Sjukstuga åter igen






Min lilla skatt där hemma har blivit sjuk IGEN!! Känns som att han inte varit annat än sjuk dom senaste månaderna.. :( Igår var han snorig till tusen och himla hostig så när han skulle vila under dagen gick det inte alls att ligga i sin säng för han hostade så han näsan kräktes slemm hela tiden så jag tig upp honom och klädde honom och så fick han vila ute i vagnen som är lite upplutad i ryggen så där sover han riktigt bra..
Under eftermiddagen var vi i byn där han efter ett tag ute ville gå in, vilket typ aldrig händer, vi brukar typ få tvinga in honom för han tycker det är så kul att vara ute..
Vid middagsbordet åt han inget ,vilket iofs inte är så ovnaligt nu för tiden, han såg så hängig ut och var blank i ögonen.. Efter en stund var han kokhet och när vi kom hem och tempade honom hade han 39,2.. Stackars lilla hjärtat!!
Så inatt sover han i min säng och jag hoppas dom får sova trots den höga febern!!

Det känns alltid så surt att måsta fara iväg och jobba när han är sjuk men det går ju precis lika bra att vara med pappa som att vara med mig även om jag gärna är hemma med honom när han är sjuk.. Det kanske inte är så konstigt då han är det bästa jag har!!

Vi får se om febern ger med sig annars åker vi in med honom för nu har han varit sjuk så mkt till och från så man vill gärna kolla så han inte har nån infektion eller så.. Han brukar ju knappt vara sjuk alls..





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0