Uppdatering





Det gick väldigt bra med mitt och jennies grillning!! NOT! :) Haha!



Nu ska jag ät en lite grillbit iaf :)



45minuter kvar tills man börjar jobba :)


Valborg






Då var det valborg och jag är trött som jag vet inte vad.. Kunde bara sova typ tre timmar när jag kom hem från jobbet på morron.. Skumt.. Nåja får hoppas att jag hinner vila en stund innan jag ska iväg och jobba ikväll..


På typ en timme kommer Jennie och då ska vi grilla  lite, ska blir himla gott :)
Skönt att vara nykter dessutom :) Fast jag får ju ändå inte supa nu på nån vecka.. :)


image13




Hoppas alla får en bra kväll för de ska då jag ha :)

Heipa!

BitterFitta

Då har man sovit några timmar, ätit lite mat, promenerat och solat med ida och duscha så nu känner jag mig som en ny människa.. Laddad inför den kommande natten :)

Dax att sova

Gick riktigt bra att jobba natt, har varit hur lugnt som helst.. Nu är jag hemma och ska sova nån timme så man blir som folk.. Hej så länge

Godkväll

Nu är det en halvtimme sen jag började mitt arbetspass och tio timmar har jag kvar.. Men det ska nog gå bra det här:-) Nu har det börjat, det här ska jag klara, jag ska vinna över mig själv :) Nåja nu ska jag fortsätta se prison break.. Godnatt gott folk

Dagen





Då var lördagen här och vi har varit på våran hpda tripp och så :) Kul var det :) nu sitter vi hos jennies mamma och dricker lite :)




Vi ses i dimman!! :)

Byebye!

Hmmm?






Har som vanligt inte nå vettigt att berätta.. Min dag har varit lugn och skön.. Jag och Ida har suttit ute  solen och sen har jag suttit ute på balkongen hemma och läst cosmopolitan och bara myst på i solen.. Gjort sallad till middag har jag även gjort.. Nu blir det tre dagar ledigt och sen blir det att jobba tre nätter.. Ska bli kul och se hur jag ska klara av att hålla mig vaken tröttmössa som jag är..



Imorron kväll kommer 'även Sara och Elin upp från Umeå så på lördag blir det en tripp till Hpda och gå på Ikea och även Alko när man ändå är åt de hållet :) Sen på kvällen ska vi fira Jennie och vad jag har fattat så ska vi fira ganska hårt, spritbordet är bokat så :) Vi lär ju synas i dimman där..



Nu ska jag ta min cykel och cykla hemåt och hoppas att jag slipper se hockey så jag får se efterlyst ist :)



Ta hand om er gott folk!!

Hmmm?






Har som vanligt inte nå vettigt att berätta.. Min dag har varit lugn och skön.. Jag och Ida har suttit ute  solen och sen har jag suttit ute på balkongen hemma och läst cosmopolitan och bara myst på i solen.. Gjort sallad till middag har jag även gjort.. Nu blir det tre dagar ledigt och sen blir det att jobba tre nätter.. Ska bli kul och se hur jag ska klara av att hålla mig vaken tröttmössa som jag är..



Imorron kväll kommer 'även Sara och Elin upp från Umeå så på lördag blir det en tripp till Hpda och gå på Ikea och även Alko när man ändå är åt de hållet :) Sen på kvällen ska vi fira Jennie och vad jag har fattat så ska vi fira ganska hårt, spritbordet är bokat så :) Vi lär ju synas i dimman där..



Nu ska jag ta min cykel och cykla hemåt och hoppas att jag slipper se hockey så jag får se efterlyst ist :)



Ta hand om er gott folk!!

Åhh vad jag längtar!!





Nu är flygbiljetterna bokade till Sthlms resan så nu är det bara att invänta den 8maj :) Jag längtar!! Ska bli så himla kul och se hur farbor Olle bor och så självklart att träffa storebror Christian som jag inte har träffat sen jag var tre år typ.. Shit vad pirrigt :) Så blir det väl nån sväng på grönan och skansen och självklart shopping :) Wie!


Pratade med min chef innan lunchen och fick då veta att jag ska börja på en annan rad f.r.o.m måndag så då får jag högre sysselsättningsgrad.. Det blir himla najs! Så har jag även fixat och bytt lite pass så jag slipper ta ut semesterdagar då vi ska till Sthlm..


Ähh nu är det väl bara att börja fundera på att fara iväg till jobbet igen och hoppas att timmarna går fort så jag får sluta nån gång :)





Heiiipa!

Vi är så duktiga

Måste ju säga att jag och ida har blivit väldigt duktiga och börjat promenera varje dag typ :) Skönt är de ute oxå när det är så varmt och soligt.. Nu har jag gjort slag i saken och klippt av mig håret och klippt lugg, vart ändå ganska nöjd men de känns ännu ovant.. Så nu är det även bestämt att vi ska åka till sthlm om 3veckor med syster thomas och nova :) ska bli himla skoj :) Var bara tvungen att skiva av mig lite nu ska jag fortsätta jobba sista timmen som är kvar :) Heipa

Gårdagen





Måste ju bara lägga upp lite bilder som ida tog igår när vi var ute och gick i skogen och så :)




            image8

Lilla Ida :)                              Jag                               Fint :)



         


Vattentornet





image12



Och så vi :)

Bra där!







Gud vad duktig jag är som alltid kommer ihåg att göra allt som är viktigt, lr så inte.. Jag glömmer fan i mig allt sånt för det är så tråkigt.. Tur jag har mamma som gnäller på mig och påminner mig om allt för annars skulle inte det här funka.. Visst jag blir jävligt irriterad på henne ibland när hon tjatar men ändå vet jag med mig att skulle hon inte göra det så skulle jag inte få nånting vettigt gjort :) Kärlek till min älskade mammi ;P




Slutade jobba för nästan en timme sen och nu sitter jag och väntar på att Sara och Jennie ska komma och hämta mig så vi kan göra massa onödiga saker som vanligt :)





Men va fan!







Trodde att jag jobbade 8-17 imorron men så fel jag hade.. Jobbar 13-21 så mina planer för kvällen sprack! Vi som hade tänkt fara och träna men de blir lite svårt.. Nåja får nöja mig med spinning på onsdag och pump på torsdag då :) Blir säkert bra.. Ne nu ska jag fara och se vad pojkarna gör, nog för att jag är rätt skäer att dom sitter och spelar NHL ännu :)








Det här är helt underbart ;P










Puss & Kram

Då var de över

Jepp nu är helgen slut o jobba måste man imorron..Helgen har varit hel najs!Var ledig hela fredagen så jag var till smedsbyn o hämtade nova gumman som har varit här i kalix till idag :)Sen mot kvällen vart det skotercross o cider, himla skoj var de:)Igår tog vi det bara lugnt, var o promenerade med vagnen o mös med gumman typ hela dagen :) Sen fixade vi gomat o kollade film :) O idag har jag vaknat halv 8 på morron då nova vaknade sen har det blivit lugnt hela dagen :) O nu är de dax att sova.. Godnatt

Jag vill





Åka utomlands typ nu helst igår!!! Helst av allt skulle jag vilja åka till Thailand de skulle ju vara riktigt najs alltså :) Men det här med att fara utomlands får nog vänta ett tag för min del.. Nåja jag får väl försöka klara mig..

Fittface








Kul den har dagen har varit då,. Morronen började ju jävligt bra, när man skulle iväg till jobbet och kommer ut till bilen så är de typ en centimeter tjockt jävla islager på hela jävla fittbilen och det var typ 10minuter tills jag skulle börja.. Tror ni jag hann i tid? Förmodligen inte.. Man fick typ hacka lös ishelvetet  när man väl hade fått upp lite värme i bilen så de värmde på rutorna.. Åhh vad less jag var!!


Sen har jag jag typ gått i sömn hela dagen på jobbet, det är alltid kul de.. Jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden men ändå inte kan sova.. Less!


Ähh nu ska jag gå och hämta mig nå govatten och dricka..

Ciao!

Flottbomb

Det var riktigt skönt med massage idag kan jag lova och jag behövde det verkligen.. Tänk skulle man unna sig sånt lite oftare, då kanske man inte skulle gå runt och ha ont överallt hela tiden.. Fick hur som helst inte duscha på flera timmar efter så man har känt sig måttligt flottig hela dagen av all olja och klet men nu är det bort duschat och jag ska sussa kudden.. Godnatt

Utvilad

Inatt har jag äntligen kunnat sova ordentligt och det har varit riktigt skönt måste jag säga:) Däckade på soffan igår när vi såg film och sen har jag sovit i typ tolv timmar :) Nu ska jag fixa nå frukost innan jag ska på massage :) Ska bli härligt

Fotomodell






Efter att jag slitit mig från Jockes xbox som jag suttit och spelat på i typ en och en halvtimme så körde jag Jocke till  Nyborg och sen  for jag till ekorr och var med Sara :)  Vi satt vid datorn  och jyra och sen la vi oss framför tvn och då var inte Sara så social nå mer så jag var typ påväg att fara hem men kom sen på att vi kan ju fara ut och köra en sväng.. Så vi drog ner på byn och sen var vi på hotellet en sväng.. NYKTRA!! De ni :) Fan att man klarar av att vara där när det är fullt med folk som trängs och är allmänt äckliga.. Lite vi fick skratta åt alla alltså.. Ja fy fan om man skulle köra på det här att alltid hålla sig nykter... Jag vart som väldigt förvånad över den där blicken och det där leendet.. Vi fattade ingenting måste jag säga.. Nåja..









Idag har jag fått leka fotomodell när Ida har fotat.. Vart väl några ok bilder.. Ska bli spännande att se sen hur det blir när hon är klar med dom :)






Ne nu ska jag springa och kolla om maten är klar så jag hinner käka nå innan jag ska och jobba..




Byebye!!

Sömnproblem

Jag har seriöst fått sömnproblem! Har sovit hur dåligt som helst dom senaste nätterna om jag alls har kunnat sova.. Lite less man blir alltså! Så vakna jag för en stund sen och kunde inte sova mer fast jag är hur trött som helst.. Drömt om skor har jag oxå gjort typ hela tiden jag har lyckats sova inatt.. Måste verkligen ha dom där skorna! Ne nu ska jag studsa i duschen:) Heipa

I nattmössan

Råkade visst somna till en sväng och för typ en kvart sen blev jag väckt när jocke kom in och frågade om jag ville ha nå mat.. Han har dåligt inflytande på mig så nu blir det att äta äckel flott.. Nåja det är ju inte ofta man gör de iaf.. :) Kvällen kommer att tillbringas med Sara och Jennie :) Bye

Typiskt






Var planerat att jag skulle åka till luleå ikväll och hämta Sara när hon kommer från Umeå men så blir det inte. Men imorron kanske hon kommer hem :)






Ikea nästa :)


Heipa!

Mjoo!!


Sara kom hem!!

image2

Kan man må bättre??! :)







Åhh jag vad mår bra nu alltså :) Och våren är här och snart är det sommar.. Man kan inte vara ännat än glad :)
Trodde det skulle vara en tråkig dag hela dagen men så när jag kommer in i vardagsrummet efter att ha stått vid spisen ett tag så är ju solen där :) Härligt! Kan det inte vara sol och varmt nu typ varje dag så snön försvinner ngn nång! Jag vill ha sommar nu nu nu!!


Shit så sugen jag är att träna idag men det går ju inte när det är killkväll hela kvällen.. Typiskt!! Men imorron blir det iaf :) Riktigt skönt ska det bli! Måste ju spinna nån dag oxå.. Typiskt bara att man år så jäkla ont i röven även fast man har gelésadel!



Ne nu ska jag fara och kolla i tvättstugan om tvätten är klar :)



Heiiipa!!


RSS 2.0