Love




LOVE YOU BABY :)

Första...





Första arbetsdagen idag sen jag blev sjukskriven och jag måste säga att det är skönt att vara tillbala även om det känns lite surt att jobba när det är varmt och så ute..
Nåja nästa sommar får jag ju ha sommarlov så :)

Telefonen ringde idag när jag var på jobbet och när jag svara så är det en söt liten röst som säger "Hallå!!! Emme!!" och vem kan det har varit om inte älskade söta Nova gumman :) Hon är ju bara för söt mosters lilla docka :)



Jag har varit dö trött efter jobbet idag men har hållit mig vaken och umgåts med Vickan Stefan Lisa Robin och Sanna och varit en sväng till Bjumis och sen sett film hos Vickan och Stefan :) Nu sitter jag här och håller på att somna så det blir väl sängen snart skulle jag tro..

Tjockis





Som sagt så har helgen spenderats med underbara Sara :)
Vi har legat på Ekorr och sola käka god mat och bara myst på mest :)
Men på fredag var vi chaufför åt Maria till Piteå, lr jag var chaufför och Sara var med som sällskap.. Såhär i efterhand kanske man skulle ha stanna hemma för vi fick punka på vägen dit och hade självklart ingen domkraft så där stod vi som nå jävla fån.. Men som tur var så löste det sig rätt snabbt ändå så vi böt däck och fortsatte till Piteå.. Körde runt lite, käkade på Max och sen åkte vi hem.. Tur att Sara var med för typ alla sov på vägen hem :) Men den resan var som ändå kul :)
Jag var hemma vid 4tiden och somnade som en stock.. När jag sen vaknade vid halv 12 och fortfarande var trött som en gnu så tog jag mig själv i kragen och steg upp för det var ju så himla fint väder och sånt kan man ju inte missa..

Går dagen var lugn och skön och jag orkade inte med många knop.. Var med Sara och så var jag och Jocke till Nyborg och tvättade Bmwn sen låg jag här på soffan och halvsov så jag gick och la mig vid 23 så på morron var jag utvilad..
Dagen har självklart spenderats med Sara så har jag och mamma gjort sallad som vi har ätit till middag.. Gott var det och mätt blev jag men vid halv åtta tiden typ så ringde Sara och frågade om jag ville komma och äta potatisgratäng och grillat och sånt så var jag ju tvungen att fara dit för där är det alltid så gott hos familjen Holmgren :) Så nu sitter jag här och är väldigt mätt i magen..

Sen har jag ju fått mig ett nytt smeknamn där på Ekorr och vad kan det vara om inte tjockis :) Haha
Fast egentligen var det ju inge nytt :) Hehe

Magen växer iaf och byxorna börjar vara trånga i midjan :)

Nu har jag varit sjukskriven i 2 veckor så imorron är det dax att ta sig i kragen och stiga upp med tuppen och fara och jobba.. Som tråkigt när det väl har börjat vara lite sommar men samtidigt ska det bli skönt att inte bara slöa hela dagarna :)



IKEA





Sitter här på Ekorr och Sara är i duschen.. När hon är klar ska vi fara till Hpda och gå på Ikea.. Känns som att det är jätte länge sen jag var dit.. Finns lite saker jag känner att jag behöver köpa nu :)

Vi fick oss inte så mkt sol här tidigare som vi hade tänkt oss.. Vi följde med Gunilla när hon skulle på stan och göra ärenden så var vi och jyrade runt med bilden under tiden.. Sen när vi väl var tillbaka här så ville solen mest vara bakom molnen än lysa på oss.. Nåja får hoppas man får nå färg imorron iaf :)

Btw så var vi och hämtade mina glasögon nyss och jag måste säga att det känns helskumt att på sig dom.. Känns typ som att jag går runt och är full :) Haha

Vart är min sol?






Hade ställt klockan på 9.30 för jag skulle skynda mig och äta frukost och fara till Sara och sola men det var ingen sol så jag låg kvar en stund till.. Men nu är jag vaken och ska trycka frukost och sen fara till Sara och vänta på solen :) Hoppas bara den kommer annars blir jag ledsen!!


Skriver mer sen..



Ha en bra dag mina vänner!!

Snart kommer hon :)




Nu har Sara gumman och mamma Gunilla och pappa Kjell åkt från Umeå så då är det inte alltför många timmar tills hon är här i Kalix och då kommer Emma vara på Ekorr på en gång :)
Ska krama sönder henne!! Sen ikväll blire gomat på Valhall med Stina Helen Johanna Sara och sen vet jag inte om det var nån mer :) Ska bli skoj!!


Igår var ju jag och Ida till Sangis och hälade på Emma och tittade på deras hus.. Åhh vad jag vill ha ett hus alltså!! Det 'är ju ett evighetsprojekt när man skaffar sig ett hus men sånt är ju bara kul :) Sen var vi även en sväng till Idas pappa där vi fick palt och guuud så gott det var :) Jag har varit sugen på det hur länge som helst..


Nu ska jag bränna en skiva om jag får ihop nå bra :)
Sen ska jag fixa och dona här..





Vad i helvete







Nu vart jag väldigt irriterad måste jag säga!! Ta inte för givet att allting allting ska vara fixat och klart, att det ska glänsa och vara fint, det är inte min grej och du är absolut inge bättre!!


Snart ska jag och Ida fara till Sangis byn en sväng och hälsa på Emma & Micke.. Har fan inte varit till dom på typ ett och ett halvt år lr nå sånt.. Så jag har inte sett deras hus lr nå.. Men nu är det dax :)


Jag och Ida var kring byn och så kommer det nå emo tjejer och traskar
Jag: Emos på stan
Ida: Undra om dom kuttar sig?
Jag: Vadå för nå?
Ida: Ja om dom skär sig

Det är bra om man har med sig hjärnan ibland :)





Jag fick värsta flashback från förra sommaren när vi var kring byn.. Shit alltså, våra sommarkvällar Sara :) *Saknar* Sara kan du komma hem nu!!  Tur det bara är en dag kvar nu :) Love you beibi!!









Hus!!





Alltså jag vill bo i ett hus!! Har alltid bott i lägenhet och det är fan tråkigt!! Fan så skönt att ha sitt eget hus och kunna göra precis vad man vill där och ha en egen gård!! Det var så himla skönt att vara i nyborg förra veckan och slipppa gå i massa trappor för att ta sig in lr ut.. Och bara kunna gå ut på gården och lägga sig och sola.. Det går ju inte att göra här :(
Snälla ge mig ett hus!!

Då var man ett år äldre







Gårdagen var helt perfekt fast jag var helt slut på kvällen :)
Steg upp vid 10tiden igår och for iväg och handlade lite.. Fy Emma du får inte bära kassar!! Åkte hem och började med tårtan sen kom moster hit en sväng och efter en stund även mammi och Lovisa.. Jag lagade makaroner och köttbullar som åt käkade till lunch sen kom pappa och Siv förbi med en present och då kom även storasyster med familj :)
Nova var inte på världens bästa humör men var lika söt förde :) Dom hade med sig en kartong full med bebiskläder åt oss :) Så fick jag även en ny babysitter :)

Dom stannade ganska länge och åt middag med oss och Thomas satt som klistrad framför xboxet och spelade i flera timmar :) Sen kom även Jockes familj och inte länge efter att dom hade farit kom brudarna.. Vi fikade och kollade film fast jag tror inte ngn såg hela filmen för vi satt mest och surrade :)
När alla sen hade farit så stupade jag i säng vid tolvtiden för jag var totalt slutkörd.. Så mkt som jag var igång igår har jag inte alls varit igång efter operationen.. Hade även fruktansvärt ont i ryggen efter att ha stått vid diskbänken ett x antal ggr och diskat..

Så vad händer idag då??
Det blir inte många knop, måste diska undan det jag inte orkade igår och så skulle jag behöva fara förbi hos mammi och hämta sladden till kameran så man kan tömma den på bilder nån gång.. Är bilder från maj i den..

Ähh nu ska jag slå igång en film sen får jag se vad jag orkar med :)

Heipa

GRATTIS





GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER ÅR IDAG :)




Ge mig färg!!





Har legat ute på gården ett tag nu och sola och Jocke har varit duktig och tvättat bilen :) men när han hade tvättat ett tag gick det inte att ligga nå mer för då kom det fullt av bråmsar och blindingar och det är absolut inte mina favoriter!! Så jag tog slangen och spolade medans han gnuggade :) Så nu är bilen äntligen ren och det har den inte varit på länge länge!!






Det här med att ligga ute i bikini börjar som kännas lite hemskt, man känner sig rätt så tjock nu vill jag lova.. Magen har ju som sagt börjat växa men det är ju inte riktigt en sån där fin bebis mage än så jag tycker mest jag ser tjock ut :) Så kommer jag måsta gå i bikini i två veckor när vi far utomlands fast det är ju skit samma ingen vet ju ändå vem jag är och det är ju ändå ingen som behöver titta på mig :) Men jag måste investera i en ny för det har börjat bli lite liten tycker jag.. Helt plötsligt har jag ju börjat få bröst oxå och det är ju inte helt fel :)

.






Sitter här i Newcastle och är trött som tusan.. Skulle vara skönt att gå och lägga sig o sova men det känns lite tråkigt då det är lördag.. Fast vad kommer vi göra egentligen?? Inte många knop skulle jag gissa på :)

Idag har vi varit upp till Ökx och gått på marknaden och tittat.. När vi åkte dit regnade det jätte mkt men sen kom solen och då vart det varmt och skönt :) Köpte mig nå sockar och Jocke köpte två t-shirts så det fanns inte så mkt man ville ha :)
Sen när vi kom hem åkte vi till Granholmen och där var det sol och skönt :) Satt ute i solen och sen åt vi grillat ute.. Myys :) Ähh så ska jag sluta skriva onödiga saker och gå och lägga mig lr nå annat :)


byebye

5 dagar






Nu har jag varit sjukskriven i 5dagar och äntligen börjar jag känna att det går att göra saker.. Jag orkar mkt mer och kan röra mig mkt mer.. Idag har jag inte heller behövt ta några tabletter för smärtan :) (Än så länge iaf) 

Sitter hos mamma nu och har bakat banankaka och mjuk pepparkaka som hon har hjälpt mig med :) Lr jag har bakat och mamma har diskat :) Måste ju ha nå fika att bjuda på på måndag då jag fyller år..
Solen skiner och det känns äntligen som att sommaren börjar komma men det är inte riktigt sån där sommar värme som det brukar vara och bada det kommer inte ens på tal för det är ju snor kallt i vattnet!! Inte för att jag lär kunna bada på ett tag iaf för mitt sår.. Jag får nöja mig med att doppa fötterna om det nu skulle bli så varmt så man kan göra de iaf :)

Nu är det äntligen helg och Jocke  är ledig hela helgen så då kanske man hittar på någe skoj :) Nu när jag väl orkar :) Skulle vilja fara upp till Överkalix en sväng och kolla på marknaden iaf.. Nåja vi får se vad som händer och sker :)


Nu ska jag gå och stoppa nå i magen :) Är inte det minsta hungrig när magen är så svullen efter operationen men jag måste ju äta iaf så inte bebisen svälter :)

Nu så







Som sagt så fick jag ju åka till Sunderbyn på måndag kväll för att operera bort blindtarmen.. Jag hade haft ont i magen som jag brukar ha ganska ofta (har haft det i typ 7 år) sen i söndags och det ville inte ge med sig så när akuten öppnat på måndagen sa jag åt Jocke att vi måste åka in.. Tur jag fick en doktor som tog sig tid och undersökte mig och inte bara gav mig smärtstillande och skickade hem mig som dom annars har gjort alltid.. För nu för en gångskull så märkte dom att nånting inte stod rätt till när jag fick ont i höger sidan.. Så vi fick åka upp till röntgen och göra ultraljud men där såg man inte ngn blindtarm utan bara att det var vätska så det blev att åka med bårtaxi till Sunderbyn där dom gjorde 2till ultraljud för att se så att inte bebisen låg fel lr nåt sånt.. Så då fick vi även bilder på lilla pyret :) Men det var ganska svårt att få bra bilder för den levde om så himla mkt där inne :) Sen fick vi komma upp på en avdelning och jag fick duscha av mig och sen kördes jag upp på operation..


Jag kommer inte ihåg så mkt från det att dom väckte mig efter operationen men jag kommer ihåg att det var en sån jävla smärta så jag trodde jag skulle avlida.. Tur det finns smärtstillande säger jag bara annars hade jag aldrig klarat det första dygnet!! Nåja nu är den iaf borta och jag har ännu ont men det blir bättre och bättre och jag hoppas att jag slipper ha ont i magen nå mer.. För konstigt nog så kan det vara blindtarmen som har spökat i alla år.. Skumt att ingen har märkt nå!!

Nu bor vi iaf ute i Nyborg i några dagar iaf tills jag känner mig bättre och orkar gå i alla trappor hemma utan att det gör ont.. Så är jag ju sjukskriven 2veckor så jag kanske hinner få lite sol oxå :)



Operation




Fick åka akut till Sunderbyn för operation natten till igår men jag vart så himla trött nu så jag orkar inte skriva.. Skriver sen ist.

Sleep tight





Ligger i sängen nu.. Bestämde mig för  att sova tidigt idag för jag är ruskigt trött och har varit de hela dagen.. Har bokstavligt talat kännts som att jag varit bakis.. Nåja nu är det sussa kudden som gäller..

Natti

Söndag






Jag är trött och har ont i huvudet som faun!! Ni som gnäller på baksmälla idag kan ju ta och dra igen käften för jag går omkring med en jävla baksmälla varje förbannade dag och det vill aldrig gå över.. Hoppas nu att det hjälper med glasögonen och att huvudvärken försvinner långt åt helvete för annars vet jag inte vad jag gör..! LESS!!!



Helgen har iaf varit hur lugn och skön som helst fast jag har kännt mig lite rastlös mellan varven.. I fredags var vi som jag skrivit i tidigare inlägg till mosters stuga i Piteå och hälsade på.. På vägen dit kom det flera skyfall och man såg typ inte vägen för att det regnade så mkt men sen när vi kom fram så kom solen och värmen.. Vi satt i inglasningen och fikade lite för att sen förflytta oss ut på altanen där det var hur varmt och skönt som helst.. Solen sken från en klarblå himmel :) Och jag måste ju säga att stugan var ruskigt fin så jag kan som inte förstå att dom ska sälja skönheten!!









Igår hände det inte ett skit.. Tog en promenad med Ida på strandpromenaden och sen duscha jag och låg i sängen typ hela dagen.. Mot kvällen åkte vi till Marahamn och ut till Mattes stuga där dom drack lite och jyrade på.. Efter det for vi på Marahamns puben och det SÖÖG!! Det var lite folk, kallt som faan och mygg utav helvete!! Och när man dessutom är nykter så är man ju oxå den enda som får frysa så jag hade halvt frusit av mig händer och fötter innan jag fick med mig Jocke därifrån :) Men det som inte dödar det härdar :)




Nu ska jag gå och slita upp Jocke från sängen :)



Drömmar






Shit vad jag drömmer mkt när jag sover nu för tiden alltså.. Det är helt sjukt!! Ibland drömmer jag värsta mardrömmarna så jag knappt törs sova medans jag andra ggr drömmer helt konstiga saker bara.. Det sjuka är att när jag vaknar så känns det som att jag inte gjort annat är drömmt hela natten.. Nåja det hör ju till :)


Nu ska jag fixa nå musik och lyssna på sen ska jag vänta på att mammi och lillasyster kommer och hämtar mig så ska vi åka till Piteå och hälsa på min moster som bor där fast idag är dom i stugan så nu ska jag äntligen få se den :) Hoppas dom har varmare där än vi har!!


Ha en bra dag gott folk!!

Glasögonorm






Har varit hos optikern på morron och kollat synen.. Är typ översynt och har nå brytningsfel men det är inte speciellt mkt så jag ska typ prova ha ett par billigare bågar i en månad och se om det känns
 bra och om huvudvärken försvinner och känns det bra och så så ska jag sen välja ett par andra bågar som jag trivs bättre med.. Dom här billigare är väl inte alltför fina men som sagt så är det ju bara en månad :)





Jag har rätt så ont i huvudet nu och jag börjar vara less det.. Har ju trots allt haft så här några månader nu.. Nåja är ju inte mkt att göra åt.. Nu måste jag fixa mig nå lunch innan jag ska iväg och jobba..


Vart fan är sommaren??!





Lite less man blir när man måste ha på sig vindjacka när man går ut för att inte frysa ihjäl!! Den här tiden på året ska det väl helst vara så varmt så man slipper ha jacka?? Lr?? Tur man inte ska ha nå semester för hur kul hade det varit att ha semester utan sol och värme.. Åhh vad bitter jag blir!! Nåja duschen nästa sen måste jag väl fara och hämta Jocke hos Jimmy så han slipper gå :)




Shake that ass!!





Shit säger jag bara, har laddat ner massa musik och det är inte dålig musik vill jag lova!!
Håller på att ladda min mp3lr vad det nu är sen blir det att fylla den med musik och då jävlar ska jag ta mig ut och promenera oftare!! Det har jag gett mig fan på nu!! Jocke har även lovat att han ska börja följa med oftare :) Om vi nu kan lita på det ;) Hihi


Bubbly







Dagen i Luleå igår var hel najs!! Var flera timmar hos moster ute i trädgården och låg och vilade i solen :) Riktigt skönt var de!! Men tyvärr så kom huvudvärken som en ovälkommen gäst.. En sån himla huvudvärk jag fick alltså.. Panodil hjälpte inte och jag trodde jag skulle somna bakom ratten påväg hem för det var väldigt jobbigt att försöka hålla uppe ögonen som bara ville falla igen.. Väl hemma så låg jag på soffan ett tag sen gick jag och la mig för jag hade ingen ork till att vara uppe.. Har sovit till och från inatt men huvudvärken har hålllt i sig så att fara och jobba på morron var det inte ens tal om.. Jag hade aldrig pallat alltså..

Nu ligger jag här i soffan och har ännu ont i huvudet men det har lättat en hel del och tur är ju de.. Ska iaf fara på jobbet imorron får helt enkelt tvinga mig dit för jag har inte råd att sitta hemma..
Har iaf fått en tid hos optikern nu på torsdag så vi får väl se om det är nå knas med synen lr vad det är när jag har ont mer lr mindre varje dag..

Lägenheten är iaf städad nu och skönt känns det!! Har tänt ljus och ligger bara här och har det mys med Colbie Caillat - Bubbly i öronen.. Den är så skön den låten :)




Gomorron




Det var ett tag sen man var uppe den här tiden på sin lediga dag :) Men nu är det frukost som gäller sen bär det av mot Luleå där vi ska kolla på marknaden och så :) Säkert hälsa på moster oxå :) Nova gumman ska jag ha med mig oxå ;) Hoppas bara det kommer lite värme så man slipper frysa!! Nu ska jag fixa frukost sen fara!!

Heiipa








Jobb







Jaha då var det söndag och på 1timme och 15minuter börjar man och jobba.. Då är det ju väldigt bra att jag ännu ligger i sängen!! Hur fan har jag tänkt hinna duscha, äta nå och fixa min matlåda?? Ähh jag får väl skynda mig.. Mjo visst de känns som att jag aldrig kommer ta mig upp härifrån..


Igår var vi iaf ut till Kypas och åt mat med mammi och dom.. Dom hade grilla nå kött så var de pommes och sås och goooood salllad :)


Ähh de är väl lika slänga sig i duschen nu så man hinner..



Byye

Hej hopp!






Idag har jag promenerat hem från jobbet och det var himla skönt måste jag säga :)
Känns som att min rygg börjar palla lite mer nu... Har inte haft så himla ont nu på ett tag..
Så nu kanske man vågar fara och träna lite snart igen :) Woho!!




Hujja




Idag har ryssvärmen slagit till kan man lugnt säga!!
Lite bitter jag är över att jag inte varit ute och sola nå.. Först sov vi till typ 11 och sen var det bara att äta frukost och duscha för att sen fara på personalmöte.. Så där har vi suttit inomhus i tre timmar och det har varit snorvarmt ute och strålande sol.. Det känns ju bra.. Lr så inte!! Imorrron ska jag fan stiga upp tidigt och hoppas på fint väder så man hinner vara ute lite innan man ska och jobba..
Jag har iaf varit hurtig och promenerat till mammi efter mötet sen ner på stan och mött upp Jocke så gick vi till Vikingen och åt.. Hilma gött!! Sen promenerade vi hem och jag höll verkligen på att avlida av värmen!! Jag vet att man inte ska klaga när det väl är varmt och soligt men idag har det fan varit olidligt!!




Jag är typ rastlös





1. Fullständigt namn? Emma Helena Strömbäck
2. Ålder? Fyller 21 på 19dagar
3. Vart bor du? Kalix
4. Bor tillsammans med? Min älskling
5. Färg på ditt hus? Det är nog tegel tror jag
6. Hus eller lägenhet? Har allltid bott i lägenhet så hus
7. När är du född? 21Juli 1987
8. Klass? Ingen
9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten för 2år sen
10. Något jobb? Jepp annars skulle man leva fattigt
11. När gick du upp i morse? Typ 12
12. När ska du sova? När jag blir trött
13. Duschat idag? Har inte tagit mig så långt
14. Kramat någon idag? Javisst då
15. Pussat någon idag? Absolut :)
16. Vad har du ätit idag? En kycklingsallad från myggan till frukost/lunch, Tacos till middag, Nå fika hos mamma och nyss macka
17. Dagens klädsel? Typ mjukiskläder
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? Min Joakim :)
20. Dagens roligaste? Hmm?? Måste nog vara när Sara ringde som har varit i Bulgarien i 2veckor

socialt:

21. Har du många vänner? Mjo
22. Hur många har du kysst? Ingen aning?
23. Vem kramade du senast? Jocke
25. Hur många har varit otrogen mot dig? En vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän? Absolut min älskade Jocke <3
28. Vem pratade du med i telefon senast? Ida
29. Vem fick du senast sms ifrån? Mamma


favorit (just nu):

31. Film? Vet ej
32. Låt? Chris Brown - Forever & Paramore - Misery Business
33. Mat? Spagetti :)
34. Dryck? Typ bubbelvatten
35. Färg? Typ nå sommarfärger just nu kanske
37. Stad? ??
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? Går inte skola
40. Människa? JOCKE <3


senaste:

41. Personen du tänkte på? Jocke
42. Personen du kysste? Jocke
43. Gången du spydde? Det var fan förra söndan när min mage bråkade som vanligt :(
44. Gången du grät? Minns inte.. Länge sen
45. Pizzan du åt? Det var oxå ett tag sen så de minns jag inte heller
46. Gången du var i Göteborg? Aldrig än så länge
47. Gången du var i Stockholm? I maj när vi var och hälsade på farbror Olle :)
48. Gången du var full? Typ i slutet av april när vi firade Jennie
49. Gången du var hög? Never ever


antingen eller:

51. Svart eller vitt? Hmm svårt.. Svart kanske
52. Hund eller katt? Jag vill ha både och men helst en hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på
54. Tvspel eller datorspel? Tvspel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Hångla eller ha sex? Beror på :)
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Typ lunar fast det suger!
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Bog brother
60. Blont eller svart hår? Vill ha tillbaka mitt blonda
61. Har du blåa eller bruna ögon? Blåa såklart :)
62. Choklad eller lakrits? Lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm eftersom att jag aldrig har varit i Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Både och
69. Leva eller dö? Men leva


antal:

70. Personer du älskar? Min familj, vännerna & Jocke :)
71. Personer du hatar? Oj det är många
72. Gånger du varit full? Ehh jaa om jag det visste
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? ?
74. Glassar du ätit på en dag? Ett par stycken säkert
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen än så länge och jag vet inte om de blir nå heller
76. Gånger du haft minnesluckor? Det är nog några ggr
77. Gånger du varit hög? Men aldrig
78. Personer du saknar just nu? Sara!
79. Gånger ditt hjärta brustit? Hmm jag vet inte?


vem:

80. Vill du kyssa nu? Min sötunge som sitter här i soffan ;)
81. Ska du träffa imorgon? Min arbetskamrater när vi har möte och säkert några andra
82. Sjöng du senast för? Haha det var nog tidigare idag och då hörde Jocke :)
83. Hade du senast en msn-konversation med? Ida
84. Spelade du tvspel med senast? Oj det är ett tag sen nu
85. Vill du ta med på resa nu? Min plutt
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha vet inte säkert nån
87. Förtjänar att dö? Ingen vad jag vet?
88. Är söt? Jocke och min söta systerdotter :)
89. Vill du sova jämsides med i natt? Jocke såklart


vad:

90. Gör dig glad? Jocke & vännerna
91. Gör dig ledsen? Vet inte
92. Vill du helst göra nu? Nånting bra
93. Önskar du att du slapp göra? Jobba hela sommaren men jag får skylla mig själv när jag inte har sökt nå semester.. Fast jag har ju kvar den till vi ska utomlands :)
94. Vill du ha nu? Typ en ny bil
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Nå fint :) Överraska mig;)
96. Längtar du till? 2009 :)
97. Tycker du om dina betyg? Ne fy dom är ju sämst
98. Ångrar du i ditt liv? Jag vet inte?? Kommer inte på nå nu
99. Är det bästa som hänt dig? Joakim och jaah :)
100. Hur mycket är klockan? 23:42






Efter regn




Kommer solsken :)


Kan min älskling ta och komma hem nu så vi kan laga mat!! Jag är jätte hungrig :)
Idag blir det tacos :) Yummi vad gott ;)





De e najs!!







Kul jävla väder det är idag då.. Lr så inte!! Vaknade vid tio på morron och var upp en sväng men såg då att det regna så jag gick och la mig igen.. Sen sov jag till typ 12 och då var det minsann fint väder.. For till myggan och köpte en sallad och tog med till Jennie så nu har jag äntligen sett hennes nya lägenhet :) Hon håller ju som på att fixa massa i den nu men det blir nog jätte fint när det är klart.. Sen när jag skulle åka hem och kommer ut så öser det ner regn.. Så det är bara att snabba sig iväg och tanka och sen hem men gu vad det blixtrar och dundrar ute :) Så då får jag ännu mer bråttom hem och dra ut tv och dator.. Nog för att vi har åskledare men det skulle ju ändå inte vara så skoj om man skulle få grejerna förstörda.. Så nu sitter jag här i soffan och lyssnar på åskan och ska lägga mig och läsa :) Tycker det är såå mysigt när det åskar :)



Stackars dom som är rädd åskan :)




Men jaah'!!











Det är nånting jag måste göra!!! :)



Godnatt gott folk!!

Give me some sun!!





Idag är det sol ute och jag ska självklart jobba :( Så himla typiskt!! Jag måste verkligen ta mig och sola nån dag för nu är jag blek som en panodil.. Det är riktigt läckert!! Kul att det är juli nu och det har inte blivit ngn riktigt sommar ännu och bada är det inte ens ide att fundera över för då lär man ju få köldskador som heter duga!! Förra året tog vi första doppet redan i maj och jag tror fan det var varmare då än det är nu alltså.. Kul sommar!! Nåja den som väåntar på nå gott :)
Skulle det nu vara så himla otur att vi inte får nå govärme så får jag väl trösta mig med att vi ska utomlands i september och förhoppningsvis så är det varmt och skönt då :)


Ne nu ska jag dra och luncha på kina med mina flickor :)


Ha en bra dag alla!!
RSS 2.0