Jag tror jag är tjock





Huuh nu är min jobb helg över och kommer inte jobba helg förrän andra veckan i oktober och hur skönt tror ni inte att det känns.. Nästa helg är ju min lediga helg och helgen efter de åker vi till Turkland i två veckor så då kommer vi hem när det är dax igen men har tagit semester den helgen oxå :) Riktigt najs!
När vi kommit hem jobbar jag typ 2månaer till och sen ska jag inte jobba på några månader :) Wihoo!!
Då ska jag vänta på våran bebis och sen njuta av att vara mamma och mysa med våran bebis ;) Guud så jag längtar!!

Imorron är jag då ledig och vi ska gravsätta lilla farmor så vid typ 20 i 11 kommer syster yster och Nova gumman och plockar upp mig innan det bär av mot graven där vi ska träffa dom andra så då är det bara se till att vara duschad och klar för dagen..
Så ska min syster även få ta ut löshåret på mig och det ska bli riktigt skönt! Har inte haft det nå länge men vill inte ha det på utlandet så det åker bort nu :) Det går ju alltid att sätta tillbaka :) Sen ska Jennie klippa mig ngn dag så man ser ut som folk uppi huve.. Härligt!!

Nu ska jag sluta jyra och ta och göra nån nytta här..



Jag är TJOCK!!

Hemkommen







Kom nyss hem från kvällsmys hos Ida där flickorna var :)
Synd bara att man får ha så bråttom hem när man ska upp och jobba imorron så måste jag hinna duscha innan jag lägger mig för det orkar jag aldrig göra imorron bitti..

Nåja imorron efter jobbet blir det mest troligt att fota några bilder på magen, Ida ska göra det :) Nu när man gått in i en ny vecka :) Kan ju vara kul med lite bilder att se på sen :)

Dax för duschen nu :)

hejs!

V23






Idag går jag in i vecka 23, shit vad tiden går fort alltså!! Igår hade vi p-möte och en av scheferna tyckte jag hade så mysig mage och Petra tyckte den var liten med tanke på vilken vecka jag är i :) Men själv tycker jag ju att den är stor :) Och större lär den ju bli :) Guud så mysigt!! Men jag hinner ju njuta för än är det ju ganska länge kvar så



Börjar jobba på en timme så man kanske skulle ta och göra sig klar och äta lite lunch så man orkar..
Ikväll är det te och mys kväll hos Ida med flickorna så dit måste man väl en sväng när man slutar men det blir inte många timmar för imorron börjar jag tidigt och ska ju ta mig upp i tid.. Nåja det är skönt att jobba dag fast man måste stiga upp så tidigt :) Ne nu är det dax att dra sig härifrån :)

Off too wooooork

Blää!!






Jag håller på att sprängas, känns det som iaf.. Vissa dagar så känns det som att magen är propp full och ska explodera när som helst även fast jag inte ens ätit lr så.. Har typ varit så idag och så vart jag hungrig och åt lite och det gjorde ju inte direkt saken bättre.. Och törstig som fan är jag men dricker jag nå mer så lär jag ju helt seriöst explodera :) Nåja man ska inte klaga jag mår ju hur bra som helst annars så :) Hoppas det håller i sig ända till slutet!

Jag har bränt mig på fingret och det svider som faun!!

Ähh jag har inge vettigt att skriva och jag är jätte trött så jag tror det blir sängen för min del.. Hann inte köpa järntabletter idag så imorron måste jag verkligen hinna göra det innan jag börjar jobba om jag ska slippa vara trött hela tiden..

Jag får försöka skriva nå vettigt imorron ist..

Järnbrist






Usch vad jag känner mig trött alltså och ändå har jag sovit ordentligt.. Har varit himla trött senaste tiden så nu är det dax att börja äta järntabletter som barnmorskan sa att jag skulle äta när jag var där sist.. Jag är ju bara så himla snabb så jag har inte kommit mig och köpa några än.. Måste nog fixa det idag innan p-mötet.. Efter p-mötet har vi ett annat möte som vi ska på men mer än så säger jag inte :)

Nu ska jag fixa lunch innan jag ska iväg på möte :) Så måste jag ju se hur gubben mår för han hostar så hemskt :/




Later!

Onsdag, Ledig & Lule shopping :)





Idag vart det Luleå som jag tidigare skrivit :) Ida åkte dit tidigt på morron för att skriva tenta så jag fick köra dit själv men det gick bra.. Plockade upp henne när jag kom till Luleå så åkte vi in till stan och gick på Dagobert och käkade lunch för att orka med dagen :) Elin kom oxå in till stan och gick med oss ett tag :)
Så nu har jag köpt lite grejer till bebis och GUUUD säger jag bara, jag hade kunnat köpa hur mkt som helst men man får ju hejda sig och ta lite åt gången :)  Det här har jag köpi till den lill*

        



Skötbädd och filt i samma mönster och även små tuttar :)
Och så 2-pack bodyer & byxor :)
Och en body och byxa :)
Är det inte litet och sött så säg ;)



Sen så kunde jag ju inte vara snål med mig själv så jag var ju tvungen att köpa något till mig oxå



En tunika som man kan knyta i midjan, vitt brottarlinne, kropps peeling, nagelfil,nagellack, nå solpuder grejs och en svamp :)



Även Jocke var ju tvungen att få något så det blev något såhär enkelt ;)




Så vart det även massa mat från Ica maxi men det orka jag inte fota :)
Nu behöver vi iaf inte svälta :)



Som ni kanske ser så är det fixat lite här på bloggen med bilder och så och vem kan har fixat det om inte underbara Ida :)
Hon har även fotat alla bilder på mig och magen :)
Visst är hon duktig :)
TACK sötis!!
Bilden på mig och Jocke har jag tagit när vi var på Lule Kalaset :)

Kyligt








Gud vad jag har sovit skönt inatt!! Var dö trött igår så vi gick och la oss typ direkt jocke kommit hem från träningen, men nu är jag utvilad :) Fast jag fryser.. Det känns verkligen att det börjar vara höst när man är såhär frusen om mornarna, man håller ju på att frysa ihjäl så fort man kliver upp från sängen.. Jag tror jag ska ta mig ett varmt bad med massa skum, det skulle vara riktigt skönt :)


Det gör jag :) Heipa!!

Svin!!





Idag är Emma på strålande humör men trött som en gnu är jag!! Fy säger jag bara.. Hur skulle det vara om man lärde sig stiga upp tidigt om dagarna utan att gå runt som en zombie.. Nåja om inte annat så lär jag ju få stiga upp tidigt när våran lilla knodd kommit :) Då kanske man lär sig?? Jobbar en dag tur idag så på morron fick jag inte sova länge..Men imorron börjar jag inte förrän halv två så då får jag sova länge :) Såå himla skönt!!

Ligger på soffan och är trött och fryser och har så himla god lust att krtpa ner i sängen och sova men det går ju inte :) På 10minuter är Jennie här och ska åka med mig tillbaka till jobbet.. Körde henne till gymmet när vi gick på lunch så hon sklulle hinna träna lite idag :) Tänk om man skulle vara så hurtig.. Har tänkt börja spinna igen om det går utan att jag får massa SDR.. Nåja prova kan man ju alltid göra :) Vågar då inte träna nå pump iaf för det sliter ännu i såret när jag gör vissa rörelser så det får jag klara mig utan tills bebisen kommit :) Då blir det hårdträning för Emma :) De ni!! Måste ju komma i form..

Gud vad jag svammlar alltså :)

Nu ska jag göra mig klar för att jobba dom sista timmarna av dagen sen ska vi och kika på ett hus :)
Det är så himla kul at se på hus och sånt :)



Helgen




Helgen har varit himla härlig.. Har typ inte gjort ett skit så det finns inge att berätta om :) Igår fotade Ida nå bilder på min mage och idag har jag och Jocke varit till Smedsbyn en sväng :) Kände att det var länge sen jag träffat lilla Nova så nu var jag tvungen att fara dit :) Med oss hem fick vi badbalja,blöjhink och baby kläder :) Har ju redan fått en kartong med kläder så dom hade nog inte så mkt kvar :) Så var det ju bara dom allra minsta..

På onsdag åker jag till Luleå där Ida redan kommer vara så hon kommer med mig när jag kommer dit.. Vi ska på stan en sväng och kolla lite :) Måste köpa lite grejer till resan så hade jag tänkt köpa lite bra att ha saker till bebis :)
Och jaa Ida vi kommer nog titta en del på babykläder och säkert köpa något plagg oxå :) HIhi

Ähh nu ska jag sluta skriva oviktiga saker och gå och lägga mig ist för jag är döö trött..

Godnatt

Regnet öser ner




Alltså kul att det alltid ska regna när jag är ledig.. Jag och Jennie skulle gå på en promenad med Nova som hon är hundvakt åt men när jag har gjort mig klar och är redo att fara så ser jag att det bara öser ner regn.. KUL!! Nog för att jag har en regntät dress men det är ju ändå inte så trevligt när det öser ner som det gör.. Hade det inte regnat så mkt hade det ju funka.. Nåja vi får ta det senare idag lr imorron :)

Så vad ska man då hitta på idag?? Jag hade mest tänkt ta det lugnt tror jag nog.. Har haft en del SDR sen i måndags när det gjorde riktigt ont så kan ju vara bra att ta det lugnt..

Idag skulle vi få nya det nya schemat som vi skulle köra igång med på måndag men då stämde det inte med lediga dagar och så, så på torsdag när vi har P-möte ska vi fixa så det funkar :) Jag ser verkligen fram emot att jobba mer dagpass än jag gör nu.. Har mest kvällar på min rad nu nog för att det är skönt att slippa stiga upp tidigt men då hinner man inte göra nå om dagarna heller..

Tror jag ska ta och koka mig nå te och lägga mig på soffan och läsa en bok som jag lånat av Stephanie :)
Såna här dagar är det skönt att ha en bra bok att läsa :)


Vilken känsla :)






Har jobbat 8.15-12 på morron och sen 13.30 var jag till Bm på kontroll.. Hörde på bebisens hjärtljud och det var hur coolt som helst :) Det var en sån himla känsla, jag höll på att börja grina där jag låg :) Det är när man känner sparkar, har  sett den på UL och  hör hjärtat slå som man verkligen förstår att det ligger en liten människa där i :) Hur häftigt är inte det??
Jag känner mig så himla lycklig just nu!!

Och beskedet vi fick idag var inte heller så dumt vill jag lova!! Skulle vara himla skoj att göra slag i saken och göra någonting eget precis som man själv önskar!! Men det återstår att se hur det blir :) Mer säger jag inte än :)
Tihi

Nu ska jag gå och fixa middag så man hinner äta innan man ska iväg och jobba igen :) Jobbar 17-21

Jag längtar till helgen :)

Hoppsan





Igår städade jag ju och donade på här hemma och senare på kvällen så fick jag ju även stå mitt kast för att jag inte tagit det lugnt.. Jag fick såna sammandragningar så jag låg typ dubbelvikt och det var inte skönt.. Det höll i sig ganska länge först men sen släppte det och har sen kommit och gått hela natten och även idag.. Skulle ha jobbat 13.30-21 idag men kände att jag nog borde stanna hemma och vila ist.. Så idag är det slöa som gäller så man är på topp imorron :)
Jobbar delad tur och så 13.30 ska jag till Bm :) Ska bli kul :)




Jag tror Jocke håller på att bli galen på mig.. Vi har suttit och tittat på barnvganar och han har klickat fram flera stycken men kräsen som jag är så duger ju ingen.. Det ska vara det bästa och en riktigt fin för jag tänker inte ha en vagn jag inte själv tycker är fin det funkar ju som inte :) Men sen kom jag på en bra idé och jag hoppas han tycker lika som mig för då har vi löst det hela nu och vet vilken vagn vi ska köpa :) Hihi
Det bästa ska ha det bästa :) Är det inte så??




Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan det är dax att äta middag :)




Later!!!

Jag är så himla duktig :)




Idag har jag gjort det mesta jag hade planerat att göra under dagen :)
Jag har:
Varit och pratat med chefen
Handlat
Dammtorkat
Dammsugit
Skurat
Fixa potatisgratäng och fläskfilé till middag
Tvättat
Jag Jocke och hans föräldrar har varit och titta på ett hus :)
Varit förbi en sväng hos milla där det var myskväll med brudarna :)

Fyy vad jag känner mig duktig :) Var ett tag sen jag var såhär duktig :) Vart en riktigt storstädning här hemma och det behövdes kan jag lova!! Nu väntar jag bara på att jag ska få mina gardiner av Mia som hon skulle fålla åt mig så jag kan hänga upp dom :) Kommer nog bli najs!!

Så till middagen jag fixade idag, jag har varit sugen på potatisgratäng i några dagar nu så idag var jag tvungen att fixa det :) Har faktiskt aldrig gjort det själv tidigare men det blev himla lyckad!! Riktigt god!!

Nu sitter ni säkert och tänker "ska dom köpa hus?" Då kan jag berätta att vi for och tittade på det här huset för att jag blev kär i det direkt jag såg det och så var det visning idag så då for vi dit och kollade :) Huset var mkt fint och jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där!!  Men vi har inga planer på att köpa hus nu.. Så då vet ni det :)

Jocke är på träning nu och jag kom hem från Millan för en stund sen.. Jocke ville att jag skulle komma och titta på deras träning idag, det är första träningen på is för säsongen så han tyckte jag kunde komma och kika men jag tyckte att jag hade viktigare saker att göra, som att tvätta klart och fara förbi hos Millan och spendera lite quality time med brudarna :)

Nåja nu ska jag springa ner i tvättstugan igen :) Duktig som jag är :)

I´m free today





Ledig idag och det känns skönt när man har jobbat hela helgen!
Tänkte försöka ta tag i städningen här och fixa lite :) I eftermiddag har vi tvättstuga och jag hade tänkt fixa nå god mat som jag varit sugen på några dagar nu :) Hoppas bara jag hinner med allt jag tänkt göra idag!! Det är piss väder ute så det passar perfekt att pyssla på här hemma! :)

Ikväll har jag även planerat in en riktigt kul grej jag verkligen ser fram emot :) Ska bli så himla spännande, tänk om man skulle ha turen :) hihi

Var och pratade med min chef för ett tag sen och nu är det bara hoppas på det bästa!
I slutet av veckan ska jag lämna in semesteransökan och då ska allt förhoppningsvis vara bestämt..
Hon frågade idag hur länge jag har tänkt jobba innan jag ska gå på mammaledighet och jag sa att jag jobbar så länge jag kan och orkar :) Alla pengar man kan dra in kommer ju till användning iaf så :) Men självklart vill man ju vara ledig lite innan så man hinner fixa med allt fast det får vi se sen när det blir :)

Nåja nu ska jag sluta jura och gå och göra nån nytta här ist :)

Have a nice day!



Jag och min älskling på Lule Kalaset :)

Jippie :)





Känner mig på strålande humör idag :) Solen skiner och jag ska snart iväg och jobba.. Var mys att slippa vakna i en tom säng på morron som jag oftast annars gör eftersom Jocke alltid börjar mkt tidigare än mig.. Men på 2veckor kör vi igång med nya schemat och då blir det mer dagar än kvällar att jobba :) Ska bli riktigt skönt för då hinner man ju göra nån nytta efter jobbet oxå.. Men frågan är ju hur jag ska orka upp?? Morgonpigg som jag är, lr så inte :)

Sitter och lyssnar på lite ny musik som jag laddade ner igår :) Var dett tag sen jag laddade ner nåt så det behövdes verkligen!!

Tänk om jag skulle vara duktig och promenera till jobbet när det är så fint väder :) Det tror jag nog att jag gör :)

Later!!

En livlig liten sak :)




Jag måste säga att det är en livlig liten sak jag har i magen :)
Det är så himla mysigt när man nu känner sparkarna :)
Just nu lever det om för fullt i magen och jag sitter och ser Sex and the city och väntar på att bli trött så man kan sova så man orkar upp imorron när man börjar tidigt..

Nu ska jag inta ryggläge här i soffan och vänta på John blund




Jag är moster till världens gulligaste sötkorv :)





På tisdag morron kom storasyster och Nova till Kalix och sov hos mamma till igår så då hann vi umgås lite :) Hann ju även goas och busa med min lilla sötkorv :) Hon är bara för go!! Så har hon börjat prata så himla mkt nu och det är så gulligt :)
Sen är hon så gullig när hon ska se bebisen som är i magen, då ser hon ut som ett riktigt frågetecken för hon förstår nog inte riktigt att det kan vara en liten bebis inne i magen :)




Så igår kom även Therese till Kalix och umgicks :) Vi var på myggan och käkade lunch och så gjorde vi en hårförlängning på mig :) Fick även en present i efterskott och i den var det söta små sängkläder och sockar till lillen :) Så himla gulligt!! Tack Therese!!

Sen när Jocke slutade så for jag och hämtade honom så for vi och betalade resan så nu är det klart :) Sen var vi till mammi och åt middag och efter det var vi och handlade.. Jocke for och gymmade och jag for till mammi igen och beställde lite kläder från H&M och sen till Vickan och Stefan en sväng.. Sen hemma igen så dippade vi gurka, morötter och chips och det var himla gött :) När vi sitter här och bara tar det lugnt så ringer Vickan och frågar vad jag gör och om jag är med Jocke för då har Stefans lillebror krockat med en kille efter Nyborgsvägen som typ nyss har köpt sig en Bmw men som tur var så var ju Jocke hemma men dock var det Patte han krockat med.. Vi åkte dit och bilarna var inte fina vill jag lova! Fast Bmwn såg ändå värst ut.. Men som tur var så hade dom klarat sig med lite nack och ryggont..  Tur bara att han hade en så pass ny bil så han hade krockkuddar annars hade det nog kunnat gå värre.. Usch vad man blir orolig när det händer såna saker alltså.. Jag fick då vara himla åkrädd på vägen dit för Jocke körde inte direkt sakta, fast det hade nog inte jag heller gjort om jag hade kört :)

Bild



Här kommer två bilder på magen :)


V19



 V20(+4)

Update



Var ju som sagt på UL idag och shit vad underbart det var att få se den lille där inne :) Nog för att vi fick se när vi var i Sunderbyn innan operationen men då hade jag så ont och hade fått massa smärtstillande osv så det var som inte samma sak som idag.. Men nu ska ni få höra, jag fick ju 5januari som BF tidigare när jag gjorde UL första gången då dom sa att jag var i v5 och det stod även det på bilderna som vi fick nä rvi gjorde UL i Sunderbyn men idag fick vi ett nytt datum och gissa vad det var..? 25december, stackars barn säger jag!! För oss får den gärna komma tidigare men hur kul kan det vara att fylla år i December??

Så alltså är jag i v20(+4) idag, jag har alltså redan gått halva tiden :) Shit vad fort det har gått :)

Men då stötte vi på ett problem.. Vi hade ju nämligen bokat utlandsresan 24sep-8okt och då skulle vi hunnit komma hem innan jag gått in i v28 om man gått efter datumet vi fick först men nu ligger vi ju en och en halv vecka före så det var bara att avboka resan och boka en ny så vi åker den 12september ist och kommer hem 26september.. Nåja tur det gick att ändra :)

Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte sover bort hela min lediga dag imorron..

Ska försöka lägga upp nå bilder imorron så ni får se ;)

Natti

Ajajaj








Kom hem från Ida för en stund sen, där var det fika och mys med tjejerna :)

Jag måste bara klaga lite.. Jag har fruktansvärt ont i mina axlar så jag vet som inte riktigt hur jag ska sitta och frågan är ju om jag kommer kunna sova när det göra såhär ont.. Vet inte varför jag har så ont det kom som bara mitt i allt.. Tror inte jag har gjort nå speciellt heller som kan ha gjort att jag fått såhär ont.. Skulle verkligen behöva massage men det får jag nog vänta ett tag med tror jag.. Jocke kanske är snäll och trycker lite på det ömma imorron :)

Imorron kl 11.30 har vi iaf fått tid för UL så det blir riktigt spännande :)

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar för det är så jobbigt och ligga vaken och vrida och vända på sig.. Har blivit mkt sånt senaste tiden och varför vet jag inte.. Men inatt sov jag riktigt bra så idag har jag varit pigg :)

Godnatt

Ny vecka





Nu är det måndag igen och jag vaknade för ett tag sen.. Måste ta mig nå frulle och sen hade jag tänkt hinna göra lite nytta innan jag ska iväg och jobba.. Jag är himla sugen på att dra en FET städning och få ordning på allt i den andra rummet för nu har det blivit allt för utdraget.. Men igår när jag kom hem så var det rensat lite där inne iaf.. Det hade Jocke och hans mamma och pappa fixat :) Så snällt!! Nu måste jag bara ta tag i resten och sen ringa och höra om nya tapeter för jag vill verkligen ha nya tapeter där inne innan bebisen kommer.. Skulle vara fint med ett riktigt babyrum :)
Men men det är ingenting jag hinner med före jobbet iaf.. Kanske lite ikväll när jag kommer hem om jag orkar :)

Nu ska jag gå och käka nå och vänta på att klockan blir ett för då ska jag ringa och boka tid för ultraljud :)
Måste även ringa sjukan och få nån dunder fet hudkräm utskriven för just nu är min hud så torr så jag håller på att torka bort..


Ha en bra dag alla för det ska jag ha :)

Smedsbyn




Åkte till Smedsbyn igår kväll vid nio tiden.. Syster skulle på farmen och Novas farmor var barnvakt men jag for dit så hon fick fara hem så har jag sovit där och stigit upp med gumman på morron.. Klockan 6.10 slog hon upp sina blå och jag kan lova att då var jag trött.. Fixade välling åt henne sen låg vi i soffan och såg på Karlsson på taket och jag fick sova en liten stund till tills hon väckte mig :) Sen vid 9tiden vaknade syster så vi har legat i sängen och prata och jyrat på i flera rimmar :) När Nova hade sovit lunch så for vi till Storheden en sväng men där fanns det inte mkt av intresse..


Nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska bli nio för då börjar en film vi ska se, om jag nu orkar hålla mig vaken :)
Imorron börjar en ny arbetsvecka och jag är ledig endast onsdag sen jobbar jag helgen.. Suck!
Men imorron ska jag ringa och boka tid för ultraljud så det ska bli spännade :) Förhoppningsvis får vi en tid så fort som möjligt!!
Nu ska jag lägga mig och titta film..


Heipa

Jag vill ha mat!





Mitt dåliga humör har lagt sig lite men jag ligger fortfarande i sängen och gör ingenting.. Jag är förbannat hungrig och vet inte vad jag ska äta? Hade det inte varit för den lille så hade jag lagt mig för att sova och skitit i att äta men nu måste jag äta för att vi båda ska må bra.

Har varit och kollat på digitalkameror tidigare idag och jag tror vi hittat en kamera som verkar bra och som inte är så himla dyr heller.. Vi vill ju gärna kunna fota när vi är utomlands och då kan vi lika gärna köpa en ny för vi kommer ju ha nytta av den sen när bebisen kommer för då lär man ju vilja fota en hel del :) Jag har ju en som jag haft ett tag men den är helt cp och slukar batterier som jag vet inte vad.. Nåja ska kolla med mammi om hon ville spronsra till en för vi har inte mkt pengar kvar att leva på tills det blir lön..

Nu ska jah gå och se om jag hittar nå att äta..


Heipa

Take me away





Vilken skit dag det här blev.. Irriterad som få är jag och har ingen lust till nå..
Kanske åker till Smedsbyn och är med gumman





Aja hejhej

Tre dagras ledighet







Har jobbat idag och började 12ist för 13.30 så där fick jag fyllnads :)
Är totalt slut efter dagen men ska snart krypa ner i sängen så jag orkar upp imorron då jag ska till Nolia med Sara och pappa Kjell :)

Skriver mer imorron


Natti

Shit vilken film




Måste bara säga att Sex and the city var grymt bra!! Lätt en av dom bästa.. Jag lär ju ska laddda ner och bränna ut den och nöta den varje dag typ :) Alltså shit jag kan som inte beskriva hur bra jag egentligen tyckte den var.. Helt underbar!!

Hur som helst så var jag till frisören idag för att färga håret.. Som en del kanske vet så ville ingen färg fastna i mitt hår utan det blev bara flammigt och fult så det vara bara att boka sig en tid hos frissan som fick hjälpa mig.. Gjorde en avfärgning och tur som jag hade så släppte färgen typ direkt och jag blev väldigt ljus jämfört med hur jag såg ut när jag kom dit.. Så med en färgning till och lite tvätt osv så är mitt hår nu typ koppar blondt.. Det känns lite ovant med sån här färg men jag är ändå nöjd :) Det kommer förmodligen bli mera blondt när vi är på utlandet :)

Och på tal om utlandet så är nu resan bokad och vi åker den 24september och blir borta till 8oktober :) Ska bli riktigt härligt!! Äntligen min efterlängtade semester :)

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen där min älskling redan har bäddat ner sig :)

Godnatt med er :)

Sex and the city





Och ikväll blir det Sex and the city på bio med Tesse :) Skulle ju se den förra gången den gick på bio men då hade jag självklart ont i magen så det var ju bara tur att dom visar den igen för det är ju roligare att se på bio än hemma :)


P.s I love you





Och alldelens nyss har jag sett P.s I love you som jag oxå velat se jätte länge och jag måste säga att filmen var helt underbar!! :)

27 Dresses







Såg 27 dresses i förrgår och den filmen var himla bra måste jag säga!! Har velat se den länge och nu blev det äntligen gjort :)




Bakis






Idag är man ledig och skönt är det vill jag lova!!  Har ju som sagt jobbat hela helgen men jag har även hunnit med Lule kalaset på lördag :) Jobbade till 17, for hem och åt middag och duschade och tittade på när Jocke, Matte, Tesse och Morri satt och drack sen bar det va mot Luleå med mig bakom ratten.. Vi såg på Sanna och Lw, hängade i öltält och gick runt och strosade.. Det var folk utav helvete vill jag lova.. Man stör sig nog mer på trängseln och så när man är nykter än när man själv är full och  går och knuffar sig fram :) Träffade Nathalia, Ingela, Bulan, Elin, Malin och massa andra lulebor som jag inte träffat på hur länge som helst :) Vi kom hem vid halv 3 på natten nån gång och då var jag trött som en gnu sen vaknade jag med en jävla baksmälla.. Kändes det som iaf :) Kanske var för att man sov så lite lr nå.. Så jag kan ´lova att det var en trött Emma som satt på jobbet igår så det var skönt att få sova ut på morron..


Nu har jag bokat tid hos frisören för att fixa nån färg i håret för som det ser ut nu så vill man ju knappt visa sig ute.. Ingen färg fastnar i håret som det är nu så det blir att börja med avfärgning sen får vi se vad som händer :)
Så har jag även varit på resebyrån och fått lite priser på en utlandsresa så nu gäller det bara att välja hotell och sen boka :) Wiiie!!

Jaa men




Vi tar de imorron..



Godnatt

Vem är han?







Vad heter han: Joakim
Vad har han för favoritfärg?: Vet inte om det är ngn speciell
Vad har han för ögonfärg?: Blåa
Klädstil: Mujkiskläder
Har han färgat håret nån gång: Ja de har han
Längd: Längre än mig :)
Har han klippt sig någon gång: Men jaa
Har han piercat sig: Nee men han har hål i öronen
Har han några tatueringar: Jepp
Dricker han: Massa saft och läsk :) Tar väl nån öl biland
Röker han: Ibland
Vad har han för mobil: En SonyEricsson w880
Vad vill han bli när han blir stor: Pappa :)
Vad har han för färg i sitt rum:  I sovrummet har vi beige med en vit fondvägg
Har han någon/några systrar: Nepp
Har han någon/några bröder:  3 bröder
Är han född i sverige?:  Jadå
Vad är hans favoritmat?: Jag säger bara kebabtallrik :)
Vilken mat hatar han?: Typ fiskbullar
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa nån grym bil och annat svammel :)
Vad brukar han göra efter jobbet: Ligga på soffan och löka
Vad heter hans pappa och mamma: Maiden & Per-Olov
Har han bråkat med nån någon gång: Att han har
Vad brukar han göra på helgerna: Vara med mig, vännerna & ta sig nån öl ibland
Vad har han för musiksmak: Bajs
Brukar han svära mycket?: Ibland
Vad för bil kör han?: Bmw 523 -97
Hur/var träffades ni första gången?: Säkert på nån fest lr i Newcastle
Vad är han rädd för?: Hmm?
Vad påminner dig om honom:  En hel del :)
Vad var det första han sa till dig: Om jag skulle komma ihåg de :) Hej kanske
Vad var det första du sa till han: Kan ju inte vara otrevlig och inte hälsa så Hej typ
Vad brukar ni oftast skicka sms om:  Allt möjligt
Är han beroende av något?: Snus
Vad kallar du han: Joakim, Jocke, gubben mm
Vad kallar han dig: Emma , baby, älskling mm
Tränar han: Jepp bandy men jag fröstår inte hur han orkar när han annars är så lat :)
Hur länge har ni vart tillsammans:  Snart 10månader
Hårfärg: Brunt.
När fyller han år: 22 september
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Kanske rosor
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Sötast, underbar, Bäst :)
Gillar du han?: Men klart :)

Då var det fredag





Sitter och fryser och är lite smått trött men på en timme är det jobbet som gäller till nio ikväll och så även imorron och söndag.. Känns lite tungt att jobba helg men det får lov att gå.. På två veckor går jag upp till 94% så då är det jobba som gäller.. Skönt med lite mer dolleros i kassan :) Kan ju behövas nu..

Igår var det Luleå kalaset och rix fm festivalen på schemat.. Hade tänkt få med mig Jocke dit men han orkade såklart inte men då hade jag ju lovat min kära syster att hon skulle få följa så jag kunde ju inte skita i och fara då.. Fast jag hade gärna stannat hemma när det regnade så.. Nåja jag är ju världens bästa storasyster så vad gör man inte :) Vi tog på oss våra vinddressar som är vattentäta och styrde mot Luleå.. När vi kom dit regnade det inte men efter en stund kom det en skur sen var det uppehåll resten av kvällen.. Vi såg hela rix fm och sen när det var färdigt skulle vi köpa mat men det fanns inte nå som föll oss i smaken så vi for till max och åt flott innan vi styrde hemåt.. Så nu känner jag att gjort ett bra drag som for dit med henne fast jag inte var direkt sugen själv.. :) Och jag kan lova att bebisen fick höra musik :)

Nu ska jag göra mig färdig och fixa nå lunch innan jag ska och jobba..


Heipa
RSS 2.0