5 veckor

För ca 5veckor sen (på måndag) körde jag igång efter hälsocoachernas kostschema och har sedan dess inte ätit något salt eller socker.. Eller endast salt som finns naturligt i maten dock högst 0.2g per100g ..
Jag trodde aldrig att jag skulle klara detta men nu har jag snart avverkat 5veckor och imorgon är det dax för min första röda dag vilket innebär att jag får äta exakt vad jag vill även socker och salt. .
Så vi ska grilla något gott till middag och så ska jag äta nya Daim chokladglassen sen får vi se 😊


Ska bli gott med något annat än lax och kyckling som jag mest lever på nu 😊
Självklart tar jag kosttillskott från fitline för att få i mig allt kroppen behöver !!
Jag behövde verkligen en ordentlig utrensning och strikta vanor igen då kroppen verkligen inte varit på min sida senaste året efter hjärt op . Var förkyld konstant förra året och gick upp alldeles för mkt på kort tid me det har nog mkt att göra med att jag jobbade natt och allt blev tok. . Jag vet att jag fixar detta då jag gjort det förr 😊

Efter 4 veckor stod vågen på -5.7kg och mitt först mål var nått så i onsdags unnade jag mig taffybryn lite sådär impulsivt 😉 Sånt gillar jag !!

Såå segt..
Ligger i sängen och är så jäkla trött!!
Sovit som en kratta och drömt knäppa saker.
Jobbat sen torsdag och jag är inte van jobba så många dagar på raket , speciellt inte när jag måste upp och iväg på morgonen..
Blev lite tokigt med 1.5veckas jobb då jag byter helg så det blev två helger i rad. . Men imorgon är jag ledig men ingen sovmorgon då heller då barnen ska på dagis till 9 för Alwin har 5årsklubb..

Ska göra taffybryn imorgon, velat lite fram och tillbaka innan bokade men det blir nog bra 😊 Ska bli skönt slippa måla varenda dag!! Måste på salongen oxå och ställa iordning färdigt mina nya produkter 😊 Åhh vad jag gillat dom alltså , dom är underbara! !

Nu är det bara hoppa upp och göra oss redo för dagen 😊Sista dansen
Sitter på jobbet, X sover och jag har gjort bort alla kvällssysslor och ska åka hem när klockan slår 22..

Idag har jag haft fullt upp, mojsat med barnen på morgon innan vi steg upp och åt frulle och sedan körde jag dem till dagis. Åkte ner på salongen och städade innan jag la mig under ledljus lampan innan det var dax att göra en behandling - haka kör vi just nu men lär blir fler områden. . 😊

Jag går och väntar på att mina hudvårdsprodukter ska komma så ska jag packa upp dom och sedan ska jag göra en fin annons osv med vilket märke jag använder, behandlingar osv .
Kommer jobba med helt naturliga / ekologiska produkter. Jag är helt säker på att det är det bästa vi kan sätta på våran hud!! Trots att jag själv ser ut som fan i ansiktet just nu efter ansiktsbehandling och byte av produkter så känns det ändå bra! Min hud har typ aldrig varit så "fuktad " är van att det bara flagar och jävlas.

Nu ska jag packa ihop mina grejer och göra natt här, imorgon klockan 8 ska jag infinna mig här igen 😊


RSS 2.0