Jävla letande!!

 
 
 
 
Måste beklaga mig åter igen ang. detta jävla billetande!!
Jag trodde liksom det skulle gå på någon dag så skulle jag ha en ny bil men nu har det liksom gått över 1månad och jag är ännu utan!! What tha fuck liksom!! Tänkte att nu när jag själv kan välja vad jag ska ha utan att behöva bestämma med J som inte ens vet vad han vill ha så är det inga problem..
Hupp tji fick jag!!
Jag har börjat ge upp hoppet nu och funderar på att köpa vad som typ bara för att han en men då kommer väl den perfekta bilen ut bara förde och jag vet att jag kommer inte nöja mig förrän jag har min golf..
 
Kanske jag mitt i allt skulle släppa pressen på detta och börja använda min cykel (måste bara serva den först) så behöver jag bara härda ut till midsommar då jag går på semester för då borde det ju räcka med en bil under sommaren iaf när vi båda är lediga - så kanske det dyker upp ngt då??
Jocke har ju faktiskt köpt sig en bil i helgen som jag glassat i till jobbet ikväll - en Merca blidde det för honom och jag skulle gärna själv oxå ha en sån om jag inte skulle vara en sån som vill ha en bil som är billig att äga och köra-Tur jag kan köra hans ibland då ;)
 
Det är ju en jäkla tur att jag har en sån snäll och generös mamma som låter mig låna hennes bil när inte hon behöver den och nu har vi det såpass bra så vi jobbar inte samma helger så då är det inte ofta det krockar med våra jobb heller så det har ju funkat super hittills ;) Men känns ju som ändå dumt hålla på snylta på hennes bil.. :/
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0