Hårlös






Jahap då var man utan hår, känns det som iaf..
Therese kom hit efter att jag slutat jobba nu ikväll så har hon tagit ut det som var kvar av min förlängning och nu känns det så tunnt och kort men ack så skönt..
Längtar till imorron bitti då jag ska duscha och tvätta håret ordentligt och häva i massa balsam :)
På onsdag blire nog till att lägga i en färg oxå.. Blir nog grejt!!



Nu ska jag hävam ig i säng..
Haparanda imöra!!
Natti!!

Åhh!!





Jag har fan världens sämsta självdiciplin, om jag alls har ngn!!
Skulle ju på morron prommis vid 9 då Alwin ätit men då hade jag oxå hunnit bli hungrig så nu har jag nyss ätit men känner mig alldelens för lat för att ta mig ut..
Är som så trist då man inte får med sig ngn och måste gå själv då går det rent åt helvete!!
Men jag ska banne mig ut och promenera om det så ska bli inatt så ska jag och då får det bli en längre runda!!


Nu ligger iaf Alwin och ska vila och jag tänkte ta och städa lite om jag nu inte kommer på nå annat att göra som vanligt..
Nåja nog vettja de löser sig..
Jobb blir det då ikväll för min del 17-21
Då vet ni

Sööööndag!!






Vi håller ju på och byta bank och nu försöker jag få igång min internet dosa så jag kan välja motiv och kod till mitt kort men det vill inte funka..
Untan sladden går det hur bra som helst med när man sätter i den funkar det inte och man måste ha i den för att kunna fixa det med kortet.. Så typiskt!!
Får nog gå in på banken imorron och höra vad fan det är för fel..



Ikväll har jag och gossen varit hos Vickan på kalas en sväng innan det var dax att åka hem och natta lillen..
Han har varit jätte tjurig hela dagen då han varit trött för att han sovit för lite men sova ville han absolut inte göra..
Som tur var så var han på bra humör hos Vickan en stund iaf innan tröttheten tog över ige..



Helgen har då varit hur skön som helst!!
Hade gärna fått vara bättre väder men det har ändå varit riktigt avkopplande att vara där ute utan att känna att man har massa måsten och bara vara.. Har läst massor i min bok som jag även läste ut och har börjat på den andra som jag oxå hade med mig :)
Somnat väldigt tidigt om kvällarna har jag oxå gjort och det var välbehövligt då Alwin sovit jätte dåligt och vaknat före fan under hela veckan..
Inatt har han däremo9t sovit hela natten lång utan ett ljud..
Det är nog för att det är så mysigt att sova där ute ;)



Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig och läsa i min bok, lt så skiter jag i bloggarna och fortsätter med dom imorron :) Man har ju missat en del undet helgen ;)

Smedsbyn





Idag har jag och Akwin varit i Smedsbyn en sväng och hälsat på..
Kände att jag ville fara dit nu när dom har det tugnt!!
Vi gick till missionshuset där det var öppet så man fick komma dit och umgås, fika och självklart tända ljus för Frida..
Det är jobbigt att se dom som mist sin vän så ledsna och förstörda av det som har hänt!!
Fick även veta ännu mer om hur allt var och hur det gått tll, usch och fy så hemskt alltså!!
Jag får en klump i magen när jag tänker det hela..

Passerade ju även gården där allt hände både på vägen dit och på vägen hem, det finns en minnesplats där för Frida där man kan tända ljus, lämna en hälsning lr bara vara..
Det hade visst varit massor med folk där igår..
Jag hade tänk tända ljus påvägen hem då jag kom på att jag hade en gravljus i bilen men slutade ut det hela när jag såg att dom var där från Nordnytt..



Nu är vi iaf hemma och jag ska packa ihop lite saker som vi kan behöva under helgen för vi ska åka ut till stugan idag..
hungrig som en gris är jag dessutom så måste väl äta nå oxå..

Nåja, ni får ha en bra helg!!

Tårarna bara rinner




Tårarna bara rinner när jag läser allt detta!!

Aftonbladet

Nsd

Kuriren

Mer , Mer

Mys mys




ikväll är jag riktigt trött och ska nog snart häva mig i säng tror jag..
Var himla kul att jobba idag, vi var ute mest hela tiden så tiden bara rusade iväg!!
När jag kom hem från jobbet möttes jag av en jätte glad gosse som ville komma upp i famnen på en gång och goades massor!!
Det värmer så enormt i hjärtat!!
Sen har vi bara myst på innan det var dax att sova för gossen men inge välling ville han ha så vi får väl se om han vaknar på nån timme och är hungrig..


Imorron hade jag tänkt åka till Smesbyn och umgås lite med syster men det kommer kännas riktigt konstigt att åka förbi gården..

Utkast: Alwin har ...





Alwin har vaknat kl6 även idag men vi steg inte upp förrän just efter 7 för jag var så himla trött och ändå gick jag och la mig i rimlig tid igår..
Nåja får försöka lägga mig ännu tidigare idag!!
Hade velat hinna med och träna idag men det känns som att jag inte ids trycka in det på mitt fullspäckade schema så det får bli imorron lr nå..
Vi har iaf varit på morron prommis med Suzie även idag :)

Gossen ska snart få gröt och efter de ska jag häva mig i duschen, sen måste vi och fixa lite ärenden innan jag ska på p-möte kl13, Alwin får följa med för jag har inte tänkt vara så länge.. Sen ska jag jobba 15-19 och sen bara ta det lugnt här hemma och mysa med gossen innan han ska sova..

:(




Dom sa inte så mkt på Nyheterna om hädelsen igår kväll så vi får väl se om dom kommer ut med mer information idag..
Dom har iaf hört att hon blivit slagit med något tillhygge..
Usch!!
Igår när jag skulle sova så låg jag och tänkte på det hela och samma var det inatt efter jag varit upp med Alwin..
Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man kan göra en sån sak!!

Tänker på min syster och alla hennes vänner och familj, vilken sorg dom ska ha!!
Men mest av allt tänker jag på barnen!!

Vi lever i en hemsk värld!!





Jag sitter här i mörkret och funderar..
Tänker på hur sjuka människor det finns bland oss och att någon som man levt med och har barn med kan göra såna hemska saker!!
Nu ikväll har det varit en riktigt tragedi i Smedsbyn där min syster bor..
En tjej som är 2år äldre äm mig har blivit ihjälslagen av sin förra sambo medans deras 2barn på 6mån och 2år såg allting!!
Hon hade idag fått vårdnaden om båda barnen och skulle hämta pojken hos pappan då han helt kallblodigt slog ijhäl henne ute på gården!!
Mitt hjärta värker då jag tänker på dom stackars barnen som nu blivit utan mamma och även då jag tänker på vilket hemskt sätt hon gick miste om livet..

Jag och Alwin var ju och hälsade på i Smedsbyn för nån vecka sen och då var vi till min systers kompis som just hade fått barn och där var även den här tjejen med sin lilla dotter.. En ganska liten och späd men mkt trevlig var hon och nu känns det bara så himla hemskt det som hänt!!
Även om jag inte kände henne så kan jag inte bara sitta här helt oberörd..

Ne usch och fy så hemskt!!

Vaka




Jag är så förbannat trött idag då Alwin fick för sig att vara vaken inatt mellan 2.40-4 för att sedan vakna kl6 igen och inte somna om..
Jag var så himla trött så jag ville bara dö!!
Men vi klev upp och sen gick vi på morogon prommis med Suzie och när vi kom hem åt jag en smarrig frukost som bestod av havregrynsgröt med linfrön och russin och så ägg såklart :)
Nu sitter jag här i soffan och håller på att somna men ska ge gossen mat och sen kanske vi går ut så man håller sig vaken..
Lr så lägger vi oss och vilar först ;)



Min sötunge :)

Tjo hej






Hade tänkt blogga igår kväll men klockan var så mkt när jag kom hem från Ida så det fick vara..
Jag och gossen for iaf till Sara igår där det bjöds på nybakad blåbärspaj men duktig som jag var åt jag bara några blåbär :)
Bokade även Pink biljetterna så nu är det gjort!!
Sen blev det middag och Therese kom förbi innan jag for iväg på BP, var jätte länge sen sist men jag körde med samma vikter som tidigare och jag kan lova att det kändes!! Härligt!! Sen körde vi även en liten stund på crosstrainern men orkade knappt stå på maskinen..
Snabbt hem och duscha innan jag gick över till Ida där det skulle ses film, även Vickan kom dit..
Vi satt och försökte pilla bort mitt hår som Therese började med innan jag for iväg på träningen men det gick inte så jätte bra då det är så jävla bra vax så det sitter som tusan..
Får göra ett nytt försök idag för jag kan ju inte gå runt med bara några slingor det ser ju ännu mer stört ut än innan!!

Tänkte låta håret vila ett tag ohc så tror jag att jag ska häva i nån färg för nu ser det hemskt ut.. Frågan är ju bara om jag vågar göra det själv lr om jag ska göra det hos frisör.. Har ju inte vågat sen det blev grönt förra året..

Vi hat fått vara på Sjukan





Gossen vknade kl7 och ville ha mat så vi klev upp och han var på golvet och jyra medans jag gjorde välling och så börjar han klättra på dammsugaren och faller i golvet med huvudet före, jag kan lova att det riktigt small i golvet, han började stor grina på en gång och jag var nog lika snabb och ta upp honom för att se att han blödde från näsan..
Torkade näsan på honom och såg då att det blivit ett litet litet sår så jag torka eftersom men efter en stund kom det från den andra näsborren och där var det ju inge sår..
Visste inte riktigt om jag skulle ringa Vc men när vi sedan var ute och promenerade så tyckte jag han verkade trött och dåsig så ringade jag och fick en tid på en gång så det vara bara öka farten allt vad som gick..
Väl där så kollade doktorn så han följde med blicken, kollade hörseln klämde och kände lite här och där men han var OK som tur var!!

Han frågade om jag kände mig nöjd med det han sagt osv och jag sa att det var skönt att få veta att han var ok så jag inte behöver gå runt och oroa mig..
Han sa iaf att vi ska ta det lugnt idag och inte hoppa och studsa och om vi ska och åka bil ska vi inte fara någon längre sväng för att han kan bli yr och börja kräkas.. Så idag blir det lugna puckar för oss..

PINK!!





Yes yes yes!!
Det blir till att åka till Sthlm i November och se på Pink :)
Gissa om jag längtar nå!!
Det kommer bli så jäkla kul!!
När hon var till Sverige för typ 3år sen så visste jag inte om det förrän 2dagar innan och då var det ju lite sent när man var pank och hela köret, så jag sa att om hon kommer till Sverige igen så SKA jag se henne så nu jävlar :)
Det blir jag och Tesse som åker och vi kommer åka lördagen den 7e November och åka hem onsdag 11e November.. KUL!!
Jag tycker hon är så grymt bra!!
Då vet ni det :)



Idag har jag, Alwin, Hanna & Wilma varit och strosat kring stan och jag hittade massor jag vill ha ttill både mig och Alwin så om nån känner för att vara lite generös så vill Alwin ha en Vct Nike dress från Team Sportia strl 86, En mjukis dress från Barnbutiken strl 80 (Suzie vet vilken), En Didrickson overall från InterSport strl 80 och sen kommer jag inte ihåg :)
Jag vill ha jeans leggings från Berlins, oversize t-shirt och huvtröja från InterSport och massa massa träningskläder ;)
Jag köpte där emot en svart Nike ryggsäck som jag tänkte ha när jag tränar, tänkte först köpa en grå och rosa men sen tänkte jag att Alwin kan ju ha den oxå om jag tar den i svart så det fick det bli :)


Vi har även haft besök av en karl som kollat på lägenheten och lät intresserad så vi får se om det blir något av det hela, hoppas de så vi blir av med den fort!!
Så har vi tvättat och jag har varit en sväng till Lisa och fika och prata bebis prat som vanligt  i deras nya lägenhet..
Idag är sista dagen för mig med onyttigheter för nu har jag fått mitt kost & tränings schema så nu är det bara till att följa det med punkt och pricka!! Så imorron bitti blir det morron prommis innan frukosten :) Någon som vill hänga på??

Längtar!!




Fan så jag är rastlös alltså!!
Det finns hur mkt saker som helst som jag skulle behöva göra men jag ids fan inte..
Nu ska jag kladda på mig nå smink och klä gossen så ska vi ta oss ner mot byn för att kolla lite..

Sen MÅSTE jag börja fixa här med städning, tvättning, matlagning m.m för att det ska vara rent och fint här när det kommer folk och ska se på lägenheten..
Tanken slog mig nyss att det är bara lite mer än 1månad kvar tills vi flyttar in i huset!!

Ljuvliga måndag




Idag är det måndag och jag och gossen har varit vaken en timme nu :)
Gossen ser på Teletubbies och jag sitter här och kollar..
Snart är det gröt för lilleman och jag ska nog oxå äta gröt idag sen ska jag häva mig i duschen innan jag är redo för dagen..
Hade tänkt att vi ska gå på en promenad senare och så måste vi och handla lite, det märks att det är i slutet av månaden för skåpen börjar eka.


Funderar på om man skulle ta och annonsera ut soffan så man får sålt den nån gång och så ska även skötbordet säljas men det får vi vänta med tills vi flyttat annars har vi ingenstans att byta på lillen..
Jag vill verkligen ha en ny soffa och tror vi har bestämt oss för vilken vi vill ha :)
Så ska vi även ha nackstöd till så det blir najs, då slipper man ha en kudde baki nacken alltid :)


Ne nu ska jag gå och fixa frukost åt oss :)

Back to reality





Så var helgen över och jag är äntligen frisk, lite snorig bara men det brukar man ju vara ett tag efter..
Imorron är det måndag och tillbaka till verkligheten med jobb för Jockes del och ensam hemma för mig och Alwin..
Man bli nästan lite bortskämd när man har Jocke hemma om dagarna för då har man någon att prata med och så slipper man äta frukost och sånt själv.. Är ju alltid mysigt att ha någon där vid bordet.. Nog för att Alwin alltid sitter med mig men det är ju inte riktigt samma sak :)

Idag har vi varit i Nyborg och grattat Jockes mamma som fyllde år igår och vid halv 5 tiden körde jag och Alwin till Kalix för att fara med mamma upp till skogen och hämta hem Lovisa..
Sen har jag bara suttit här och dum surfat..
Känner mig fruktansvärt rastlös men samtidigt orkar jag som inte göra nå..
Så jag tror nog jag tar och lägger mig och läser tills John Blund kommer :)
Jocke ser på fotboll så han är inte allt för social :)

H&M




Nu har jag äntligen lagt in en beställning på H&M men som vanligt blev det mest kläder åt gossen :)
Även Jocke beställde sig en tröja, det var inte illa :)

Snart är det dax för lilleman att inta sängen och då tror jag nog vi ska se Oth, me like!!
Annars har det inte hänt mkt alls här idag, har tagit det lugnt och tog en lång vila hela bunten innan middagen, så mysigt!!
Imorron måste här städas vare sig vi orkar lr inte för på måndag kommer ju han som ville kolla på den och då kan det ju inte se ut hur som helst, fast så stökigt är det inte men iaf, så måste det ju dammsugas oxå :)

Daddy is sick!!





Nu har vi verkligen sjukstuga på riktigt här på Centrumvägen för nu har även Jocke blivit sjuker..
Vi har iaf trotsat sjukan och tagit en promenad ner på byn för att hämta ut Jockes kort till internetdosan som inte kommit än..
Undra när jag får mitt??
Tycker det känns lite väl komplicerat det här med att byta bank och allt annat som hör till det.. Men det blir nog bra i slutändan.. Ska man låna pengar så måste man ju byta till baknen man lånar av så är det ju bara..
Dessutom så tycker jag Handelsbanken har bättre service!! Man behöver inte alls vänta länge om man har något ärende där och samma sak om man vill ha tag i någon på telefon så går det oxå undan.. Det är inte som på Swedbank där man får sitta i 1½timme MINST innan det är ens tur..

Hur som helst så var det himla skönt med en liten prommis även om vi inte orkade gå så fort så gjorde friskluften sitt..
Hade även på mig halsduk och vindjacka så jag inte skulle behöva frysa lr bli mer sjuk för nu vill jag bara bli frisk..

Nu ligger gossen och ska vila och jag funderar på att göra detsamma för jag är ruskigt trött!!

Nighty night





För tillfället så känns mitt huvud som världens fetaste betong klump!!
Så jag tror bestämt jag ska lägga mig i sängen med boken i högsta hugg tills jag somnar, vilket kan bli väldigt fort!!
Och så får vi inte glömma att hoppas på att jag vaknar upp frisk som en nötkärna imorron ;)

Vatten över huvudet





Man kan bokstavligt talat säga att jag nyss tog mig vatten över huvudet alltså!!
Jag skulle bara iväg en sväng för att lämna min "dagbok" åt S och så skulle jag och handla lite blöjer, handsprit osv på Coop men alltså jag höll jäkla på att avlida!!
Det var verkligen hur jobbigt som helst att vara ute bara den lilla svängen, jag ville bara hem och lägga mig under täcket..
Nu är min skalle helt slut och jag behöver mat!!

Sjuker





Nu verklar det som att gossen blivit frisk, äntligen!!
Han har sovit jätte bra hela natten i sin egen säng till 6tiden då han fick vällning och sen sov han med oss då han var rätt så snorig och ledsen..
Skönt att han börjar vara bra nu men då har ju självklart jag gått och blivit sjuk!!
När jag vaknade på morron kändes min hals som ett enda stort bowlingklot och jag kunde typ inte svälja, dessutom var det omöjligt att andas genom näsan så det vara bara och ta till nässprayen..
Och jag som skulle jobba imorron, så jäkla typiskt!!
Har iaf ringt och sjukanmält mig för på helgerna kan man inte göra det utan måste då ringa ut någon själv vilket kan vara ganska svårt och så är det nog bäst för min Brukares skull så jag inte smittar ner henne..

Hårdrocks party & Pink!!





ikväll har jag varit på hårdrocks party i Vickans stuga och det var mkt trevligt!! :)
Självklart var jag nykter då jag skulle köra hem till gossen..
Alla grillade utom jag som redan hade ätit hemma och så var det en liten tipsrunda som jag och Ida inte kunde ett skit av så vi gissade på alla frågor men lyckades ändå ha 4rätt av 12 :)

Fick även veta att Pink kommer till Sverige och spelar i Globen den 10 November och jag SKA dit!!
Om jag så ska måsta fara själv så ska jag dit!!
Då vet ni de :)

Packa pappas kappsäck






Nu har jag packat ner alla handdukar, sängkläder och gardiner i kartonger..
Dock har jag sparat 2par sängkläder så vi helst kan byta rent i sängen tills vi flyttar :)
Jag har även vikt lite tvätt men tar resten sen..
Pojkarna ligger i sängen och vilar och jag tror jag ska lägga mig på soffan och vila jag oxå en stund, man är rätt trött efter natten..
Sen ska jag nog skicka iväg Jocke och hämta mer kartonger och även köpa sopsäckar så man kan lasta ner lite kläder oxå för det är mkt som ligger utan att användas för tillfället..
Tycker det känns enklast om man packar ner sånt som man inte använder för det lär bli nog mkt att packa sen iaf :)



Gossen hos farmor och farfar :)

Morrn morrn




Godmorron!! :)

Eller det har väl varit det för typ 2timmar sen men iaf :)
Har skickat iväg Jocke och handla lätta så vi kan äta frukost och så bad jag honom köpa laktosfri grädde för jag hade tänkt att Alwin skulle få äta samma mat som oss idag, nämligen lax och potatis, och efteresom han är lite överkänslig mot mjölk så kör vi på laktosfritt :)
Så då får vi se sen vad han tycker om det :)


Inatt har det varit ganska tugnt!!
Hade precis somnat när Alwin vaknade och grinade, gav honom tutten och la ner honom men han satte sig upp igen och grina och gjorde så flera ggr, till slut tog jag upp honom till våran säng men han bara grina och grina..
Han höll på att somna hela tiden men så började han grina igen..
Så himla jobbigt när det inte hjälper hur man än försöker trösta och ha honom i famnen..
Efter 1½-2 timmar somnade han om och då var vi alla rätt så trötta så sen har vi sovit som stockar till halv 7 när Alwin ville ha mat och sen somnade vi om till halv 9 :)


Vad ska man hitta på idag då??
Jag hade velat fara på Ikea men det får väl bli en annan gång..
Någonting måste jag då göra iaf för nu har jag varit hemma sen i söndags typ..
Far nog en sväng till Vickans stuga där det är party ikväll :)



Ny soffa??





Jag vill verkligen ha en ny soffa!!
Soffan vi har köpte jag i brunt som jag då så gärna ville ha i mitt vardagsrum men nu tycker jag inte alls den passar in längre..
Lr jo, här o lägenheten passar den ju då vi har beige och brunt i vardagsrummet men när vi flyttar vill jag ha helt andra färger och då vill jag ha en grå eller svart soffa..
Dessutom vill vi ju ha en större en så det blir mer med plats då det kommer folk och när man bara vill bre ut sig :)
Soffan vi har är jätte fin och skön men den skulle inte ha varit brun..
Har varit och hämtat en katalog på EM idag så vi har kollat lite i den och det fnns 2st som vi gillade, ganska lika varandra  oxå :)
Nå vi får helt enkelt se om det blir något nytt soffköp lr hur vi gör..

Någon som behöver en soffa isf?? :)

Bvc och läkarkontroll





Idag har Alwin inte varit så febrig som tidigare så men det har kommit tillbaka nu ikväll ist.. Suck!!
Hur som helst så har vi varit på Bvc/läkar besök idag och nu väger han 9055 och är 71,5cm lång (vi hade visst mätt fel sist)
Allting såg bra ut tyckte doktorn och han sa även att vi ska fortsätta ge Alvedon så länge Alwin behöver det..
Det vill säga om han blir påverkad av febern..
Efter det tog vi en prommis med vagnen ner till campingen där Therese, Nova, Mira & Lovisa var och sen gick vi på Apoteket innan vi gick hem igen så har vi även varit till mamma och ätit middag..
Gossen har varit väl påklädd (men inte för mkt) så han mådde nog bara gott av att få vara ute lite när vi varit inne i flera dagar..


När vi var hos mamma så ringde en gubbe som ville komma och kolla på våran lägenhet så det bokade vi in på måndag..
Han bor bara i Kalix på veckorna så han kanske åker hem imorron lr nå och vi var ju inte hemma då han ringde så kan det ju vara kul om man hinner städa innan, inte för att det är så stökigt nu men iaf :)
Så då får vi se vad han tycker om den och ifall han vill ha den så hoppas vi han kan ta den fort!!





Det är någon/några som ställt några frågor men inte skrivit någon adress att svara till så blir det svårt att svara!!

Hjälplös




Nu har Alwin precis somnat efetr mkt gråt och skrik..
Han var så himla snorig så jag fick ta till sugen och det gillas verkligen inte!!
Nu har han fått Alvedon och lite välling (han orkade inte mkt) och har somnat i sin säng..
Få se då hur länge han sover..
Det tar så ont i hjärtat när han får må så dåligt och jag kan inget göra än att försöka trösta!! :(
Febern var iaf inte lika hög nu ikväll 37,7 låg den på så vi får hoppas att den är påväg att gå ner..

Tummstocken i högsta hugg




Jag och Jocke har varit till huset en sväng idag för att mäta lite..
Vi frågade även hur dom hade satt upp väggen som dom har i vardagsrummet som vi vill ta bort och som tur var så hade dom satt fast den så att den enkelt går att ta bort :)
Man vill ju bara flytta dit på en gång och börja fixa!! :)
Så nu blir det snart en Ikea sväng för att inahndla lite gardinstänger och annat smått och gott hoppas jag!!

Mamma, Lovisa, Therese, Nova och Mira kom hit och var med gossen under tiden då vi inte ville ta med honom när han är sjuk men dom behövde inte vara länge för vi var nog klar efter en helvtimme :)
Nu ligger gossen och vilar och Jocke är i Nyborg och fikar hos Jimmy som fyller år..
Och jag ska ta och  kolla in IKEA´s hemsida lite ;)

Stackars





Natten blev inte alls som jag önskat utan det var mkt gråt och oroligt i sängen..
När vi gick och ls oss så var Alwin ledsen och satte sig upp hela iden så till slut fick han komma och sova med oss och där han har sovit gott, han har varierat med att sova på mig lr på jocke lr tvärs över sängen :) Tänk att en sån liten kan ta så mkt plats :)

När han vaknade vid 5 tiden så hade han 38,2 så det vara bara ge Alvedon och då sov han gott till 8 snåret men sen har han haft feber hela dagen..
När jag tempade honom vid halv 1 när han hade ätit lunch så visade det 38,6 alltså högst hittills så vi håller tummarna för att den inte stiger mer!!
Han fick iaf Panodil då och sen la vi oss i stora sängen och mös tills han somnade och då höll han fast i min tröja :)
Jocke gick i duschen och sen fick han byta av mig då jag skulle duscha..

Imorron har vi tid på Bvc och vi ska då gå dit om han inte blir värre vill säga..
Det är läkarkontroll denna gång så det passar ju bra, då får dom ta en extra titt på honom!

Så typiskt





Febern blev högre närmare kvällen som det oftast brukar bli så han fick Alvedon innan jag gick och la sig och verkade han ite svårt att somna fast han var jätte trött men till slut gick det och efter det har han vaknat några ggr.. Åhh jag tycker så synd om mitt lilla hjärta!!
Hoppas nu han får sova bättre inatt!!
Mitt halsont har som varit bra under dagen men som allt annat så blev även det värre nu under kvällen så vi får väl se hur många dagar jag ska måsta ha såhär.. Typiskt när man vill träna!!

Kanske man skulle gå och lägga sig ifall man får lika dåligt med sömn inatt och måste vara vaken med gossen.. ?

Tvätt och sjuk gosse






Sådär nu har vi nästan tvättat klart och gossen har varit så duktig där nere i tvättstugan och suttit helt stilla på golvet och kollat på tvättmaskinen när den snurrat :)
Ska gå ner nu och slå igång sista maskinen sen får Jocke bära upp det när han kommer från jobbet..
Alwin har ännu lite feber, men hade bara 37,6 innan lunch vilan och då fick han lite alvedon och sov så gott, får se om det ger med sig nu lr om det kommer tillbaka ikväll..

Ne tävttstugan var det!!
Gud så jag längtar till vi flyttat till huset så blir det hur enkelt som helst att tvätta :)

Sjukstuga?




Inatt har Alwin sovit jätte dåligt och vaknat 1gång i timmen och ibland oftare.. Jag kände mig mer död än levande då han vaknade och ville ha mat halv 5 så Jocke tog upp honom och då var han alldelens varm så jag gick och hämtade termometern som då visade på feber 38,4 hade han så då fick han alvedon och sova mellan oss men det tog ganska länge innan han kunde somna om och sen vaknade han flera ggr och gnällde..
Stackars lillhjärtat!!
Vet inte riktigt om han är sjuk för han är lika pigg som annars och jyrar på här så har han ätit som vanligt oxå..
Jag gissar på att det är nå tänder som spökar men jag varken ser lr känner några..



Även mamma är lite krasslig idag med ont i halsen och snuvig så det blir en lugn hemma dag för oss..
Har tvätstuga kl11 och egentligen så skulle Jocke varit ledig idag men självklart ringde dom på morron och frågade om han kunde jobba så tvätten får jag sköta på egen hand.. Det ska nog gå bra bara gossen inte blir mer hängig då får vi nog ringa hit mormor..

Myskille




Idag har gossen varit så himla mysig och go och har kramats hur mkt som helst :)
Vi har helt enkelt haft en riktig mys dag :)

Eldfesten





Kvällen igår var himla trevlig och jag frös som ett asplöv till en början men det gav med sig till slut..
Var massor med folk på Vassholmen och riktigt fint var det när det brann överallt :)
Kom hem vid halv 3 och sen vaknade Alwin halv 7 och ville ha mat sen sov han på min arm och sov ända till halv 9 men jag var allt annat än utvilad!
Gav honom gört och sedan gick vi över till Ida där Alwin varit idag så har jag vilat några timmar till innan jag gick dit igen :)
Så tack Ida för hjälpen idag :)

Sitter nu i soffan och är trött och seg men ska väl försöka hålla mig vaken några timmar till iaf..
Gossen vilar och Jocke är på träning..

Tjopp tjopp





Idag har solen strålat hela dagen man vi har bara varit hemma och anledningen till det är för att jag har rensat i alla Alwins kläder, stoppat i kartonger samt fyllt på med större storlkar och sedan har jag dammsugit hela stället..
Jag gruvar mig varenda gång för att dammsuga mattan i Alwins rum som drar åt sig allt skit som finns och sen får man dammsuga som en tok hur länge som helst för att få den ren.. Suck!!

Nu har jag satt Jocke att fixa middag som idag blir fiskpinnar och potatis  :)
Efter maten ska jag häva mig i duschen för att sedan bege mig mot Tesse för lite uppvärmning innan kvällen bravader :)
Vi ska nämligen på Eldfesten, har aldrig varit på den så det kan ju vara värt att fara, många säger att det brukar vara bra :)
Så ikväll blir killarna hemma själva :)



Hehe najs bild på Tesse från Lule kalaset :)

Smörgåstårta




Jag är förbannat sugen på smörgåstårta och jag tror fan jag ska gå och köpa mig en sen!!
Man måste ju passa på medans man kan för snart är det slut med såna onyttigheter!!

Höst




Shit alltså vad det börjar vara kallt om nätterna nu!!
Jag och Tesse hade ju som tänkt oss Eldfesten ikväll men då är ju frågan hur mkt man måste klä sig för att inte frysa ihjäl??

Det märks att hösten är på ingående när det börjar vara sån här kyla och det är mörkt om kvällarna men det där med mörkret det gillar jag för då får man tända i fönstrena och även tända ljus och mysa på :) Aj lajk!!

Lördag 090815





Vi börjar denna morron lika tidigt som vanligt och gossen ser på Teletubbies även idag :)
Undra vad vi ska hitta på för skoj idag då??
Funderar på om jag ska packa ner lite mer saker i kartonger jag har ju trots allt bara packat 3st än och vi har 6st till tomma sen är det bara hämta mer :) För vem vet, mitt där det är så flyttar vi tidigare än beräknat!!
Jag tror det får bli så men först frulle :)

Najs




Jag tror bestämt jag lägger mig och läser en stund innan John Blund kommer på besök :)

What goes around comes around!!





ÅHHH!!

Jag blir så himla irriterad alltså!!
Jocke har ju träning flera ggr i veckan så det är bara anpassa sig efter det och vara hemma med gossen när han ska sova men sen dom dagarna han inte har träning och jag vill fara och träna vad händer då??
Jo, han skiter fullständigt i att vara hemma så man får göra det..
Tycker bara det är så himla själviskt så det finns inte!!
Men då vet han ju vad han har att förvänta sig nästa gång..

Hade som ni kanske förstår tänkt fara och träna ikväll men det sket sig ju totalt då han är i Nyborg och flummar!!
Åhh jag får damp!!

Finally




Idag har jag och Alwin spenderat dagen med syster och flickorna, alltså Alwins moster och kusiner :)
När kolckan vad kring 11tiden tog vi vagnarna och gick till mamma för att hälsa på och här blev vi hela dagen och är ännu kvar..
Jag har ätit middag här och gossen har nyss vilat en stund men strax ska vi börja traska hemåt så får vi då sen när Jocke kommer hem om jag far och tränar beroende på vad kolckan hinner bli :)

Har även raggat upp en tjej som ska hjälpa mig med kost och träning så att jag nångång får bort dessa gravid kilon som är hur jobbiga som helst att bli av med :)
Så på måndag ska jag börja skriva kost och tränings dagbok och där får man ju inte utesluta något så ska jag sedan lämna det åt henne så hon kan lägga upp ett kost schema åt mig som jag måste vara stenhård med att följa för att det ska hända något..
Men även sen ska jag fortsätta med att skriva dagbok och lämna åt henne 1gång i veckan för att få mer press på mig själv och så att även hon kan se bättre hur det går för mig :)
Jag känner mig riktigt taggad nu så nu behöver jag bara få Jocke att sluta äta gotta i min närhet till en början iaf :)

Så ni kan ju gissa om jag ska njuta nå i helgen av att få äta vad jag vill ;)

Nu ska jag packa ihop våra saker och börja gå hemåt :)

Besök




Storasyster och flickorna är påväg hit så jag tror jag ska dra ett varv med dammsugaren innan :)
Dagen verkar bjuda på sol så ut måste man ju ta sig oxå :)



Vad gör ni idag??

Teletubbies





Idag kan man verkligen säga att gossen var uppe med tuppen!!
Tror inte ens klockan hade slagit 7 innan han slog upp sina blå..
Suck och stön!!
Jag har sovit som en kratta inatt, drömt mardrömmar så jag knappt vågat somna om och så har jag fått ha tänt nattlampan för att ens våga blunda.. Ne usch och fy!! Som tur så sa Jocke att det inte var någon fara och drog mig intill sig så jag kände mig lite tryggare iaf..
Drömmer inte mardrömmar ofta men när man väl gör det så är ju hela nattsömnen förstörd för då ligger jag och anstränger mig för att hålla mig vaken ifall jag kanske skulle fortsätta på samma äckliga dröm igen..



Gossen ser på Teletubbies och jag sitter här trött som tusan..
Hade ju tänkt ta en morron prommis idag men det får tusan bli efter vi vilat senare för annars orkar jag inte..

Godnatt




Ne nu tror jag bestämt jag tar min bok och lägger mig i sängen under täcket och läser :)

Nu har vi ätit massa kräftor men v

4302e0b4fc72cb1bc8ae5a71bdb550f4.png

Kolla varifrån!

Nu har vi ätit massa kräftor men vi orka inte alla så jag passa på att fota dom:)

Woho!!




Jag har lyckats mobil blogga efter många om och men :)
Försökte igår men det kom aldrig in och nu gjorde jag precis samma sak och det funkade :)
Så nu min kära vänner blir det förhoppningsvis mer bilder här i bloggen ;)

Igår kväll fick gossen bada skumba

7d5d069cea321a108d26048f2466cbc5.png

Kolla varifrån!

Igår kväll fick gossen bada skumbad:)

7 Månader





Idag är gossen hela 7månder och jag känner att jag inte alls hinner med!!
Han är ju värsta stora killen nu som kryper, säger en del ord, vinkar och massa annat, vart har all tid sprungit iväg??
Våran älskade lilla gosse bara växer och växer och snart går han väl oxå så som han klättra och ställer sig överallt :)
Tanken slog mig även idag att nu är det bara 5månader kvar tills han flyyer 1år och ska börjar på dagis och den tiden kommer väl gå lika fort gissar jag..
Hur ska jag klara av att lämna mitt lilla hjärta på dagis när man annars är med honom hela dagarna??
Tur det är ett tag kvar iaf så kanske man hinner vänja sig vid tanken..

En bild på våran snygging :)


Gårdagen




Det blev inte att jag uppdaterade något igår när vi kommit hem..
Vi var ju som sagt och skjutsade Stephanie till Kallax för hon skulle iväg på en liten semester neråt Sverige :)
Hoppas hon får det jätte trevligt och att intervjun idag gick super!! :)
Efter det for vi en sväng om på storheden för att handla lite på Maxi innan vi for vidare mot Sävast för att hälsa på familjen Duvmo/Dalberg :)
Lia hade verkligen vuxit sen jag såg henne sist då vi var på hennes dop så nu är hon väl inte så jätte mkt mindre än Alwin förutom att han är tjockare ;)



Vi skulle gå på promenadi området där dom bor men det blev en lite längre sväng och se på nybyggda hus och gud så fina dom var!!
Men ett nybyggt hus kan man ju bara drömma om ifall man inte blir rik i framtiden :)
När vi kom tillbaka blev vi bjudna på fika och efter det åkte vi hemåt..
Jag och Vickan var även på bilbingo igår men som vanligt åkte vi därifrån utan vinst fast denna gång fick vi iaf slå på tänningen flera ggr så det var ju helst spännande :) Regnet öste ner vissa stunder så det blev några avbryt när man inte hörde ett smack av vad han så då regnet smattrade mot taket.. Ganska mysigt faktiskt :)

Tisdag 090811




Godmorron!!
Idag känner jag mig ganska trött men varför vet jag inte då jag gick och la mig i rimlig tid igår..
Gick och sov med blött hår så nu ser jag ut som jag vet inte vad uppi barret..
Gossen sitter och leker på golvet och jag sitter här, ska strax gå och ta mig nå frukost innan det är dax för lilleman att äta sen ska vi ju även ha nå kläder på oss och skötväskan ska packas för idag blir vi nog borta hela dagen..
Vi ska och köra Stephanie till Kallax med Ida och Vickan och efter det ska vi svänga förbi Boden och hälsa på Annelie, Lia och Markus :)

Nåja frukost var de :)


Hmmm??




Hade dom inte lovat typ regn idag??
På morron var det ju rätt svalt och skönt och inte sol syntes till så jag drog på mig lite varmare kläder men självklart kommer ju solen sen och steker som tusan!! :) Jag klagar inte det var ju mitt eget fel att jag klädde mig så..
Vi har iaf hunnit vara med Ida och Vickan och hälsa på Josse och lilla Frida och hon var verkligen liten och så himla söt :)
Hade inte tänkt vara så länge för vi skulle hem och städa och så var Alwin så himla grinig oxå och då känns det inte så jätte kul att vara borta..
Tror nog även han tyckte det var väldigt varmt idag för det är ju så jäkla kvavt..

Som vanligt hade jag inge vettigt att skriva så nu ska jag gå och ge min griniga gosse tutten så han kanske somnar och sen ska jag fortsätta plocka här..

Kräftor




Gårkvällen var riktigt trevlig!!
Jobbade till 17 sen cyklade jag till mamma och lånade hennes bil till Marahamn där Jocke och Fredde kom och hämtade mig med båten..
Väl i stugan gosades jag med gossen innan det var dax för kräftor/räkor och jag måste säga att det var riktigt gott, över alla fröväntningar!! :)
Det måste verkligen ätas igen!!
Vid 20 tiden körde Jocke mig iland med vattenskotern och rädd var jag som alltid annars när jag ska åka något med nån annan :)
Åkte förbi Jennies avskedsfest och kramades med henne innan jag for hem och la mig o sängen för att se Oth..

Idag jobbar jag 8.30-17 och sen har jag bjudit in mig på middag hos mamma så får vi då se när grabbarna kommer hem då ska här mysas för gud så jag saknar dom!!
Nu ska jag gå och kolla om min lunch är klar på spisen sen ska jag sätta mig på ballis och steka innan jag börjar igen :)

Yeees!!






Jag fick värsta idén för en stund sen :)
Isf blir det till att städa och packa massor ikväll ;)
Mer om det senare nu ska jag göra mig färdig och dra till jobbet :)

Lördag




Vaknade för 1timme sen, skönt att få sova ut men jag sanknar mina killar!!
Börjar jobba på 1½timme så vad ska man göra tills dess??
Kanske man sätter sig på ballis och försöker få lite sol..
Idag ska det käkas kräftor/räkor på granholmen, synd bara att jag inte visste det innan jag tog på mig detta arbetspass..
Efter jobbet blir det iaf prommis, cykeltur lr gymet!!

Vad gör ni idag??


Jepp jepp




Jag tog mig i kragen och for och cyklade så nu känner jag att jag har gjort något bra iaf och inte bara suttit här :)
Ska häva mig i duschen och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla oth för det var riktigt länge sen nu och jag börjar känna att det är dax igen ;)

Twilight böcker ;)




Nu har jag gjort som alla andra och beställt Twilight böckerna ;)
Dock fanns inte "så länge vi båda andas" så den får jag beställa sen :)

Hetta





Shit alltså vilken hetta vi har haft idag som många andra dagar!!
Började dagen med en prommis på 1½timme  och jag kan lova att jag höll på att flyta bort!!
På strandpromenaden var det rätt ok när det fläktade men sen höll jag på att dö..
Skönt att man tog sig ut iaf!!

Sen har jag varit med Lovisa och Nova i Bjumis så dom har fått bada och jag har solat lite men nog är man då lika blek för de!!
Annars har det väl inte hänt allt för mkt alls..
Killarna mina har åkt ut till stugan så jag blir själv hela helgen.. :(
Jobbar lördag söndag så därför blev jag hemma..
Ganska skönt ändå med lite egentid men jag saknar gossen hur som helst!!
Funderar på vad jag ska göra och jag tror det lutar åt en cykeltur på någe tag och sedan kanske jag städar lite om jag orkar..

Akta graco trekko

Jag skrev ju för nå tag sen att jag ville ha en Emmaljunga scooter men nu har jag ändrat mig :)
Jag vill ha en Akta graco Trekko :)



Visst är den snygg ;)

Kalas




Nyss hemkommen från en mysig kväll hos Stephanie :)
Hon fyllde nämligen år igår så vi har varit där och fikat och sett film :)
Jag är helt spräng färdig av allt jag har stoppat i mig så imorron blir det morron prommis för hela slanten!!

Mamma messade tidigare ikväll och frågade om jag inte kunde fara med Nova och Lovisa till Bjumis imorron och bada för Nova vill bada i "träsket" :) Så blir det sol så ska vi då dit och gissa om jag ska sola!! Gossen får stanna hemma med mormor det blir enklast så..
Kan bli lite mkt att hålla reda på Nova i vattnet och även Alwin som ännu är för liten för kall vattnet..

Jag hade inge på hjärtat så nu ska jag gå på bloggpromenad innan jag ska sussa kudden :)

Idag åker vi hem





Vi är ännu kvar i Smedsbyn men ska åka hem senare idag då Nova och Thomas kommit hem från Kluntarna för Nova ska åka med oss till mormor :)

Vädret är ännu hur härligt som helst men man kan inte vara ute allt för mkt då dom små blir så varm även om dom är i skuggan..
Igår försvann internet här och har inte börjat funka förrän nu typ så därför har jag inte kunnat uppdatrea något..
Vi var iaf till Luleå och gjorde stan igår men det blev bara en snabb sväng på stan innan vi skulle med Mira på Bvc där hon skulle få sprutor stackarn..
Men jag hann med att köpa en del kläder åt gossen och även några plagg åt mig själv :)
Nu tror jag inte vi behöver köpa nå mer kläder i 74 så det blir till att börja 80 nästa gång :)
Har köpt några plagg då och då i 74 så man slipper köpa allt på en gång och sen hitta annat man vill ha :)

På bvc passade vi även på att väga och mäta gossen (där har dom ett ensklit rum för sånt som man kan vara i själv) och han vägde hela 8890g och var 74.3cm så har har vuxit en hel del sen sist :) Storkillen!!

Vi tog oss även en promenad här i byn till flickornas farmor när vi ätit middag och så..
Det var riktigt skönt att få röra på sig men det var nästan lite för varmt.. Man måste som vara ute tidigt på morronen eller sent på kvällen för att inte avlida i  värmen..

Nu ska jag gå och se vad gossen gör för Therese säger åt honom hela tiden (han gillar att slita i hennes palm som står på golvet)

In the hood





Vi har det så gott här borta i byn jag och gossen!!
Igår hade vi strålande sol och var ute lite men det var så hett på altanen så man höll på på att krevera..
Vi var även en sväng till Boden och när vi kom hem kirrade jag köttbullar som vi åt med makkisar..
När middagen var intagen for vi till Agneta och Ante för att se på deras underverk Alva och gissa vad, hon hade typ lika mkt hår som Alwin :) Och så liten och söt hon var alltså!!
Väl hemma nattade vi barnen innan vi tog oss ett vinglas och gick ut då syster skulle måla kring garagedörrarna och jag satt och tittade på sen satt vi på altanen innan vi gick in och slog på Twilight som vi förövrigt inte orkade se klart :)
Hel mysig dag och kväll med andra ord!!

Idag ska vi åka till Luleå på bvc med lill gumman och sen ska vi strosa på stan lite så då får vi se om vi fyndar något :)
Nu ska jag roa gossen lite :)


Solsken





Gud alltså vilket sommarväder vi har nu och så himla skönt är det!!
Jag och gossen har varit ute mest hela dagen..
Vi tog oss en promenad ner på byn för att sedan gå till Jennie och Meija och hälsa på :)
Så liten och söt hon var!!
Sen for vi ut på barnvagnsrace i solen :) Vi satt på Myggans uteservering och åt varsin skinktoast dom är ju så jäkla goo!!
Efter det traskade vi runt lite på stan innan det bar av hemåt igen..
Tidiagre ikväll tog jag och gossen cykeln på en liten sväng, skönt var det när det blivit lite svalare..

Imorron åker vi till Smedsbyn och blir där i 2nätter :)
Ska passa på att vara ute på gården i solen medans man kan..
Tror vi ska och hälsa på några kompisar åt min syster där i byn oxå och se på deras lilla tös :)
Och på onsdag eftermiddag blir det Luleå och kolla läget, är ju bäst fara på eftermiddagen så man hinner njuta av solen innan ;)


Btw så har jag köpt mig en Detox kur som jag ska köra igång med imorron så då får vi se sen om man märker någon skillnad efter :)

Nattlampor




När jag ändå är igångg så kan jag ju passa på att tipsa om en sak som jag tycker inte hur bra som helst speciellt nu när det bröjar bli mörkt om nätterna igen..
Nämligen dessa små spöken :)





Nattlampor från Ikea

Tycker verkligen om dom för när Alwin vaknar om nätterna så vill man ju inte dirket börja tända någon lampa för att se något och då är dessa hur bra som helst!!
Man trycker bara på huvudet så tänds dom..
Dom ger ifrån sig ett behagligt ljus när man är trött som inte alls stör ögonen..
Man kan änvända dom med eller utan laddaren i.
Kan lova att den användes riktigt flitigt när Alwin var nyfödd och ammades på nätterna..
Vi har den gröna och den blåa lampan :)

Badhjälp





Nu har vi fått i oss frukost och gossen har badat så nu ligger han och vilar så sött :)
Passade på att städa i badrummet medans gossen badade så nu är det rent och frächt där inne..
Det blir ju så himla äckligt i badrum när man duschar och så blir det fuktigt och sen damm på det hela!! Usch!!

Vi har ju en badhjälp som Alwin sitter i när han badar och det är verklugen super!!
Då behöver man inte hålla i honom och har båda händerna fria..
Det var verkligen att bra köp eftersom att jag har en inflamation i ryggen som jag haft typ sen Alwin föddes om inte längre men det var då jag började känna att jag hade riktigt ont.. Det sitter dessutom i muskelfästena så det tar ju ett tag innan det blir helt bra..
Men hur som helst så är badhjälpen jätte bra för jag hade nog inte kunnat bada honom själv annars när jag haft så ont..
Nu är ju våran en större modell som inte ryms i badbalja (inte i den vi hade iaf) så han har alltid badat i badkaret..
Finns ju mindre modeller oxå men den här kan man ju ha längre :)

Såhär ser den ut :)


(Bilden lånad från google)

Måndag morron





Idag är vi uppe med tuppen här på Centrumvägen..
Gossen har börjat bli mer morronpigg nu så man har börjat lägga sig lite tidigare på kvällarna (försöker iaf) för att orka upp..
Igår kväll gick jag och la mig just efter 22 när jag hade legat och halvsovit på soffan en stund..
Var ganska trött hela dagen igår men bakis var jag då inte och skönt var ju de..

Lördagen var toppen!!
Vi hade verkligen jätte kul!!
På vägen hem hällde jag i mig i vinet jag hade kvar så det kanske var anledningen till att jag var så trött igår ;)
Gårdagen spenderades iaf i Nyborg hos Jimmy och Anna och sen for vi även till Alwins gammelfarmor/Jockes farmor och hälsade på  och när vi sen kommit hem kom Jimmy och Anna hit och även jockes päron och Fredde..

Idag verkar det bli fint väder som det nu varit i så många dagar :)
Funderar på om vi ska ta oss en cykeltur sen lr så tar vi en promenad med vagnen :)

Hemmafru??





Nu har jag gått an med dammtrasan i gossens rum och fixat till på skötbordet där det var kaos medans gossen har suttit så fint på golvet och lekt :)
Det hänger massa ren tvätt på tvättställningen men det har jag inte tänkt vika ihop utan det överlåter jag helt enkelt åt Jocke..
Han åker även på att dammsuga m.m

Jag, Ida och Tesse satt igår och pratade om att dom flesta killar blivit så bortskämda hemma då deras mammor har städat deras rum, tvättat deras kläder, smörat deras mackor m.m och då blir det nog såhär att dom tror att tjejen ska göra det sen oxå eftersom att deras mamma fixat allt i hemmet när dom vuxit upp.. Varför är det så att just killarna blir behandlade som att dom inte klarar av något av sina mammor??
Jag har då minsann fått städa mitt eget rum och hjälpt till hemma, visserligen tvättade mamma mina kläder men jag flyttade ju hemifrån när jag var 17 så sen dess har jag skött allting själv..  Bodde ju hemma ett halvår medans jag letade lägenhet här i Kalix då jag flyttat från Luleå och då gav jag även mamma en slant varje månad för mat osv.. Det tycker jag inte är mer än rätt om man bor hemma och har jobb för jag tycker det känns fel att leva på andra..

Så när Alwin blir större ska han då få städa sitt eget rum för här ska det inte hönsas nånting..
Han ska få lära sig att man hjälps åt hemnma..
Nu är det ju flera år kvar tills dess men iaf :)

Många verkar göra så att kvinnan sköter allt i hemmet medans mannen fixar med bilarna, klipper, gräset, skottar gården osv men nog kan väl vi oxå göra allt sånt så varför inte hjälpas åt med allting ist det blir ju så mkt enklare och roligare då..


Hur tycker ni??
RSS 2.0