Maaat





Har ätit alldeles för lite mat idag vilket resulterar i att jag varit/är jäkligt hungrig ikväll!! Såna här ggr märker man verkligen hur otroligt viktigt de är att äta alla målen under dagen för att slippa hunger och suget efter "skit" på kvällen så imorron blir det perfekt kost ;-)


Varit på rant till Luleå idag för att köpa present till mosters Mira som fyller 4år den 2a Maj - bild kommer då hon fått den ;-) Var även och lämnade ett par brallor på Stadium då har hade beställt två olika storlekar när jag inte visste vad jag hade.. Reklamerade Alwins vinteroverall och köpte typ duschcreme, skrubbhandskar, badgrejor, smorsel, skithuspapper och såna där förbrukningsgrejor på Rusta.. På vägen hem svängde vi in i Råneå och lämnade av presenten i Thereses bil så vi slipper släpa fram och tillbaka och sen tiggde vi till oss kaffe hos Terror när vi lika var i byn ;-)

Resten av eftermiddagen/kvällen har det mest blivit chillpastill - lite plock och sånt.. Missbrukat blocket ihopp om att de ska komma ut en bra bil men de ser mörkt ut :-/
Lika sova då och hoppas på bättre tur imorgon :-) Natti




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0