Ingen ro och ingen vila






Det blev inge vila för min del.. När Jocke kommer hem så säger han att vi har tvätt idag, jag som var helt säker på att det var imorron.. Tur att nån håller koll annars hade vi fått ha smutsiga kläder.. Så nu är allting rent och torkställningen är full med bebiskläder :) Det gick så fort att tvätta allt så jag tvättade lite smått oxå :) Gud så gulligt det är med sådär småa plagg och jag längtar sååå tills dom kommer till användning!! :)


Jag har lite ont i magen så jag tror det blir att bädda ner sig och se oth innan det är dax att sussa kudden..



Sleep tight!!

Get i koppel





Just ja jag måste ju berätta vilken rolig syn jag fick på stan när jag varit hos chefen.. När jag kommer och kör förbi utanför optikern som är mitt emot colorama så står det en kvinna där utanför med en GET lr om det var ett får i KOPPEL haha det såg riktigt roligt ut måste jag säga!! Tänkte fota men kom då ihåg att kameran i telefonen inte funkar.. Det är ju inte varje dag man får se sånt :)

Tisdag





Inte har man då blivit frisk än inte.. Har varit sjuk nu i 6 dagar.. Är inte van att vara sjuk så länge.. När jag har feber brukar jag ha det 1-2 dagar och sen är det borta men inte den här gången.. Nåja jag blir väl frisk nån gång..

Har varit förbi min chef tidigare medans jag hade ork och hämtade nya schemat och bad henne skicka hem ett nytt anställningsbevis för utan något sånt tänker jag inte jobba!!
Sen beställade jag en kycklingsallad från myggan och for hem och åt men jag orkade inte så mkt så den står i kylen och väntar på att bli uppäten men det får bli efter jag har vilat då kanske jag orkar :) Hade tänkt lägga mig och vila för en stund sen men kom på att gubben slutar jobba tre så då vaknar jag när han kommer då är det lika att vänta tills han kommit hem :) Han är nog säkert trött när han har börjat så tidigt idag..

Hade ju velat fara på Ikea idag men känner att det hade blivit tungt och så tyckte Jocke att vi skulle ta det i helgen ist och då är jag förhoppningsvis frisk oxå :) Så jag får väl försöka klara mig.. Har äntligen hittat ett skötbord på Jysk som föll mig i smaken och det är tom vitt som jag vill ha det så jag har ringt och lagt undan det till lördag så då har vi inget annat val än att åka till Haparanda :) Hihi


Time to sleep







Har spenderat min dag i sängen fram till typ kvart i 5 då jag klädde på mig och gick mot Jockes jobb för att sen gå till mammi och få nå middag men jag hade ingen matlust så det blev inte mkt äta för min del..
Som tur är så har vi frukt och sånt som går bra att äta.. Måste ju äta så inte bebis behöver vara hungrig :)
Kvällen har jag spenderat med Ida och Vickan hos Ida.. Vi har sett Idol och DH.. Nu har jag krypt ner i sängen och ska försöka sova.. Hoppas det går bättre än inatt för jag är dö trött!!
Men jag har ju mitt nya nattlinne så det blir nog bra :) Fick även höra att det var porrigt när jag tog på mig det :P Hihi


Imorron är jag ledig och hoppas på att jag mår bättre för jag vill fara på Ikea!!


Så nu time to sleep!!



Natti natti

Det spökar!!





Jag fick mig en tupplur trots allt och det var himla skönt och välbehövligt.. Hade inte mamma ringt så hade jag säkert sussat kudden än.. Nu känner jag mig lite bättre iaf och har nyss fått i mig en ost macka och o´boy och även en satsumas.. Det var smaskens!! Jag har längtat efter o´boy när vi varit i turkiet och när vi åt frukost på lördag och jag fick den goda chokladblandningen i min mun var jag i himmelen.. Guud så gott!!




Sen när jag ligger här inne i sängen i mörkret så börjar det låta nånting konstigt från tvrummet, jag ligger och lyssnar ett tag och blir nästan lite rädd.. Det låter ju som att det är nånting där inne men det är ju bara jag hemma.. Shit tänk om det har följt med en kackerlacka i nån av väskorna och att det är den som låter.. Shit vad äckligt!! Jag går mot tvrummet och fortsätter att lyssna och så slutar det, jag stannar upp och efter en stund låter det igen, det kommer som från bakom soffan lr borta vid fönstret.. Så jag går och ställer mig där borta och tittar ut och ser då en wiklunds bil så förmodligen håller dom på och spacklar lr nå sånt o lägenheten brevid för när jag sen lyssnade så lät det typ som att ngn drog med nåt efter väggen.. Jag som trodde det hade börja spöka här..

På tal om att spackla så måste jag ringa Kalixbo ngn dag och fråga när vi ska få tapetserat om i det andra sovrummet och även säga att vi vill ha slipat och lackat köksluckorna och nya handtag :) Här har man krav!! :) Då är allt som det ska iaf :)

Måndag








Usch och fy så dåligt jag mår!! Inatt har det inte blivit många timmars sömn.. Har bara sovit korta stunder och sen vaknat och varit upp.. Vid 3 tiden var jag så less så jag spolade upp ett bad och kröp ner.. Det var riktigt skönt och efteråt kunde jag sova lite längre än tidigare.. Har ingen ork till nånting och vill bara sova men det går inte :( Måste ringa jobbet och sjukanmäla mig för jag orkar aldrig jobba när jag mår som jag gör.. Typiskt!!

Jag är en ynklig människa






Känner mig helt ynklig idag, mår fortfarande piss och har feber så jag tror inte det blir nå jobba för mig imorron.. Har iaf sovit bättre inatt än tidigare så det är ju ett plus iaf.. Om det bara skulle ta och gå över så jag blir som folk igen.. Orkar inte heller packa upp från resväskan lr nånting så den ligger fint på golvet i sovrummet och är i vägen..

Gud vad jag klagar alltså :)

Jag vill må bra!!





Fy så risig jag känner mig!! Känner att febern är påväg tillbaka, jag är helt varm men fryser som en tok och har febervärk i hela kroppen :( Och det har inte blivit bra i magen heller... Nu är det synd om mig!!
Var ett bra tag sen jag var sjuk nu.. Nå nu blir det att ta nå alvedon och bädda ner sig ordentligt i duntäckena!

Hatar att vara sjuk!!

Barnvagn







Idag har vi dessutom köpt en barnvagn så det känns som att det börjar hända saker :)
nästa blir nog en bilstol och skötbord och självklart massa annat :)


Då var vi hemma igen




Nu är vi hemma i kyliga Kalix igen.. Vi har haft det helt underbart men det var himla skönt att komma hem och få sova i den sköna sängen med dom sköna täckena och kuddarna :) Vi har ju då världens skönaste säng bara så ni vet!! :)

Turkiet var som sagt helt underbart!! Första veckan var det hur varmt och soligt som helst, nästan så man flöt bort i värmen även fast vi nu inte varit under den varmaste perioden men lika glad är vi förde för nog räcker då 35grader i skuggan!! man har ju inte direkt fått så mkt värme här i sommar.. Så vi har solat och badat i massor!! Årets första dopp blev det dessutom där.. Första veckan var även Therese och 2kompisar till henne där så vi umgicks lite med dom oxå :)

När vi varit där en vecka kom Jockes föräldrar dit och det regnade en dag och var lite mulet en annan men annars har vi leagt på stranden och pressat fast jag har ändå inte blivit brun :( Visst jag är brunare än vad jag var när vi for men inte är det mkt.. Jocke fyllde år den 22 så vi bokade bord på en restaurang där vi var nästan varje dag och åt lr drack ngt.. Vi åt riktigt god mat och sen släcks hela stället ner och dom börjar spela happy birthday på stereon och kommer in med en choklad tårta med tomtebloss och ljus på :) Sen fick han även en liten present av dom :) inte illa va?? :) Även fast man inte är hemma så kan man få sig en tårta.. Och jag kan lova att den var riktigt god!!

Våran näst sista natt där hade jag oturen att få feber så jag sov inte mkt den natten sen var jag helt slut hela dagen och kunde knappt äta, som tur var mådde jag lite bättre igår när vi skulle åka hem men jag var dö hungrig och maten på flyget är ju ingen hit så jag fick vara hungrig, må illa och ha ont i magen vilket jag ännu har.. Var till akuten tidigare för att kolla så det inte var nå farligt men jag har nog bara ont för att jag ätit så dåligt men det går bättre och bättre att äta så jag hoppas det går över snart!!

Här kommer lite bilder, finns även några på pixbox men ska lägga upp mer sen :)

                        

    

Nå nu




Då var allt packat.. Tor jag iaf :) Får hoppas att man inte har glömt nå..
Nåja det allra viktigaste sakerna är då med iaf så det blir nog bra :)

Mamma fick en ny mobil från telia förra veckan som jag ska ha med mig för det var ändå en snik modell så om man blir av med telefonen så är det bättre att den försvinner än min egen ;)
Kan ju vara skönt att ha med sig telefon :) Tror Jocke skulle lämna sin hemma..

Nå nu ska jag gå och börja med nå mat så vi har gjort bort att äta middag oxå..


Heipa

Äntligen!!




Idag är dagen jag längtat till hela sommaren.. Ikväll kl21.30 lyfter vårat plan till Turkiet!! Wiihoo!!
Ska bli så himla skönt med semester och sol och bad och massa annat kul :)
Det är 4år sen vi var till Bulgarien så nu är det verkligen dax att dra iväg!!
Vi har ju haft så jävla kass sommar oxå så nu ska jag bara njuta av solen och värmen!!


Så nu är det bara att packa det sista i väskan och sen tänke jag ta en powernap för jag är döö trött!!




LATER!!

Totaly fucked up





Usch vad irriterad jag blir alltså.. När jag hade den där förbannade R-test apparaten så hade jag endast två rusningar på 5 dygn och det rusade aldrig så mkt som det brukar göra annars.. Men igår kom det minsann ett riktigt jävla hjärtrus och även idag.. Fan vad less jag blir alltså!! Så blöder jag näsblod oxå och det vet jag fan inte när jag gjort senast..Det är typ flera år sen.. ÅHHH VAD LESS!!!


 

Jag är fan sämst!!





Alltså jag känner mig jätte stressad inför resan för att jag inte börjat packa lr nå.. Har inte ens börjat skriva en lista på vad jag måste ha med mig och det är ett måste för annars glömmer jag hälften.. Kommer säkert bli en stressig sista minuten packning så brukar det ju oftast bli.. Håller iaf på att tvätta nu så att allt är rent och frächt när vi ska fara.. Så om jag är riktigt duktig kanske jag börjar min packning ikväll?? Vi har nyss varit och handlat solkräm och shampo och annat sånt man måste ha med sig.. Jag är ju ganska dum som inte börjar packa nu när jag ändå sitter här och inte gör nån nytta men det känns som jobbigt.. Kanske fyller mp3n med massa musik ist så jag har nå att lyssna på på flyget..  Hinner ändå knappt börja packa så ska jag fara till Millan där vi ska se Idol :)

Nog svammlat nu ska jag fixa musik :)


Heipa

Tack för presenten baby ;)






Idag har jag varit på ansiktsbehandling "prinsessan på ärten" på hudverket  som jag fick av Jocke i present när jag fyllde år :)
I den ingick det -Dubbelrengöring, peeling, aromessence efter hudtyp, frans & brynfärg, brynplock, aroma ansiktsmassage, mask, avslutande creme och en lätt dags-makeup :)
Guud så himla skönt det var alltså!! Borde gå på såna saker oftare för det var så himla skönt och avslappnande för att inte tala om hur ren man känner sig efteråt :)
men håret känns desto flottigare när hon varit med olika "geggor" kring hårbotten :)
Nåja det är ju inte annat än att tvätta det :)

Så nu vill jag säga TACK älskling för den alldelens underbara presenten!!


Uppe med tuppen







Idag är jag ledig och har stigit upp klockan 7.. Hör och häpna :) Jag var tvungen att fara och lämna R-test apparaten innan halv 8 så det var bara att pallra sig upp.. Slet på mig kläder och gick dit och sen hade jag tänka lägga mig och sova igen när jag kom hem men kände mig så pigg så det kändes onödigt :) Så här sitter jag nu..
Hade tänkt ta mig en dusch lr kanske ett bad så man blir ännu piggare och sen plocka undan lite här och börja packa väskan inför fredagen.. Fatta att det bara är 2dagar kvar nu, jag längtar!!

Kl:12 ska jag på ansiktsbehandling på hudverket och det ska bli så himla skönt!!
Sen vid 14 tiden kommer Jennie hit och ska klippa mig :) Känns så himla skönt att frisören kommer hem till mig ist för att jag måste fara nånstans.. Har tvätt mellan 16-21 så vi får tvättat kläderna innan vi åker.. Tror lillasyster skulle komma hit oxå när mamma jobbar ikväll.. Så dagens schema är fullspäckat :)

Hade faktiskt tänkt hinna fara och plocka lite mer vinbär under tiden jag tvättar så vi kan frysa ner och göra mer saft sen när den vi har tar slut :) Hade ju trots allt inte plockat så mkt så det blev bara tre flaskor och i det här huset tar det slut fort.. Speciellt när det är nån som gör så himla god saft ;) Tihi

Nåja nu ska jag göra nån nytta här :)

Have a nive day!

Bilder



Mitt saftkok i lördags :) Se vad jag kan ;)




                                    






             

V24(+4)






Nyss hemkommen från mvc, har varit på kontroll och även tagit prover och vikt.. Så mätte hon magen för första gången idag oxå.. Hjärtljudet låg på 147slag/min och det har jag även spelat in idag :) Så nu kan jag lyssna på lill*ns hjärta precis när jag vill ;)

Jag känner mig trött men hade tänkt få nånting gjort här hemma idag.. Börjar inte jobba förrän 17 så jag har ju några timmar på mig.. Så om man skulle ta sig i kragen och göra nån nytta :)


What a day




Den här dagen har varit minst sagt tung.. Har varit trött som en zombie hela dagen, kanske beror på att jag glömt äta mina järntabletter sen i torsdags..? Så den här jävla R-test apparaten jag har på mig håller på att göra mig tokig.. Den har ju två elektroder och den ena har skavt så jag typ fått ett såt samt prickar som säkert är nå jävla utslag och den andra kliar och skaver det under så jag fick fara en sväng till speciallist mottagningen idag för att dom skulle kolla den och se hur det såg ut under.. Dom böt ut klisterlapparna till några andra som tydligen ska vara bättre mot huden men hade dom inte kunnat sätta som på en gång då? Så flyttade dom även på den som skavt så jag fått ett sår.. Jag som hade hoppats på att få ta bort den men icket.. Nåja på onsdag morron ska jag ju ta bort den så.. Ska bli intressant att se hur det går att sova inatt för när jag sov här tidigare ikväll så larmade den hela tiden.. Jobbig jävla grej!!

Jag som hade tänkt göra lite nytta här idag men jag var så slut efter jobbet så jag har helt enkelt inte orkat.. Vi åt mat när jag kom hem sen såg vi ett avsnitt av Oth och sen somna vi och jag ligger fortfarande här i sängen.. Är hungrig men vet inte vad jag ska äta..? Förslag?

Imorron ska jag på kontroll hos BM och se hur det är med lilla pyret :) Ska bli spännade!! Jag tycker det är så himla kul varje gång man far dit det känns som mer verkligt för varje gång :) Imorron ska dom ta prover och väga mig så jag får veta hur mkt jag gått upp än så länge..

Tror jag ska ta mig nå att äta nu och vänta på att Jocke kommer hem så vi kan se Oth :)

Hemmafru?







Har inte orkat blogg på några dagar för jag har inte vetat vad jag skulla skriva..
Nå jag kan väl berätta vad jag har sysselsatt mig med i helgen..

Fredag började min lediga helg men for och jobbade iaf 11-16 sen kirrade jag middag det blev lax, potatis och hallandaise sås :) Mums!! Sen for jag och Ida på stan och köpte presetnt till Vickan och efter det åkte jag och Jocke till hans farmor i nyborg och plockade vinbär och lite potatis.. Sen på kvällen var det mys med brudarna hos Vickan och efter det kollade jag Oth innan jag somna :)

Lördag var en slö dag, kollade Oth och sen började jag göra saft av vinbären som vi plockat, under tiden gjorde jag även mat och det blev Lövbit, hemmagjord klyftpotatis, sås och persiljesmör :) Så se vilken hemmafru jag har blivit ;) hihi
När saften var färdig så drog jag till Vickan för att fira henne och där bjöds det på fruktsallad, frukter doppad i choklad, chokladbollar, glass m.m Riktigt smaskigt var det.. Vi kollade även Playa del sol och mös på..
När jag och Ida sen promenerade hem tyckte jag att vi skulle fara ut på byn och titta en sväng eftersom det var så länge sen jag gjorde det så vi tog deras bil och for :) Var även runt på typ stenbäcken och djuptjärn och bara körde.. Sen när hotellet stängde åkte Jocke hem med oss och jag kröp ner under täcket och såg Oth som vi även har gjort typ hela dagen idag :)


Tänkte lägga upp lite bilder men det verkar inte funka så vi tar det en annan gång..





Nu ska jag hoppa i duschen så Jocke får se Oth avsnitten jag sett medans han inte varit hemma och sen ska jag fortsätta kolla :) Det är ju så himla bra!!


Tröttmössa?





Nyss hemkommen från sjukan där dom har satt på mig R-test apparaten som jag ska ha på mig till på onsdag morron.. Självklart kan jag ta av mig den när jag ska duscha.. Var lite orolig över om man kunde göra det men tur så går ju det :)

Idag börjar ju min lediga helg och satt precis och tänkte att jag ska städa lite idag så ringer dom från bemanningen och frågar om jag kan fara och jobba i några timmar hos en brukare i risön.. Har ju inte varit till den här brukaren på jätte länge så varför inte.. Det är ändå bara mellan 11-16 :) Sen får jag vara ledig.. Har inte jobbat nå extra pass på ett tag heller så det passar fint nu :) Cash!!

Är lite trött oxå men får väl vila sen om jag behöver :)



Have a nice day!!


Sista dagen...






På 45 minuter ska jag iväg och jobba mitt sista pass för den här veckan.. Ska bli såå skönt att vara ledig i helgen!!
Var till läkaren på morron och imorron bitti ska jag fara och få den där apparaten som ska fånga min hjärtrytm.. R-test som det heter.. Ska ha den till onsdag morron så jag hoppas verkligen att den inte är jobbig att ha för då kommer jag bli galen!!


Nå nu är det bara fara till mamma och få sig nå lunch så man orkar jobba :)

Sola??






Jag har frågat BM angående solning under graviditeten och hon sa att det inte är skadligt så länge man inte överdriver.. Bebisen ligger skyddad så det är ingen fara.. Jag har inte solat solarium mer än 2ggr sen jag blev gravid så det ska nog inte vara nån fara.. Sen kommer jag ju vara i solen när vi är utomlands oxå jag kan ju inte sitta inne och gömma mig för solen direkt, visst det är lite andra strålar men det är inte heller skadligt..

Nåja oth nu

9 dagar kvar




Idag är det 9 dagar kvar tills vi åker till Turkiet, ska bli så himla skönt med semester när man jobbat hela sommaren :)
Gud vad jag ska sola och må bra där nere!!
Var och solade nu efter jobbet.. Kan ju vara bra att bygga upp lite fuskbränna innan man åker så man inte ser ut som ett lik :) Har ju inte blivit att vara ute så mkt när man jobbat dom flesta dagar det varit solväder i sommar..


Imorron 10.45 ska jag till läkaren angående hjärtrusningarna, min BM bokade in en tid hos läkaren förra gången jag var på kontroll men när det blev som det blev igår så tyckte dom att jag skulle ha kvar tiden iaf.. Sen får vi se när jag ska få den där apparaten..

På tisdag ska jag till Bm på kkontroll igen och jag måste säga att jag längtar!!
Onsdag ska jag på hudverket och få ansiktsbehandling som jag fick av min älskling i present :) Det blir najs!!
Jag har mkt att se fram emot :p


Nu blir det duschen sen ska jag lägga mig i sängen och se oth :)


One three hill






Sitter och laddar ner Oth säsong 1 så nu ska jag se det från början :) Det är ju så bra som man kan se det hur många ggr som helst :) Laddar även ner Sex and the city filmen så nu ska jag tvinga Jocke och se den med mig fast han låtsas att han tycker det är dåligt ;) Hihi

Akuten





Har jobbat ett dag pass idag och lunchen fick jag spendera på akuten, inte allt för kul.. 
Fick såna hjärtrusningar på jobber i morse så jag var tvungen att sätta mig för det kändes som att jag skulle svimma.. Det höll i sig i ca 40min och sen kom det tillbaka efter ca 30min igen så då ringde  jag vårdcentralen som tyckte att jag skulle åka till akuten så dom kunde ta ett EKG.. Så när jag fick lunch for jag dit och dom satte EKG lappar sen fick jag ligga där med alla sladdar.. Efter det var det blodtryck och blodprov.. Dom kom fram till att jag ska få ha nån apparat som man har på sig några dagar som då fångar upp alla värden och då även rusninarna när dom kommer för att sen kunna göra en utvärdering och kanske få veta varför det blir så.. Är ganska obehagligt när det blir sådär..



Jag behöver fett med massage!!





Dagen har spenderats mest med syster yster och Nova som sovit hos mammi inatt :)
Var på farmors gravsättning och sen blev vi bjudna på lunch på Valhall och sen har vi legat på soffan resten av dagen :) Har även tagit bort mitt löshår så nu är jag korthårig igen :) Det känns kort och tunnt som tusan men det är skönt :)
Kvällen har spenderats med Ida :)


Huvva vad jag har ont och är trött i kroppen!! Skulle verkligen behöva en hel del massage och det nu.. Jag har så fruktansvärt ont i axlarna,ryggen och i svanskotan.. Svanskotan är nog jobbigast just nu.. Det är inte kul med foglossningar vill jag lova men än så länge är det inte sådär jätte ont som endel brukar ha men det känns iaf.. Det blir ju inte direkt bättre av att man sitter mest hela dagarna på jobbet.. Nåja jag har ju inte så jätte många dagar kvar att jobba innan jag har semester :) Skönt!
Ähh nu ska jag sluta klaga!!


Jag håller typ på att somna här jag sitter så nu ska jag bara vänta på att Jocke kommer hem så ska vi ta in allt från tvättstugan och sen ska jag sussa kudden.. Börjar tidigt imorron


Godnatt
RSS 2.0