Sommarlov

Jag har som helt tappat här men vi har njutit av semester och sommarlov med riktigt varmt sommarväder i flera veckor så jag har liksom inte haft tid eller lust att skriva här. .
Barnen har varit lediga i 7 veckor medan jag och Jocke haft 5veckor semester - underbart! !

Vi har hunnit med Midsommar firande i skärgården, en bilsemester till Kolmården och Ullared 😆
Varit ute i skärgårn och fixat i våran sovstuga som vi målat, fått nytt golv och fixat med nya möbler och annat lullull, än är det inte klart men förra helgen sov vi där första nätterna och nu i helgen är de andra där medan jag jobbar ☺

Har även hunnit med en övernattning hos storasyster, marknadshelgen i Kypas där vi hade med oss husvagnen, massa sol och bad - mest för barnen ☺ Har varit på ranten typ hela semestern 😆

Vi har hunnit jobba några veckor nu och värmen börjar avta, mörkret börjat komma så nu börjar planeringen över vad som ska göras hemma innan sommaren/hösten är slut ☺ Kul! !

Träningen som legat på hyllan 5 månader pga op, 2 månader lång förkylning? och en hårt sittande latmask har jag nu tagit tag i ☺ Som vanligt har jag samlat på mig en hel del vätska - sväller alltid under sommaren? Så nu är det detox och bra mat som gäller! ! Under första veckan har jag tappat 1kg, hade nog kunnat bli mer om jag inte haft pms oxå men det släpper snart. .

Så jag känner mig redo för hösten och rutiner igen 😀


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0