Svammel :)

 
 
 
 
I helgen är jag änka precis som många andra helger under bandysäsongen, är de inte bortaresor så är det hemma matcher lördag och söndag  - så är det varje helg!! Tur de snart är över!!
Jag blir stressad då jag tänker på att det kommer krocka när jag jobbar helg och dom har bortaresa - det brukar ju inte vara några problem att få barnvakt och jag har heller inga problem med att ha barnvakt, bara de att det känns jobbigt på något sätt.. Jag har ju varit hemma mestadels sista året så då har vi ju inte behövt ha de och jaa, jag vet inte??
Sen kommer det hur som helst krocka då och då eftersom jag jobbar varannan helg och Jocke vartredje - jobigt läge liksom!!

Barnen sover nu - Alwin la sig kl21 och då var han helt slut och ville verkligen sova fort!! Han brukar ju annars lägga sig vid 20 men han ville så gärna se Madagaskar och äta lite popcorn så klart han fick de lilla hjärtat :)
Funderar på vad vi ska hitta på i helgen, jag måste som alltid försöka planera in något roligt då han är borta för annars blir vi bara lata och jäser på hemma, skönt är de ju men roligare om man gör något :)
Tänkte tidigare att man kanske skulle fara en sväng till pulkbacken imorron om de nu inte är kallt och skitväder men dom har visst lovat kallt :/ De bet då riktigt i kinderna när jag och alwin var och gick med Milly tidigare!!

Btw så var ju Milly varit till "frisören" idag, hon blev så himla fin!! Nu ser man ansiktet på henne och hon blev så mkt ljusare :) Våran fina lilla trasselsudd <3
 
 
Tänka sig att vi fått oss en sån himla go och fin hund som Milly!!
Sa åt Jocke för ett tag sen att nu när vi har henne så känns det så självklart - vi hade ju liksom aldrig kunnat ha någon annan hund än henne, vem hade kunnat passa oss så bra som hon??
Sen att hon inte alltid lyssnar och inte alls tycker man ska gå fot eller går att ha lös utan att smita var ju en annan femma ;)
Ska ta och anmäla oss till någon lydnadskurs och så träna träna träna!!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0