Sunderbyn

 
 
 
 
 
Hann bara vakna i måndags så ringde telefonen, de var från medicinmottagnningen i Sunderbyn som hade fått en avbokning på tisdag så igår var jag dit och gjorde undersköningen som jag oroat mig för..
Det var inte riktigt så hemskt som jag hade föreställt mig, jag överlevde ;)
 
Dom gick alltså ner med en slang via näsan och ner i halsen - inte så mysigt men det gick ändå hur bra som helst.. På ändan av slanden fanns nån slags elektrod som dom sen gav elstötar från som gjorde att hjärtat började rusa . detta kändes som en hemsk halsbränna och ibland brände de som fan nere i magen..
Dom fick hålla på rätt länge med att ändra läge på slangen, ge pulshöjande osv för det var tydligen inte stabilt.? Gissar att hjärtslagen gick ner för mycket när dom höll på att joxa..?
Nå nu är det iag gjort..
Dom kunde inte se något som tydde på Arytmi*? Fast dom fångat upp de tidigare när jag hade tummapparaten hemma.. Nu är det bara vänta på att få el kallelse till Umeå där dom då går in via ljumsken och bränner av någor vid hjärtat som gör att det blir rundgång (rusningarna) och sen ska jag väl slippa detta!!
Dock är väntetiden låååång så innan sommaren blir de nog icket..
 
 
 
 
Vi hann även med lite lek på Leos och en snabbis på H&M där gossen fick välja kläder då han fick presentkort i present - han köpte två t-shirtar och sockar :)
 
 
När vi sen kom hem for vi till Jockes farmor som fyllde 80år där grabbarna bokstavligttalat smällde i sig fika ;)
Lillsnuttan åkte på feber IGEN så hon sat mest och chillade på Leos och när vi kom hem hade 38,8 i temp.. Imorse hade hon 39!! Gissar att det är tänder som spökar då hon får feber titt som tätt..
Imorron blir hon alltså hemma, Jocke får vabba :)

 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0