Sommar?




Verkar som att sommarvärmen har hittat hit? Skönt måste jag säga då det varit så kallt sista tiden!! Jag har använt min nya skaljacka ca2 veckor men förra helgen när vi var ute och joxa på gården åkte täckjackan på igen för de blåste isvindar.... Just nu sitter jag ute på bron i linne och yogabrallor och varmt är de :-) Vilken kontrast :-)

Tyckte nästan lite synd om barnen tidigare när vi kom till dagis och dom hade båda på sig vinddressarna medan dom andra barnen var ute i vara tröja men jag sa till fröken att dom får ta av om de blir för varmt - jag klär dom hellre för mkt än för lite då har dom om de blir svalare sen..





Har tvättat av altanen och Milly passade på att duscha lite under tiden :-) Nu glassar vi i solen på framsidan.. Fattar inte att hon hellre ligger i den varma solen än i skuggan med den där pälsen!! Måste ta och trimma henne så hon inte dör i sommar!!

Ska åka ner till TG en sväng och fixa lite i SS så kanske altanen torkat när jag kommer hem så hinner jag olja den innan de är dax för sängen - natthelg står på schemat :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0