Alwin 4år

 
 
 
 
 
Eftersom jag inte är så duktig på att uppdatera här så kommer det lite i efterhand - bättre sent än aldrig! :)

 
 
Våran lilla gosse har alltså hunnit fylla 4år!!
Jag får lite smått panik när tiden rusar förbi så fort för jag hinner verkligen inte med!!
Det var ju nyss han föddes liksom!!
 
Han var iaf på 4årskontroll och fick en godkänd stämpel av bvc Barbro :)
När man är 4år så ska man ju kunna rita gubbar osv så han hade fått ett papper att rita på där hade han ritat vårat hus och våran familj - jag, Jocke, Alwin, Alma och Milly samt skrivit sitt namn som han är så duktig på :)
Hon hade sagt att han ritade väldigt bra för att vara en fyraårig pojke ;) Vet inte om pojkar brukar vara sämre på att rita än tjejer eller vad??
Syn, hörsel, längd och vikt var precis som det skulle - 103cm lång och 17,3kg
 
 
 
 
Han har kommit in i trotsen och ibland håller jag på att gå i taket när han fullkomligt struntar i vad man säger, tjurar och gnäller över allt och ingenting - bara andas och räkna till 10 fast på mornarna när man ska iväg eller om man har någon tid att passa och det tjorvas om allt är det inte så lätt..
Han kan såklart klä sig själv och gör det för det mesta men många ggr är det mycket han inte kan som han annars gör så bra så då gnälls det och tjuras men jag ger mig inte..
Självklart får han hjälp ibland i den mån jag kan/hinner men vissa ggr skriker han att han minsann inte ska ha någon hjälp för att minuten efter grina att han vill ha hjälp för att något inte går som han vill :)
Allting ska vara så precis och perfekt och måste göras på rätt sätt - tror han brås på sin mor ;) Höhö
 
 
 
 
 

Han älskar att vara ute - Se film - Leka i sitt rum och med sina kompisar - Pyssla - Vara med lillasyster -  Och massa annat som fyraåringar gillar :)
 
Han älskar även Milly och är så gullig och fin med henne (oftast)!! :) Vi behövde verkligen en hund för nu är han inte alls så galet rädd för hundar som tidigare - lite avvaktande men det är bara bra!!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0