Hoho





Efter några dagars uppehåll så tänkte jag försöka sriva några rader..

Dom senaste dagarna har det varit mest jobb så finns kanske inte så mkt att berätta om...
Jag var iaf ledig tisdsag så då blåste jag och gossen iväg till luleå för att umgås med Elin och kolla lite på stan :)
Shoppade mig ett par vinterskor, en parfym, en glaskål, en brödburk, en bh och tjockare vantar till gossen så jag slösade inte alltför mkt pengar denna gång :)
När det var dax för lunch kom Nathalia, Simon och lilla Alicia och gjorde oss sällskap, kul att få träffa dom oxå och speciellt Alicia som jag inte alls hunnit träffa tidigare!! :)
På kvällen var jag och Jocke på vårat första föräldramöte på dagis, vuxenpoäng till oss!!
Sa åt Jocke innan vi gick in "vi kommer vara dom yngsta här" och mycket riktigt var vi ju det, på Alwin avdelning iaf :)

Igår skulle jag bara jobbat en kort kväll men har gjort ett byte så ist för att jobba delad tur idag så gjorde jag bort det igår så jag får göra helg redan 12 idag vilket känns så himla skönt!! :)
Så när jag hämtat gossen på dagis for vi till Wiklunds och beställde en tapetrulle som ska upp på väggen i sovrummet..
Är så less allt som heter fondväggar nu så det blir vita väggar i hela rummet förutom tre våder mitt på väggen bakom sängen där vi ska ha tapeten som jag betällde igår, kommer nog bli snyggt bara vi köper oss ny sängram oxå för den vi har gillar jag inte så ska försöka få sålt den så man får sig en slant iaf :)

Ikväll hase jag tänkt hinna på kvällsöppet en sväng och köpa en kofta innan jag ska iväg till Hanna på Me&I party :) Ska bli kul att få se deras nya hus!!

Ne nu är det bara till att borsta tänderna osv innan vi ska iväg så vi inte kommer försent idag ;)

Dagens stora fundering: Hur fan orkar man ...

Dagens stora fundering: Hur fan orkar man sittar och lyssna på massa tjatter på radion på hösta volymen direkt på morron, eller över huvudtaget?! Mitt huvud sprängs!

Lunchrast




Är hemma på lunch nu och sitter och väntar på att laxen ska bli klar i ugnen så jag kan äta nån gång..
Som ni ser på bilden nedan så började min dag riktigt bra!!
Alwin vaknade vid halv 7 då kom tog Jocke honom till våran säng och såklart kunde jag inte sova mer så när vi steg upp vid kvart i 7 så spolade jag upp ett bad och tände ljus och la mig där i och bara hade det gott en stund..
Han har förövrigt sovit bättre inatt då han inte kunnat kliva ur sängen själv.. Tror han vaknat en gång bara och så sov han ju till halv 7 det brukar annars bli morron vid 6 när han kan stiga upp själv så sängen får nog stå sådär ett tag till :)

Jag längtar redan som tusan till ikväll då jag går av mitt pass och får fara hem och sova och ladda inför morrondagen som blir lika lång!!




Nu ska jag äta :)

Här har jag startat min morron ;-) Riktigt...

mms_img10648 (MMS)

Här har jag startat min morron ;-) Riktigt skönt och avkopplande när man är trött och frusen! Nu blire frukost innan jobbet :-)

VAB




Idag har jag vabbat för första gågen då Alwins mage inte alls verkade ok!!
Igår när vi var hos mamma bajsade han och jag höll verkligen på att kräkas då jag skulle byta för det var en hemsk stank och Therese sa att det luktade magsjuka..
På morron hann han skita 4ggr innan klockan var 10 och även det stank och var löst så jag bestämde mig för att ha honom hemma från dagis och vabba tills Jocke slutat jobbet så jag började inte förrän halv fem så jag hann få mig en vila på 2timmar med gossen vilket var välbehövligt efter en natt med väldigt lite sömn!!



Jocke har vänt på Alwins säng ikväll innan han la sig så sidan med spjälorna är utåt så han kan inte gå upp själv så får se om han sover bättre och längre än han gjort dom senaste nätterna..
Har har nämligen börjat gå upp så fort han vaknar vilket ibland kan hända några ggr per natt och sen vill han inte gå tillbaka så det har slutat med att han sovit med oss..
Inte oss emot för det är så mysigt men samtidigt vill man inte göra det till en vana!!
Inatt vaknade han först vid halv två och skulle inte sova men gick ändå och la sig sen vaknade han vid 4 då ville han ha mat men det fick han såklart inte så ville han sova med oss men somnade aldrig så vid 5 ville han till sin egen säng och tjugo över 5 gjorde han morron!!
Då slog jag igång Nalle Puh åt honom och la mig igen (tvn är alldelens utanför sovrummet vårat) för jag var totalt färdigt efter allt spring inatt!!

När Jocke farit iväg till jobbet kom Alwin in till mig och hade pengar med sig som han ville stoppa i sin sparbössa som han tagit från min börs som låg på köksbänken :)
Han hade länsat den på mynt, jäkla unge!! :)

Ögonen går i kors





Gud så trött jag är och sängen lockar typ mer än någonsin!!
Tur det finns energi drycker och massa tv man kan se på internet annars hade jag aldrig pallat den här natten!!
Jag börjar ha ont i skallen igen oxå och det kan jag lova att jag är måttligt less vid det här laget!!
Nåja, det blir kåvepenin och panodil när jag kommer hem och sen, sängen!!

Tänk om man fick sova!!





Åhh vad jag hade velat ligga hemma i sängen och sova nu!!
Att vara krasslig och inte sova något på eftermiddagen och sen gå ut och jobba natt är nog inte det ultimata men man kan ju inte gå och lägga sig då det är massa folk hos oss heller!!
Jobbar ju bara inatt då jag och Ida bytt pass så imorron får jag sova extra mkt då jag sover när jag kommer hem och sen på natten oxå :) Snacka om lyx!! ;)



I måndags var Tesse och kletade i en färg i mitt hår så jag skulle bli av med den hemska utväxten och fixade även så Angelica klipper mig imorron för det är jag i behov av kan jag lova!!
Jag har inte klippt mig sen... Håll i er nu... Februari!!
Då sa jag åt Jennie som klippte mig att hon inte skulle ta så mkt att jag skulle klippa mig snart igen ist men har inte tagit mig.. Det har varit jobb, nöjen, träningar osv så har helt enkelt inte blivit av men nu jäklar :)
Ska bli såååå skönt!!
Blir bara att toppa och fixa till uppklippningen och luggen men är som ändå sugen göra någon cool frilla men jag vill ju inte klippa av mig håret så det kanske blir svårt..?
Är som sugen testa blonda slingor i håret oxå, tror det skulle vara coolt med den röda färgen så vi får la se om jag vågar mig på nå sånt :)

Grattis Älskling!!



Livet leker





Just idag känns livet så himla bra!!

Jag har en underbar son som jag älskar över allt annat!!
Familj och vänner som alltid ställer upp när det behövs!!
Hus, jobb och mat på bordet..
Vi har pengar så vi kan unna oss annat än bara saker man "behöver"

Idag ska vi och kolla på en ny soffa vilket vi verkligen behöver för den vi har känns alldelens för liten nu mera!!
Den ser så fjuttig ut här i huset och vi vill kunna fläka ut oss allihop utan att behöva tränga ihop oss, sen så är det ju bra om folk som hälsar på ryms i soffan oxå!! :)

Är någon sugen köpa våran soffa så säg till ;)

Fetto!!





Satt tidigare och kollade bloggar och kom in på några fitness bloggar och blev less och drog på mig träningskläder och satte mig på motionscykeln och brände på som ett cp i typ 20 minuter och sen gjorde jag lite mag, ben, rumpövningar oxå.. Skönt vare!!
Cyklade inte så länge då klockan var så mkt och jag måste upp och jobba imorrom men jag gjorde det ju iaf och det är de som räknas!!
Sen blev det en härlig dusch med peeling och sånt så nu känner jag mig som ny!!
Kommer nog sova riktigt gott inatt :)
Jobb 8-17 imorron och sen måste jag ju bara ta mig ut och få mig motion eller så cyklar jag här hemma nu är det slut på detta drönande!!
GODNATT!!

Ikea





Idag blev det Haparanda då jag och Therese inte köpt någon present åt Lovisa ännu som fyller år på torsdag och mamma hade inte köpt någon åt Jocke som fyller på onsdag och det gick värre fort för oss att hitta det vi var ute efter så nu är det bara hoppas det faller dom i smaken :)

Såklart var vi ju tvungen gå en sväng på Ikea då vi lika var där, fast egentligen så var det för att äta lunch men man kan ju inte bara traska ut tomhänt för de ;)
Köpte ett stort täcke och kudde till gossen, en kudde till mig, värmeljus och lyktor..
Jag längtar så till lönen kommer för då ska vi banne mig köpa vitrinskåpet som jag nu länge velat ha!!
Sen är vi i stort behov av massa saker att sätta på väggar och möbler för nu är det så jäkla kalt överallt!!

Alwin och lilla Max igår när vi var och hä...

mms_img37555 (MMS)

Alwin och lilla Max igår när vi var och hälsade på dom :-) Visst är dom söta!?;-)

Sööndag





Efter en dag med bak, städ, tvättning, matlagning m.m så var min rygg och nacke rätt så slut igår kväll då jag var färdig med allt!!
Lånade några filmer av lillasyster så slog igång en och la mig i sängen innan jag skulle sova men som vanligt orkade jag inte se hela så jag och gossen har myst i sängen på morron och sett klart den :)
Jocke såg fotboll så jag ides inte sitta uppe..

Vi var även en sväng och hälsade på Millan, Tony och Max en sväng igår.. Alwin är så gullig med Max och ger honom tutten och goar honom m.m :)
Han testade även på att leka i Max babygym och han såg liiite för stor ut i det :)

Natten däremot har varit mindre bra!!
Halv ett vaknade jag av att Alwin var tokledsen och bara grinade!!
Gissar att han hade drömt något då han inte kunde slappna av och blunda..
Efter att ha suttit med honom i en halvtimme med tandvärk från helvetet så fick han komma och sova med oss där han låg vaken en stund men somnade efter ett tag..
Själv låg jag vaken säkert en timme till för jag hade så satans ont i käften!!
Hade hävt i mig pronaxen och morfin men trodde inte det hjälpte då det bara pulserade men det måste ju ha hjälpt då jag tillslut somnade :)

Halv 8 på morron vaknade jag av att Alwin satt och pakade på tapeten och sa "blå" eller nåt sånt fast blått är det då inte så det kan lika gärna varit nå annat han sa ;)
Sen har vi haft filmmys innan vi steg upp :)

Nu ska vi göra oss redo för en tripp till Hpda där det ska inhandlas presenter till veckans födelsedagsbarn ;)


Mystofflor




Idag gjorde Alwin morron klockan 7 och sen har vi legat och myst i sängen till halv 8 innan han blev less och ville stiga upp :)
Han började hosta när han gick barfota och utan byxor så nästa gång vi är någonstans där man kan köpa mystofflor så ska han få det!! Kalla golv är inte att leka med!!
Jag går själv ofta omkring i stickade tofflor som jag fått av Jockes farmor och Alwin har likadana men dom är alldelens för halkiga för en liten gosse att springa omkring i inne!!

Idag står bakning på schemat när nu mamma behagar vakna..?
Vi ska baka tillsammans även idag :)
Men jag tror nog jag hinner snöra ihop något innan hon har vaknat :)

Dagen




På morron när jag kom hem var det alldlens tyst i huset, ingen gossen som kom och mötte mig i hallen utan dom låg och sov båda två men han hann vakna innan jag hade somnat så vi hann gosa pch mysa en del :)
Sen sov jag till 14 och skönt son tusan var det, kände mig verkligen utvilad sen!!

Sen har vi gjort pizza och flottat i oss
Jocke har klippt klart ena häcken och jag har krattat ihop alla kvistar
Jag och gossen har promenerat med Therese och Ida
Gett gossen kvällsmat och nattat honom
Fixat smoothie och kollat Idol
Sen jobb

Jag känner mig nöjd med dagen fast det inte hänt så mkt och fast det inte blivit städat eller diskat undan..
Är ledig i helgen så får se vad jag och gossen hittar på för Jocke jobbar då..
Är som sugen göra något skoj!!



Foto:Ida

Tandjävel!!





Nu har jag gått med tandvärk i en vecka som gör att jag konstant har ont i huvudet och även i halsen på den sida som tandjäveln sitter så nu ikväll när jag kom till jobbet så blev jag less och har nu kört igång en penicillinkur så jag hoppas det hjälper så jag slipper det här!!
Måste nog ta och ringa tandläkaren oxå så jag får dra ut eländet!!
Tur jag har massa rabatt hos tandläkaren så jag inte blir helt pank!!


Bullbak



Gud så jag hade svårt att somna igår, gissar att det berodde på att jag sovit 2 timmar på dagen..
Men jag somnade till slut och har sovit som en klubbad säl hela natten tills lillhjärtat kom vid 7 tiden och mös :)
Jocke hade tydligen sovit för länge på morron så han missat bussen och var tvungen att ta bilen så efter att vi ätit frukost så tog vi bussen till hans jobb och hämtade den.. Alwin tycker ju det är så kul att åka buss så han var glad genom hela påklädningen, annars brukar det komma lite gnäll här och där men inte idag när jag sa att vi måste skynda oss så inte bussen åker utan oss :)

Vi skulle ju baka bulla med "mommo" idag så vi behövde bilen när vi skulle och handla till det..
Nu sover gossen och jag och mamma väntar på att degen ska jäsa klart så vi kan baka ut den..
Får se om vi bakar något mer sen eller om vi nöjer oss bullar idag, måste ju hinna sova sen oxå så jag orkar jobba inatt  :)
Gossen lär då iaf vara nöjd för han tycker bulla är jätte gott!! :)



Såhär glad var mammas älskade hjärta idag ...

mms_img38152 (MMS)

Såhär glad var mammas älskade hjärta idag när han satt på pottan och läste sin bilar bok som jag köpte på ullared :-) Dessvärre kom det inget i pottan men vi provade ju iaf :-D

Det är tugnt





Hela dagen idag har känts lång och allmänt jobbig..
Jag har haft ont i skallen hela jälva dagen, halsen känns konstig, kroppen gör ont och jag känner mig inte alls speciellt pigg..
Gossen vaknade 6 och vi såg film och mös och när jag höll på och klä honom just innan 8 så började han gnälla och vara tjurig så jag frågade om han ville gå och sova (trodde ju såklart han skulle säga nej) och det ville han så han gick och hämtade snutten och vovven som han hade i soffan och gick till sängen..
Trodde han bara skulle ligga där och mysa och komma upp efter en stund som han brukar göra ibland men han somnade och sov en timme :)



Sen har vi haft "mommo" på lunch här och efter det fick vi och vilade i 2timmar..
Det behövde jag verkligen men kändes mig ändå inte nå piggare efteråt så det blir snart sängen för mig..

Imorron hoppas jag att jag är piggare och slipper krämporna!!


Ida fotade mig på majsfälten i Glommen :)

Gossen ville myse med pappa då han låg och...

mms_img18093 (MMS)

Gossen ville myse med pappa då han låg och vilade på soffan tidigare ikväll :-) Han är en riktig myskille och riktigt myser ner sig och kramas ordentligt <3

Jippie!!




I fredags vid 18 tiden åkte vi in på akuten efter att jag pratat med dom och berättat om Alwins svullna och röda pille..
Det var inte uvi utan at det kommit smuts under förhuden (det hette något konstigt som jag inte minns) då man inte kan rengöra där så dom spolade och sen fick vi med oss grejer hem för att kunna spola vid varje blöjbyte..
Det var lättare sagt än gjort för ungen blir helt sjövild när han vet vad som väntar!!
På akuten gick det faktiskt ganska bra då han inte visste vad som komma skulle men han låg ändå ganska still med sin tutte,snutte och vovve i famnen..
Jag satt bedvid honom och höll i hans ben ifall han skulle börja sprattla..
Men hemma har vi måstat hjälpas åt så för att ens komma åt för han nyper ihop benen och vrider och vänder på sig..
Som tur var så var det bättre redan på lördagen men vi kommer ändå att skölja iaf en gång per dag ett par dagar till för att vara säkra på att det är borta..

Hur som haver så köpte vi både tranbär och citron dricka då jag misstänkte uvi när han var så ledsen och sa "aj aj" när han skulle kisssa så efter att ha druckit en hel del så kissade han även en del under fredagseftermiddagen och då hade han ingen blöja så först kom det i hans stol när han satt och åt och sen på golvet så vi tog fram pottan där farmor satt med honom och läste böcker och efter en stund hade det även kommit kiss i pottan, för första gången :)
Jag åkte iväg och hämtade kina mat och när jag kom hem säger Alwin "Jippie" och klappar händerna och då har han bajsat på pottan :)
Snacka om att man blir glad som mamma då för vi har ju verkligen försökt i sommar att få honom att göra något på pottan men inget har hänt..
Han har iblnad ställt sig upp och kissat på golvet ist..

Nu hoppas jag bara på att han kommer vilja använda pottan mer då han tyckte det var så kul då alla klappade händerna och sa jippie och bravo :)
Jag har absolut inga förväntningar på att få honom blöjfri än men träna kan man ju alltid :)


Snacka om att man blir glad över ganska udda saker som förälder ;)

Buzzador




Jag har registrerat mig på  www.buzzador.com och tycker att ni ska göra detsamma!! :)

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

När ni registrerar er så skriv in mitt användarnamn Ems87 så det syns att det är jag som tipsat er :)

 

Så vad väntar ni på?? Registrera er nu!! :)

P&K

Ems87

 

 


Bingolotto





Alltså jag har alltid tänkt att man inte vinner något på Bingolotto, förutom småvinster på sin höjd om man har riktigt tur för det är ju omöjligt komma fram dit osv..
Har ju då inte spelat sen jag var liten då man ibland spelade med mormor och morfar och så några uppestittarkvällar med tjejerna..
MEN det ryktas om att min kära vän Elin dragit hem en stor vinst på X antal tusen ikväll så helt omöjligt är det nog inte :)
Jätte grattis till henne!!

Nu måste nog vi oxå börja spela ;)




Stackars lillhjärtat!!





Dagen blev inte riktigt som jag tänkt då jag la mig på soffan och slumrade när gossen vilade och jag som skulle laga nån kycklinggryta och nå kotletter att göra matlådor av ..
Hade iaf tänkt att vi skulle gå ut när han vaknat men när han vaknade var han så ledsen!!
Han tog sig mellan benen och sa ajaj och ville att vi skulle byta blöja men den var helt torr..
Ställde honom i duschen en stund och då verkade han kunna tänka på annat en stund men direkt efteråt så var han ledsen igen..
Är lite röd och svullen och vill inte leka eller gå ut för att han har ont så nu ser vi film och myser i soffan..
Fortsätter han ha ont så blir det akuten sen..
Har iaf gett honom en flaska med saft nu så han kanske kissar för är lite lur på om det kan vara uvi??

Att vad?





Kl 10.40 i förmiddags anlände vi till Boden där vi blev hämtade av mamma och E så vi skulle slippa traska med all våran packning hela vägen hem till Kalix..
Jag känner mig minst sagt bakis idag efter all shopping och tågåkande dessa dagar så jag ska försöka återkomma
imorron så ni får veta vad vi har pysslat med där nere och så tänkte jag försöka lägga upp lite bilder från resan :)

So long!!

Åhh vad jag saknar mitt lilla hjärta! Lite...

mms_img59052 (MMS)

Åhh vad jag saknar mitt lilla hjärta! Lite jag kommer pussa och krama honom när jag kommer hem! Ska bli så kul att ge honom allt jag har köpt :-)

Gomorron :-) Helgen har bestått av shoppin...

mms_img25565 (MMS)

Gomorron :-) Helgen har bestått av shopping på Ullared både lördag och söndag så nu är man några tusen fattigare ;-) Idag ska vi åka in till Falkenberg för att kolla utbudet där men jag tror jag ska hålla igen plånboken så man kan shoppa lite i Göteborg imorron utan att bli alltför fattig :-) Jag saknar grabbarna där hemma men det går nog fort så är det onsdag och jag är hemma igen <3 Bjussar på en bild på gårdagens morsa :-D

Kolla in min nya snygga klocka som jag köp...

mms_img67811 (MMS)

Kolla in min nya snygga klocka som jag köpt mig på Gekås idag ;-)

Dagen D





Idag är dagen som man gått och väntat på nu sen vi bokade resan :)
Så dagen kommer att bestå av packning och annat fix..
Tänkte snöra Alwin i badet efter frukosten så han är ren och fin när pappa kommer hem senare idag.. Så var det ett tag sen han badade här hemma, vi brukar oftast duscha..
Ska även hinna slå in Jockes present som jag hämtade ut i måndags så han inte kan tjuvkika medans jag är borta ;)
Sen är ju frågan om jag kommer kunna hålla mig från att ge honom den till 22 september.. ?
Nå det är bara sätta igång med dagens måsten :)
Vid 16 tiden går goffen mot tågstationen i Boden så då ska allt vara apckat och klart :)
Vi har valt att åka tåg så vi kan shoppa mer än man kan göra om man åker flyg ;)



RSS 2.0