Våra sockergryn


 
Denna lilla tjej har som alla andra barn vuxit och blivit så stor alldeles för fort!!
Samtidigt som man bara skulle vilja stanna tiden så är det så kul att se dom utvecklas och lära sig nya saker varje dag!!
Hon är verkligen våran fina lilla docka som har fått ett jäkla humör och får hon inte som hon vill så lovar jag att det hörs.. Man kan ju undra vart de kommer ifrån? ;)
Hon älskar att vara på dagis och precis som storebror så älskar hon att vara ute och leka..
 
Efter några månader där hon inte alls ville prata så babblar hon nu för fullt och förstår istortsett allt man säger åt henne..
Vi får ofta höra att hon är så klok och duktig - vårat lilla sockergryn!!
Hon är som en virvelvind och hinner överallt så det gäller att ha ögonen i nacken för att hinna med :)
Om man jämför med hur Alwin var så är hon raka motsatsen - hon är framåt och tar för sig och inte rädd för någonting nästan!!
 
En tjej med myror i brallan är hon allt och brukar inte alls ha ro att sitta still men på sista tiden har jag ändå lyckats muta henne med att få ha tutten och snutten om hon sitter i soffan så man får mysa lite eller lite lugn och ro en stund :)
Just tutten och snutten försöker vi hålla på att hon bara får ha den när hon ska sova eller typ i bilen men nu när hon varit sjuk har hon velat ha dom mest hela tiden vilket är förståeligt då de är hennes mysisar och när man är sjuk så orkar man inte så mkt annat än att just mysa..
 
 
Våran fina gosse somm även han blivit alldeles för stor har kommit in i en jäkla trots för ett tag sen så det ska testas hit och dit och de där med att lyssna verkar väldigt svårt!! Man får ofta räkna till tio flera ggr om..
Men såklart är även han vårat hjärtegryn!!
 
Han älskar att rita och skriva och det brukar gå åt en hel massa papper verjde dag då han ritar teckning efter teckning som han sen ger bort till alla möjliga :)
Han är superduktig på att skriva och kan skriva allt man skrivit ner åt honom - på egen hand kan han skriva Alwin & Alma..
Han är en riktig pysseltokig unge och skulle kunna sitta i timmar med olika pyssel..
Älskar att vara ute och nu när det börjat bli sommar och alla uteleksaker är ute skulle han nog kunna vara ute dygnet runt :)
Cykla är en stor favvo och vi har börjat träna lite smått utan stödhjul..
Han har sina "bästisar" som han leker med på dagis varje dag dom är där och är gärna inte hemma därifrån om han inte måste :)
 
Får ofta höra även om honom att han är en sån klok och fin kille och att han är så lugn..(?)
Superkul att höra sånt och kul att han beter sig blnad folk men hemma med mamma och pappa kan det vara helt annat ;) Det där med att göra som man själv vill, säga emot osv har blivit vardagsmat så jag jobbar på att försöka minska lite på de där eller bara försöka ignorera ibland men det är ju sånt som hör till :)
 
 
Älskar min små envisa underbaringar till månen och tillbaka!!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0