Det försvann





Hade nyss massor med saker som jag skulle skriva om men de for ur skallen lika fort, typiskt!!
Är hemma från mitt första jobbpass nu men ska tillbaka 17 och jobba kvällen.. Den här veckan är det mest kvällar och jag tycker den här vecka och nästa är dom jobbigaste på mitt schema men det blir väl så då man har nätter på dom andra två veckorna (vi har 4veckors rullande) så måste man ju jobba in så man får med alla timmarna.. Men jag ska inte klaga, innan i gjorde om schemat hade jag dubbelt så mkt kvällar som jag har nu!!

Vi fick igår en inbjudan till Frejas dop och jag är jättesugen att fara, synd bara att dom bor så långt bort!! Men jag ska kolla med Jocke vad han säger och kolla på jobbet om jag isf kan byta helg med någon då jag jobbar den helgen så jag slipper ta ut semester isf..
Isf kan man ju åka typ onsdag kväll eller torsdag och stanna till söndag då man väl åker så man hinner göra lite annat där nere oxå :) Alwin skulle älska att få fara och åka flyg eller tåg!!





Förresten så har jag ju tänkt fel, har ju sagt att köket kommer nu på fredag för jag trodde det var den 11e då men det är ju inte förrän på måndag så då har vi några fler dagar på oss och fixa med sånt som inte är gjort ännu..


Nu ska jag åka och hämta gossen på dagis och sen ska vi en sväng till "mommo" :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0