Lovely

 
 
 
 
Kände mig sådär äckligt äcklig när jag gick hem från jobbet imorse så jag tog mig en skön varm dusch innan jag hoppade i säng och har sen sovit sjukt gott till 15.30 och jag hade nog kunnat sova ännu längre om jag inte skullat "låna" hem barnen en sväng, laga mat osv innan gästerna skulle komma..
Varit sugen på fiskpinnar med skarpsås ett tag så det blev det idag - inte alls bra mat att sätta i sig men så länge det stora hela är bra så får man ibland ;)
Alwin sa att maten var jättegod men inte såsen, Alma tyckte inte heller såsen var någon hit och åt inte alls mycket av maten - hör ju tyvärr till vanligheten att hon ibland knappt rör maten trots att det är mat hon gillar..
 
Efter maten kom farmor, farfar och gammelfarmor och då blev det fika till alla utom mamman som nöjde sig med kaffe - kände mig inte ens sugen att smaka av fikat men var nog för att vi just ätit middag..
När alla fikat klart och det var plockat undan lastade jag in barnen i bilen och styrde tillbaka till mommo där dom fick lite popcorn och mös i soffan en stund innan gumman gick och sova och gossen fick lite lördagsgodis sen styrde jag vidare mot jobbet..
 
 
 
 
Jag sitter nu och funderar på hur jag ska lägga upp morgondagen då jag vaknat..
Har kvar att göra sega chokladrutor (typ brownies) och tårtan så måste vi ju även fixa middag, hämta hem barnen om inte mommo levererar dom och även Milly ska hämtas hem om inte gammelmormor tar med henne när dom kommer.. Jaja det blir nog bra..
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0