Friday

 
 
 
 
Så var jobbhelgen igång och denna helg krockar jobben för mig och Jocke, jag jobbar nätterna och han dagarna så barnen är hos farmor och farfar :)
La mig rätt sent idag då jag inte alls var trött och sov bara 1timme innan jag vaknade då dom andra kom hem och kunde sen inte sova mer så jag steg upp och hängde med dom till byn..
Vi fick oss middag där och efter de skulle jag byta blöja på Alma, då har hon sand innanför kläderna och blöjan full i sand!! Bara snöra henne i duschen så då passade dom på att bada i samma veva..
Fattar inte hur hon kunnat få sand i blöjan??
Hon hade liksom på sig en kortärmad body under sin tröja och så byxor på de??
Stackars var helt röd kring stjärten :/
 
 
 
Blev aldrig att olja in altanen tidigare då den inte torkade förrän solen låg på så får göra det ngn förmiddag, kanske imorron när jag kommer hem om jag orkar innan sängen..
Var iaf ner till Tg och skulle lägga in mina turbyten i självserice - jobbar ju 13nätter den här månaden, har 8 i vanliga fall på mitt schema men har bytt till mig några extra :) Skulle då lägga in det men som vanligt är det bara en jävla massa tjorv med de där så det gick inte att göra.. Fattar inte varför man har ett system som aldig funkar?? Man måste likförbannat sitta och skriva T2or för att få rätt lön!! Gaaah!!

 
Sen fick jag för mig att jag skulle fara och köpa svarta violer men såklart fanns det inget sånt :/
Träffade Ida, Leon och Vickan som jag hängde med en stund innan jag åkte hem igen..
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0