Lydnadskurs

 
 
 
 
 
Idag (måndag) har jag och Milly varit på våran första lydnadskurs som vi sen kommer gå på varje måndag i 6veckor - det kommer nog bli kul och lärorikt för oss båda..
Milly är ju väldigt snäll och fin hund men hon behöver verkligen träna mer på att lyssna på vad man säger speciellt vid inkallning och när det gäller att gå fint i kopplet och sen så är det ju alltid massor med bra saker man får lära sig för fullärd lär man väl aldrig bli.. Inte nu för att jag/vi kan så himla mkt, det är ju våran första hund och ingen av oss har väl direkt läst på/lärt oss så mkt i överlag så det här behövs!!
 
Hon var iaf jätteduktig och det gick bra med dom andra hundarna där oxå, hon gick fram och nosade på nån och verkade inte alls bry sig/blir rädd för dom som var större än henne som hon varit sen Z hoppade på henne.. Tror nog att våran träning med möten av större hundar har gett resultat även om vi inte tränat så mkt så är det stor skillnad motför tidigare då hon liksom skällde som en tok och tom pinkade ner sig..
 
Nå nu vet vi iaf vad vi gör på måndagar mellan 17-19 ett tag framöver och jag gruvar mig redan för dom kommande veckorna då det blir kallare och kallare för vi är ute hela tiden och jag var rätt frusen redan idag!!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0