi ihop gummans grejer och sen bar det av till Råne marknaden där syster och åpa var.. Så Nova fick åka karusell för första gången, hon var lite rädd i början men sen tyckte hon bara det var kul :)
På vägen hem for jag förbi hos pappa en sväng coh efter det till Nyborg men nu är vi hemma..
Skönt med lite lugn och ro för nu har det varit full fart hela helgen vill jag lova :) Imorron har jag även sovmorron och börjar inte förrän halv två så då hinner jag sova ut :) Gubben är ju ledig imorron så då blir det morron mys :P Oftast när jag vaknar har han hunnit fara till jobbet :(


Nu ska jag flörta till mig tv kontrollen så jag slipper se fotboll :) Hihi



Hejsvejs!!

It hurts!!







Jag har så fruktansvärt ont i min rygg så jag vet inte vad jag ska ta mig till... Det är värst när jag suttit lr legat ner en stund då kan jag knappt stödja mig på högra benet för att det gör så ont.. Så till råga på allt så går jag som en gammel nukka för att jag har så ont..  Och inge massage förrän den 27e :( Får blinka lite med ögonen så kanske Jocke är snäll och masserar mig lite ;P hihi



Idag har det iaf varit fullt upp med gumman från 7 på morron till 8 ikväll.. Tur att hon vilar lunch så jag oxå fick vila lite för det där med att stiga upp på morronen är ju inte direkt min grej :) Nu sover hon iaf så sött i sin säng och jag är rätt sugen att gå och lägga mig oxå för då kanske jag slipper vara så trött imorron :)



Nåja det återstår att se hur jag gör..



Tråkigt söt du är där du sitter då ;) Pussis på du

Vad är det för fel på människorna??







Alltså våra grannar måste ju ha något allvarligt fel.. Jag menar, vilken normal människa sitter i bilen ute på parkeringen hur länge som helst och lyssnar på musik så det bara donar här inne.? Och dom gör det ofta.. Har dom ingen stereo inne i lägenheten lr vad??



Nu är äntligen Nova gumman här hos oss men såklart ligger hon och sussar kudden nu :)
Hon och syster kom till Kalix igår och har sovit hos mamma inatt.. Så har vi varit på Lovisas skolavslutning idag och sen har jag och Therese varit på utsläppet och stan och kolla.. Sen var vi hit med alla Novas grejer så jag slapp kånka på allt själv i trapporna..



Har även varit till Töre byn på Thereses studentmiddag :) Synd bara att jag inte kunde vara så länge, hade ju lämnat gumman med Jocke själv för första gången men det gick ju ändå jätte bra :) Hon är ju så snäll men busig :)



Hoppas det blir fint väder imorron så vi kan vara ute :)



Ne nu är jag trött, tror jag ska ta och tvätta bort sminket och sussa kudden så man orkar upp imorron när lill tösen vaknar :)



Ciao!!

Hej hopp








Jag är trött och vill ha semester nu.. Börjar nästan ångra att jag inte sökt nå semester i sommar.. Men fan jag får ju ha det sen i september när vi ska utomlands :) Hihi


La in nå bilder från telefonen på datorn och här är några

Nova :)  Nova :)           Jocke :)

Vad gör man??




None




Onsdag idag och två dagar kvar tills lillgumman kommer och ska vara hos oss hela helgen :) Ska bli så mysigt!! Hoppas bara det blir fint väder så vi kan vara ute :) Här ser det iaf ut som att en bomb har slagit ner och jag vet inte när jag ska hinna städa :( Ska och jobba klockan 17 igen och jobbar till 21 så om jag orkar då kanske jag tar tag i lite bråte iaf.. Det har verkligen behövts städas här länge men jag har absolut inte haft någon ork..

Idag fick vi smörgåstårta på jobbet så jag tog en liten bit och sen ville jag bara spy upp allt.. Fy så illa jag mådde :( Så när jag kom hem gick jag och la mig och har sovit till typ 4.. Men nu måste jag väl försöka äta innan jag sja och jobba, hur då det ska gå för jag är verkligen inte sugen på nå mat..










Ne nu måste jag gå om jag ska hinna..

Heipa!!

Äntligen!! :)





Idag har jag äntligen varit till luleå och fixat en bärbar dator så nu har vi det iaf :) Då ska jag tömma min fula gamla dator och slänga den åt helvete!! Idas Henrik har varit jätte snäll och startat igång den och installerat lite grejer på den oxå :) Mkt snällt!! :)



Men jag orkar faktiskt inte skriva nå nu för det är dax att gå i tvättstugan och hämta tvätten och sen hem och sussa kudden för jag är sviningt trött alltså..


Natti natti!!

No blondie!!





Då var man icket blond längre och det är skönt vill jag lova.. Nu slipper man hålla på med nån jävla utväxt hela tiden så mitt hår kanske inte trillar av iaf :)
Helgen är full av jobb men det gör mig ingenting :)
Sen jobbar jag bara tisdag,onsdag, torsdag riktigt skönt :)

40minuter kvar tills min lunch är slut jag det är dax att knega igen till klockan 17..  Tur det inte är sån där snuskig värme idag så man mår dåligt när man måste jobba och inte kan ligga och pressa..

Ne nu ska jag gå och göra nån nytta innan det är dax..




Ha en bra helg gott folk

Sliten jävla råtta!!




Fan så less jag är på att ha ont i magen nu alltså!  Det började på fredag och jag trodde fan jag skulle avlida av smärtorna men så tur hade jag dock inte.. Sen har jag jag haft ont till och från hela helgen och inatt har jag knappt kunnat sova.. Kul liv!!  NOT! Nu är det bara att invänta torsdag då jag ska på läkar besök igen och se vad dom säger den här gången.. Inte för att jag trör att dom blivit nå smartare.. Det här är nog nånting jag kommer få leva med.. :(  Tråkigt men sant..

Går kvällen var mysig med film och våfflor hos Vickan och Stefan det var riktigt najs!! :)


Ähh nu ska jag skriva klart min t2a så jag får mig ngn lön den här månaden..





Hejs!!

Det var som ett tag sen nu





Man skrev här... Veckan har varit väldigt skön iaf.. Jobbade endast tisdag och onsdag så jag har mest varit ledig :)
På måndag fick jag även göra någonting jag velat göra väldigt länge, fick nämligen klippa Jocke och Jimmy så nu ser dom ju ut som normala människor iaf:) Hehe :) Fick mig en ny Jocke ;)

Torsdag var vi till Happis och shoppade lite och så :)

Men igår var ju lätt den bästa dagen, fan så skönt det var ute alltså!! det var ju hur varmt som helst!! Så vi åkte ut till granhomlen och spelade kubb och åt gott och glassade under dagen :) Sen mot kvällen vart det brännboll och alkohol hos Ricke men inte för mig som är duktig och är nykter :) Var chaufför till luleå en sväng men jag kan då lova att crusingen sööög!!

Nåja nu ska jag vara social med flickorna :)


Heipa!
RSS 2.0