Såhär söt är gossen där han ligger ;-) Jag...

dsc01619 (MMS)

Såhär söt är gossen där han ligger ;-) Jag har precis lagt mig men har sån jävla mensvärk så jag undrar hur jag ska kunna sova:(

Det har ju inte funkat att mobilblogga på ...

dsc01613 (MMS)

Det har ju inte funkat att mobilblogga på länge nu så jag slänger in en bild från i måndags när vi hälsade på Tesse på hennes jobb:) Gissa om Alwin trivdes där bland alla fyrhjulingar!

Det har ju inte funkat att mobilblogga på ...

dsc01613 (MMS)

Det har ju inte funkat att mobilblogga på länge nu så jag slänger in en bild från i måndags när vi hälsade på Tesse på hennes jobb:) Gissa om Alwin trivdes där bland alla fyrhjulingar!

Fett less





Dom senaste månaderna när jag har skullat ha mens så har jag fått massa finnar i fejjan som gör mig GALEN!!
Att det börjar vara dax igen fattar jag direkt då dom jävlarna börjar ploppa upp en efter en och nu känns magen dessutom sådär konstig som den brukar göra innan..
Känns inte sådär jätte kul om det ska börja nu när vi ska vara i stugan hela helgen heller!!
Det brukar ofta funka med att sola solarium för att utrota dom jävlarna men icket nu!!
Behöver jag säga att jag är LESS???!!

Planering






Imorron, eller idag kanske det heter så åker vi ju till Bäckeskäret där vi ska tillbringa helgen i J´s mormor och morfars stuga :) Ska bli sååå skönt at komma iväg och få koppla av innan det är dax för jobb till veckan igen..
Dock är det hundra saker jag ska hinna imorron innan vi åker så som
*Sova
*Packa
*Duscha
*Hämta gossen på dagis
*Bada gossen
*Packa in i bilen
*Kanske köpa skorna
*Hämta Jocke på jobbet
*Tanka

Så skulle jag vilja hinnna städa lite så det är rent och snyggt när vi kommer hem på söndag men det får vi helt enkelt se om jag hinner.. Det är mkt packning och mkt att tänka på när man har en liten gosse som ska ha med sig säng, vagn, blöjor, kläder, välling, flaskor osv.. :)
Vi tar nog med oss datorn oxå så vi kan se nå film om vi blir sugen..

På lördag ska vi en sväng till Smedsbyn på 1års kalas för lilla gumman som nu börjar vara stor :) Nästan som sin kusin :)
Så hoppas vi såklart på fint väder oxå!!


Hiss eller Diss??




Idag har jag lagt undan ett par skor som jag har spanat på ett tag :)
Så vad tycker ni, ska jag slå till??

Problem!!





Jag har ett problem som jag hoppas någon kan hjälpa mig med!!
Det är nämligen så att dom här ljusstakarna från Ikea skulle jag vilja ha men dom finns bara i två storlekar och jag vill ha dom i tre så det jag då behöver hjälp med är vart man kan hitta en som är högre??

Onsdag 100428





Idag har gossen varit en sväng på dagis och jag har fixat med timrapport, papper till a-kassan, städat, duscha osv :)
När jag hämtat Alwin på dagis så åkte vi till Sangis för att hälsa på Emma och Edvin där Alwin var som ett litet fjån och typ var rädd för Edvin då han kom nära.. Så han grinade och ville komma upp i famnen men jag var stenhård på att han skulle vara på golvet och efter en stund gick det bra :)
Alwin har blivit så harig på senaste, han är typ rädd för andra barn om dom kommer nära eller försöker leka med honom då blir han arg eller ledsen och försöker fösa bort dom.. Måste fråga på dagis om det hänt något där annars är det kanske bara någon fas han kommit in i..?


Vi var tvugna att åka hem till tre då han som skulle tapetsera det sista och spackla golvet skulle komma under eftermiddagen så nu är alla tapeter uppe och golvet spacklat så imorron bitti kommer en tjej som går som lärling och sätter golvmattan så till veckan är det bara fixa lister och lista och sen få dit toastol, tvättställ m.m :)
Så ska man ju bara hitta något badrumsskåp man vill ha oxå eller om man bara sätter en spegel med en glashylla under?? Vi behöver ju som inte ha nå förvaring där inne då vi har massor i badrummet :)







Lite update






Jag har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, har varken haft lust eller ork..

I måndags kom jag inte i säng förrän efter 8 eftersom jag hade mammas bil så jag for till henne då jag slutade och åt frukost och sen körde hon hem mig när vi kört ungarna till skolan :)
Hämtade gossen vid halv två och sen åkte vi och Sandra och såg när Robban och Gert körde folkrace men fy fan så kallt det var!!
Sen hämtade vi Jocke på jobbet och åkte till hans mormor och morfar där vi fick oss middag och när vi kom hem var det dax för lilleman att sova..

Igår åkte jag gossen och Sandra till Haparanda där vi handlade en hel del :)
Jag köpte mig äntligen Nike jackan som jag spanat på länge men inte haft råd att köpa :)



Så köpte jag ett par skor åt mig själv och springskor till gossen samt ett par ofodrade stövlar :)
Funka inte att lägga upp bilder på dom så får väl fota någon dag ist :)

På Ikea blev det oxå en del saker :)

Till gossens rum :)



Saker till hemmet :)



Och såklart massa mat på Maxi :)
Säkert har jag glömt någe men skit samma :)

Inredningsparty




Har nyss anmält mig som värdinna för ett inredningsparty så få se då om dom hör av sig :)
Anmälde mig för nån månad sen på ett annat ställe men har inte hört något så då kör vi på ett annat ist.. :)


Lille Max





Efter badet tog jag cykeln och cyklade iväg till Millan, Tony & Max för att få hålla och snosa på det lilla knytet :)
Och liten det kan jag lova att han var, det var knappt så jag vågade hålla i honom!!
Han var helt underbart fin och Alwin kändes återigen som en jätte jämfört med honom men det är ju inte så konstigt då Alwin är 15månader äldre än Max :) Men Alwin har ju aldrig varit så liten som Max, eller jag har över huvudtaget aldrig träffat eller hållt i en sån liten going :)
Även Ida var där och efter en stund kom även min gosse dit då dom kom från farmor och farfar så han studerade Max lite men har jyrade mest på med annat och var rädd för deras katter :)

På tal om det så är Alwin jätte rädd för hundar och katter fast katter är inte riktigt lika farliga
tycker han men han blir ändå väldigt rädd om dom kommer nära honom.. Får han bara sitta i mitt knä så stryker han dom..
Småa hundar är värst, dom är han verkligen livrädd för och jag vet inte riktigt hur vi ska gå till väga för att han inte ska vara så rädd?
Kom gärna med förslag
för jag tycker det är så trist när han får bli så rädd alltid för man känner ju ändå några med djur och det känns så trist när han får vara så ledsen och rädd då man hälsar på folk med djur!!
Och att låta någon ta med sin hund till oss skulle kännas så fel för han ska ju inte måsta vara rädd hemma!!



God morron!!





Halv tolv vaknade jag, alltså har jag bara sovit i fyra timmar!!
Jag blir så irriterad när jag inte kan sova längre fast jag varit vaken hela jäkla natten för då måste jag sova nån timme innan jag far och jobbar och jag hade hellre sovit alla dom timmarna direkt på morronen..
Nåja det är ju sällan och aldrig mer än tre nätter i rad så det är ju ingen fara..

Har precis ätit lite mat och killarna är i byn så jag ska ta och lägga mig i badet en stund..
Jag har bara badat en gång sen vi flyttade hit så det är väl dax att jag börjar göra det oftare nu när vi har så fint badkar!! :)
I eftermiddag ska vi grilla lax så jag måste klura på vad vi ska ha till om inte Jocke redan bestämt det??
Badet var det :)

Sängbyte??





Jag har fått idén tidigare och nu kom den tillbaka, jag vil byta sängram!!
Är så less den vi har i mellanbrunt och vill ha någon av dessa



Då med den här huvudgaveln till
Eller



Nu måste jag bara höra med Jocke vad han tycker och isf försöka få sålt den vi har!!

As usual!!





Som vanligt när jag jobbar natt så sitter jag och surfar runt på olika inredningssidor och hittar hur mkt som helst som jag skulle vilja ha och såklart blir jag sugen på att renovera!!
Jag vill verkligen renovera köket men Jocke tycker vi ska vänta så det får väl bli så..
Jag vet exakt hur jag vill ha själva köket och vad som ska vara vart osv så jag har redan bilden färdigt i mitt huvud.. Dock vet jag inte vad jag vill ha för luckor och om man ska ha kakel, glasskiva eller såna där nya plattor som kommit.. Men det hinns ju tänkas på då jag är rätt säker på att det kommer dröja ett tag innan det blir av så jag kanske måste köpa mig kakelfärg så länge för vårat bruna kakel är inte sexigt!!




Observera det snygga kaklet i bakgrunden!! ;)

Lite nytt till trädgården





Tre timmars sömn fick jag mig innan det var dax att stiga upp och åka mot Antnäs..
Jocke och gossen hade varit till byn för att hämta släpet och sen blev gossen kvar hos farmor och farfar som ville låna honom så det blev bara jag och Jocke som åkte..
Och hör och häpna, han körde HELA vägen dit OCH hem!!
Det händer inte ofta att han köra alls när vi far lite längre..

När vi hade inhandlat utemöblerna for vi till Storheden där vi köpte en present åt lilla Max som har fått komma hem :) Sen en sväng på Biltema där vi köpte zinkkrukor, tvättsvampar och en sån där grej man hänger upp trädgårdsslangen på och sist en snabbis på Maxi där vi inte hittade speciellt mkt alls..


Såhär ser möblerna ut fast vi har större bord och 6stolar, parasoll och så är jag lite osäker på om glasskivan är sådär mörk eller om den är vanligt glas typ..


Och krukorna :)

Vi fick middag i byn och sen körde Jocke hem mig så jag skulle få sova några timmar innan det var dax för nästa arbetspass.. nu är det 4 timmar och 39 minuter kvar tills jag får fara hem till sängen och jag hoppas jag kan sova LÄNGE imorron!!

Sooooova





Nu är det inte många minuter kvar tills jag får fara hem och sova några ynka timmar för vid 11 tiden åker vi mot Luleå!! :) Sova får jag göra när jag kommer hem sen!!

Det blir ingen Haparanda resa imorron heller!!





Ni som följer min blogg har nog märkt att vi skullat åka till Haparanda nu ett antal ggr men alltid har det kommit något ivägen!! Vi hade tänk åka dit imorron för att se på utemöbler, kolla Ikea, fara på Jala och kolla efter springskor till gossen MEN dom utemöblerna som vi vill ha kostar några tusen och då är det bara fyra stolar så då måste man köpa till två stycken så det kändes lite väl dyrt om jag ska vara ärlig..
Men idag när jag läste NSD så såg jag en annons som Antnäs möbler hade och där hade som ett sånt set som vi vill ha med sex stolar och parasoll till för två tusen kronor mindre så jag ringde och bad dom lägga undan ett set i silver åt oss och tur var väl det för det fanns bara tre kvar!! Så vi åker helt enkelt dit imorron när jag fått sova någon timme :)


Men jag har inte slutat ut Haparanda resan för det utan jag hade tänkt åka dit på tisdag för nu behöver jag ju inte ha med mig Jocke då vi inte ska kolla efter några utemöbler ;)
Så om det är någon som är sugen att följa så säg till :)

Det känns inte som fredag!!





Sitter på jobbet och fryser som tusan så jag tror nog det blir till å dra på sig filten så man inte behöver huttra hela natten :)
Jobbar natt hela helgen så idag har jag laddat upp med en stor kycklingsallad hemma så jag har något att ta med mig om nätterna så jag inte äter massa onyttigt..
Jag brukar försöka göra sallad av något slag varje gång jag ska jobba eller så har jag bara naturell yogurt..


Så vad har hänt idag då??
Min dag började med ett tandläkarbesök för att laga en tand och jag valde att köra utan bedövning vilket gick hur bra som helst så jag ska testa det nästa gång oxå men gör det för ont eller blir allt för obehagligt så får dom väl ge mig bedövning..
Dom där jävla bedövningssprutorna gör ju svinont och kostar dessutom så dom vill jag försöka slippa!!
Sen har jag och Alwin promenerat till Wilmas dagis där vi mötte upp Wilma och Hanna för att gå ner på stan och äta lunch på Myggan dit även Hannas kompis Malin kom :)
Alwin och Wilma åt småplättar och gossen tyckte nog det var jätte gott för han satt där helt tyst och åt sin mat, tomt på tallriken blev det oxå :)
Sen kollade vi lite på stan innan vi började gå hemåt igen men vi stannade hos Hanna och Wilma för att leka vilket resulterade i en Alwin som mest grinade då Wilma ville kramas och inte han :)
När pappa Jocke slutade så följdes vi hem med honom i lunkande takt.. Han går verkligen inte fort den människan!! Väl hemma snörde vi ihop kycklingsalladen som vi sen åt innan jag gick och la mig för att sova några timmar..



Torsdag





Idag och imorron är gossen ledig från dagis då jag är ledig så på morron tog vi sovmorron till 8 :)
Mamma kom förbi med tvättservetter som hon köpt åt oss i Boden igår och så fick Alwin ett sandset av moster och kusinerna då han inte fått någon present då han fyllde år och han gillade det verkligen!!
Nu måste bara snön tina bort så vi kan fixa oss en sandlåda :)

Även Ida har varit här och hälsat på och hon hade oxå en pesent till Alwin (påskpresent) som hon köpt när hon varit nere hos sin mamma och hälsat på :)
Så har jag gjort bort och kokat en skinkstek som jag tänkte att vi ska äta till middag idag så då slipper jag fundera på det senare..
Gossen sover (tror jag) han vilade tidigare ute i vagnen men vaknade efter en stund så han var då inte utvilad och har grinat för fullt här så då la jag honom igen..
Och på nån strax kommer Sandra och Erika och hälsar på :)





Kom hem från jobbet för en stund sen och fann då mina grabbar sovandes i våran säng ;)
Men nu sover gossen i sin egen säng och Jocke ligger här i soffan och ser fotboll..
Gossen har kommit i en period när han vaknar och är jätte ledsen, det kan vara bara en stund efter han har somnat eller mitt i natten och då är han otröstlig..
Tror det kan vara att han drömmer mkt eller så separationsångest eller liknande för han blir ledsen om man går efter att man fått honom att lugna ner sig..
Igår vaknade han vid halv elva och var super ledsen så efter en stund tog jag upp honom och satt med honom i famnen så fick han dricka lite och smaka smörgås av mig för att efter en stund gå och lägga sig igen men det dröjde inte länge tills han grät igen..
Det slutade med att vi tog in hans säng i vårat sovrum och jag fick ligga med handen i hans säng tills han somnat..




Sugen??





Någon som är sugen på en morronprommis med mig och Alwin imorron typ vid 8 halv 9 tiden?? :)

100419





Jag har fått gjort lite nytta idag trots att jag har jobbat delad tur och då brukar man inte få så jätte mkt gjort mellan passen.. Lunchade med mamma och hennes brukare på Myggan innan jag for iväg och gjorde lite ärenden för att sedan fara hem och börja tapetsera och vänta på att dom skulle ringa från dagis och säga att gossen vaknat..
När jag hämtat honom så körde jag han till J´s mormor och morfar där han fick vara tills J slutade så jag skulle få upp lite mer tapeter..
Nu är mina kunnskper slut då jag inte vågar mig på att sätta tapet bakom elementet då vi endast har en rulle kvar och sen fanns det inga mer med samma serie nr så det får inte skita sig med det som är kvar :)
Imorron kommer han som ska lägga mattan så förhoppningsvis kan han sätta upp det sista på väggarna..


Godnat!!






Jocke har gått och lagt sig för en stund sen och det händer inte ofta att han lägger sig före mig, det brukar snarare vara jag som lägger mig före fan för att jag är så trött..
Men han har ju inte alls varit i form idag och legat på soffan HELA dagen och tyckt synd om sig själv..
Fast han får ju faktiskt skylla sig själv ;)

Jag har just hängt lite tvätt och ska väl oxå häva mig i säng så jag orkar upp och jobba imorron..
Jag ser absolut inte fram emot min delade tur!!



Godnatt!!

Ingen tapetsering idag




Har inte fått tapetserat nå mer idag då jag glömde köpa rakblad då jag var och handlade så får göra det imorron så kanske jag hinner få upp nå tapeter mellan mina pass.. Jobbar delad tur imorron..
När jag var och skulle byta rullen så fanns det ingen mer med det serie numret så jag fick en rulle gratis och det verkar då inte vara någon nyansskillnad så jag håller tummarna för det oxå!!
På tisdag kväll kommer han som ska sätta golvet så jag ska försöka hinna klart tills dess..
Jag är bara lite orolig för hur jag ska få till det vid elementet utan att det ska bli dåligt och om jag får till det med den mönstrade tapeten..
Förhoppningsvis får vi klart där inne i veckan om T kan komma och sätta in toastolen och tvättstället när golv och väggar är klara.. Jag längtar!!



Såhär snyggt var det innan vi rev ut allt!!

Vinter igen??





Man blir måttligt less när det kommer en jävla massa snö igen och jag som trodde det snöat färdigt för den här gången men icket!!
Igår var det ju strålande sol på förmiddagen när vi åkte till Nyborg men sen började det snöa och har ta mig fan inte slutat än!! Jocke böt dessutom till sommardäcken igår så nu hoppas jag snön försvinner fort så man törs fara någonstans med bilen.. Är inte så sugen köra med sommardäck då Alwin åker..

Jag började ju med tapetseringen igår och till en början gick det åt helvete så jag hade stora funderingar på att ge upp men jag tog mig i kragen och fortsatte och gud så bra det blev :)
Såg dock att vi hade olika rullar så ska och byta idag och köpa en rulle till så det räcker till hela toan så kanske jag får gjort det idag :)

Vi bjöd även hit Jimmy och Anna på middag och så kom Patte efter vi ätit så han fick äta upp det som blev kvar :)
Grillade fläskfilé och entrecoté och så gjorde jag klyftpotatis med morötter och kålrot, så hade vi lite annat tillbehör och mycket gott blev det!!
Sen blev det lite alkoholintag för oss och masssa surr!!
En lugn och trevlig kväll!! :)

Idag var det ju tänkt att vi skulle till Haparanda men jag insåg igår när Jocke börja dricka öl att det inte skulle bli något så han alltid är så jälva bakis så vi får helt enkelt se när det blir av..
Vart sugen att testa göra palt så kanske sysselsätter mig med det :)



Godmorgon lördag!!





Jag och gossen är uppstigna sen en halvtimme tillbaka men Jocke han sover än :)
Jag längtar tills imorron då det är min tur att sova ut!!
Alwin leker för fullt med sitt nya kök som han fick av Saga igår :)
Solen skiner och jag är gode sugen på en prommis så ska nog fråga grannfrun om hon ska hänga med på en sväng..

Idag ska jag ju som sdagt försöka mig på och tapetsera i toan så vi får ävl se hur det går med den saken då jag aldrig gjort det förr.. Men så himla svårt kan det väl ändå inte vara??
Huvudsaken är ju att jag sätter limmet på rätt sida!! :)
Får väl ringa hit nå hjälp om det skulle gå helt åt helvete!!

Freedag





Är hemma på lunch nu men ska snart börja cykla tillbaka till jobbet fär att jobba 3timmar till innan jag gör helg :)
Efter jobbet ska jag förbi på wiklunds och välja golvmatta till toan så vi får den nån gång..
Förhoppningsvis fixar Jocke tapetlim och bord så jag kan tapetsera i toan imorron (bäst att prova självså man lär sig, så det blir gjort)

Jag hoppas mina helgplaner blir av denna gång!!
Imorron hade jag tänkt tapetsera, Jocke ska byta bromsklossar på bilen
På söndag blir det Haparanda för inhandling av diverse saker och leklandet sen kalas hos Noah som fyller 1år :)
Det är det viktigaste denna helg :)

Nu ska jag dra på min min vinddress och dra iväg i det fina vädret som består av sol/regn/snö :)

Yeees!!





På morron fick jag bli riktigt glad när jag pratde med en av cheferna våra..
Jag har nämligen bett om att få vara på ett annat ställe i sommar då jag jobbat där jag jobbar i 3år så känner att det behövs lite förändring om man inte ska lessna..
Så jag hörde med chefen på morron hur det blir och jag kommer nog få vara hos en som jag var mkt hos tidigare där man är ute massa och så så det ska bli jättekul!!
Blir där hela sommaren men en period blir det mindre jobb där men då kanske jag ska vara på mammas jobb oxå och det gillas!! Har träffat hennes brukare några ggr och hon verkar så himla söt och mysig!! :)
Detta gjorde verkligen min dag måste jag säga!!




Cykeltokig gosse








Är hemma hos mamma på lunch nu så jag passar på att sitta här en stund :)
Jobbar dag nu resten av veckan vilket känns riktigt skönt så man hinner göra något annat än jobba!!
Eftersom att Jocke började 7 på morron så blev det jag som lämnade gossen på dagis vid halv 8 innan jag for till jobbet så då tog jag bilen och Jocke tog min cykel med cykelstolen på så han kan hämta gossen på den när han slutar :) Är alltid så stressigt på mornarna när man ska hinna klä oss båda och lämna på dagis och sen hinna till jobbet så det är då enklast att ta bilen tills man läsrt sig att stiga upp och så i tid ;)
Hur som haver så hade Jocke lagt Alwins cykelhjälm vid dörren (säkert för att vi inte skulle glömma den) och när Alwin såg den så tog han upp den och ville ha på sig den för han ville ju faktiskt åka cykel men jag sa att han kunde ta med sig den när vi åker bil för pappa ska hämta med cykeln sen och då blev han jätte glad :)
Han höll den hårt och blev arg när jag skulle spänna fast honom då han var tvungen att släppa den snabbt :)

Så ni kan ju gissa vem som kommer vara superglad när pappa hämtar honom sen och han får åka cykel hem :)




Solsken och 32 grader





På morron 8.30 traskade jag, Alwin, Therese och Dexter iväg på morronprommis i det fina vädret..
Tanken var att vi skulle gå 8 men då några av oss sov alldelens för länge blev det lite senare, inte jag dock jag hade varit vaken sen halv 8 ;)
En timme blev det och när vi kom hem var det bara sätta Alwins galonkläder i väskan och ta på honom cykelhjälmen så vi kunde cykla iväg till dagis..
När jag sen kom hem så kom mamma hit och surrade med mig en stund och åt daimstrut :)
Sen har jag kokat ihop en grönsakssoppa så jag har någe att äta på jobbet sen..
Har hunnit sitta ute i solen en stund oxå och fy tusan så varmt det var!!
32 grader visade våran termometer ute på bron :) De e najs!!

Nu sitter jag bara och slöar en stund innan jag ska cykla iväg till jobbet för att jobba kväll så jag
hoppas det är städat och fint när jag kommer hem ikväll!!

Solen kom till oss




Solen tittade fram tillslut så jag och gossen har varit ute hela långa dagen :)
Vi började med en prommis vid 10tiden (Alwin den sjusovaren sov ända till 9.20) sen gick vi förbi hos Jockes mormor och morfar en sväng för att visa den nya vagnen innan vi gick hem för att äta frukost/lunch..
Hade tänkt fara på lunch pumpen men tappade suget då det var så fint väder och min enda lediga dag den här veckan så jag höll mig hemma och ute på gården :)
Har skottat fram våran eldstad och eldat i den så det inte skulle vara ås blött och sen när Jocke kom hem från jobbet så grillade han fläskfilé som jag lagt i marinad tidigare idag.. Jag blev så himla sugen på grillat när det var så fint väder och göttans var det!!

Jockes mormor kom förbi med en ny cykelhjälm åt gossen så han kan åka cykel (den han hade förra året är för liten så nu ska syster få tillbaka den) och sen kom Anna och Jimmy..
Jocke och Jimmy tog sig en öl och jag och Anna tog ett vinglas, man blev så himla sugen när det var sånt mysväder :)

Nu ska jag slita mig härifrån så vi kan se film :)

Förresten så mobilbloggade jag tidigare men det verkar inte ha kommit in så ska försöka igen..

Åhh så less!!





Åhh vad jag tycker det är trist när det alltid är skit väder dom dagarna jag är ledig och strålande sol när man jobbar hela förbannade dagen!!
Igår på min lunch gick jag snabbt in och åt för att sen gå ut och vara med grabbarna ute på gården :)
Gud så skönt det var!!
Vi fick även hem våran vagn igår så nu ska jag och gossen fara på morron prommis för att testa den :)
Den är skitsnygg!! :)
Sen hem och äta sen frulle innan vi går till mamma/mommo där gossen ska få vara en stund medans jag far på BP :)



Hästpass




Idag har jag avverkat ett hästpass och imorron blir det ett till..

Jag kan säga att jag inte riktigt återhämtat mig sen mina jobbnätter så dagen började med en zombie Emma som senare mot kvällen blev helt speedad :) Haha!!
På morron var jag som vanligt ute i sista stund och mina kära sambo hade inte pumpat däcken på min cykel (joo jag kan göra det själv men tyckte han kunde göra det ist ;) ) så jag tog bilen men efter lunch tog jag cykeln så nu har jag fått mig en premiärtur för detta året och gud så skön cykel jag har!! Den är så himla lätt att cykla med och framförallt skön!!! Har ju alltid haft mountainbikes tidigare och då sitter man ju som jag vet inte vad..
Nåja nog om det..

När jag kom hem från jobbet ikväll så drog Jocke iväg till Jimpan där dom varit hela dagen men varit tvugna att fara hem då gossen skulle sova men nu är det ju fotboll ikväll som dom ska se där..
Jag själv har parkerat i soffan men ska nog snart gå och sova så jag inte är så jäkla trött imorron..
Förresten så ska min syster och mammi till Haparanda imorron så då får dom hämta ut våran vagn så vi får den nån gång :)




Korvsoppa





Det blev inget Haparanda idag vilket jag nästan hade räknat ut för J brukar vara bra på bortförklaringar osv för att slippa åka, idag lät det såhär:
"Ne men jag orkar inte idag"
"Vi kan åka nästa vecka"
"Din syster kan hämta den när hon ska dit"
"Vi kan inte åka när vi har dåliga bromsklossar"
OSV!!

Kan ju då tillägga att jag är ledig på måndag och då jobbar Jocke sen jobbar jag kväll tisdag och sen dag resten av veckan så vette tusan när det ska hinnas med..                             
Det där med bromsklossarna var en riktigt dålig bortförklaring eftersom lampan tändes för någon dag sen och då varnar den ju för att det börjar vara för nött men dom är ju inte helt slut förde :)

Vi har iaf varit en sväng på Mekonomen där Jimmy släckte servicelampan då vi servat bilen för nån vecka sen men inte släckt lampan efter det..
Sen har vi varit och köpt mer spackel och handlat lite innan vi for hem och började med maten..
Korvsoppa med massa grönsaker blev det idag och en stor laddning blev det så det finns mat i helgen då jag jobbar :)
Ikväll blir det inte mkt alls.. När gossen somnat ska vi slå igång en film och bara mysa, jag är rätt säker på att jag kommer somna på soffan som alltid annars då jag är helt slutkörd idag..

Jag vill





Mina ögon  är svullna och jag orkar knappt hålla dom öppe!!
Nu vill jag hem och sova!! :)

Jag håller tummarna...




...för att vi åker till Haparanda när jag fått mig lite sömn..
Gossens nya vagn har nämligen kommit så vi måste ju åka och lösa ut den så han får prova den :)
Kommer bli mkt smidigare med en mindre och lättare vagn, framför allt om man ska någonstans och handla mkt då den inte tar upp större delen av bagaget..
Jocke tyckte egentligen att vi kunde ha kvar den vi har för den är det ju inget fel på men då är han sällan och aldrig med när vi är till ex Haparanda eller Luleå och shoppar så han vet inte hur trångt det blir ;)
Jag hoppas även att vi införskaffar oss utemöbler så vi har det och kan sitta ute och glassa i solen när den behagar titta fram här framöver!!
Här även hittat ett vitrinskåp som vi funderar på att köpa men vi får helt enkelt se om det blir imorron eller en annan dag..

Jag håller iaf tummarna!! ;)

Sista natten





Jobbar nu min sista natt för den här veckan och jag måste säga att jag längtar nå så fruktansvärt tills klockan slår 7 så jag får fara hem och krypa ner i sängen för nu börjar jag känna mig rätt mör!!
Therese tyckte jag såg ut som sju svåra år när jag och Alwin var över dit tidigare och det kan jag förstå då jag sovit så lite..
Jag skulle mer än gärna sova iaf 8 timmar när jag jobbat natt men det går tydligen inte för sig alls då jag högst sover 6 timmar vilket är alldelens för lite om man ska ut och jobba natt igen..
Tur man inte jobbar så många nätter i rad åt gången!!
Fast jag tror nog att jag skulle kunna sova längre om man jobbade mer nätter åt gången så kroppen liksom hinner ställa om sig, det skulle vara perfa!!

Lyxfällan!




Såg ni Lyxfällan ikväll??
Shit alltså, hur kan man göra av med så mkt pengar på en månad??
Pengar som man inte ens har??
Jag fattar inte!!




Trött som tusan




Fan så trött jag är nu alltså!!
Kan inte sista timmen nu gå svinfort så jag får fara hem och sova!!
Idag kommer pappa och börjar spackla i toan och under tiden ska jag sussa som ett litet barn :)

Nytt till hjärtat




Igår (onsdag) när Jocke var och hämtade Alwin på dagis så var hans kläder alldelens blöta sen dom varit ute på förmiddagen så overall, skor och handskar fick åka in i pannrummet på tork och innan middagen for vi ner på stan för att inhandla galonhandskar, fodrade gummistövlar och en snygg mössa till våran snygga kille  :)
Ni kan ju gissa hur snygg han kommer vara nu i vår med sin skitsnygga vinddress som jag köpte förra veckan i Luleå och sin snygga mössa :)
Galondressen och galonhandskar är nerpackat i dagisväskan och stövlarna åker på imorron när Jocke far med honom till dagis för inte ska han måste vara blöt heller!!

Ska försöka komma ihåg att fota honom nån dag när han har på sig sina kläder så ni får se hur snygg han är :)

Aldrig mer!!




Jag ska aldrig mer skotta altanen, iaf som det känns just nu!!
Jag har så jäkla ont i min axel/nacke på vänster sida sen jag skottade igår så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!
Jocke masserade lite innan jag for till jobbet men det behövs mer mycket mer för att det ska hjälpa!!
Får försöka med vetekudden imorron och så får Jocke massera ännu mer så kanske det går över..
Om inte annat tror jag att jag ska ta mig ett bastubad på fredag med peeling, inpackning och allt sånt och då brukar man ju bli mjukare i kroppen så då blir det nog fint med massage :)
Kan behöva en lugn och avslappnande stund för att orka med helgens jobb sen..


100407




Jag och gossen kom hem från Vickan för en stund sen där vi varit och surrat med flickorna en stund :)
Stephanie är hemma en sväng så henne fick vi oxå träffa :)
Lisa, Lily och vovvarna kom dit och som vanligt så är Alwin så himla nyfiken på dom och stryker dom så länge han får sitta i mammas knä.. Men är han själv på golvet och hundarna kommer gråter han som om det vore värsta stora monstren :) Lilla gossen!!
Lily blev rädd och grät så fort Alwin lät så ni kan ju gissa hur det lät där ett tag :)
Söta små barn!!

Nu sover gossen i sin säng och jag sitter här och fördriver tid tills jag ska iväg och jobba..
Lär nog gå rätt segt inatt tror jag då jag som vanligt vaknade alldelens för tidigt, dvs 13.30 idag och det är för lite när man ska orka vara vaken en hel natt igen.. Dessvärre så har jag varut hur pigg som helst ikväll så har inte varit någon idé att lägga sig och sova nån timme heller som jag annars brukar göra..
Nåja jag har ju powerking på jobbet som jag får ta till om det krisar.. Förhoppningsvis kan jag sova längre imorron!!

Nu ska jag kolla in Ikeas sida och skriva en handlingslista tills vi ska dit nästa gång :) Finns hur mkt som helst som jag vill ha :)




Äntligen!!





Jag är så less på att det inte händer något i våran toa så det blir klart där nån gång så i helgen ringde jag till pappa för att höra om inte han kunde komma och fixa så på torsdag skulle han komma och börja spackla..
Förhoppningsvis tapetserar han åt oss oxå så det blir klart fort!!
Sen är ju bara frågan vad i ska ha för golvmatta där inne??
Måste även bestämma om vi ska ha ett spegelskåp eller bra en spegel och skåp på sidan..
Åhh nu vill jag bara få färdigt där inne!!

Illamående och magont





Igår på jobbet började jag må tokilla och fick ont i magen efter att jag ätit min middag bestående av pasta och korv.. Jag har inte ätit pasta på ca1månad så jag tror det kan vara tjuven i dramat eller så kommer det helt enkelt från rygg och axlar även denna gång då jag nu börjat få ont igen..
Att jag dessutom har varit och skotatt ute på altanen idag gjorde inte direkt saken bättre så nu har jag svinigt jävla ont i min vänstra axel!!
Bra jobbat Emma!!

Ska försöka få Jocke att knåda lite sen så kanske det blir bättre om inte annat får jag ta med mig spikmattan till jobbet inatt..

Påsken 2010






Nu mår jag bättre så nu kör vi :)

Skärtorsdag: Jag och gossen åkte iväg till mamma där han fick vara och leka med moster Therese och Mira medans jag for iväg och lunchade med Sandra :)
Efter lunchen styrde jag hem till mamma igen där vi lekte med barnen osv..
När Jocke slutat jobba så kom han till mamma för att äta påskmiddag med oss andra..
När middagen var intagen styrde vi passaten ut till Granholmen där gossen skulle vara med farmor och farfar medans vi (läs jag) skulle på skotercrossen, pappa Jocke bangade så han och Jimmy var här hos oss och såg hockey under tiden.. När jag sedan kom hem så hade det börja droppa in folk här så det blev en liten fest innan vi drog iväg till hotellet, lite väl sent då det var nästintill omöjligt att få tag i en taxi.. Men dom hade öppet en timme längre så det var ju bra :) Efter hotellet tog jag och Tesse oss en prommis hem till oss :)
Efteråt kan jag konstatera att kvällen var väldigt lyckad och jag hade kul från början till slut, dock så var det väl mkt folk på hotellet men vad gör väl de då man har sällakap av bästaste Tesse ;)



Långfredag: Jag mådde prima då jag vaknade men jag var den enda för Jocke var riktigt dålig som alltid annars när han druckit ;) Städade undan alla flaskor, burkar, glas m.m och torkade borden, dammsög och skurade innan vi packade våra väskor och for till mamma för att äta lite mat så vi skulle orka åka ut till skärgårn..
Det var ganska blött på isen så jag körde Jocke och våran packning till isvägen där han pappa kom med skoter och kälke för att sedan köra till Marahamn där P-O hämtade mig på skotern..
Väl där ute blev det en massa gos med lillhjärtat som var så glad och fick massa påskägg :)
Vi åt middag och tog det bara chill..





Påskafton: Vi var ute och joxade på och grillade hammissar till lunch innan det började regna och vi fick lov att gå in.. Sen kom även Danne och Sandra ut till stugan och vi åt påskmiddag och spelade spel som jag var klart sämst på :) Haha!!
Blev inte så mkt annat än att vara inne den dagen då det var så trist väder..



Påskdagen: Hade dom lovat sol och mycket riktigt tittade den fram vid lunchtid.. Vi var ute på isen och gick och pimplade utan något napp och så gick vi över till Annas stuga där Alwin lekte och goades med Lea :) Han busade på i snön som en tok och var helt blöt när vi kom hem :) Synd att vi inte kommit ihåg galonkläderna så han slapp bli blöt så vi var tvugna att gå in.. Det var en trött och slut gosse som sen låg på golvet och såg på Teletubbies inann det var dax för honom att nanna kudden :)



Självklart har det blivit lite skoteråkande oxå och Alwin har älskat det!! Han har suttit ute på skotrarna på gården och brummat för fullt  och så fort han har hört en skoter har man fått lyfta upp honom så han kunde se dom :)








Återkommer senare




Jag hade tänkt uppdatera här och skriva lite om påsken men jag mår inte så bra just nu så jag går nog och lägger mig en stund så skriver jag senare..

Hejs!

MAX





Igår kväll fick jag ett mms av Ida och när jag öppnar det så är det en bild på Millan och Tonys lilla gosse!!
Jag blev så himla förvånad för jag var verkligen inte beredd på något sånt då hon var i v32 men hon hade fått havandeskapsförgiftning så dom var tvugna att snitta henne..
Som tur var hade allt gått bra och dom mår nu bra alla tre trots omständigheterna :)
Jag är så himla glad för deras skull och längtar tills vi får träffa dom!! :)



Här är lilla Max han väger bara 1800g så han är inte alls stor :)


Dagens Emma




Skärstorsdag





Nu är påsken äntligen här men det är grått och trist ute så jag hoppas det blir bättre väder senare!!
Dom har visst lovat regn idag och börjar det regna så slutar jag nog ut crossen ikväll och bara är här hemma med lite folk.. Vi hade tänkt ha fest efter crossen innan man ska iväg till hotellet men har inte sagt det till så många så vi får se hur många vi blir :)
Jocke har inte vetat om han ska jobba imorron eller inte så det har som varit svårt att planera..
Gossen ska vara med farmor och farfar och förhoppningsvis blir det Granholmen så åker vi dit imorron då vi vaknar om det nu inte är skitväder hela helgen då får vi se hur det blir men jag håller tummarna för att det helst inte regnar!!



Idag kommer syster och Mira till Kalix och ska äta påskmiddag med oss hos mamma och så ska syster även följa med ut ikväll :) Hon har inte varit ut här på år och dar så det blir kul!!
Nu ska jag fixa oss frukost så vi kan gå och duscha sen :)


Mira & Alwin när dom var här sist :)


Syster & Jag på hennes födelsedagsfest :)



GLAD PÅSK!!
RSS 2.0