Jävla otur!!

 
 
 
 
 
Alltså jag har alltid sån jävla utor så fyfan!!
Löst så jag kan vara ledig till helgen så vi kunde åka och hämta bilen vi tänkte hämta förra helgen men så har den hunnit bli såld!! Åhh jag blir fan galen!! Bara tokleta en annan då ihopp om att det kommer ut ngn så vi ändå kan åka under helgen annars jobbar jag som vanligt!! Blööö...
 

 
Annars då - sitter på jobbet nu 2a natten av 2 så imorron vakar jag av då blir det en snabbvila innan M och E kommer och plockar upp mig vid 10tiden för att sen hämta mina barn på dagis och styra mot Kukkula där vi ska se på kosläppet :) Får blunda i bilen eller gå och lägga mig tidigt om jag är jättetrött.. Vad gör man inte för barnen liksom ;)
På torsdag kommer Elin och Isabelle till Kalix, det ska bli riktigt kul då det var alldeles förlängesen vi sågs!!
 
Målningen går framåt, vi har målat hela långsidan framme två varv så hoppas på att få färdigt framsidan så fort som möjligt - är lite svårt hinna måla båda två samtidigt då man måste se efter barnen oxå men vi hade tur i helgen då Jimmy och Therese såg efter Alma ett tag så vi kunde arbeta på.. Jocke grundade halva baksidan igår så får försöka göra resten när tid finns så vi bara kan fortsätta där sen när vi är klar framme.. Har lite planer på hur jag ska fixa lite sen när det är klart - kommer nog bli toppen :) Nytt och fräscht!!
 
 
Getingar nånting jävulskt har vi och stora är dom, är lur på att dom har ngn bylla på vinden trots att vi inte sett ngn men det kryllar av dom, dom kommer in genom fönster och dörrar när dom är öppna ohc vi har 5-10st per dag inne!!
 
Jaja, nu ska jag fortsätta leta bil!! ..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0