Långhelg :)

 
 

 
 
Fick rycka ut och jobba från kl11 ist för 16.30 i onsdags så då kompade jag idag så vi fick oss lite långledigt hela familjen :)
Jag och barnen har varit på Öppna förskolansdag med Ida och Leon där vi vann ett presentkort på Coop, barnen fikade, busade och pysslade.. Under tiden vi var där började Jocke tvätta huset..
Vi plockade upp honom när vi var klar och styrde mot dagis där det var dax för "kvartsamtal", som vanligt hade dom bara positiva saker att säga om båda barnen vilket är kul att höra :)
Kul att höra att dom sköter sig ;)
 
Blev sen lunch/tidig middag när vi kom hem och sen har Jocke fortsatt med att skrapa och grunda ute.. Jag gick oxå ut sen och hjälpte att skrapa och grunda garaget - är typ redan less men det går nog fort när man väl kommit igång och man får tänka på hur fint det blir sen :) Sen kan man ju hoppas att vi får lite färg på kroppen under tiden oxå..
 
 
 
 
 
Har hittat en bil som jag hade tänkt vi skulle åka och hämta under helgen men det sket sig då vi inte har ngn barnvakt.. :/ Mamma jobbar, min syrra jobbar, J´s päron håller oxå på med sitt hus osv osv.. Jaa det är bara gilla läget och hoppas den inte hinner bli såld så den kan hämtas under veckan eller nästa helg..
En av oss hade ju visserligen kunnat åka men det är ju inte så jättekul att köra typ 130mil själv..

Nå då får vi mer gjort på huset undet helgen ist :)
 
 
 
 


Kommentarer
Leea

Tack ! De ska jag testa, om de nu funkar till min nokia, annars borde de juh finnas nå annat :) Har inte ens tänkt på att de finns såna appar att ladda ner :)

2013-05-25 @ 21:44:30
URL: http://poottan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0