Sluta med tutte utvärdering

 
 
 
 
 
Det har nu gått 5dagar sen Alma slutade med tutten och vi hade nog förväntat oss att det skulle bli rätt tufft då hon varit så kär i sin tutte och velat ha den mest hela tiden vilket hon såklart inte fått.. Man har tutten när man sover, ska varva ner inför sängen eller nyss har vaknat...Punkt!!
 
Jag tycker det ser för hemskt ut då barn har tutten i munnen i tid och otid - typ när dom leker, är ute, på affären eller bara sådär allmänt alltid osv.. Helt ok om det är en liten bebis men inte annars!! Tänk om dom ramlar när dom leker, då är ju risken större att tänderna förstörs om dom slår i munnen men tutten i munnen sen så hämmar det ju talet och man hör ännu sämre vad dom säger.. Min åsikt alltså!!
 
 
Hon har kunnat gnälla och gråta efter den flera ggr per dag och man har nästan blivit tokig på tjatet så det kändes verkligen som rättan tid att plocka bort den nu innan hon blir för stor och medveten om att den är borta för jag tror det blir mycket jobbigare att plocka bort den då dom blivit äldre, sen så har dom ju inget sugbehov egentligen när dom är så stora..
 
 
Iaf, hur har det gått då?? ;)
Hon har varit superduktig och har inte gråtit efter tutten EN gång ens!!
Hon har frågat efter den ibland typ "tutten då" när hon ska sova eller annars oxå har hon kunnat fråga, då har vi sagt "ja vart är den?" så svara hon bara "Tomten, eller Tomtenissarna" och skrattat så är det inget mer med de..
Hon har somnat utan problem och har knappt varit brydd om snutten heller annat än när det är dax att sova, när hon vaknar har hon satt upp den på hyllan..
 
 
Våran stora tjej, tänk att hon fyller 2år på lördag!! <3
 
 
 

Energi

 
 
 
 
 
Sista natten för i helgen nu och jag trodde nästan jag skulle vara trött då jag vaknat vid 13både igår och idag men jag har ist massor med energi som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av..
Har skrivit handlingslista till imorron så jag slipper stressa ihop det innan jag ska till affären och glömma hälften!!
 
Snart nyårsafton och vi ska fira in det nya året med våra grannar - kul att man kan styra upp ngt tillsammans då vi båda annars hade suttit hemma på varsit håll!!
Vi har bestämt oss för att laga tacogratäng som barnen oxå gillar, känns så onödigt stå och fixa värsta lyxmaten som dom ändå inte äter och måsta göra något annat till dom så vi kör på safe card ;)
2-rätters blir det för inte orkar man ju ändå trycka i sig 3!! ;)
Det blir då tacogratäng med coleslow (stavning?) och till efterrätt cheescake :) Blir nog super!!
Så lär det säkert bli nå snacks, gott dricka osv :) Najs!!
 
 
Tänkte köra på såna där lyktor som man släpper upp i luften iår igen men dom har tydligen lovat snö då så då vet jag inte hur det funkar med dom där?? Ngn som vet??
Jag håller tummarna att Milly är lika obrydd som förra året så hon slipper vara rädd vid tolvslaget!!
 
 

Juldagen




På juldagen kom syster med familj, mamma, T och Lillasyster till oss för att fira jul..
Vi delade ut paketen och sen fixades maten som vi sen tröck i oss :-)
Barnen lekte och hade kul medan vi vuxna surrade :-)



Även jag måste ha varit snäll iår då jag oxå fick ett par klappar

En vit steghylla
Duschgrejer
Fårskinnstofflor
Fotvård
Presentkort på SdiTatto

sen fick jag och Jocke vinglas, choklad och pengar tillsammans :-)












På kvällen slöt jag upp med några brudar hemma hos Linda, Vi drack vin, spelade och surrade och hade riktigt kul hela kvällen!! Var sen ut på hotellet där det oxå var riktigt skoj och blev en massa dans!! :-D

















Kul att träffa massa som bor på andra ställen och såklart alla andra oxå som man träffar alldeles för sällan - är så glad som har så fina vänner <3
Tack för en superkul kväll!!

Stark morsa ;-)




Igår tog jag mig äntligen till gymmet efter 1.5v därifrån och endast 1långpromenad på de.. Har som sagt varit lite down men börja känna att orken och motivationen kommit tillbaka lite så jag drog iväg..
Var ganska trött och seg innan men väl där gick det superbra - jag kände mig stark!!

Kände inte för att köra efter något program som jag alltid annars brukar utan körde lite bicepscurl med stång där jag dubblade vikten sen tidigare!!
Sen blev de rodd, marklyft, kb swing och mage.. Även i dessa övningar kunde jag öka vikterna!!

En blandad kompott men kände bara för att köra sånt som jag tycker är kul i ett och samma pass och det blev ju super!!
Det gjorde nog sitt med lite vila och julmat ;-)

Egentligen hade jag tänkt pallra mig dit idag oxå men det blev inte så många timmars sömn idag så jag hoppar de..
Lite sömn + träning funkar inte för mig!!

Jag myser med min familj ist tills de är dax för jobb igen :-)

Fortvaregjort

Julen är över för denna gången och jag är mer än nöjd - barnen badade inte i paket som de annars brukar göra och även vi vuxna fick fina och bra saker
Det var riktigt skönt att vara borta på själva aftonen och sen åka hem till ett tyst och lugnt hus utan massa disk!! :-D Vi firade julafton i Nyborg hos barnens farmor och farfar och där var även gammelfarmor, Fredde och Patte..Vi åt såklart julmat och allt som hör därtill sen väntade vi på Tomten..
Alwin sa en stund innan Tomten kom "jag tror att det är någon som klär ut sig till Tomten - Vi får väl se ;-)" Så nästa år tror jag vi försöker hyra in någon!!
När vi såg Tomten på baksidan kom Alma i min famn och när hon såg honom klamra hon sig fast runt min hals, blundade, kikade fram ibland, skakade och blev sen helt svettig!!
När Tomten sen kommit in försökte jag få henne att släppa och vända sig om så hon skulle se Tomten som är så snäll och kommer med julklappar till dom - det gick efter en stund och tillslut vågade hon även gå fram och hjälpa till med paketen :-)
Alwin tyckte bara det hela var superkul och hjälpte glatt till :-)
När alla fått sina paket och Tomten skulle vidare fick han en kram av båda barnen och Alma lämnade över ett paket med sina tuttar som hon pappa fixat så nu har hon slutat med dem - våran duktiga stortjej I julklapp fick dom
Alwin
Skylanders Swap Force
Ninjago Lego X 4 fast två var dubblette
rLego City X 2
Kläder
Pengar
Kickbike
Kuomasko
rEtt stort "gevär" med mjuka skott
Duschgrejor
Pyjamas
Klocka
Smurfarna2
Pysselbok
Legogubbar
Alma
Kickbike
Pyjamas X 2
Nattlinne
Barbie X 2
Hästar typ My Little Ponny X 3
Docka
Mickikök Kastruller & Slevar
Lektält
Pengar
Kläder
Brödrost från Jabadabado
Mormorsfilt
Mössa & Handskar

Husmora




När jag steg upp idag vevade jag ihop allt som ska blandas till köttbullar och började sen rulla - gjorde av 1.6kg köttfärs när jag ändå var igång och nog är det en jävla tur att man inte gör sånt så ofta för fy tusan så tråkigt och vad det tar tid!!
När de var gjort fick barnen och mormor lunch och jag åkte till affären sen har jag vevar ihop en limpsmet som nu är i ugnen och gott luktar de!! :-D

Tänkte göra lite julgodis oxå men får se om jag hinner, måste hinna sova en stund oxå och bomba håret innan jag ska och jobba!! Hinner jag inte göra julgodiset tar jag med grejorna och fixar på jobbet :-D
Brukar ju alltid göra sånt ett tag innan jul men iår var jag klok och vänta då jag vet att man annars äter upp allt!! Dessutom hoppar jag min favvo RockyRoad iår då dom är alldeles för goda för mitt eget bästa!! ;-)



Off




Varit helt off sen i torsdags, känner mig hemsk och illa till mods efter den jobbiga sövningen..
Jag vet ju såklart att allting var för Alwins skull och att han inte kommer ihåg men jag var ju där och jag kommer ihåg och vill bara gråta när jag tänker på det!!


Har inte orkar träna eller få gjort något här hemma så imorron har jag fullt upp kan man säga!!


Jag och Milly har iaf varit på 1timmes promenad ikväll i regnet/snön - Vi var sjöblöta när vi kom hem!! Skönt att bara promenera, lyssna på musik och rensa huvudet lite det behövdes!!


Nu ligger jag på spikmattan som alla andra kvällar och tänkte försöka sova..
Dagen imorron är som sagt full med todo saker!!
Natti

Operationsdagen




Så var dagen kommen!!
Vi åkte till Sunderbyn vid 8.40 typ, Vi hade tur som fick ändrat tiden från 7.20 till 10 så vi slapp stiga upp före kråkorna och nog var vi nog trötta förde när väckaren ringde!!

När vi anmält oss och Alwin fått emlaplåster på händerna fick vi sitta i ett vilorum för barn där det fanns leksaker, tv osv..
Efter en stund kom läkaren in och informerade om hur allt skulle gå till och frågade även om tillstånd att "putsa" till halsmandlarna ifall dom skulle vara stora..

Alwin fick byta om till sjukhuskläder och jag fick dra på mig en snygg sjukhusutstyrsel då jag skulle följa med honom till op.
Sen fick vi vänta lite till, en sköterska kom in med medicin som han skulle ta och sen vänta lite till..

Just baki 12 tror jag fick vi gå bort till uppvaket för barn där Alwin såg på film, blev sur över hörlurarna som inte satt bra, sur på armbandet som inte var skönt, han ville ta av sig sjukhuskläderna och så var han hungrig och hade ont i magen - stackars liten <3

Tillslut fick vi gå mot op-salen, då fick han åka dit på en säng, väl framme fick jag lyfta av honom från den och sen var det bara mamma som gällde.
Det låg en liten nalle nedbäddad på britsen och väntade på honom som han höll och gosade med.

Dom tyckte det kändes dumt att börja sätta nål osv då han inte riktigt ville vara med längre så det bestämdes att han skulle sövas i min famn med masken.
Det gick bra till en början men när han började bli lullig ville han ta bort den och här började den riktigt jobbiga biten som jag hade gruvat mig för!!!
Jag gick hålla fast, krama och lugna medan han var så ledsen och försökte slita lös masken fast egentligen tror jag inte han märkte det.. Läkaren eller vem det nu var höll oxå i honom, dom höll bort händerna och fast masken.
De sa att det skulle ta 10-15sek så sover han men det kändes som en evighet och tårarna gick inte att hålla tillbaka..
När han tillslut somnat in lyfte dom över honom på britsen och en sköterska följde mig tillbaka till vilorummet där Jocke väntade..

Efter ca45min blev vi hämtade till uppvaket där han sov gott. Han hade fått lite morfin då han hade varit påväg upp från sängen påväg från op:n..
Det var inte mkt morfin han fått så det släppte rätt fort och sen sov han ca1timme till innan vi började väcka honom.
Rätt nöjd och lite svammlig var han men han hade inte ont vilket var skönt.

Han fick glass och sen rullade vi till vilorummet igen där han fick festis och macka och så fick han öppna en present Vi hade med innan vi sen böt om och åkte hemåt.

Långt inlägg från mobilen så det är säkert några stavfel..
Här kommer bilder

























Trött i mössan



Blev väckt av Alwin typ 7.30 och min första tanke var att jag skulle somna om till väckaren ringer kl8 men då hade man ju bara blivit tröttare!!
Har utfodrat kultingarna, själv ätit frulle, Alwin är klädd och nu sitter jag med kaffekoppen innan gumman ska kläs och vi ska styra mot dagis..


Ska och fixa nageln och sen gymmet så man har gjort bort de :-)




Stilig kille inför julfesten <3





Mystjejer <3
Milly ser ut som fan jag vet!! Måste beställa en trimmer!!

Nära döden





Natten har varit hemskt minst sagt!!
Fick en hemsk huvudvärk som kom från ingenstans närmare 22tiden, lyckades hitta en Panodil i väskan och efter många om och men hjälpte den lite..
Fick släcka ner lampan vid fåtöljen där jag satt och så höll jag handen för ögonen typ 1timme eller så innan det började lätta..
Men så fort jag var uppe och gick eller där det var mer belysning ville jag bara dö!!
När det var som värst mådde jag även lite illa så jag var inte långt ifrån att ringa ut ngn annan!!
Som tur var så lättade det något så när och jag tog mig igenom natten.. Hoff!!


Imorse när jag kom hem tröck jag i mig tabletter och ställde mig i duschen innan jag hoppade i säng.. När väckaren ringde ca3 timmar senare kände jag mig mer död än levande men de var bara pallra sig upp och iväg och fixa klorna - sjukt nöjd blev jag!!






Nu är barnen nattade sen ett tag och jag ska nog oxå bädda ner mig så man är människa imorron..
Barnen ska några timmar på dagis då dom ska ha julfest och jag ska och fixa ena nageln som hunnit tappa en nit sen får vi se vad det blir av dagen - Vi skulle behöva åka till Happis och fixa sista finliret med klappar då vi alla är lediga..



Tack för mig Hej!!

-





Sista jobbnatten för denna helg nu sen är jag "ledig" en vecka igen!!
Alwin ska opereras på torsdag så jag har tagit vab onsdag och torsdagnatt..


Hunnit vara på gymmet tidigare - blev axlar, bröst och triceps idag.. Ska testa lägga om mina pass lite så kommer jag bara köra två styrkepass/v och sedan 2-3cardiopass så får vi se vad som händer..


Efter gymmet kom Jocke och hämtade mig så åkte vi till byn för att hämta hem barnen, hann även förbi Patte och kolla in hans bygge.,
När vi kom hem var det sängen som gällde för de små och jag åkte till jobbet..

Imorron ska jag göra naglar och så ska Alwin få testa på "bandy/skridskoskola" :-) Få se vad han tycker om de, just nu är han inte så positiv då han säger att han bara ramlar men jag tror nog han kommer tycka det är kul :-)





Dom gjorde en snögubbe med farmor :-)

Kan man inte sova så tränar man!!




Det blev inte något sova till sena eftermiddagen idag som jag hade hoppats på, ist vaknade jag just före 13 och var kissnödig och sen kunde jag inte somna om..

Så nu väntar jag på att kaffet ska bli klart och så ska jag äta lite innan jag åker till gymmet - veckans 4e och sista pass, imorron tar vi nya tag!!

Luciatåg




Igår var det luciatåg på dagis för mina små som iår ville vara tomtenissar båda två - stolt som en tupp var jag när dom sjöng så fint och bara var allmänt söta!! <3
Tidigare år har Alwin blivit blyg eller nåt när det varit folk och tittat och inte sjungit ngt men iår sjöng han och Alma sjöng - hon är verkligen superduktig och kan flera sånger utantill - Vi har fått lyssna på väldigt mkt sjönsång på senaste vill jag lova!!

Här är dom iaf :-D







Cardio - Pepparkaksbak





Har inte gjort många knop idag känns det som.. Typ tvättat några maskiner, tränat cardio som inte blev igår, bakat pepparkakor som vi sen har dekoreratduschat barnen, plockat fram kläder till luciatåget imorron osv..
Dammsög i barnens rum innan dom la sig så de är väl bara ta testen nu då - fan så tråkigt!!!


Sen ska jag äta kvällsmat och slöa på soffan - punkt!!
Imorron är det dagis som gäller för de små och jag ska passa på att träna innan luciatåget och så tänkte jag såklart sova länge då jag ska jobba i helgen..






Dessa två bilder är från när jag latat på kökssoffan och i Almas säng ;-)








Friends

 
 
 
 
 
Dagen igår spenderade vi med Ida och Leon på kamomill - barnen lekte, vi surrade, åt lunch tillsammans, de små vilade och jag och Ida pysslade med tyget som skulle bli gardiner till Leons rum.. Mätte, klippte, osv sen fick Ida sätta igång och sy och vi åkte hem för middagsfix, spännande att se resultatet sen :)
Fick ont i huvudet som bara blev värre och värre och vid 22 var det hopp i sängen som gällde och sen har jag sovit som en stock!! Har ännu lite ont men ska ta en tablett och glasögonen åker på för idag har jag inte tid med någon huvudvärk!! Sjukt sugen på nya glasögon men nja, det kostar så mkt och jag använder dom ju mest när jag jobbar ändå och så är det absolut inget fel på dom jag har..
 
 
 
Jag känner mig lat, får ingenting gjort här hemma och ja jag vet inte..?
Dammsugaren skulle behöva dras fram men hur fan ska jag orka?? Det är ju sååå tråkigt!!
Snälla Tomten, jag önskar mig hemstäd 1gång/v kommande året!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The days





Onsdag idag och två dagars ledighet kvar innan jag går på helgsjobbet - Gud så skönt att vara ledig såhär det behövs nog verkligen då man bara går natt.,

I måndags vart det bullbak för hela slanten, gjorde vaniljbullar och lussekatter, jag brukar ofta tycka att lussekatter blir så torra men inte dessa och dom få jag gjorde är snart slut så jag tror det blir ett till sats ngn dag. :-)
Alwin skulle vara med och baka men gav upp rätt fort, han tyckte inte det var så spännande att smöra, sockra osv..

Gymmet har blivit besökt både måndag och tisdag och idag tänkte jag köra cardio - tycker det är sjukt tråkigt så tänkte dela upp det med typ 10min/maskin så få se hur många minuter jag får ihop men minst 30iaf!!

Igår var jag och Alwin en sväng till Lily och Lisa efter middagen där dom dekorerade varsitt pepparkakshus, Lisa hade varit så pysslig och bakat egna hus :-)



Idag ska vi åka och hälsa på Ida och Leon så nu ska jag äta frulle så gör vi oss klar och åker :-)






















Tyvärr är det dåligt med bilder på Alwin då han inte är lika medgörlig på foto som sin syrra


Bad-Kyla-Fix-Mys






Jao, Piteå igår då - barnen tyckte de var superkul dock var båda två mesiga i början och vågade knappt va i vattnet men mjuknade efter en stund :-)
Dom gillade att åka i "strömmen"? de lite mindre rutschkanorna som inte gick så fort osv.. Alwin åkte tom själv massor och när vi badade sist här i Kalix började han gråta när han skulle åka själv - harahjärta <3 Bubbelpolen var en hit som vanligt, dom tycker det är så mysigt!!

När vi hade badat två timmar var vi hungriga så vi åt där innan vi åkte mot Backen? och gick på Rusta där jag köpte en tjur till min tallrikshylla och en snabbis på Dollar där vi köpte en godispåse så de små skulle vara nöjd sen åkte vi vidare mot Sikfors? till Anette med familj och Gud ändå så fint dom fått när dom byggt ut!! Jag vill oxå ha ett gammalt hus att renovera och bygga ut - vad säger du Jocke? ;-)

Var dödstrött när vi kom hem och däckade innan 22 på spikmattan och sov över 2timmar innan jag klev av den - det kändes vill jag lova men skönt ändå!!





Idag har Jocke åkt iväg till Umeå och spelat bandy, jag och Alma har varit till Sangis på 2årskalas, Alwin ville inte följa så han stannade hos gammelmormor..
Sen har vi bara mojsat hemma i värmen, plockat undan lite, plockat fram lite mer julpynt osv.. Somnade en sväng på soffan tidigare när Alwin pillade mig i hårets och sen kaffe på de så får väl se när man somnar?






Passade på att tjuvlåna Jockes snygg Fjällräven brallor idag när han lika var borta i bandykläderna sina ;-)


Saturday






Igår gick årets kommunfest av stapeln - kommunen bjussa på mat, underhållning, tävlingar, prisutdelningar osv..
Vi var 5st från gruppen som hade planerat att gå dit tillsammans och äta, det slutade med att vi blev 3st men lika trevligt förde :-)
Städad var man och tog det lugnt med alkoholen då vi idag har planerat in PiteåHavsbad så snart ska vi väcka pappan och äta frulle innan vi åker :-)
Han var hemma med barnen igår då karlar inte kan dricka med måtta tydligen och det hade slutat med att han hade legat "sjuk" idag och det inte hade blivit något bad.. Jag som hade fixat barnvakt och allt.. Nåja :-)








Hmm




Går snart av sista passet och är sen ledig till nästa fredagnatt - soft!!
Jag känner mig stressad och irriterad - jag har ju slutat stressa!!
När jag sen har sovit ettpar timmar tänkte jag svänga om gymmet innan jag hämtar hem gossen från Ida där han sovit inatt, även Alma ska hämtas på dagis, mat ska fixas till dom, måste handla lite och så göra mig klar för kvällen - kommunfest väntar med arbetskamraterna.. Ja det blir inte direkt fest för våran del men äta tillsammans tänkte vi göra :-)
Sen har vi planerat att åka till PiteåHavsbad imorron och bada med barnen så då gäller de att vara pigg :-)

Nu ska jag plocka lite här
och så innan jag ska gå hem :-)


Soffpotatis





Ligger i soffan och är helt slut!!
Gårdagens benpass känns som fan och jag går som jag vet inte vad!!
Jag och barnen hängde med Mammi till Happis idag och när vi kom hem blev de middag - sjukt goda köttfärsbiffar som Jocke gjort, ibland visar han sina kockskills ;-) Potäter och sås till..

Planerade in träning med grannfrun men jag var så sjukt trött och ben som sementklumpar så jag orkade inte men hon övertalade mig och jag körde ett varv Milon, bicepscurl, marklyft, rodd och mage - lite hopikok då jag. absolut inte kunde köra det som stod på schemat - HIIT, jag hade ramlat ihop på bandet med mina utpumpade ben!!

Fy så skönt det kändes att jag tog mig dit trots allt!! Tur man har ngn dom drar med en en sån gång!! Imorron ska jag köra veckans 3e pass då jag vaknar - thats it!!
Tänkte även börja slå in lite julklappar - Vi har köpt klart det mesta men inte slagit in nå än så de är på tiden!! Mys!!

Nu ska jag försöka ta mig upp från soffan till sängen :-) Night!!

Ryggont

 
 
 
 
 
 
Tidigare när jag jobbat natt har jag fått sjukt ont i ryggen av våran fåtölj så jag har knappt kunnat sitta i den men nu har jag sällan och aldrig ont - jag väljder att tro att det har med träningen att göra = mer muskler = starkare rygg och mindre besvär!! Tänk på det ni som har ont - TRÄNA!!
 
När jag stått och knåda uti bullarna och man står som en hösäck, samt svankar som jag vet inte vad (antar jag då det känns mest där) så är det inte så könt i ryggen MEN det är ändå betydligt bättre än jag haft tidigare!! :D
 
 
Här är bullarna som blev väldigt goda - självklart har jag smakat så jag vet om jag törs låta dom andra äta dom ;)
 
 
 
 

Lussebak

 
 
 
 
 
Jogghelgen går mot sitt slut och jag roar mig med att baka saffransbullar inatt :)
Jobbar sen endast onsdag & torsdag natt och sen har jag ledigvecka!!
Gud hur lyxigt det känns alltså!!
Under min lediga vecka ska jag roa mig med att baka julfika och sånt med barnen och annat skoj..
Jag ska försöka att inte planera så mkt för då blir det bara pannkaka av allt men alltså tänk - ledigvecka!! Woho!!
 
 
 
Har sovit till 16.30 idag, det är nu andra gången det händer och jag sover gärna till 16 varje dag när jag gått natt, jag blir så himla pigg och klarar natten iprincip utan att vara trött alls, inte ens de jobbiga timmarna mellan 3-6..
Barnen missade tyvärr julskyltningen men jaa vi får gå nästa år..
Funderar om vi skulle ta oss en sväng till Rovaniemi och träffa tomten..?
 
 
Imorron är det iaf ny träningsvecka och min plan är att dra till gymmet då jag vaknat sen även onsdag, torsdag & fredag beroende på hur länge jag sover på torsdag så får vi se om det hinns med träningen under helgen då vi ev. ska till Piteå och bada på lördag och sen hade jag ett förslag om att åka vidare till Umeå och bo på hotell då J har match där på söndag :) Men vi får se hur det blir med de..
 
Igår när jag var på gymmet funderade jag över hur mkt som förändrats sen jag verkligen gått in för att träna på gym och inte bara gruppträning - att försöka hålla mig till minst 3pass/v..
Nu spenderas oftast någon dag varje helg där - tidigare hade man ju inte en fundering på att träna under helgerna liksom.. Men jag är ju sällan ut ell liknande så tid finns ju absolut till gymmet och jag går mer än gärna dit.. Känslan efter ett bra pass är oslagbar.. Tänka sig att jag skriver detta - jag som hatat gymträning tidigare!!
 
 
 
 
Nå nu ska jag sluta jyra och ta och baka ut bulldegen :)
 
 

Trött och frusen





Sitter på jobbet under filten och är trött och frusen - längtar endel till sängen!!
På en strax får jag "besök" här sen blire morrongröt innan jag packar ihop mig och åker hemåt - den där känslan när man kryper ner i sängen efter en jobbnatt - LOVELY!!
Barnen sover hos farmor och farfar då J har match 11 vilket innebär samling 9 så idag får jag ha det tyst hemma vilket det var långt ifrån igår..



Var på gymmet igår och körde bröst, axlar och triceps - tungt som tusan!!
Jag märkte att jag inte sovit så mkt då jag inte alls orkade mkt, fick gå ner rätt mkt i de flesta seten men jag körde det jag orkade till fail och efteråt var jag helt skakis - känns idag så jag väntar mig lite träningsvärk..





RSS 2.0