Mitt i veckan ...

 
 
Halva veckan avklarad redan , dagarna går så fort och jag hinner ju fasen inte ens hälften av allt jag vill/behöver !! Hade liksom behövt fler timmar på dygnet !!
Plockade ner allt från väggarna och spacklade i vardagsrummet i söndags så planen är att måla på torsdag när jag är ledig,  får väl se hur de går med tiden och så 🙊
 
 
Jag och Alma gick igenom hennes sommarkläder för att se vad vi behöver inhandla till resan och de enda som behöva är en ny baddräkt, bikini och tofflor👍 Måste gå igenom Alwins och mitt oxå ngn dag .. Gud så härligt de ska bli med lite solsemester - vi längtar hela högen !!
Nu får tiden gärna gå lite fortare!!
 
 
45ninuter till jag slutar för dagen , då är de hem o ta ngt i magen och sen iväg och träna - bokat spinning och tänkte jag skulle dra en ride på gymmet innan bara de inte är så jäkla mkt folk 🙊
 
 
 
 
 

Överlevde

 
 
 
 
Överlevde helgen och snart även veckan efter helgen ! 😅
Helgen 3dygn i sträck gick av måndag - gick i väggen efter jag hade varit och tränat,  frös och var helt slut så la mig i badet och tänkte blunda men lyssnade på ljudbok och bara slappade. Sen blev det soffan och när barnen kom från skolan slumrade jag till med Almas hand i min, vaknade efter en stund av att hon frågade om jag levde 🙊 Sen en lång kväll med modevisning på butiken  på tisdag - så himla kul men stressigt! Butiksjobb igår förmiddag - kommer så mycket fina kläder nu och jag försöker hejda mig från att handla 🙊 och sen natt.. Idag kör jag sista natten innan ledig helg 👍 Välkommet!
 
 
 
Kanske man ids ta tag i målningen i vardagsrummet så man får det överstökat 🤔 Hade varit skönt göra bort de , bara jag får lite hjälp att flytta tunga otympliga möbler ..
Syrran och tjejerna kommer nog på lördag så ska barnen åka slalom - kul när man kan släppa lös dom utan att jag måste vara med ! 
 
 

Rakt in i väggen!

 
 
Onsdagen kom och gick i rasande fart , fullt upp från de jag steg upp till jag la huvudet på kudden  !
När jag gick av nattjobbet blev de gymmet , hämtade barnen i byn , hem och snöra i sig mat , iväg till slalombacken,  lämna barnen i backen och en sväng på sjukan för att kolla upp mina onda händer, tillbaka till backen och åka några timmar,  handla, hem och fixa middag sen iväg med Alma på bandyträning för att sen åka hem , ta en sväng i duschen och sen bädda ner sig - totalt slutkörd !!
Igår när jag vaknade kände jag att jag inte orkade göra ngt alls - helt sopslut! Var med Alma till tandläkaren sen låg jag mest på soffan till Alwin hade träning,  då passade jag och Alma på att hälsa på hos Vickan och lilla Ellen 😊
 
 
 
Funderade hur fasen jag skulle orka med helgens jobb - dag på butiken  och natt på vanliga jobbet ... Meeeen imorse kände jag mig mycket piggare så de har gått fint fint idag 👍 Sen har vi fått massor med nya kläder som vi packat upp idag - farligt alltså !! 
Imorron bitti väntar spinning innan jag ska infinna mig på butiken igen 😁👌
 
 
 
 
 
För övrigt fick jag deklarationen idag - kändes ju inte alls så kul kan jag säga!! Rest på några tusenlappar - blir väl så när man har flera jobb 🙊
 
 

Sportlov

 
 
 
En vecka sen sist.. Varit så skönt med lite ledigt ! 
Hunnit vara på en liten roadtrip  - Piteå - Luleå  - Niemisel - Kalix .. Mer sånt!! 😁👍
Tränat , städat och joxat för att sen stöka ner allt igen när jag skulle tömma matrummet för att spackla och slipa innan målning - så nu är matrummet målat  !
Vi har hunnit vara till Svanstein / Pullinkii och åka slalom - himla isigt och lite snö i backarna.  Riktigt jobbigt för benen och bitigt men kul var de ! 
Mira hängde med oss hem och Alwin hängde med Nova till Persön sen åkte Alma och Mira dit på söndagen .  
 
 
 
 
Igår blev de en Luleåtripp med Jennie för lite Botox i käkarna,  det behövdes nu då huvudvärken börjat komma tillbaka så nu kan man leva några månader igen ! 👌
Idag ville Alwin följa med när jag skulle träna, han är lite sugen att testa själv men Får snällt vänta två år till och sen får han träna med mammsen 😁👌 Alma ville vara med gammelmormor under tiden .
Sportlovet fortsätter och imorron tänkte vi åka slalom så jag hoppas på sol och inte så kalla
grader 😁🎿
 
 
 
 
 
RSS 2.0