Sluta med tutte utvärdering

 
 
 
 
 
Det har nu gått 5dagar sen Alma slutade med tutten och vi hade nog förväntat oss att det skulle bli rätt tufft då hon varit så kär i sin tutte och velat ha den mest hela tiden vilket hon såklart inte fått.. Man har tutten när man sover, ska varva ner inför sängen eller nyss har vaknat...Punkt!!
 
Jag tycker det ser för hemskt ut då barn har tutten i munnen i tid och otid - typ när dom leker, är ute, på affären eller bara sådär allmänt alltid osv.. Helt ok om det är en liten bebis men inte annars!! Tänk om dom ramlar när dom leker, då är ju risken större att tänderna förstörs om dom slår i munnen men tutten i munnen sen så hämmar det ju talet och man hör ännu sämre vad dom säger.. Min åsikt alltså!!
 
 
Hon har kunnat gnälla och gråta efter den flera ggr per dag och man har nästan blivit tokig på tjatet så det kändes verkligen som rättan tid att plocka bort den nu innan hon blir för stor och medveten om att den är borta för jag tror det blir mycket jobbigare att plocka bort den då dom blivit äldre, sen så har dom ju inget sugbehov egentligen när dom är så stora..
 
 
Iaf, hur har det gått då?? ;)
Hon har varit superduktig och har inte gråtit efter tutten EN gång ens!!
Hon har frågat efter den ibland typ "tutten då" när hon ska sova eller annars oxå har hon kunnat fråga, då har vi sagt "ja vart är den?" så svara hon bara "Tomten, eller Tomtenissarna" och skrattat så är det inget mer med de..
Hon har somnat utan problem och har knappt varit brydd om snutten heller annat än när det är dax att sova, när hon vaknar har hon satt upp den på hyllan..
 
 
Våran stora tjej, tänk att hon fyller 2år på lördag!! <3
 
 
 


Kommentarer
Sandra

Ja ni kommer inte att ångra er!:)

Haha söt! Klart man måste få surra lite när man slutat med tutten och allt.

2014-01-01 @ 13:32:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0