Borta bra men hemma bäst!!





Hur skönt det än är att åka iväg ibland så slår det aldrig känslan att komma hem igen!!
Visserligen var väl inte just den här "resan" så himla kul men skönt att ha gjort bort det och vi fick ju även med oss lite nytt till hemmet :-)



Sov faktiskt bättre än väntat på sjukhuset och larmsignalen man alltid brukar störa sig på var inte sådär jobbigt pipig utan mer som en dov melodi - skönt!!
Somnade med öronproppar just för att somna in trots lite ljud sen tog jag bort dom när sköterskan var in och kopplade bort mitt dropp.. Vaknade ngn ggn under natten av att helikoptern kom - plattan var typ just nedanför mitt fönster men den for lika fort..


Vid halv 11 igår blev jag utskriven - all hjärtregistrering såg bra ut och jag mådde fint, konstigt att må så bra och inte alls ha ont efter en operation!!
Jag kan få lite obehagskänsla i ljumskarna, typ nedre delen av magen till och från som inte direkt gör ont men känns lite konstigt..
"Hålen" där dom gått in med kateterslangarna/elektroderna är bara som små nålstick så det blir nog inte ens några ärr..


Vi for på några affärer och småshoppade och åt lunch innan vi åkte hemåt.. Så skönt och kul att komma hem till barnen och sitt eget hem!! Jag var så himla trött när vi kom hem så jag somnade vid 20tiden!!


Är sjukskriven 1vecka och idag är barnen på dagis medans Jocke jobbar.. Jag har plockat undan lite i köket, bäddat sängarna och haft Therese på kaffe och surr :-) Blir nog inte så långa knop idag, slår väl igång ngn tvättmaskin och sånt iaf och sen när Jocke kommer hem ska våran nya klocka och tavla upp på väggen :-)











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0